レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over het chocolade proteïnepoeder!! Ik heb al heel veel verschillende smaken en merken uitgeprobeerd en botste telkens op de papperige structuur die niet goed leek op te lossen in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onder de indruk van de darmkuur! Stoelgang is al veel consistenter en veel minder opgeblazen gevoel. Maar ik ben helemaal maar echt helemaal fan van de Chill Pillen. Na enkele dagen zelfs merkte ik al... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de ‘chill pil’ en ik moet zeggen da’k al na enkele dagen ef... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mijn tweede potje darmkuur is onderweg. Ik merkte vooral ook resultaten in mijn gezicht die plots minder opgeblazen leek ook en voor de darmen nam het wat tijd maar ik zal deze kuur zeker een derde k... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Beter huis en nachtrust

Ik gebruik al enkele maanden de combinatie silicium/darmkuur/collageen en mijn (43jarige) huid straalt weer! Hierdoor gebruik ik praktisch geen make-up meer, want ik voel me meer zelfzeker.
Ook de chill pill heeft me een betere nachtrust. Ik ben fan!

2025幎6月21日

Munchsuperfood からの回答

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie feedback!

Zo leuk dat je huid zo straalt en je je zelfzekerder voelt, dat is precies waar we het voor doen. En geweldig dat ook de Chill Pill je nachtrust verbetert.

5぀星のうち5の評䟡

Natuurlijke supplementen die echt werken, ik heb terug energie en een platte buik

Ik heb de producten van Munch ontdekt na het lezen van Jessica haar boek “ van opgeblazen gevoel naar platte buik”
Het boek sprak me meteen aan omdat ik al jaren worstel met het prikkelbare darmsyndroom. Wat een mooi en interessant boek, ik heb al veel tips kunnen toepassen die echt een verschil hebben gemaakt! Ik heb ook heel goede resultaten met de supplementen, sinds ik de elektrolyten gebruik voel ik me veel energieker, de silicium en collageen zorgen ervoor dat mijn huid en haar heel gezond zijn en ik merk dat mijn haar echt sneller groeit, ik ben mijn korte haar aan het laten groeien en mijn kapster zei dat het snel groeit en er gezond uit ziet. De appelazijn pillen verminderen mijn opgeblazen gevoel, de groene darmkuur heeft mijn constipatie volledig opgelost.
Ook de matcha is van super goede kwaliteit! Ik heb nu de sea moss besteld en ik kijk weer enorm uit naar mijn bestelling 🙂
De levering is snel, meestal de volgende dag al, en als ik vragen heb word ik altijd goed geholpen.
Bedankt Jessica voor je natuurlijke supplementen die echt werken!

2025幎6月20日

Munchsuperfood からの回答

Wat een prachtige review, dankjewel voor je warme woorden en uitgebreide terugkoppeling!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Sinds kort geen buik meer alsof ik 3 maand zwanger ben! Geeft zelfvertrouwen een boost! 🧡

2025幎6月20日

Munchsuperfood からの回答

Wat een prachtige review, dankjewel en blijf je zelfvertrouwen hebben!

Super

Heel content over de darmkuur niet meer zo opgeblazen, veel beter naar de wc kunnen gaan en een veel beter gevoel! Met de collageen gaat ook alles goed voel me top ermee! De appelazijn ben ik nog wat aan het uitzoeken maar was gisteren op restaurant geweest en ervoor pilletje genomen. Geen maagklachten of misselijkheid en geen opgeblazen gevoel. Kort samengevat de producten zijn echt TOP! Ga zeker terug opnieuw bestellen!

2025幎6月16日
5぀星のうち5の評䟡

Matcha en klantenservice zijn top!

Na lang twijfelen heb ik mezelf toch gewaagd om de matcha van Munch een kans te geven, hierbij had ik ook de munchbeker gekocht. Jammer genoeg kwam deze beker beschadigd aan, maar met 1 mailtje naar de klantenservice hebben ze mij direct een nieuwe opgestuurd! En wauw de matcha is echt TOP!! Ik was nooit een voorstander van matcha, maar deze van Munch overtreft alles!

2025幎6月10日

Team platte buik!

Na het uittesten van een massa supplementen en greens. Heb ik eindelijk mijn favoriet gevonden!

Mijn buik is na 1 maand gebruik aanzienlijk platter. Mijn hele lichaam lijkt veranderd in de positieve zin.

Mensen zien het van buiten en ik voel het vanbinnen.

2025幎6月8日

Oprecht een aanrader!

Ik ben echt zo tevreden! 🀩
Normaal heel skeptisch over zulke dingen, want "werkt dat wel echt?". Via een familielid toch de stap gezet nadat ze me overtuigde en haar positieve invloed merkte...
Dankzij de darmkuur en de appelazijn capsules kan ik nu eten wat ik lekker vind, zonder zo'n opgeblazen gevoel🙏🏜
Binnenkort bestel ik ook de collageen.. benieuwd!
Kortom: echt wel een aanrader, als je nog twijfelt! 🀩

2025幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Je hebt een standbeeld nodig!!

Je hebt een standbeeld nodig, oprecht!
Wat een zalig gevoel om niet opgeblazen te zijn of mij slecht te voelen na een maaltijd.
Drink iedere ochtend met verse koemelk de darmkuur en mijn honger is ook gewoon direct weg (goed voor mijn dieet 🀓)
De silicium boost heeft mijn huid ook echt mooi gemaakt.

Thank you lieve Jessica ❀

2025幎6月1日

Ik ben fan

Voor mij zijn de producten een toppertje. Vooral de darmkuur helpt met een opgeblazen gevoel. Ik heb al veel geprobeerd en niets hielp. Mijn buik was soms zo opgezwollen dat ik geen broek met elastiek kon verdragen, maar sedert ik de darmkuur gebruik heb ik daar geen last meer van. Ik ben fan

2025幎5月30日
5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbare, eerlijke, topproducten, gene brol!!!!

Hoi hoi!

Wat n topproducten heb jij! Hoe lief dat jij je kennis wilt delen met ons! Je bent n topvrouw!
Ik heb net weer een bestelling geplaatst. Ik ga nu eens de chilipill uitproberen .. de rest was bijna op dus moest deze ook dringend bijbestellen!
Mijn haar, mijn huid, mijn buik(darmen) alles voelt zo goed aan!🥰

Liefs,

2025幎5月28日

Munch darmkuur

Ik ben nu drie dagen bezig met de Munch darmkuur en merk al een opvallend verschil. Voorheen had ik vaak last van sterke cravings en kon ik moeiteloos een heel pak koeken opeten. Gisteren nam ik er slechts één en legde de rest zonder moeite opzij—zonder dat het pak "naar mij schreeuwt". Geen drang meer om te blijven snoepen. Voor mij is dit een topproduct!

2025幎5月23日

Munchies

De productjes worden echt snel verzonden met Bpost. Ik ga nu starten aan week 4. Over het algemeen heb ik veel minder cravings. Ik drink meer, ook meer plassen ☺. Mijn darmen zijn minder tot niet meer opgeblazen. De appelazijnzuur neem ik in wnr ik iets minder gezond eet. De elektrolyten neem ik ook dagelijks voor een goed herstel na 4/5 trainingen per week. Sinds kort neem ik ook de irish sea moss omdat ik echt al jaren last heb van uitslag op mijn armen dus benieuwd of dit zal weggaan ☺. Dus tot hiertoe tevreden en zal ik nog bestellen.

2025幎5月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス