Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse hos MQM biler. SkÞn, imÞdekommende, samt professionelt service, som har kundens Þnsker i front. Har kÞbt en citroen c4 cactus fra 2015. Den l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget anbefalelsesvÊrdig forhandler herfra ð Stor tilfreds med bilkÞb samt service, de smÃ¥ reklamationer der har vÊret pÃ¥ bilen efter kÞbet, blev hurtigt udbedret uden nogen form for problemer. Fi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte en Passat hos Mqm biler, super service, sÞde mennesker, ogsÃ¥ da der lige skulle laves lidt smÃ¥ting. Bilen kÞrer stadig upÃ¥klageligt og vi er super glade for den! Varme anbefalinger her fra! Be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde problemer med at starte min Picanto, som jeg havde kÞbt hos MQM et halvt Ã¥r tidligere, de tog bilen ind i vinterferien og tjekkede den igennem, de fandt ingen fejl, udover at jeg nok ikke t... ãã£ãšèŠã
Velkommen til MQM Biler ApS. Vores brede udvalg består af over 100 nÞje udvalgte biler, som alle er topklargjorte og klar til Þjeblikkelig levering. Vi tilbyder: - Fleksible Leasingmuligheder. - Finansiering med eller uden udbetaling Vores engageret hold af bilrådgivere, er klar til at guide dig i din sÞgen efter din nye drÞmmebil. Vores dygtige mekanikere på vores autovÊrksted, er altid parate til at assistere både dig og din bil. Vores mål er at sikre, at din oplevelse med at finde og vedligeholde din bil er så problemfri som muligt. Se alle vores biler på www.mqmbiler.dk eller kig forbi vores bilhus på adr: Treldevej 34, 7000 Fredericia
Treldevej 34, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
Super sÞde og snakke med og ville så gerne hjÊlpe
Rart der findes god og venlige mennesker
IsÊrt når man er blevet ramt på alle punkter at der findes mennesker der hjÊlper en alt det de kan
Jeg kan kun anbefale MQM biler, hvor de har vist at de overholder Þnsket om at kundetilfredshed er deres hÞjeste prioritet. Jeg have kÞbt en C4 Cactus, hvor der opstod et problem. Dette blev lÞst uden problemer og med stor venlighed
Hej vi kÞbte en Ford Ecosport i maj og vi er rigtig glad for den, men jeg spurgte om vi kunne få anhÊngertrÊk og undervognsbehandling med i prisen men jeg fik aldrig svar på det. Håber at i kan svare på det.
Mvh Henrik Larsen
Cel mai bun parc auto la care am fost defiecare data când intri în acest parc auto te simÈi ca în familie. Un personal foarte politicos.
Va recomand cu încredere
Jeg havde problemer med at starte min Picanto, som jeg havde kÞbt hos MQM et halvt år tidligere, de tog bilen ind i vinterferien og tjekkede den igennem, de fandt ingen fejl, udover at jeg nok ikke trykkede koblingen helt i bund når jeg startede, de brugte to timer på at tjekke bilen og det kostede mig ikke en krone.
Tak for god service MQM.
Virkelig god service
MQM biler vil jeg til en hver tid anbefale.
De har styr på sagerne og ikke mindst er de utrolig behjÊlpelige. Det er nu anden gang jeg handler bil ved dem og bestemt heller ikke den sidste.
Super godt sted Super god modtagelse når man kommer og dygtige medarbejdere

MQM Biler ApS ããã®åç
Har handlet 2 biler dernede nu. Utrolig omhyggeligt vejledning samt service pÃ¥ deres vÊrksted, kan klart anbefale mqm ðð

MQM Biler ApS ããã®åç
Jeg har vÊret henne og kÞbe en bil, den funger perfekt som den skal. Fik hjÊlp af nogle sÞde medarbejder, og har efterfÞlgende vÊret henne og kÞbe endnu en til min kone, da det har vÊret sådan en god handel. Jeg tilfreds med mqm biler og vil klart anbefale det til alle.

MQM Biler ApS ããã®åç
Fantastisk oplevelse! God og professionel service

MQM Biler ApS ããã®åç
Jeg kÞbte for ca. 6 måneder siden en brugt Toyota Aygo fra 2015 hos MQM. Ved prÞvekÞrslen ville bilen ikke starte, og jeg blev lovet et nyt batteri, som blev sat i mens jeg ventede. Bad også om en ny vinduesvisker, men den fik jeg aldrig.
Efter 5 måneder kunne bilen igen gentagende gange ikke starte, selv ikke efter starthjÊlp og lÊngere kÞreture. Jeg valgte af hensyn til bilens tvivlsomme drift med mange blinkende lamper og min egen sikkerhed, at kÞre den til lokalt vÊrksted, som jeg har tillid til. Batteriet var klappet sammen og skulle skiftes og derudover var der også mange andre ting i vejen: nyt oliefilter, nye bremseskiver og bremseklodser, ny bundproppakning, olieskift samt service af AC klimaanlÊg og pollenfilter og en, efter min målestok, stor og uventet regning. Disse ting var jeg ikke bekendt med led fejl og havde jeg reklameret til MQM over batteriet, var de formodentlig ikke blevet udbedret. Forhandlers forklaring er, at det er driftsmÊssige forhold betinget af min kÞrsel i bilen, selvom jeg kun har kÞrt 8000 km siden kÞbet. Forhandler mener, at fejl på batteriet skyldes at jeg har ladet radio/lys vÊret tÊndt (!). Et nyt batteri klapper ikke sammen efter 5-6 måneder. Alt i alt vil jeg konkludere, at der altså ikke blev monteret et nyt batteri ved kÞbet som aftalt (måske et brugt eller ladet på det eksisterende?), ligesom bilen tilsyneladende ikke have vÊret ordentligt serviceret og klargjort inden salg. Måske er det mig, der forventer for meget ved kÞb af brugt bil? BedÞm selv.
KÞbte bil sidste år her. Det er en bil fra 2009, så der vil altid vÊre lidt, så skal skiftes eller rep. Men de er de mest utrolige venlige og hjÊlpsomme i branchen. Sidst skulle jeg havde skiftet 4 tÊndrÞr og de ville tage timelÞn, da jeg havde kÞbt bilen her. Jeg vil anbefale alle at kÞbe bil her hos MQM i Fredericia.

MQM Biler ApS ããã®åç
Dette virker oprigtigt som et skrammel firma.
FÃ¥r lavet en vurdering af min bil pÃ¥ Bilbasen, og âvikÞberallebilerâ til ca 115.000kr finder ved dette firma en bil til 80.000.
Skriver for at lave en byttehandel. Det er der på ingen måder interesse i, da der er en rest gÊld i nuvÊrende bil, på 90.000 kr.
og jeg vil bruge differencen til at betale den nye bil, og så låne resten af belÞbet.
Det mener MQM biler, ikke at der er noget vÊrd for dem.
Undskyld mig, men der virker da som noget af et svindelfortagende. Synes det lugter langt vÊk af, at der måske bliver fortaget noget i dette firma som ikke helt er efter loven.
Eller så er dette firma da i al fald kun ude efter at kunne hÞste så mange penge som muligt på en naiv kunde.
Kan ikke anbefale dette firma, og jeg kommer aldrig til at handle med dem.
Det virker som svindel

MQM Biler ApS ããã®åç
Indtil videre en skÞn oplevelse at kÞbe bil hos MQM biler. Professionelt og meget behageligt personale og gode priser! Nu har jeg kun haft bilen i få dage, men jeg er sikker på at MQM fortsÊtter deres gode service fremadrettet uanset udfordringer eller ej!! :)

MQM Biler ApS ããã®åç
KÞbte en Passat hos Mqm biler, super service, sÞde mennesker, også da der lige skulle laves lidt småting. Bilen kÞrer stadig upåklageligt og vi er super glade for den!
Varme anbefalinger her fra!
Bettina og Flemming

MQM Biler ApS ããã®åç
Min kÊreste og jeg fik den bedste behandling hos MQM biler. De er meget profesionelle og reelle og de fÃ¥r klart en anbefaling herfra! Her kan man roligt handle bil ððŒððŒ

MQM Biler ApS ããã®åç
Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse hos MQM biler.
Har kÞbt en citroen c4 cactus fra 2015. Den lever op til alle mine forventninger, samt Þnsker for en ny bil.
Min kÞreglÊde er optimeret, og en hver tur er en sand fornÞjelse.
Tak for handlen og den gode oplevelse.
Varmeste anbefalinger herfra. Du vil ikke blive skuffet ððœ

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã