Ik ben zeer tevreden over het chocolade proteïnepoeder!! Ik heb al heel veel verschillende smaken en merken uitgeprobeerd en botste telkens op de papperige structuur die niet goed leek op te lossen in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onder de indruk van de darmkuur! Stoelgang is al veel consistenter en veel minder opgeblazen gevoel. Maar ik ben helemaal maar echt helemaal fan van de Chill Pillen. Na enkele dagen zelfs merkte ik al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn tweede potje darmkuur is onderweg. Ik merkte vooral ook resultaten in mijn gezicht die plots minder opgeblazen leek ook en voor de darmen nam het wat tijd maar ik zal deze kuur zeker een derde k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.
Maarschalk Gérardstraat 6 , 2000 , Antwerpen , ãã«ã®ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Combinatie thee en capsules werken voor een vlottere spijsvertering, en daarbovenop vlotte levering en communicatie!
Heel snelle reactie op mail met vragen omtrent levering. Daarnaast ook heel probleemoplossende mindset waarbij beide partijen tevreden blijven! Ook de producten zijn top. Momenteel al bijna 1 maand de darmkuur aan het effect is duidelijk zichtbaar. Ik wacht nu op de levering van de bone broth. Heel benieuwd!
Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de âchill pilâ en ik moet zeggen daâk al na enkele dagen effect ondervind.
Dankjewel team Munchsuperfood, doe zo verder!
Jaren heb ik vanalles geprobeerd om mijn darmen optimaal te laten werken. Dus ik was zeker sceptisch om dit product te kopen. 2 weken later lijk ik eindelijk dat gevonden te hebben wat werkt, de darmkuur van Munch.
Mijn darmen doen dagelijks hun werk en mijn buik is al zichtbaar platter.
Ik ondersteun stevige maaltijden met de appelazijnpillen voor een meer optimale vertering.
Munch zit verwerkt in mijn ochtendroutine en dan blijft zo.
Daarnaast nemen mijn man en ik ook het Sea Moss supplement. Hij voor zijn psoriasis en ik voor mijn huid en haren. Een review volgt nog...
Ik hoop dat de Munch-producten ook de weg vinden naar een Delhaize in Limburg. â¡
Binnenkort een tripje naar de kust, met op mijn to-do-list de Delhaize in Knokke.
Kortom : verkocht aan dit merk!
Ik ben nu enkele weken bezig met de darmkuur en heb dagelijks stoelgang, gisteren zelfs 2x. Ben er nu zo blij mee dat ik nog 2 potten heb bijbesteld. De vanille whey proteine is mijn absolute favoriet. Ik gebruik het poeder dagelijks om mijn eiwitinname te verhogen maar ook voor de lekkere smaak. Ik gebruik voor mijn bananen/ei pannekoekjes en chocochiapudding.
Ik begon afgelopen donderdag met de produkten die ik bestelde, silicium, de darmkuur en de appelazijnpillen. Ik was heel benieuwd. Onmiddellijk voelde ik de puurheid van de produkten. Ik voel dat na de inname van de darmkuurpoeder ik ook meer energie heb.
Het opgeblazen gevoel neemt vrij snel af, en ik ben ook maar net begonnen. Mijn darmen schieten ook langzaam maar zeer duidelijk terug in gang. Ja, ik ben enthousiast.
Dit is de tweede keer dat ik de silicium & collageen bestel, omdat ik een jaar heb rondgereisd en mijn haar en nagels enorm zijn veranderd, hebben ze terug nood aan versteviging. Ook heb ik lang last gehad van hormonale acne en een onzuivere huid en âmeet the bestiesâ hebben mij hierbij enorm geholpen! Ook raad ik Munch aan voor hun snelle levering en goede service ð«¶ð»
Alles is super vlot verlopen (ik spreek in naam van mezelf en mijn moeder want zij heeft deze week ook haar eerste pot darmkuur besteld).
De dag na mijn bestelling had ik de kuur al thuis, snelle levering dus!
Ik ben de kuur nu bijna 3 weken aan het nemen en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo regelmatig naar het toilet ben kunnen gaan als nu.
Een probleem dat bij mij echt al levenslang speelt lijkt eindelijk opgelost.
Ik ben echt super blij dat ik op jouw pagina ben terecht gekomen en zal zeker opnieuw bestellen!
Na 20 jaar constipatie( gemiddeld 1x om de 10 dagen kunnen gaan) , alle middelen die bij de apotheek zijn geprobeerd. Heel veel buikpijn en krampen maar niets hielp. Uiteindelijk toch maar de darmkuur besteld. Ik heb 2 weken geduld moeten oefenen maar nu ben ik een andrr mens, ik ga gewoon elke dag zonder lacatiemiddelen of zetpillen. Heerlijk na 20 jaar last en opgeblazen gevoel. Ben er nu 52 en eindelijk gered door Munch.
Top producten en top service!!
Ik raad de producten van Munch alleen maar aan, kan niet wachten om een volgende bestelling te plaatsen ð€©
De darmkuur, appelazijn, berberine, chill pill, electrolytes, matcha,.. ik heb het allemaal, ik zou de producten van munch kunnen ophangen als een bezienswaardigheid in mijn huis ð
itâs all over the place EN terecht!!! Na jaren sporten toch een manier gevonden om eens eeeindelijk van die opgeblazen buik af te geraken, sporten is 1 ding maar iets willen eten om u daarna super slecht te moeten voelen? Nee da wilt ge nie.. dankzij de darmkuur in combinatie met de supplementen voel ik mij geen 1 dag meer slecht!!!
Ik dacht dat het kopen van Matcha en de Chill pill tegen elkaar zou gaan werken want matcha bevat cafeïne maar ik wil net rustiger worden en minder stress ervaren door het willen gebruiken van de chill pill en toen kreeg ik super nuttige uitleg ven Jessica zelf waarin ze over L-theanine vertelde wat dus rust brengt.. dus een dikke win win.. voel mij echt beter dan ooit!!!
Heel tevreden over de producten, ik bestel zeker nog!
Doen wat ze beloven!
Geweldige producten en uitstekende klantenservice!
Zalig producten, je voelt je meteen minder opgeblazen en gezonder ð«¶ð»ð€©
Ook het boek is een aanrader , zeer confronterend voor mij !
Op een normale manier alles duidelijk uitgelegd, zo fijn ð€©

Munchsuperfood ããã®åç
Ik heb altijd op het einde van de dag een mega zwaar gevoel en.. dit zag je ook. Sinds ik de darmkuur neem van Munch is het ongelofelijk maar heb ik geen opgezwollen buik meer. Ook na avondjes op restaurant heb ik geen krampen meer of een opgezwollen buik. AMAZING!

Munchsuperfood ããã®åç
Matcha gekocht, super zachte en lekkere matcha! Ben een grote matchafan, en deze was echt heel goed!!

Munchsuperfood ããã®åç
Checken id allaen bij boys? En meiden komen altijd binnen? Slaat nergens op deze club
Ik was eerst wat sceptisch, eerlijk gezegd. Mijn relatie met eten is niet echt optimaal waardoor ik regelmatig last heb van een opgeblazen buik en problemen met mijn darmen. Ik gebruikte hiervoor My Flora Comfort, wat best goed werkte. Jammer genoeg was dit in 1x wel stevig opgeslagen qua prijs waardoor ik naar een andere oplossing zocht. Ik ben normaal niet echt fan van kuren of producten die heel veel gepromoot worden op sociale media (wel alle begrip voor de promotie want uiteraard maak je een product/merk zo bekend).
Uiteindelijk werd ik toch getriggerd door de advertenties en ben ik navraag gaan doen bij mijn zus die de producten reeds kocht. Zij was heel lovend over al de producten en gebruikt ze op regelmatige basis. Ik besloot dus om de darmkuur te testen. Ik had me voorbereid op een hele vieze smaak, maar eerlijk gezegd vind ik het best wel oké. In tegenstelling tot mijn verwachtingen, merkte ik na 4 dagen al een verschil qua stoelgang, in de positieve zin. Ik heb de kuur 2 weken gebruikt en vertrok dan op vakantie waar ik ze ook elke ochtend heb genomen (in totaal nu 4,5 weken). Soms in combinatie met de appelciderazijn pillen (bij stevige maaltijden). Ik ben nog maar net terug van mijn reis, maar kan zeggen dat ik enorm tevreden ben over de producten! Ik heb geen enkele dag overgeslagen qua toiletbezoek (wat ik normaliter wel heb) en mijn buik stond veel minder opgeblazen dan anders.
Mijn vriend, die graag enkele kg's kwijt wil, gebruikte de appelciderazijn pillen dagelijks voor het avondeten en ook hij is positief. Naar gelang dat hij toch wel wat meer en vettiger eet op vakantie, was dit quasi niet te merken op de weegschaal.
Desondanks dat het niet echt goedkoop is, hebben we toch opnieuw een grotere hoeveelheid van de appelciderazijn pillen besteld, want het is het echt wel waard!
Bedankt ook voor de persoonlijke aanpak. Het is heel fijn dat er naar onze feedback werd gevraagd! Ik kan het enkel aanraden!!

Munchsuperfood ããã®åç
Als ik de darmkuur voor de eerste keer zag dacht ik ohnee weer iets kleurrijks om te drinken en het zal wel weer vies zijn.
Nu totaal het tegenovergestelde, en gaat heel vlotjes binnen en helemaal niet vies.
De pillen helpen ook zeer erg.
Ik had jaren last van serieuze opflakkeringen en dat resulteerde zich altijd in diarree maar het was verschrikkelijk. Ik kon ook niet regelmatig naar toilet.
Ik moet zeggen dat is nu allemaal verleden tijd!
Ik ben hier ooit met naar de dokter geweest en die gaf als uitleg gewoon wat minder vettig eten, daar ligt het aan. Maar die heeft nooit een echte oplossing gegeven.
Jouw producten zijn de oplossing, Bedankt!!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã