ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had met de actie 2e broek voor 50% 2 broeken besteld maar per ongeluk 1 in de verkeerde maat. Omdat ik de eerste al ontdaan had van zijn kaartjes kon ik deze niet terug sturen en contact opgenomen... ãã£ãšèŠã
Er is iets met de website. Kan geen bestelling plaatsen, telkens schiet hij weer terug naar de winkelmand als ik in het bestelproces zit en moet kiezen welke verzending ik wil. Op de chat is al dage... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede webshop
Goede webshop, snelle verzending en retouren worden goed afgehandeld
Top Winkel in Zevenaar
Afgelopen vrijdag zijn mijn vriendin en ik in de winkel in Zevenaar geweest. Het is geen hele grote winkel, maar juist daardoor voelt hij knus, gezellig en overzichtelijk aan. Het personeel is ontzettend vriendelijk en deskundig.
Mijn vriendin is bijzonder goed geholpen door Ingrid, die tijd noch moeite heeft gespaard om haar te voorzien van eerlijk advies en uitstekende service. Dat persoonlijke contact maakte het winkelbezoek extra prettig.
Voor ons geen andere M&S Mode meer: wij komen voortaan speciaal naar Zevenaar!
Blij met ms mode
Ik bestel hier vaak mijn spijkerbroeken, die zitten lekker en de maat valt goed, soms iets te groot, maar dat heb ik liever dan te klein.
Kleding is van goede kwaliteit
Kleding is van goede kwaliteit, ziet er mooi uit en is gewoon goed!
Msmode is de laatste jaren een "allesâŠ
Msmode is de laatste jaren een "alles of niets" kwestie met slechte maat eenheden en afwerking van kleding.
De maten kloppen niet meer, met onlineonly producten moet ik 3 maten bestellen... mijn maat + 1 groter en 1 kleiner. Zelfs als je 2 dezelfde maten past kan de een passen en de ander niet. Bovenkleding vaak te kort, de mouwen zijn gek aangezet. Soms pas ik broekmaat 44 en soms 52? Jassen te smal bij schouders, soms pas ik maat L en soms is 54 te klein! Zo zonde van alles. Online kopen is bijna niet meer te doen en dan moet je ook nog retourkosten betalen terwijl msmode diegene is die van maat afwijkt. Ik vouw soms kleding binnestebuiten om afwerking te controleren voordat ik het koop, ik weet niet maat het lijkt in 3e wereldlanden gemaakt voor een habbekrats, met slechte productcontrole en in de winkel pittige prijskaartjes. Als plussizer heb je in NL weinig keuze dus ik blijf toch hoop houden. Ik hoop dat msmode ook mijn recensie serieus oppakt.
Fijn tshirt mooie kleur
Fijn tshirt mooie kleur, zit comfortabel.
Fijne winkel ook online
Ik koop al heel lang en het meeste bij MS Mode mijn kleding. Altijd een goede service, en een eerlijke mening als je vragen hebt. Personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en de kleding zit gewoon fijn qua draag comfort. Hoewel ik persoonlijk liever naar de winkel ga voor het passen, is ook mijn online winkel ervaring bij ms mode prima. Pasvorm en hoe kleding valt staat over het algemeen goed aangegeven. Mocht je bestelling niet naar wens zijn kun je over het algemeen altijd ruilen of terugsturen, dan krijg je het geld retour.
Super leuke vlotte kleding grote maten
Snelle service altijd leuke kleding. Niet altijd goed geholpen maar meestal wel
Altijd leuke kleding en niet te duur
Uitstekende modezaak
Uitstekende modezaak met gevoel voor de klant. Zeer klantvriendelijk personeel die goed advies geven. Goede kwaliteit voor alle maten.
Kwaliteit ok, snelle levering
Maat goed, kwaliteit ok, snelle levering
Leuke kleding goede prijs
Leuke kleding goede prijs. De gebreide vesten worden alleen wel snel pluizig. Verder kom ik er graag.
Fijne winkel ook voor de grotere damesmaat
Fijne winkel vooral voor de grotere damesmaat!
Die redelijk betaalbaar is, en leuke mode.
Bij een bestelling word het meestal heel snel geleverd, en goed verpakt.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, en snelle levering ondanks het slechte weer.
Mooi kwaliteit kleding
Mooi kwaliteit kleding. Goede en snelle bezorging
Mooie roze trui van internet tot aan deâŠ
Mooie roze trui van internet tot aan de deur prima.
Goede ervaring
Ik heb altijd goede ervaringen met MS mode, bestellen en retourneren nooit een probleem geweest.
Maatvoering ook altijd goed in te schatten maar kwaliteit soms iets minder dan je verwacht.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ