Na jaren sukkelen met mijn darmen, merkte ik na 2 dagen de happy belly te drinken echt al verschil! Ik stond er wat sceptisch tegenover want ik probeerde al zoveel! Maar dit is echt een wondermiddel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de âchill pilâ en ik moet zeggen daâk al na enkele dagen ef... ãã£ãšèŠã
Haar producten hebben echt men leven veranderd! Jaren PDS en niets hielp, continu ziek worden. Sinds ik begin dit jaar de darmkuur ben beginnen nemen, ben ik nog paar 1x ziek geweest dit jaar! Ook vee... ãã£ãšèŠã
Alle producten van Munch reeds in gebruik. Wauw fan van begin tot einde. Darmkuur 10/10 Appelazijn 10/10 Berberine 10/10 Beenmergsoepje 10/10 ⊠Onlangs de proteïne chocolade geprobeerd, WAU... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik ben fan!
Ik heb al veel supplementen geprobeerd ofwel hielpen ze niet ofwel had ik veel bijwerkingen ervan. Ik neem deze van munch nu al bijna een maand en mijn buik is plat en helemaal niet meer zo opgeblazen als voorheen. Ik heb ook helemaal geen last van bijwerkingen ofzo. Ik doe dit wel in combinatie met sport en op mijn voeding te letten. Als je vragen hebt kan je altijd een berichtje sturen en dan helpen ze je graag verder. Ik ben helemaal fan! En zou het iedereen aanraden. Ik neem de darmkuur, berberine, appelazijn, collagen en silicium.
Top producten
Top, zo tevreden!
De darmkuur in combi met de appelazijn werken perfect voor mij :-)
Heel blij met mijn darmkuur
Heel blij met mijn darmkuur, je bent minder opgeblazen, kan makkelijker naar het toilet gaan, kortom een super product!
Darmkuur- Berberine pro - appelazijn
De producten werden snel verzonden en waren supersnel thuis. Iedereen was super vriendelijk en Jessica stuurde me een persoonlijk berichtje. Ik had een paar vragen over hoe ik de producten moest gebruiken en kreeg hier een uitgebreide mail over. Iedereen is super vriendelijk.
De producten hebben even tijd nodig gehad om te werken, maarrr nu ze werken zijn ze top. Ik kan elke dag naar het toilet gaan en ik heb precies een luchtiger gevoel in mijn buik. Ik heb minder cravings en minder âhongerkesâ tussendoor. Ik neem mijn producten overal mee naartoe.
(Darmkuur- berberine-appelazijn)
Heel tevreden met de darmkuur
Sinds het gebruik van de darmkuur verloopt mijn stoelgang zeer vlot en dagelijks.
Ik kan normaal eten zonder bij te komen.
Heb totaal geen opgezwollen gevoel meer.
De service is top : wanneer we een vraag stellen krijgen we bijna onmiddellijk antwoord.
Topproduct en topservice !!
Heel tevreden met de darmkuur enâŠ
Heel tevreden met de darmkuur en appelazijn pillen, sinds ik deze neem heb ik een minder opgeblazen gevoel en een plattere buik! Ik blijf deze zeker nemen! Heel tevreden!
Super darmkuur!
Na enkele dagen de darmkuur te nemen voel je echt al een groot verschil. Ik heb ook pds en geen enkele last van het product, dus een extra ððŒ hiervoor!
Dit is het eerste dat werkt voor mijn darmen!
Geen goede service
Slechte service als je âproblemenâ hebt. Bij mijn 3de pot darmkuur merkte ik dat de pot veel leger was dan anders. Ipv 150 gram zat er maar 108 in! 1/3 de minder. Nooit een antwoord gehad op deze mail. In de telegram groep antwoord ze ook steeds laat en kortaf. De producten zijn goed maar de service niet.

Munchsuperfood ããã®åç
DE darmkuur
Sinds ik deze darmkuur gebruik, zijn mijn darmklachten volledig verdwenen. Voorheen had ik vaak last van een opgeblazen gevoel en ongemakken, maar nu voel ik me energieker en gezonder. De resultaten waren snel en effectief. Ik kan het iedereen met soortgelijke klachten aanraden!
Darmkuur en appelazijn pillen
Ik gebruik al een paar weken de darmkuur en de appelazijnpillen. Deze helpen mij bij mijn spijsvertering en darmtransitie in het dagelijks leven! Zeker een aanrader!!!! Ik zal deze zeker blijven gebruiken!
Darmkuur
Ik ben nu bijna een maand de darmkuur aan het nemen en wauw wat een resultaten op zo een korte tijd. Ik weet nu al dat ik niet meer zonder kan ð€©
Ik ben Munch in het algemeen enormâŠ
Ik ben Munch in het algemeen enorm dankbaar. Ik ben gek op de producten van Jess! Hoewel ik normaal gesproken ongezond eet, heeft de darmkuur me geholpen om bewuster en gezonder te leven. Dankzij haar 80/20-methode voel ik me veel beter.
Darmkuur en appelazijn zijn super !
Darmkuur en appelazijn zijn super !
Darmkuur Munch
Na slechts 1 maand de darmkuur te gebruiken ben ik grote fan! Ik heb pds en al alles geprobeerd maar niks werkte voor mij. Toen ik de darmkuur zag heb ik een aantal maanden getwijfeld omdat het echt veel te mooi om waar te zijn leek maar besloot dan toch om het een kans te geven. Mijn 1ste pot is nu op en ik merk echt al een groot verschil! Ik ben vanaf nu zeker een vaste klantðð€ð»
Eerlijke producten.
Eerlijke producten.
Doen wat ze moeten doen ( darmkuur & appelazijnpillen)
Bestelde vroeger de sapjes en het bananenbrood dat ze zelf bakte,
H E E R L I J K
Fijne ervaring
Goede persoonlijke aanpak via mail en het pakket was de volgende dag in huis.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ