レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der smagte virkelig godt. Carpaccio. Okseroast. KyllingeoverlÃ¥r. Salater. Kartofler. Sovs. JordbÊrtÊrter. Alt sammen helt perfekt med masser af smag. Dialogen er rigtig god. Det blev leveret til t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi bestilte buffet til min datters konfirmation. Kommunikation og bestilling var nemt og levering til tiden. Aflevering af service nemt. Alt maden var sÃ¥ lÊkker og rigtig mange gÊster har rost de... もっず芋る

Bestil ikke fisk som hovedret
 Vi fik oplyst at der ville blive leveret hvid fisk som hovedret, for de som ikke kunne tÃ¥le rÞdt kÞd. Men
 Vi sad 5 personer som var svÊrt skuffet. Ca. 80g ialt bestÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Brammers Menuer – Mad til Alle Anledninger Hos Brammers Menuer forstÃ¥r vi, at en fest bliver mindevÊrdig, nÃ¥r maden er i centrum. Derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at skabe smagsoplevelser, der lÞfter enhver begivenhed – uanset om det er bryllupper, firmafester eller runde fÞdselsdage. Vi tilbyder et bredt udvalg af buffeter, der kan tilpasses alle prÊferencer og behov, sÃ¥ der er noget for enhver smag. Med fokus pÃ¥ de bedste rÃ¥varer og stolte hÃ¥ndvÊrkstraditioner, skaber vi menuer, der forener smag, kvalitet og Êstetik. Men det stopper ikke ved maden. For at gÞre din fest endnu mere ubesvÊret, tilbyder vi ogsÃ¥ professionelle tjenere og kokke, som sÞrger for bÃ¥de servering og anretning. Vores fagligt dygtige personale sikrer, at du kan slappe af og nyde festen, mens vi sÞrger for detaljerne. Hos Brammers Menuer er vi stolte af vores fag, og vi gÞr en Êre i at levere en helhedsoplevelse, hvor bÃ¥de mad og service er i topklasse. Velkommen til en verden af smag og oplevelser – fra os hos Brammers Menuer!

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

55件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Der smagte virkelig godt!

Der smagte virkelig godt. Carpaccio. Okseroast. Kyllingeoverlår. Salater. Kartofler. Sovs. JordbÊrtÊrter.
Alt sammen helt perfekt med masser af smag.
Dialogen er rigtig god. Det blev leveret til tiden. Alt var nemt at gå til.
Det kunne ikke blive bedre.

2026幎5月17日

Tusind tak for de flotte ord, Tommy 😊
Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at I var tilfredse med både maden og hele oplevelsen omkring dagen. Det betyder meget for os, når vores kunder mÊrker både smagen, servicen og den gode dialog hele vejen igennem.
Det var en fornÞjelse at vÊre en del af konfirmationen, og vi er rigtig glade for, at alt levede op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌞
Kira & resten af Brammers Menuer

Vi bestilte buffet til min datters

Alt maden var så lÊkker og rigtig mange gÊster har rost den efterfÞlgende. MÊngden var passende, der var rester men ikke alt for meget.
Kan varmt anbefale at bestille her - gÞr det gerne selv igen.

2026幎5月14日

KÊre Line
Tusind tak for din flotte anmeldelse ❀

Hvor er vi glade for, at både maden, leveringen og hele oplevelsen levede op til forventningerne til jeres datters konfirmation.

Det betyder ekstra meget for os at hÞre, at gÊsterne ogsÃ¥ har rost maden efterfÞlgende — og at mÊngderne passede godt. (Balancen mellem “ingen gÃ¥r sultne hjem” og “ingen drukner i pastasalat i 4 dage” er jo en hel videnskab 😄)

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Og I skal vÊre hjerteligt velkomne igen en anden gang.

Brammers Menuer/Kira

Alt er håndlavet, velbalanceret og meget generÞst

Jeg har haft fornÞjelsen af at smage Brammers Menuers mad flere gange , og jeg er fuldstÊndig solgt. Det er ikke bare smÞrrebrÞd – det er rigtige kunstvÊrker pÃ¥ rugbrÞd! De er vildt overdÃ¥dige, fyldt med friske rÃ¥varer og med en kreativitet, der lÞfter de klassiske danske favoritter til nye hÞjder.
I deres smÞrrebrÞd får man masser af pålÊg og tilbehÞr, og så er de altid super sÞde og imÞdekommende betjening.

Mvh Martin Larsen

2026幎5月12日

KÊre Martin
Tusind tak for de utrolig flotte ord 🙏
Vi bliver helt stolte over at lÊse din anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du bÃ¥de lÊgger mÊrke til rÃ¥varerne, hÃ¥ndvÊrket og detaljerne i vores smÞrrebrÞd — for det er prÊcis dét, vi bruger allermest tid og kÊrlighed pÃ¥.
Og “kunstvÊrker pÃ¥ rugbrÞd”
 den tager vi altsÃ¥ lige med os videre 😄
Tusind tak fordi du har valgt os flere gange, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det sÊtter vi virkelig stor pris på.
Brammers Menuer/Kira

Bestil ikke fisk som hovedret

Vi sad 5 personer som var svÊrt skuffet. Ca. 80g ialt bestÃ¥ende af laksefars med et tyndt lag hvid fisk rullet omkring. AltsÃ¥ svarende til hvad man i 90’erne fik pÃ¥ sin fisketallerken som forret. Og sÃ¥ serveret med ca. 150g kartoffel, syltet selleri og hvidkÃ¥lssalat. AltsÃ¥ hverken en fryd for maven eller Þjet

2026幎4月18日

Hej Marianne.

Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at fisken ikke levede op til de forventninger du havde.

Den pågÊldende ret er en klassisk anretning, som vi serverer som hovedret med tilhÞrende garniture.
Portionen er sammensat, så den samlet set udgÞr en fuld hovedret, som også gÞr sig gÊldende på restauranter.
Vi har efterfÞlgende vÊret i dialog med vÊrterne for arrangementet, som heldigvis havde en god oplevelse, men som – ligesom du nÊvner – ogsÃ¥ kommenterede pÃ¥ portionsstÞrrelsen. Det har vi taget til os, og de er i den forbindelse ogsÃ¥ blevet kompenseret.
Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme på det.

fik buffet fra Brammers til min 40 års

fik buffet fra Brammers til min 40 års fÞdselsdag, alt var så godt, buddet var sÞd og hjÊlpsom og bar det hele ind og fortalte pÊnt om hvordan og hvorledes.
Maden var helt fantastisk, alle mine gÊster har haft et fast ting efter jeg har snakket med dem, alle har sagt hvor var maden bare god. Så kan kun anbefale maden derfra 5 store stjerner herfra.

2026幎3月28日

Brammers Menuer からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Miklas – det betyder virkelig meget for os 🙏

Hvor er det dejligt at hÞre, at bÃ¥de du og dine gÊster var glade for maden – og at den stadig bliver snakket om bagefter, det er jo det bedste man kan hÃ¥be pÃ¥ 😊

Og hvor er jeg glad for, at leveringen ogsÃ¥ spillede – vi gÞr os umage hele vejen rundt, sÃ¥ det er skÞnt, at det bliver bemÊrket.

Endnu en gang stort tillykke med de 40 Ã¥r – og tak fordi vi mÃ¥tte vÊre en del af din dag 🎉

Kira / Brammers Menuer

Perfekt nytårsmeny

Vi bestilte deres nytårsmeny og alt var perfekt afhentning af maden gik hurtigt og nemt, vejledning var meget nemt udfÞrligt lavet og maden var helt fantastisk

2025幎12月31日

Hej Jacques,
Tusind tusind tak for din anmeldelse, det gÞr os simpelthen så utroligt glade at hÞre.
Hav et fantastisk 2026.
Kira & resten af Brammers Menuer

Ingen highfives!

Ingen highfives!
Jule menu var ikke som forventet i forhold til prisen, samt den ellers gode omtale Brammers menu får.
Her var sparet på anden og sovsen var for saltet.
GlÊdede os sÃ¥ til desserten, men mÃ¥ske de lÞb tÞr for vanilie, den kunne ikke smages i risalamanden. SÃ¥ alt i alt 🀪 det er prÞvet og vi kommer ikke igen.
God nytÃ¥r ✹

2025幎12月24日

Super lÊkkert tapas

Super lÊkkert tapas. Alt var flot arrangeret, dejlig frisk og varieret. Gode oste, pÞlser, charcuterie, pesto og tapenader. Meget lÊkkert brÞd og hjemmebagt knÊkbrÞd. Kan klart anbefales og vi gÞr det helt sikkert igen🫰🏻

2025幎10月2日

Hej Michael,
Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse. Det glÊder mig SÅ meget at i har nydt maden fra os. GlÊder mig til nÊste gang vi fÃ¥r lov at lave mad til jer.

Outstanding Catering Experience!

We had Brammer’s Menuer cater our Christmas party for 60 people, and it was an absolute success! The food was unbelievably good and full of flavor — every dish was a delight. The dessert was not only delicious but also looked like a true masterpiece, beautifully crafted in the shape of a lemon.

The service was just as impressive: the staff were professional, friendly, and incredibly efficient. We also rented plates and glasses, and after dinner, the team quickly and seamlessly collected everything, making the whole experience stress-free for us.

If you’re looking for top-quality food paired with outstanding service, I can’t recommend Brammer’s Menuer highly enough. We couldn’t have asked for a better catering experience!

2025幎1月10日

Brammers Menuer からの回答

Wow – thank you so much for this amazing review! 🀍
We’re truly thrilled to hear that you enjoyed everything – from the food and desserts to the service and setup. Knowing that you could just relax and enjoy your Christmas party while we took care of the rest means the world to us.
It was an absolute pleasure catering for your event, and we’d love to cook for you again in the future! 🎄✚
Warm regards,
Kira & the entire Brammers Menuer team

Fremragende mad, fåes nok ikke bedre.

Vi bestilte mad til vore Bryllup med 60 gÊster. Vi bestilte buffet, maden var super lÊkker og der var rigeligt af det. Flere gÊster Þnskede opskriften på sovsen. Vi kunne ikke Þnske os bedre mad. Fantastisk kommunikation og hurtig respons på alt vi Þnskede svar på. Fem stjerner herfra og de varmeste anbefalinger. Dorte Og René

2025幎6月21日

KÊre Dorte og René,

Tusind tak for jeres hjertevarme anmeldelse – hvor blev vi glade, da vi lÊste den! ❀

At fÃ¥ lov til at levere maden til jeres bryllup var en Êre – og vi bliver helt rÞrte over at hÞre, hvor meget I og jeres gÊster nÞd buffeten. At flere ligefrem spurgte efter opskriften pÃ¥ sovsen, dét mÃ¥ vÊre det stÞrste kompliment, vi kan fÃ¥ 😄

Vi ved, hvor vigtig sÃ¥dan en dag er, og det betyder virkelig meget for os, at I fÞlte jer trygge og godt serviceret hele vejen. Tak fordi I valgte os til at vÊre en del af jeres store dag – og tak for at tage jer tid til at dele oplevelsen her.

Vi Þnsker jer alt det bedste i jeres Êgteskab – og hÃ¥ber, vi fÃ¥r lov at lave mad til jer igen en anden god gang 💍✚

KÊrlig hilsen
Hele holdet hos Brammers Menuer
– God mad, gode mÊngder, gode priser

Fantastisk mad og service

Vi bestilte mad fra Brammers Menuer til vores bryllup med 75 gÊster - og det kunne simpelthen ikke have vÊret bedre. Maden ankom til tiden og var både pÊnt anrettet og virkelig lÊkker. Vi bestilte buffet og der var rigeligt med mad til alle. Derudover havde vi fornÞjelsen af to serveringsdamer (Nina og Amalie), som var med til at gÞre dagen rigtig god. De var meget grundige og hjÊlpsomme. Kommunikationen har også vÊret rigtig god hele vejen igennem. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Brammers Menuer :-)

Alexander og Cecilia

2025幎6月7日

KÊre Alexander og Cecilia,

Tusind tak for jeres varme og flotte anmeldelse – den betyder rigtig meget for hele teamet hos Brammers Menuer.

Det glÊder os utroligt meget at hÞre, at bÃ¥de maden og servicen levede op til jeres forventninger pÃ¥ sÃ¥ vigtig en dag som jeres bryllup. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥, at alt – fra smag og anretning til levering og personale – spiller 100%, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at I oplevede netop det.

En sÊrlig tak gÃ¥r videre til Nina og Amalie – de bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at de har gjort en positiv forskel.

Tusind tak fordi I valgte os. Vi Þnsker jer alt det bedste i fremtiden – og hÃ¥ber, vi fÃ¥r lov at vÊre med til at skabe endnu flere gode minder ved kommende fejringer 💛

Brammers Menuer

Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem

Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem min bestilling hos Brammers Menuer.
Jeg fik hurtigt svar på mine mails, og oplevede kun venlighed og god service.
Maden var SUPER lÊkker - stegene var mÞre og velsmagende, salaten var frisk, og sovsen var fantastisk (som vor mor laver den) 😆👌🏜
Tak for en god oplevelse - vi kommer helt sikkert tilbage 😊

2025幎5月24日

KÊre Vibeke

Tusind tak for de skÞnneste ord – hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞlte dig i trygge hÊnder hele vejen!

Vi er helt blÞde i knÊene over din beskrivelse af maden – og isÊr dét med sovsen! “Som vor mor laver den” er det bedste kompliment, vi kan fÃ¥ 😄👌🏜

Det betyder alverden for os, at du oplevede bÃ¥de god service og lÊkker mad – det er netop dét, vi kÊmper for hver dag. Vi glÊder os allerede til at byde jer velkommen igen nÊste gang, der skal hygges, fejres og spises godt!

De varmeste hilsner
Kira & hele holdet hos Brammers Menuer
🍜 God mad – Gode mÊngder – Gode priser

Jeg bestilte mad til min 50 års

Jeg bestilte mad til min 50 års fÞdselsdag og må bare sige, at alt spillede fra start til slut.
Fin og overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Hurtig bekrÊftelse på ordre. Overskuelig og nem beskrivelse af afhentning og tilbagelevering af service. Blev mÞdt af den sÞdeste unge mand, da jeg skulle hente maden - virkelig serviceminded og hÞflig. Og til sidst min bedste anbefaling af maden - hold da op hvor var det lÊkkert. Gode råvarer - flot anrettet - nemt at servere. Mine gÊster var vilde med serveringen og det samme var jeg.
Jeg kan kun give Brammers Menuer mine bedste anbefalinger.

2025幎3月8日

Hej Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse fra start til slut – lige fra bestillingen til afhentningen og selvfÞlgelig selve maden.

Vi lÊgger stor vÊgt på kvalitet, service og den gode oplevelse, så det glÊder os at hÞre, at både vores hjemmeside, kundeservice og ikke mindst maden levede op til dine forventninger.

Vi håber, du havde en fantastisk 50-års fÞdselsdag, og vi vil elske at hjÊlpe dig igen en anden gang!

De bedste hilsner,

Super lÊkker mad

Super, super lÊkker mad. Problemfri afhentning - alt var godt.

2025幎3月7日

KÊre Kristian,
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder SÅ meget for os at i har vÊret glade for maden, vi glÊder os allerede til nÊste gang vi fÃ¥r lov at lave mad til jer.
Hav en skÞn dag.

SkÞn brunch

Bestilte brunch ud af huset. Virkelig dejlig mad og der var rigelige mÊngder. Kan godt anbefales

2025幎2月9日

Brammers Menuer からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Zenia, Det betyder virkelig meget for os :-)

Fantastisk mad og service – vi kÞber igen!

Vi bestilte julefrokost, og det var simpelthen en oplevelse ud over det sÊdvanlige! Maden var lavet af de bedste rÃ¥varer, smagte fantastisk, og der var krÊset for hver eneste detalje. Hele selskabet var enige – det var en kÊmpe succes!

Vi er så imponerede, at vi allerede har booket nytårsmenuen og glÊder os til endnu en kulinarisk oplevelse.
Kan varmt anbefale dem til alle, der Þnsker lÊkker mad og hÞj kvalitet - og til fornuftige priser. Tak for en uforglemmelig oplevelse – vi kommer helt sikkert igen!

2024幎11月30日

Brammers Menuer からの回答

Tusind tusind tusind tak for den flotte anmeldelse Bisken :-)
Vi glÊder os til at lave mad til jer i morgen.

Perfekt julefrokost!

Vi fik idag d. 26. December en meget smagfuld og smuk julefrokost fra Brammers menuer! Fortjener absolut 5 ⭐⭐⭐⭐⭐!

2024幎12月26日

KÊre Maria,
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse, det betyder så meget for os.
Hav en fantastisk dejlig dag.

Fantastisk mad fra Brammers.❀

Fantastisk mad fra Brammers.❀
Hvis vi kunne ville vi give 10 stjerne.⭐
Vi fik konge buffet til vores kobberbryllup. Maden var smagfuld. Alt kÞdet var saftigt og mÞrt. Frisk og lÊkre råvare og sikke en smagsoplevelse. Tusinde tak for at gÞre vores kobberbryllup til en helt speciel og dejlig fest. Kokken Nina var sÞd og dygtig og prÊsenterede maden flot.
Tak for en dejlig madoplevelse for vores gÊster og os.

2024幎12月7日

Brammers Menuer からの回答

Tusind tak Carina, vi er så glade for at vi måtte vÊre med til jeres store dag :-)
Endnu engang stort tillykke med kobberbrylluppet fra alle os i kÞkkenet.
Brammers Menuer

Fantastisk mad og service!

Alt fungerede fantastisk, lige fra bestilling til afhentning af mad.
Maden var bare i orden og alle gÊster (15 stk.) var glade.
Jeg kan kun anbefale Brammers.

2024幎11月23日

Brammers Menuer からの回答

KÊre Allan, Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder SÅ meget for os at i har nydt maden fra os.
Vi håber at få lov at lave mad til jer en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。