レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over het chocolade proteïnepoeder!! Ik heb al heel veel verschillende smaken en merken uitgeprobeerd en botste telkens op de papperige structuur die niet goed leek op te lossen in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onder de indruk van de darmkuur! Stoelgang is al veel consistenter en veel minder opgeblazen gevoel. Maar ik ben helemaal maar echt helemaal fan van de Chill Pillen. Na enkele dagen zelfs merkte ik al... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de ‘chill pil’ en ik moet zeggen da’k al na enkele dagen ef... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mijn tweede potje darmkuur is onderweg. Ik merkte vooral ook resultaten in mijn gezicht die plots minder opgeblazen leek ook en voor de darmen nam het wat tijd maar ik zal deze kuur zeker een derde k... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Groene darmkuur

De eerste week dat ik de groene darmkuur testte was ik nog steeds sceptisch maar na week 2 was ik helemaal overtuigd. Het heeft natuurlijk even zijn tijd nodig. Ik neem het in combinatie met appelazijnvitamines en ik kan eindelijk zeggen dat ik dagelijks naar het groot toilet kan, wat zeker geen evidentie is voor mij. Ik heb minder een opgeblazen gevoel wat na mijn tweede zwangerschap een groot probleem was. Door mijn wisselende uren en vaak slapeloze nachten met baby 2 heb ik enorm veel last van pijnlijke steken in mijn maag en ook dit is veel beter! Ik ben helemaal blij met mijn aankoop!

2025幎11月14日

Munchsuperfood からの回答

We zijn blij dat je zo tevreden bent, dank voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben fan! Producten zijn eerlijk en efficiënt

Producten zijn eerlijk en efficiënt daarenboven mooi verpakt en een supersnelle levering. Ik ben fan! Het is zo belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen en deze producten helpen enorm.

2025幎11月13日

Munchsuperfood からの回答

We zijn blij dat je zo tevreden bent, dank voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Ik gebruik nu ongeveer een maand de

Ik gebruik nu ongeveer een maand de darmkuur en ik heb eindelijk geen last meer van een opgeblazen gevoel. Super tevreden en ook van de service. Besteld in de avond en de dag erna al in huis. Ook direct antwoord op mijn mailtjes.
Geweldig!

2025幎11月11日

Munchsuperfood からの回答

Super leuk om te lezen, dankjewel!

Wat een geweldig product💓

Hoi Jessica

Ik heb net mijn tweede lading besteld. Mijn god, heb al jaren zoveel pijn en nu... wat een wereld van verschil! Veel minder opgeblazen. Af en toe beetje maar het is verwaarloosbaar. Ik ben super tevreden.
Ik neem de darmkuur nu elke ochtend en de appelazijn voor elke maaltijd.
Heb ook de craveless geprobeerd en zoveel minder zin in zoet. Echt zot dees. Ik was sceptisch maar ik ben absolute fan. 🩷

2025幎11月10日

Munchsuperfood からの回答

Wat geweldig om te horen dat je zo’n verschil ervaart! Dankjewel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. Super dat de producten zo mooi in je routine passen, we staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

5぀星のうち2の評䟡

Wat mysterieus.

Ik volgde Munch lange tijd op Instagram. Zeer interessant. Maar ik snap de communicatie totaal niet. Om info te krijgen moet je volgen. Uiteraard. Maar als volger kreeg ik nooit info. Enkel dat ik moest volgen, wat ik al deed.
Ik vroeg wat volgen dan wel was, vermits het toch makkelijk kon gecheckt worden dat ik volger ben op Insta... Maar dat dit blijkbaar niet volstond? Nooit antwoord gekregen.
Dus ik weet het niet goed. Ik wil die darmkuur wel es proberen en heb het
boek. Maar als die communicatie zo
stroef loopt ... Dus heb maar
ontvolgd. Beter dan de teleurstelling
telkens omdat ik toch niks krijg wat
ik aanvraag. Das ook niet goed voor
m'n darmen.

2025幎11月3日

Munchsuperfood からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat onze communicatie je zo heeft teleurgesteld, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We begrijpen dat het frustrerend is als je niet de informatie ontvangt die je verwacht, zeker wanneer je al een trouwe volger bent.

Als je nog steeds nieuwsgierig bent naar de darmkuur of vragen hebt over het boek, mag je ons gerust even een bericht sturen via info@munchsuperfood.com. We helpen je graag verder.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw inspireren, met minder frustratie en meer goeds voor je darmen. 🌿

Top producten

Top producten, voor mij hebben ze zeker een effect 🙏🏌

2025幎10月23日

Munchsuperfood からの回答

Dankuwel Bart voor deze fijne woorden!

5぀星のうち5の評䟡

Hoi ik heb al heel mijn leven problemen

Hoi ik heb al heel mijn leven problemen met mijn darmen waardoor ik ook veel opstapelde in mijn buik en dan ook alles probeerde. Elke week 1x laxeermiddel gebruiken omdat het niet anders kon. In de vorm van vezels, pillen, zakjes via de dokter ook voorgeschreven. Ik kan zeggen dat de darmkuur voor mij na dag 1 al werkte. Ik voelde verschil. En ben ook blij dat het een natuurlijk product is met vitaminen en mineralen zonder chemische ingrediënten. Heel tevreden! Dank jullie ❀

2025幎10月13日

Munchsuperfood からの回答

Wat een prachtig bericht, bedankt om dit te delen! ❀
We zijn heel blij te horen dat je al zo snel verschil voelde en dat de darmkuur je helpt op een natuurlijke manier. Het doet deugd om te weten dat je nu eindelijk verlichting ervaart na zo’n lange zoektocht.

Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden, ze betekenen veel voor ons! 🌿

Wondermiddel

Door een immuniteitstoornis kamp ik met zware constipatie. Een gevolg van de chemo en andere zware medicatie.Soms 8 dgn geen stoelgang, wat dan op gang gebracht wordt met lavementen enz
Ik zag Munch toevallig passeren op sociale media. Had er weinig vertrouwen in maar dacht bij mezelf, wat heb ik te verliezen. Ongelofelijk maar het werkt. Na 2 dgn begonnen mijn darmen al wat te rommelen en na 4dgn stoelgang. Ik ben jullie zo dankbaar.

2025幎9月25日

Munchsuperfood からの回答

Wauw, wat een krachtig verhaal! We zijn enorm dankbaar dat je het met ons deelt. Het is geweldig om te horen dat de darmkuur je heeft geholpen, vooral gezien de moeilijke situatie die je doormaakt door de medicatie. Dat je al na zo'n korte tijd verbetering hebt gevoeld, is echt fantastisch.

Jouw woorden betekenen heel veel voor ons en we hopen dat je je darmen verder kan ondersteunen op een manier die voor jou werkt. Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Heel veel sterkte en gezondheid gewenst, we denken aan je! ❀

5぀星のうち5の評䟡

De darmkuur is gewoon geweldig

De darmkuur is gewoon geweldig.
Zelf heb ik veel last van mijn darmen , moeilijk naar toilet kunnen gaan heel gevoelige darmen waardoor ik op sommige momenten extreem veel pijn had. Sinds dat ik de darmkuur 1 week nam ging dat al beter. Alle dagen naar toilet kunnen gaan , geen opgeblazen buik meer. Na nu bijna 4 weken de darmkuur te nemen heb ik ook geen last meer van die extreme pijn in mijn darmen. Ik raad het iedereen aan om te proberen want het werkt effectief wel.

De electrolytes helpen mij ook bij mijn vermoeiende benen. Waar ik last van heb omdat ik dagelijks veel rechtsta.

2025幎9月29日

Munchsuperfood からの回答

Wat een geweldige feedback, dank je wel voor het delen van je ervaring! We zijn zo blij te horen dat de darmkuur je niet alleen helpt met je darmklachten, maar ook dat de electrolytes een verschil maken voor je vermoeide benen. Het is fantastisch om te lezen dat je al zoveel verbetering hebt gevoeld na een paar weken gebruik.

We hopen dat je darmen zich nog verder herstellen en dat je elke dag wat meer comfort ervaart. Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het aanbevelen ervan, dat betekent veel voor ons! 🌿

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling was jammer genoeg niet volledig toegekomen .
Na een goed contact dat snel en vriendelijk was
Werden de kwijtgespeelde producten opnieuw opgestuurd.
Zeer fijne ervaring en goede producten

2025幎9月18日
5぀星のうち1の評䟡

Na een maand nog niets ontvangen

Na een maand en talloze mails, geen bestelling. Eerst bleek de matcha uitverkocht, maar de bestelling zou die dag verstuurd worden. Na nog eens 2 weken bleek de sea moss ook uitverkocht, nog een week later nog steeds geen bestelling. Zo bleef dit maar duren en moest ik zelf telkens om de stavaza vragen. ENORM TELEURSTELLEND en absoluut niet correct.

2025幎9月9日

Munchsuperfood からの回答

Bedankt voor je review, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor de frustratie die je hebt ervaren. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Normaal gesproken zouden bestellingen en communicatie op tijd en correct moeten verlopen.

Helaas kunnen we je bestelling niet precies inzien omdat de review niet onder een volledige naam is geplaatst. Mocht je je bestelling nog niet hebben ontvangen of als er iets anders niet naar wens is, neem dan alsjeblieft even contact met ons op via info@munchsuperfood.com.

Fantastische producten!

Fantastische producten!
Door mijn hormoon disbalans lagen mijn darmen helemaal overhoop.
Opgeblazen buik, slecht naar het toilet kunnen gaan, dit is weg dankzij de darmkuur en appel azijn supplementen!
Een dikke aanrader mensen!
Ik gebruik alsook de proteïne vanille en dit minder mijn hongergevoel.
Plus alsook heel lekker in smoothie alsook in mijn koffie.
Ik heb ook een aanrader bananenbroodmix chocolade, super lekker!!!!

2025幎8月8日
5぀星のうち5の評䟡

Als jong meisje hebben ze bij mij pds

Als jong meisje hebben ze bij mij pds vastgesteld. Ik heb in al die jaren al vanalles getest en geprobeerd. Toen zag ik jullie filmpjes verschijnen en ik dacht jaja het zal wel
 mijn man zei je kan het altijd eens proberen. En zo bestelde ik het gouden duo darmkuur en appelazijn. Heeft het even tijd nodig gehad voor het echt begon te werken
ja zeker. Maar we zijn door blijven gaan. Toen mijn pot leeg was en ik een paar dagen zonder viel was het besef groot van hoezeer dit mijn darmen veranderd heeft in positieve zin. Na jaren van sukkelen ben ik zeer blij met deze producten! Dank je wel Jessica!

2025幎8月29日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben begonnen met het gouden duo

Ik ben begonnen met het gouden duo: darmkuur en de appel azijn pillen en ik moet zeggen dat ik geen opgeblazen buik meer heb en ook mijn PDS is volledig verdwenen. Ik heb ook het boek : ‘van opgeblazen buik naar platte buik’, en mijn ogen zijn echt opengegaan, nu eet ik totaal anders. Dank u Jessica . Ik beschouw jou nu als mijn voedingscoach

2025幎7月28日
5぀星のうち5の評䟡

De darmkuur gestart wegens jarenlange

De darmkuur gestart wegens jarenlange problemen met darmen en stoelgang..Dit is een topproduct. Al mijn problemen daarrond zijn weg. Ik kan eindelijk elke dag naar het toilet, heb geen cravings meer of drang naar zoetigheid. Wel hongergevoel uiteraard maar niet in die extreme mate om massa’s te eten, ook de zin naar eten is minder. Super bedankt. Ik kan niet wachten om de sea moss en chill pill te kopen en te testen.

2025幎8月28日

Ik gebruik nu 2 weken de groene

Ik gebruik nu 2 weken de groene darmkuur en merk wel echt verschil. Als ik hem 1 keer vergeet te nemen ben ik de dag zelf en de volgende dag terug opgeblazen. Het is geen wondermiddel voor een platte buik maar ondersteund wel de vertering. Enigste minpunt is de smaak van de groene kuur, ik kan het niet puur natuur drinken maar moet er een smoothie van maken om het niet te proeven 🙈

2025幎8月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス