レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na jaren sukkelen met mijn darmen, merkte ik na 2 dagen de happy belly te drinken echt al verschil! Ik stond er wat sceptisch tegenover want ik probeerde al zoveel! Maar dit is echt een wondermiddel... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de ‘chill pil’ en ik moet zeggen da’k al na enkele dagen ef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Haar producten hebben echt men leven veranderd! Jaren PDS en niets hielp, continu ziek worden. Sinds ik begin dit jaar de darmkuur ben beginnen nemen, ben ik nog paar 1x ziek geweest dit jaar! Ook vee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alle producten van Munch reeds in gebruik. Wauw fan van begin tot einde. Darmkuur 10/10 Appelazijn 10/10 Berberine 10/10 Beenmergsoepje 10/10
 Onlangs de proteïne chocolade geprobeerd, WAU... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ik ben fan!

Ik heb al veel supplementen geprobeerd ofwel hielpen ze niet ofwel had ik veel bijwerkingen ervan. Ik neem deze van munch nu al bijna een maand en mijn buik is plat en helemaal niet meer zo opgeblazen als voorheen. Ik heb ook helemaal geen last van bijwerkingen ofzo. Ik doe dit wel in combinatie met sport en op mijn voeding te letten. Als je vragen hebt kan je altijd een berichtje sturen en dan helpen ze je graag verder. Ik ben helemaal fan! En zou het iedereen aanraden. Ik neem de darmkuur, berberine, appelazijn, collagen en silicium.

2024幎10月9日

Darmkuur- Berberine pro - appelazijn

De producten werden snel verzonden en waren supersnel thuis. Iedereen was super vriendelijk en Jessica stuurde me een persoonlijk berichtje. Ik had een paar vragen over hoe ik de producten moest gebruiken en kreeg hier een uitgebreide mail over. Iedereen is super vriendelijk.
De producten hebben even tijd nodig gehad om te werken, maarrr nu ze werken zijn ze top. Ik kan elke dag naar het toilet gaan en ik heb precies een luchtiger gevoel in mijn buik. Ik heb minder cravings en minder “hongerkes” tussendoor. Ik neem mijn producten overal mee naartoe.
(Darmkuur- berberine-appelazijn)

2024幎9月27日
5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden met de darmkuur

Sinds het gebruik van de darmkuur verloopt mijn stoelgang zeer vlot en dagelijks.
Ik kan normaal eten zonder bij te komen.
Heb totaal geen opgezwollen gevoel meer.
De service is top : wanneer we een vraag stellen krijgen we bijna onmiddellijk antwoord.
Topproduct en topservice !!

2024幎9月25日

Super darmkuur!

Na enkele dagen de darmkuur te nemen voel je echt al een groot verschil. Ik heb ook pds en geen enkele last van het product, dus een extra 👌🏌 hiervoor!
Dit is het eerste dat werkt voor mijn darmen!

2024幎9月24日
5぀星のうち1の評䟡

Geen goede service

Slechte service als je “problemen” hebt. Bij mijn 3de pot darmkuur merkte ik dat de pot veel leger was dan anders. Ipv 150 gram zat er maar 108 in! 1/3 de minder. Nooit een antwoord gehad op deze mail. In de telegram groep antwoord ze ook steeds laat en kortaf. De producten zijn goed maar de service niet.

2024幎9月20日
Munchsuperfood ロゎ

Munchsuperfood からの回答

Bedankt om dit met ons te delen. We willen benadrukken dat al onze producten in het labo nauwkeurig worden afgewogen, zodat de hoeveelheid steeds exact overeenkomt met wat op de verpakking staat.

DE darmkuur

Sinds ik deze darmkuur gebruik, zijn mijn darmklachten volledig verdwenen. Voorheen had ik vaak last van een opgeblazen gevoel en ongemakken, maar nu voel ik me energieker en gezonder. De resultaten waren snel en effectief. Ik kan het iedereen met soortgelijke klachten aanraden!

2024幎9月20日

Darmkuur Munch

Na slechts 1 maand de darmkuur te gebruiken ben ik grote fan! Ik heb pds en al alles geprobeerd maar niks werkte voor mij. Toen ik de darmkuur zag heb ik een aantal maanden getwijfeld omdat het echt veel te mooi om waar te zijn leek maar besloot dan toch om het een kans te geven. Mijn 1ste pot is nu op en ik merk echt al een groot verschil! Ik ben vanaf nu zeker een vaste klant💕🀝🏻

2024幎9月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス