レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Alles is perfekt afgelopen, bestelling en aflevering. Ik heb 5 minutjes moeten kijken hoe ik de kussen in de hoes moest verdelen ! en dan was het uitendelijk heel gemakkelijk. Onze Lupo (Hovawart) he... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Product was van slechte kwaliteit en voldeed niet aan de beschrijving (gat in de vulling, daarnaast hele dunne stof) Na veel heen en weer uiteindelijk volledige aankoopbedrag teruggekregen. Verko... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een herplaatser die in beslag is genomen uit erbarmelijke omstandigheden. In deze mand ligt hij geheel ontspannen. De zachtheid en de rand geven hem een goed gevoel waardoor hij lekker diep kan... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Het kleed en de mand zijn super

Het kleed en de mand zijn direct in gebruik genomen en bevallen goed

2026幎4月16日

Hoi Nel,

Wat fijn om te horen dat zowel het kleed als de mand meteen in gebruik zijn genomen en goed bevallen 🐟 Dat is precies wat we hopen te zien! 😊

Echt goede levering

Echt goede levering. En een fijn mandje voor de hond.hij ligt er super graag in.een dikke duim.voor de levering tot de kwaliteit.

2026幎4月1日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel voor je fijne feedback, Richard! Geweldig dat je hond zo graag in zijn nieuwe mand ligt en dat zowel levering als kwaliteit goed bevallen 👍

Ik heb de mand van 120 cm doorsnee

Ik heb de mand van 120 cm doorsnee, er liggen 2 kleine hondjes in. Ze vinden het heel fijn en slapen er overdag veel in. Nachts helaas nog op bed. 😀

2026幎4月11日

Hallo Monique,

Fijn om te horen dat de hondjes zo genieten van de ruime mand en er heerlijk in slapen overdag 🐶 Misschien volgt de nacht ook nog 😉

Schandalig

Schandalig! Eindelijk de mand ontvangen en ik schrik me kapot. Wat een rommel. Gewoon losse kussens en flinterdun. En dat moet een orthopedisch kussen voorstellen!Je kan er gewoon doorheen kijken! Het lijkt wel een oud vergaan kussen. Maar maar en dat voor €119!!
Wat ben ik stom geweest en niet eerst de reviews gelezen. Triest mijn oude lieve hond moet nog even wachten totdat ik wat nieuws gevonden heb.
De retour mail is al uit ik ben benieuwd hoe ze dit netjes oplossen zonder tich mails!!!
Liefst mijn geld terug.

2026幎4月11日

Hallo Francis,

Het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren, dat is zeker niet de ervaring die wij willen bieden.

Het kalmerende kussen komt in onderdelen en is vacuÃŒm verpakt, waardoor het in eerste instantie plat of wat misvormd kan lijken. Het heeft wat tijd nodig om goed uit te zetten en moet op de juiste manier worden samengesteld en opgeklopt om de juiste vorm en comfort te bereiken.

Ons klantenserviceteam zal u per e-mail verder begeleiden en uitleggen hoe u het product correct kunt assembleren en optimaal kunt laten uitzetten.

5぀星のうち5の評䟡

Het beste voor mijn Chow Chow

Mijn Chow Chow Balou heeft wat last van zijn gewrichten,maar door zijn vele haar ligt hij veel op de grond wat natuurlijk slecht is voor zijn gewrichten.Sinds dat hij zijn bed heeft ligt hij heerlijk op zijn bed.Ik zie weer een blije hond die beter ligt op zijn heerlijke bed en minder op de koude grond ,dus we zijn heel erg tevreden.

2026幎4月2日

Hoi J.B.,

Wat mooi om te horen dat Balou zoveel comfortabeler ligt sinds hij zijn nieuwe bed heeft. Het is geweldig dat hij nu een warm en zacht plekje heeft dat beter is voor zijn gewrichten — precies waarvoor het bedoeld is 🐟

5぀星のうち4の評䟡

Mijn grote vriend is er blij mee

Het duurde lang voordat ik m in huis had, maar mijn grote vriend is er op gegaan en niet meer af te slaan

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel, Mieke! We zijn blij te horen dat je grote vriend het kussen zo graag gebruikt en er niet meer af te krijgen is. Dat maakt het wachten gelukkig helemaal goed 🐟

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben altijd een beetje sceptisch met

Ik ben altijd een beetje sceptisch met het bestellen van dingen die ik zie op Instagram, maar dit was perfect. Snelle levering en de juiste maat en een blije hond! Alleen een opmerking, in de gebruiksaanwijzing zegt het dat je je mand een dag moet laten uitrusten. Alsof dat gaat gebeuren als je hond het ziet. 30 seconden en ze lag erin.

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dat is fantastisch om te lezen, Rose-Marie! 😄 Heel herkenbaar ook — sommige honden hebben écht geen geduld als er zo’n nieuw, zacht bed verschijnt. Geweldig dat de levering en maat ook helemaal klopten en je hond er zo snel van genoot!

Een goed en mooi product

Een goed en mooi product

2026幎4月6日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel voor je feedback, Marian! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en het mooi vindt. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

5぀星のうち4の評䟡

Dat de vlag de lading dekt.Met andere woorden .

Het was een goede ervaring omdat het kussen aan alle wat beloofd was vol deed.
De levering heel netjes en op tijd verliep en de honden zijn er dol op.
Kunnen er heerlijk en comfortabel in liggen

Hoi Elly,

Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat de honden er zo comfortabel in kunnen liggen. Dat is precies waar het voor bedoeld is!

5぀星のうち2の評䟡

Afspraken uiteindelijk nagekomen, maar pas na veel moeite. Slechte kwaliteit.

Na veel heen en weer uiteindelijk volledige aankoopbedrag teruggekregen.
Verkoper heeft echter ondanks schriftelijke toezegging de retourverzendkosten niet vergoed en reageert nu niet meer.

Update n.a.v. onderstaande reactie van de verkoper:
Na het plaatsen van deze review zijn de retourverzendkosten alsnog vergoed. Het probleem is daarmee voor mij uiteindelijk opgelost maar dit gebeurde pas nadat ik hier 5 weken lang meerdere keren hardnekkig achteraan moest gaan en bovenstaande review met oorspronkelijk 1 ster heb geplaatst.

2026幎4月8日

Hallo Janneke,

Bedankt voor uw bericht. We kunnen bevestigen dat uw volledige bestelling inmiddels is terugbetaald, inclusief de retourverzendkosten.

Onze excuses dat dit proces langer heeft geduurd dan verwacht. We waarderen uw geduld terwijl dit is afgehandeld.

Als u tevreden bent met de uiteindelijke oplossing, zouden we het zeer op prijs stellen als u uw review zou willen bijwerken zodat deze de uiteindelijke uitkomst weerspiegelt.

5぀星のうち1の評䟡

Voor een ieder die maar overweegt een

Voor een ieder die maar overweegt een artikel te bestellen raad ik dit af. Allereerst niet transparant over de lange levertijd (als je het besteld wordt het pas vezonden vanuit China). Kwaliteit van hetgeen zojuist is afgeleverd (na 12 dagen) prut. De wasbare hoes is flinterdun, rits laat nu al los van de stof. De vulling van de kussens is naatje. Terugsturen is ook geen optie bekijk het retourbeleid maar eens! en dat voor maar € 119,-

2026幎4月7日

Hallo Ralf,

Het spijt ons dat uw ervaring niet naar verwachting was. Dit is zeker niet de standaard waar wij naar streven. In de orderbevestiging wordt altijd de geschatte levertijd vermeld. Wat betreft de kwaliteit: onze producten worden vacuÃŒm verpakt, waardoor ze aanvankelijk plat en niet in vorm kunnen lijken. Laat het bed even uitwaaien en schud het voorzichtig op om de vulling te herverdelen.

Mocht u alsnog niet tevreden zijn, neem dan gerust contact met ons op via info@mrfluffyfriend.nl zodat we u verder kunnen helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn hond ging meteen in de ronde mand

Mijn hond ging meteen in de ronde mand liggen. Hij ligt er vaak in en met zijn kopje op de rand. Lekker ontspannen aan het slapen.

2026幎4月6日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel, J! Wat fijn om te horen dat je hond meteen de ronde mand heeft geaccepteerd en er zo lekker ontspannen in slaapt. 🐟

5぀星のうち5の評䟡

Had ik eerder moeten doen. Mijn hondje in gewoon helemaal zen.

Ik heb mijn hondje nog nooit zo zen gezien. Zo mooi om te zien, vind het jammer dat ik geen foto kan uploaden, dan had ik kunnen laten zien hoe fijn ze er in ligt.

2026幎4月5日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Wat fijn om te horen, Ton! Zo’n ontspannen hondje is echt een genot om te zien. We zijn blij dat het bed zo goed bevalt!

5぀星のうち3の評䟡

Het is een prima mand

Het is een prima mand maar heb het idee dat de vulling minder volume heeft dan de vorige mand die ik gekocht heb.
Ik vond de levertermijn erg lang maar uiteindelijk is de mand in goede staat ontvangen.

2026幎3月25日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel voor het delen van je feedback, Peter. In de loop van de tijd hebben we de materialen van onze manden aangepast om ze continu te verbeteren, en we gebruiken opmerkingen zoals die van jou om dat te doen. Mocht je hulp nodig hebben, neem gerust contact met ons op via info@mrfluffyfriend.nl. Houd er ook rekening mee dat onze producten vacuÃŒm verpakt zijn, dus door het mandje even te laten uitwaaien en voorzichtig op te schudden, krijgt het zijn volledige grootte en vorm terug.

5぀星のうち4の評䟡

Mooi kussen,ik vond jammer dat ik geen

Mooi kussen,ik vond jammer dat ik geen maat groter besteld had,al past Bas er prima in.

2026幎4月4日

Hoi Anita,

Fijn om te horen dat Bas prima in het kussen past. Misschien is een maatje groter de volgende keer ideaal voor nog meer comfort.

Hond is helemaal blij

Snelle levering en voldoet precies aan de verwachting Ik had een vraag gesteld per email en kreeg de dag erna direct antwoord mijn hond is helemaal blij met zn kussen

2026幎3月31日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel, Corina! Geweldig om te horen dat je hond zo blij is met zijn kussen en dat je snel antwoord op je vraag hebt gekregen.

Zeer droevige kwaliteit geld voor niets

Zeer droevige kwaliteit geld voor niets

2026幎4月2日

Hi Lucien,

Het spijt ons enorm dat u dit zo heeft ervaren. Dit is absoluut niet de kwaliteit waar wij naar streven. We willen dit graag voor u oplossen, daarom zal één van onze medewerkers u per e-mail contacteren om u verder te helpen.

Hond gelukkig

Mijn hond is weer helemaal happy met haar nieuwe Mr. Fluffy-Friend.

2026幎3月31日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel, Marguerite! Fantastisch om te horen dat je hond helemaal gelukkig is met haar nieuwe MrFluffyFriend.

5぀星のうち4の評䟡

Product voldoet aan de beschrijving

Product voldoet aan de beschrijving, hou er rekening mee dat de mand uit China moet komen, helaas heeft mijn kat zijn favo mand nog niet verlaten voor zijn nieuwe

2026幎3月28日

MrFluffyFriend™ Nederland からの回答

Dank je wel, Marcel! Fijn om te horen dat het product aan de beschrijving voldoet. Hopelijk vindt je kat na wat tijd toch zijn weg naar de nieuwe mand — katten kunnen soms echte gewoontedieren zijn!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。