Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de âchill pilâ en ik moet zeggen daâk al na enkele dagen ef... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben zeer tevreden over het chocolade proteïnepoeder!! Ik heb al heel veel verschillende smaken en merken uitgeprobeerd en botste telkens op de papperige structuur die niet goed leek op te lossen in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alle producten van Munch reeds in gebruik. Wauw fan van begin tot einde. Darmkuur 10/10 Appelazijn 10/10 Berberine 10/10 Beenmergsoepje 10/10 ⊠Onlangs de proteïne chocolade geprobeerd, WAU... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top producten en service
Ik gebruik de darmkuur en appelazijnpillen 2 maanden en it was a life change. Mijn darmflora is eindelijk wat het moet zijn! Ik heb net de collageen, silicium en electrolytes ook besteld en kan niet wachten om mijn resultaten te delen. Ook de service is top!
Beste producten die er op de marktâŠ
Beste producten die er op de markt zijn! Doet letterlijk wat het beloofd, ik ben 2 maand geleden bevallen en mijn buik is nog nooit zo mooi plat geweest!
This stuff works!
Ik ben 11 maanden geleden trotse mama geworden van een zoontje en had sinds de bevalling echt struggles met mijn darmen maar daâs ondertussen dus terug gefixed dankzij de darmkuur van Munch.
In combi met sport en de appelazijn en berberine pillen merk ik ook wel een goed effect op mijn eetlust en bijgevolg ook aan mijn figuur dus tegen volgende zomer sta ik weer strak in mijn zwempak!
Wimperserum from heaven
Ik heb het wimperserum van Munch besteld, na te stoppen met wimperextensions, mijn wimpers hadden afgezien, waren broos, kort en er zaten veel gaten in. Dus zocht ik iets dat dit terug kon herstellen, belangrijk was voor mij ook de samenstelling, dat deze clean is, omdat ik nogal een gevoelige huid heb & ik zeker geen reactie wou..
Wel ik kan u zeggen, na 5-6 weken gebruik, WOW. Ik heb geen wimperextensions meer nodig, geen wimperlift, ik heb een volle wimperlijn en wimpers die praktisch tot aan mijn wenkbrauwen komen.
So everyone whoâs sceptical, try this one. It works!
Top !
Zowel de DIY receptjes als de producten zijn dik in orde !
Ik begin effect te merken van de darmkuur wat een verademing is voor mij. Normaal kon ik maar om de 3 a 4 dagen gaan en begint meer structuur in te komen ! Ik ga nu toch om de dag dus helemaal top. Van die pijnlijke buik continue zijn we vanaf.
Super tevreden
Ik had vrij direct resultaat maar dan stagneerde het, ik dacht âgoh dat wondermiddel â werkt dus niet bij mij en was mss soort placebo, maar na een week minder ( terug niet naar groot toilet kunnen) ging het plots terug super goed!! Nu al maanden zo, de darmkuur werkt echt ! Zo blij mee want ik heb sinds mijn 18 jaar ongeveer pds fibromyalgie en cvs, altijd problemen met darmen⊠nu ben ik 44 jaar. En veel geprobeerd he, enkel darmkuur werkt( ik eet onbewerkt, heel bewust en gezond) Geen opblazen pijnlijke buik meer, niet bang zijn om de âverkeerde voeding combinaties â te eten, mijn buik blijft plat .. zo zot
Munch werkt écht
Munch werkt écht! Ik gebruik nu al een tijdje de darmkuur en appelazijnpillen en het helpt dus echt om 1, je darmflora gewoon goed te laten werken en 2, je gewicht op peil te houden. Fan!
Haar producten hebben echt men levenâŠ
Haar producten hebben echt men leven veranderd! Jaren PDS en niets hielp, continu ziek worden. Sinds ik begin dit jaar de darmkuur ben beginnen nemen, ben ik nog paar 1x ziek geweest dit jaar! Ook veel minder opgeblazen gevoel en veel minder last van slechte stoelgang en buikkrampen. Ik neem de darmkuur, berberine, appelazijn pillen, de silicium en collageen. Allemaal 1 voor 1 topproducten van zuivere kwaliteit ð. Count me in als levenslange klant ðª
Top producten!
Alle producten van Munch doen wat er verwacht wordt. Jessica is ook heel klantgericht, geen enkele vraag is te veel en alles wordt duidelijk uitgelegd. Haar Instagrampagina is ook echt de moeite om eens te bekijken!
Top producten!
Ik kan dankzij de combi van de darmkuur en de appelazijnpillen mijn maagzuurremmers achterwege laten!
Daar was ik al zo lang naar op zoek naar iets natuurlijk wat die maagzuurremmers weg kon laten.
Had eigenlijk de hoop al wat opgegeven.â€ïž
En als kers op de taart een plattere buikâ€ïž
Ondertussen al 3 weekjes de darmkuurâŠ
Ondertussen al 3 weekjes de darmkuur aan het gebruiken en ik moet zeggen het helpt! Geen last van opgeblazen gevoel en betere ontlasting! Ik ben dus fan en wil dit blijven gebruiken! Een aanrader!
Groetjes Anneke xx
Een product dat ECHT werkt
Als iemand met colitis ulcerosa kan ik zeggen dat de darmkuur framboos ECHT helpt! Heb een opstoot volledig bestreden zonder medicatie, door de darmkuur framboos dagelijks in te nemen in combinatie met gezonde voeding en voldoende me-time. Een dikke merci voor dit product! Voor mij niet meer weg te denken! â¡
Ik heb de darmkuur besteld
Ik heb de darmkuur besteld, zaaaaalig product!! Maanden last gehad van mijn darmen, uiteindelijk erachter gekomen dat ik een gluten intolerantie heb. De darmkuur heeft mij enorm geholpen om mijn darmen weer ârustigâ te krijgen. Ik raad dit product zeeeeeeker aan! Kan niet wachten om meer te testen.
WAAR WACHT JE OP?!!!!!
Ik zag de producten van Munch al een aantal keer voorbij komen op mijn Instagram en Tiktok. Natuurlijk was ik eerst zeer sceptisch of de darmkuur wel zou werken. Uiteindelijk dacht ik 'het is het proberen waard'. Ik plaatste mijn bestelling en 2 dagen later mocht ik het pakje al ontvangen (SUPER SNEL). Iedere ochtend op een lege maag neem ik de darmkuur en OMG IK BEN FAN!!!!!!! Ik had vaak last van een opgeblazen gevoel en foodbaby's na het eten en door de darmkuur zijn deze gewoon weg???? + toiletbezoeken gaan vele gemakkelijker. Voor de girlies dat hetzelfde voor hebben en moeilijk naar de wc kunnen goed THIS IS YOUR SIGN. Je gaat het u zeker niet beklagen. Ik ga zeker nog producten bestellen bij Munch. Ik wil Jessica alvast bedanken om deze producten met ons te delen. I LOVE YOU PLATTEBUIKMAMA!
Goed gevoel bij deze producten!
Ik heb, om mee te beginnen, de darmkuur gekocht. Heel positief product!
De smaak valt me reuze mee en ik merk dat het, gevoelstechnisch, goed voelt.
Zeker benieuwd naar alle overige producten.
Hey hey ik neem nu al een tijdje deâŠ
Hey hey ik neem nu al een tijdje de darmkuur en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben!! Ik heb zelf al heel wat andere supplementjes getest, maar niets dat echt hielp. Bij de darmkuur merk ik zeker een verschil + totaaal niet vies!! Smaakt gewoon naar groene theeðµ Als je twijfelt, buy it!! It really worksð
Top service
Snelle en correcte levering met een persoonlijke aanpak. Enkel de matcha besteld, maar ook benieuwd naar de andere producten. Ik bestel opnieuw!
Werkt heel goed!
Ik gebruik de Appelazijn pillen nu reeds 1 maand en ben daar super tevreden over. Ik heb geen opgezwollen buik of gevoel meer! Ik kan ook makkelijk 2 keer per dag naar toilet gaan door de pillen wat ervoor onmogelijk was voor mij! Zeker aan te raden en het werkt ook gewoon echt. :)
Grote fan van de darmkuur
Grote fan van de darmkuur!
Elke ochtend start ik mijn dag met een goed glas van de darmkuur en ik voel me doorheen de dag top. Goede spijsvertering en geen last meer van een opgeblazen gevoel, love it!!
Ik ben fan!
Ik heb al veel supplementen geprobeerd ofwel hielpen ze niet ofwel had ik veel bijwerkingen ervan. Ik neem deze van munch nu al bijna een maand en mijn buik is plat en helemaal niet meer zo opgeblazen als voorheen. Ik heb ook helemaal geen last van bijwerkingen ofzo. Ik doe dit wel in combinatie met sport en op mijn voeding te letten. Als je vragen hebt kan je altijd een berichtje sturen en dan helpen ze je graag verder. Ik ben helemaal fan! En zou het iedereen aanraden. Ik neem de darmkuur, berberine, appelazijn, collagen en silicium.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ