Jeg skrev under pÃ¥ en underskriftsindsamling. Det viser sig at det bare var en mÃ¥de at samle telefonnumre og emails de kunne spamme mig med for at fÃ¥ penge ud af mig, uden at skrive det tydeligt. De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nixen-bixen NEJ, jeg giver selvfÞlgelig ikke mit cpr-nummer over telefonen til en eller anden tilfÊldig studentermedhjÊlper hos MS. Man kan Ã¥benbart kun vÊre medlem af MS via betalingsservice. Virke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wow, jeg er dybt chokeret over hvor mange folk her har samme oplevelse som mig! Troede egentlig at det var tredjeparter som kontaktede mig uden Mellemfolkeligt Samvirkes aktive indsats. Det er jo helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Til trods for at jeg stÃ¥r pÃ¥ Robinson-listen, sender de mig uopfordret en SMS hvor de beder om penge. For at blive afmeldt skal man sende en SMS til dette nummer med teksten 'afmeld'. Hvordan kan vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mellemfolkeligt Samvirke har mere end 70 års erfaring med udviklingsarbejde og vores indsatser sigter efter at forbedre levevilkårene for fattige mennesker, så de kan klare sig selv på lang sigt. Vores målgrupper i det konkrete arbejde er primÊrt kvinder og unge. Sammen med lokale organisationer arbejder vi for at stÞtte verdens fattigste mennesker i at kende og krÊve deres rettigheder, så de kan vÊre med til at opbygge demokratiske og bÊredygtige samfund. Mellemfolkeligt Samvirke er en del af den internationale sammenslutning ActionAid, der arbejder med udviklingsbistand i mere end 40 lande i verden og når ud til mere end 25 millioner af verdens fattigste.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ForsÞger at fastholde medlemskab pÃ¥ enâŠ
ForsÞger at fastholde medlemskab på en frÊk måde og kontakter en for at få flere penge, når man lige er blevet medlem. Har lige fået en opkrÊvning, selvom jeg skrev en udmeldelses e-mail for en måned siden.
De vil bare have penge

Mellemfolkeligt Samvirke ããã®åç
Tilmeldt som medlem uden at have snakket med deres organisation.
Min kÊreste modtog en mail, hvori der stod de var glade for hun var blevet medlem.
PROBLEM!!! - Min kÊreste har aldrig vÊret i kontakt med nogen fra deres organisation.
Ikke iorden.

Mellemfolkeligt Samvirke ããã®åç
Netop ringet op fra et call center iâŠ
Netop ringet op fra et call center i Spanien (som det blev mig oplyst på spÞrgsmål)."Min mening om kvoteflygtninge". Den unge call'er, (som var perfekt dansktalende) var meget aggressiv i sin spÞrgen til min mening om kvoteflygtninge - som i Þvrigt er et ganske kompliceret emne. For som hun sagde, ville hun ikke spilde min tid, hvis ikke emnet havde min interesse. Nej - omvendt - hun ville ikke spilde sin tid på mig, hvis ikke der var penge at hente!
Hvis I vil ringe folk op uopfordret, så lad det dog gÞre af erfarne medarbejdere med en afbalanceret og venlig tilgang til dem, man kontakter. Håber I optager samtalerne, for her er noget at forbedre.

Mellemfolkeligt Samvirke ããã®åç
Reelt set har I ikke fortjent enâŠ
Reelt set har I ikke fortjent en stjerne, men når I kÞber telefonnumre, så er I SPAMMERE.

MÃ LET HELLIGER MIDLET !
Det er bedrÞveligt når humanitÊre , eller mere korrekt såkaldte humanitÊre organitationer bruger svinske metoder til at skaffe sig Þkonomisk stÞtte !
De bruger firmaer som tidligere har vÊret hårdt kritiseret af forbrugerprogrammet KONTANT ,men det bryder man sig ikke om i denne fup og fuskerorganisation , hvor man med stor glÊde accepterer at de svageste i samfundet får betale for at andre svage og at deres brancheorganisation accepterer dette viser blot hvor rådden hele organisationen er !

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ