レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de ‘chill pil’ en ik moet zeggen da’k al na enkele dagen ef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Haar producten hebben echt men leven veranderd! Jaren PDS en niets hielp, continu ziek worden. Sinds ik begin dit jaar de darmkuur ben beginnen nemen, ben ik nog paar 1x ziek geweest dit jaar! Ook vee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over het chocolade proteïnepoeder!! Ik heb al heel veel verschillende smaken en merken uitgeprobeerd en botste telkens op de papperige structuur die niet goed leek op te lossen in... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Alle producten van Munch reeds in gebruik. Wauw fan van begin tot einde. Darmkuur 10/10 Appelazijn 10/10 Berberine 10/10 Beenmergsoepje 10/10
 Onlangs de proteïne chocolade geprobeerd, WAU... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Het resultaat is top

Ik heb al vele jaren pijn in mijn spieren over mijn hele lichaam . Ik zag het via tiktok en probeerde het . Ik neem nu ongeveer 1 maand de darmkuur en de azijn pillen en het resultaat had ik nie verwacht na zo een korte tijd . De pijn is al gehalveerd . Dus het werkt en is top 👍

2025幎5月6日

Tevreden!!

Ondertussen gebruik ik de producten al 3 weken (darmkuur, appelazijnpillen, silicium en collageen).
Ik weet niet op welke manier ik per se een effect merk van de collageen en silicium, maar WOW! De darmkuur en appelazijnpillen doen voor mij wel echt hun werk.
Ik lig al lange tijd met mijn darmen in de knoop en sinds ik deze producten gebruik, zijn ze veel rustiger geworden. Bij zware maaltijden zoals pizza geef ik mezelf en mijn vriend (die lactose intolerant is en ook moeilijke darmen heeft) twee pillen appelazijn en hierna hebben we minimaal tot geen klachten!
Ik voel me veel energieker (nog niet optimaal, maar wel veel beter). Ik merkte het verschil enorm toen ik een ochtend dit oversloeg!

2025幎4月30日

Munchsuperfood からの回答

Oh dankjewel, ben heel tevreden dat jullie resultaat merken!

5぀星のうち3の評䟡

Did not work for me

Door de recensies te lezen en de (zeer goede) online marketing had ik hoge verwachtingen van het product. ‘Hoog’ als in: minder opgeblazen gevoel, betere darmflora en bijgevolg consequent naar het toilet kunnen gaan. Ik deed het ook niet om af te vallen bijvoorbeeld (of zelfs niet perse voor de ‘platte buik’ want dat zit vrij OK al), gewoon een betere darmflora en minder een opgeblazen gevoel.

Ik heb de pot darmkuur (de groene) uitgenomen maar merk helaas weinig verandering. Op zich at ik sowieso al gezond en vrij evenwichtig, dus mijn voeding heb ik niet perse aangepast. Misschien is dat de reden dat het effect uitblijft, omdat ik lees dat velen meteen een combinatie van verschillende zaken doen en ook het voedingspatroon aanpassen omdat het nodig is?

Anyway, ik hoop dat anderen er zeker wel bij gebaat zijn maar ik dus niet.

Een positieve opmerking: de smaak is heus niet zo vreselijk hoor als je het in ijskoud water mengt.

2025幎4月27日

Munchsuperfood からの回答

Beste mevrouw Lenaerts, dankjewel voor uw feedback. Mochten we u nog kunnen verder helpen, stuur ons gerust een mailtje en we helpen u graag verder.

Darmkuur

Wauw, wat een topproducten! In het begin was ik wat sceptisch, weeral iemand die met een ‘wondermiddel’ afkomt voor een slankere buik, betere vertering,
 dacht ik. Maar na 1-2 weken de darmkuur te nemen had ik al zo’n groot verschil! Geen opgeblazen gevoel meer, beter naar het toilet kunnen gaan, minder cravings,
 EINDELIJK!
Mijn nieuwe favoriete drank ‘s morgens is de ‘Matcha vanille proteïne latte’ met de darmkuur (receptje op haar Instagram). Haar matcha is echt zo lekker! De cursus ‘Eerste hulp bij cravings’ is ook heel interessant als je graag wilt weten van waar die cravings juist komen, waar je op moet letten,
 Eenmaal je dit beluisterd hebt ga je automatisch uw eetpatroon al veranderen. Echt een aanrader!

2025幎3月27日

Munchsuperfood からの回答

Dankjewel Julie!! En inderdaad de matcha vanille latte is zo heerlijk!

5぀星のうち5の評䟡

Topproducten.. puur en werken echt

Darmkuur gebruik ik nu bijna een jaar..
Altijd gesukkeld met mijn darmen, constipatie, spastisch colon, opgeblazen buik ... Echt zo pijnlijk.
En sinds ik de darmkuur gebruik heb ik echt die last niet meer.
Ik geloofde het in het begin echt niet, omdat er zoveel op de markt is.
Maar dit werkt echt, als ik een paar dagen oversla merk ik direct het verschil.
Mijn vaste bestelling is bone broth, collageen, electrolyten, darmkuur en de mega super lekkere chocolade proteïne poeder.
Ik ben fan 💯

2025幎4月15日

Munchsuperfood からの回答

Dankjewel Inge voor deze feedback!

Beste keuze ooit

Ondertussen 2 weken geleden gestart met Munch. Ik heb mezelf de groene darmkuur, appelazijnpillen en de ‘sos ik wil afvallen’ cursus besteld. Ik ben al 2 weken consequent bezig met de darmkuur en ook de cursus krijg ik onder de knie. Dankzij de cursus besef ik dat een gezond lichaam niet op 123 komt, het is geen sprint! Het is een proces waarbij je je eigen lichaam leert kennen en vooral je je eigen lichaam graag leert zien! En dan komt een gezonde levensstijl vanzelf. Ik heb talloze diëten geprobeerd maar nu dieet ik niet! Ik ben gezond! Ik ken men lichaam en ik weet wat ik nodig heb! Ik ondersteun men levensstijl door de darmkuur want ja bij gezonde darmen start alles! En de appelazijnpillen zijn een goede ondersteuning. Ik ben op 2 weken tijd 2.1 kilo kwijt! En nu denken jullie ‘enkel sla en tomaat’ maar neen hoor! Ik heb ondertussen ook al eens een frietje geprikt want dat heb IK soms nodig dus dat verbied ik mij niet! Ik heb geleerd dat 1 ongezonde keuze er niet voor zorgt dat je geheel ongezond bent! Hierdoor heb ik niet het gevoel dat het toch al verloren is
. Ik ben zeer tevreden van Munch en na het schrijven van deze review plaats ik een nieuwe bestelling!

2025幎4月3日

Munchsuperfood からの回答

Hi Amber, wat fijn om deze mooie feedback te lezen.

Darmkuur en berberine

Ik neem de darmkuur en de berberine en in combinatie met kleine levensstijl aanpassingen werkt het echt! Normaal heb ik altijd cravings en nu met de berberine is dat echt weg. Door verminderde cravings ook makkelijker om gezonde keuzes te maken. 👌Ik ben blij.

2025幎4月1日

Munchsuperfood からの回答

Jaaaa zalig hé! Dankjewel voor deze feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Ik was eerst aan het twijfelen omdat

Ik was eerst aan het twijfelen omdat het tegenwoordig heel moeilijk is om te geloven welke producten er echt goed zijn en wie je nog kan geloven. Ik ben super tevreden van de darmkuur. Ik denk dat ik deze nu bijna een maand gebruik. Ik heb heel veel voedsel intoleranties en zelfs met op mijn allergieën te letten was ik de laatste tijd super opgeblazen. Nu met de darmkuur merk ik echt een verbetering.

Voor ik een product bestel zoek ik ook eerst de review even op vooral om de slechte ervaringen te lezen en natuurlijk kan het altijd zijn dat dit voor jou niet werkt, maar ik ben zo blij dat ik het toch heb geprobeerd dus ik zou het zeker aanraden om het toch te proberen.
Ook begrijp ik niet dat er slechte review waren over het contact of bestelling. Ik vind de klantenservice e ht super. Bestellingen worden bij mij ook al de volgende dag geleverd.

2025幎3月26日

Munchsuperfood からの回答

Dankjewel om deze eerlijke feedback te schrijven, we doen ons best om alle klanten zo goed als mogelijk te helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Lang getwijfeld, maar toch gedaan.

Ik twijfelde eerst om te bestellen. Na lang nadenken en veel positieve ervaringen voorbij te zien komen, besloot ik het toch te doen.

In het begin dacht ik dat het geen verschil zou maken. Na een week en drie dagen stopte ik zelfs met de producten (voor twee dagen). Maar toen merkte ik plots, op dag twee zonder gebruik, een duidelijk verschil – en niet in de positieve zin.

Dat was het moment waarop ik besefte hoe goed deze producten eigenlijk werken. Ik ben ze meteen opnieuw gaan gebruiken en wauw, wat een verschil! Geen gezever, ze doen echt wat ze beloven.

Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen! De resultaten zijn er sneller dan je denkt. 😉

2025幎3月25日

Munchsuperfood からの回答

Zalig deze feedback, dankjewel Julie!

5぀星のうち5の評䟡

PDS en de darmkuur framboos

Ik heb last van PDS en gebruik nu sinds een maand de darmkuur framboos, omdat deze meer gericht is op PDS en de elektrolyten. En ik merk het verschil enorm! Ik ben zo goed als niet meer opgeblazen en kan met een gerust hart eten zonder angst te hebben dat mijn darmen weer compleet overhoop liggen.

De smaak is ook zeker niet vies, maar om het toch iets prettiger te maken meng ik het met kokoswater. Het is het eerste wat ik doe als ik opsta. Ik ben alvast super tevreden en zal het blijven bestellen!

2025幎3月19日

Munchsuperfood からの回答

Dankjewel en inderdaad je kan de darmkuur mengen in eender welk drankje.

Top product

Ik gebruik nu ongeveer een maand de darmkuur, de berberine en de appelazijn en wat een verschil. Geen opgeblazen gevoel meer na het eten! Ook de receptjes zijn heerlijk, deze vallen bij heel het gezin in de smaak en bye bye cravings! De bestelde producten worden steeds super snel geleverd, dus de voorraad was rap aangevuld. Bij vragen ook snel antwoord op de mail en steeds super vriendelijk. Kortom top producten en een top team.

2025幎2月25日

Munchsuperfood からの回答

Dank u voor deze mooie feedback.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。