Afgelopen vrijdag zijn mijn vriendin en ik in de winkel in Zevenaar geweest. Het is geen hele grote winkel, maar juist daardoor voelt hij knus, gezellig en overzichtelijk aan. Het personeel is ont... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had met de actie 2e broek voor 50% 2 broeken besteld maar per ongeluk 1 in de verkeerde maat. Omdat ik de eerste al ontdaan had van zijn kaartjes kon ik deze niet terug sturen en contact opgenomen... ãã£ãšèŠã
Er is iets met de website. Kan geen bestelling plaatsen, telkens schiet hij weer terug naar de winkelmand als ik in het bestelproces zit en moet kiezen welke verzending ik wil. Op de chat is al dage... ãã£ãšèŠã
Ik koop al heel lang en het meeste bij MS Mode mijn kleding. Altijd een goede service, en een eerlijke mening als je vragen hebt. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en de kleding zit gewoon... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Artikele in de winkel teruggebracht enâŠ
Artikele in de winkel teruggebracht en terug sorten geld op je rekening stond een paar uur later er al op
Makkelijk bestellen maar ook fijneâŠ
Makkelijk bestellen maar ook fijne winkels (die mogen nooit verdwijnen). Hier in Veenendaal ook leuk personeel. En de keuze van bezorgen of afhalen is ook fijn.
Gewoon een fijne winkel voor ieder watâŠ
Gewoon een fijne winkel voor ieder wat wils
Snelle levering. De winkel had de juiste kleur en maat niet hangen dus via internet besteld. Heel tevreden.
Sinds MS ook weer een maatje kleiner ....
Sinds MS ook weer een maatje kleiner heeft shop ik er weer steeds vaker en met veel plezier. Soms in de winkel maar meestal online. Lekker makkelijk. Prijzen zijn in verhouding tot de kwaliteit, leuke collectie(s) en online bestellen verloopt probleemloos.
Zeer slechte klantenservice!
Zeer slechte klantenservice!! Probleem met postnl wordt niet opgelost. 2 Artikelen niet ontvangen. Zoek je zelf maar uit en word je als leugenaar afgeschilderd!! Want tja zij hebben het onderzoek afgerond en postnl ontkent in alle toonaarden.... Dit kan toch niet waar zijn?!?! In het verleden veel gekocht. Maar dit gaat te ver. Ik wil hier geen klant meer zijn.
Slechte ervaring ivm damesjas waarvanâŠ
Slechte ervaring ivm damesjas waarvan de vulling was gaan samenklonteren. Kon 20% korting krijgen bij een online aankoop.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, zowel de winkels als on line.
Leuke betaalbare mode voor vele leeftijden, met de juiste maten.
Online snelle verzending en in de winkel vriendelijk personeel. Ik koop hier al jaren naar alle tevredenheid!
Bestelling is juiste maat en zit goed
Bestelling is juiste maat en zit goed.
Kleur komt overeen met website.
Levering is optijd.
Leuke kleding
Leuke kleding, betaalbaar en online bestellingen zijn altijd betrouwbaar
Echt mooie kleding van uitstekendeâŠ
Echt mooie kleding van uitstekende kwaliteit. De trui die ik bestelde werd de volgende dag al geleverd, echt top!
Betrouwbare site
Betrouwbare site en levert binnen gestelde termijn. Super en goede kwaliteit.
De kleding was binnen een dag geleverd
De kleding was binnen een dag geleverd. Er moest iets geruild worden, dit heb ik in een winkel gedaan en ook daar perfect geholpen
Binnen 2 dagen had ik mijn jurk
Makkelijke site om te bestellen
Makkelijke site om te bestellen, vlotte levering
In elke winkel word je vriendelijk begroet
In elke winkel word je vriendelijk geholpen.
Ze hebben kennis van de producten en geven hun eerlijke mening.
Kan snel bestellen en levering gaat ookâŠ
Kan snel bestellen en levering gaat ook snel en blijf goed up to date. Ven erg tevreden
Goed product ensnelle levering
Leuke mooie kleding voor mij betaalbaar