Muné Bedding レビュヌ 89

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Een geweldig idee om een dekbedhoes met rits te maken. Is wisselen is een fluitje van een cent. Bovendien erg verzorgd uitgevoerd, de overtrek is een plaatje. Een klein minpuntje: de gebruikte stof is... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke stof om in te slapen, in de zomer lekker koel in de winter heerlijk warm oom de onderlaken. Heel gemakkelijk om je bed te verschonen zeker voor mensen met gezondheidszorg klachten.

5぀星のうち5の評䟡

Het dekbedovertrek werd erg gedegen en op een aantrekkelijke manier ingepakt en bezorgd. Het materiaal voelt zacht aan en blijft luchtig. De vormgeving van het dekbedovertrek is geniaal, doordat je... もっず芋る

䌁業情報

1. リネン専門店
  2. ベッド専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. むンテリア蚭眮請負業者

圓該䌁業による蚘述

Knisperende schone lakens. Een ontspannen gevoel. Maak van je slaapkamer een zen-zone door een Muné-overtrek met rits. Even dichtritsen en relaxen maar. Geen gedoe, wel een lekker schoon bed. Da’s een droom die uitkomt.

Info over Muné

圓該䌁業による蚘述

Relax, je hebt een Muné
Ons verhaal Wij vinden dat iedere slaapkamer gevuld moet zijn met positiviteit. Een fijne terugtrekplek met een gevoel van rust en tijdloosheid. Waar je altijd zonder gedoe kunt doen waar je zin in hebt. Lees meer over onze missie in de slaapkamer. Hoe het begon Muné groeide van kleine slaapkamerfrustratie tot luxe beddengoedmerk. De bedenkers stonden wekelijks te stoeien met hun dekbedovertrek. Iedere week was het weer een uitdaging om dit huishoudelijke klusje snel af te vinken. Dat moet toch zonder gemopper kunnen? Met gemak en een mooi interieur in het achterhoofd kwam het dekbedovertrek met rits tot stand. Praktisch en van rijke kwaliteit. Het Muné-overtrek. Onze droom Muné maakt slaapkamers stressvrij. Met een gebruiksvriendelijk overtrek blijven frustraties buiten de deur en krijg je er iedere week een kwartier tijd bij. Zo heb je alle energie om te doen waar je écht blij van wordt.

Slaapt het toch niet lekker?

Niet tevreden = geld gewoon terug

Twijfel je? Geen probleem. Je hebt altijd 30 dagen om het uit te proberen.Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

連絡先

Relax, hier is Muné

Muné maakt slaapkamers stressvrij met premium lifes-style producten.

4.4

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Wow!!

Wow, hoe fantastisch kan 'n dekbedovertrek zijn!!
Correcte, spoedige afhandeling van mijn bestelling!
Geweldig over de gehele lijn!!

2024幎2月16日

Wat een mooie review! Dank! 😊🛌

Blij met mijn aankoop.

Prachtig katoensatijnen dekbedhoes met hele handige rits. Mooie kleur (roze) en heel zacht. Snel verzonden en zeer luxe en goed verpakt. Het is best prijzig maar hier ga ik heel lang, heel veel plezier van hebben. De rits scheelt nl zoveel opmaak-ellende.

2024幎2月7日

Muné Bedding からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 🌟

Ziet er mooi uit

Ziet er mooi uit en voelt prettig aan. Alleen is het handiger om over het kussensloop ‘n doek te leggen als je nachtcrÚme op hebt 😏

2024幎1月25日

Muné Bedding からの回答

Bedankt voor je positieve review! 🌟 Goede tip over het gebruik van een doekje over het kussensloop bij nachtcrÚme. 😊

Een extra tip: bij vlekken kun je afwasmiddel gebruiken om ze te verwijderen voordat je het kussen in de wasmachine doet. Zo blijft je kussensloop fris en schoon! Bedankt voor het delen en veel plezier met je aankoop!

Prachtige hoes.

Zéér snelle levering van mijn dekbedovertrek. Voor mijn artrose vingers dé ideale hoes. Super makkelijk. Ik zou wensen dat ik dit 10 jaar eerder zou hebben gehad. Kwaliteit is prachtig. Z’n geld méér dan waard.

2024幎2月2日

Muné Bedding からの回答

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je het Muné-overtrek! 😊
Dank je wel voor je positieve feedback!

5぀星のうち3の評䟡

*aanpassingen aan de website

*aanpassingen aan de website! Inmiddels per email adviezen gegeven!

2024幎1月24日

Muné Bedding からの回答

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten wat je van onze website vindt. Als je nog verdere suggesties hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten! 🌟

SUPER dekbedovertrek

Snelle levering uiterst nauwkeurig en heel netjes verpakt en..... het belangrijkste een super dekbedovertrek. Zeer tevreden

2024幎1月16日

Muné Bedding からの回答

Leuk om te horen dat je blij bent met de snelle levering, verpakking, en natuurlijk het Muné-overtrek! ✹ Jouw tevredenheid is ons grootste compliment! 😊

5぀星のうち4の評䟡

Ultiem zachte stoffen zoals het moet

Ultiem zachte stoffen zoals het moet zijn om heerlijk te slapen. Ik had gewild dat de kussenslopen ook een rits had, dan was het helemaal perfect en zou ik na bestellen. Mune mag mij daarvoor benaderen

2023幎9月1日

Muné Bedding からの回答

Wat fijn om te horen dat je de stoffen van Muné als ultiem zacht ervaart, precies zoals het hoort voor een heerlijke nachtrust! We waarderen je feedback over de kussenslopen en begrijpen de wens voor een rits. Dank je wel voor het delen van deze suggestie! We nemen dit graag mee in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen. Mocht je verdere vragen hebben of meer feedback willen delen, staan we altijd voor je klaar. En natuurlijk benaderen we je graag als er ontwikkelingen zijn.

Met knusse groet,
Jouw Muné-team

Je gaat heerlijk slapen!

Ik ben zo blij met mijn Muné!! Het verwisselen van mijn dekbedovertrek vond ik altijd een rot klusje om te doen. Nu ik een Muné heb, doe ik het met heel veel plezier en ben super snel klaar. Als je twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen! Je gaat heerlijk slapen 😌😌

2023幎2月16日

Muné Bedding からの回答

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je Muné! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Slaap lekker! 🌙

Ergonomisch

Erg fijn om te gebruiken! Ik ga het mijn moeder met hernia cadeau doen.

2023幎8月16日

Muné Bedding からの回答

Wat geweldig om te horen dat je onze service waardeert! We hopen dat het cadeau voor je moeder een positieve bijdrage zal leveren aan haar welzijn. Bedankt voor je vertrouwen! 🎁

Ik ben erg tevreden!

Ik ben zo erg blij en tevreden met het dekbedovertrek van Mune. Je bespaart zoveeeeel tijd en is het niet meer zo erg om je bed op te maken. Daarnaast is de kwaliteit van de overtrek geweldig! Strijken is verledentijd. Genoeg keuze en geen spijt!

2023幎10月16日

Muné Bedding からの回答

Een dikke dank je wel voor je positieve feedback! 🙏

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg blij met het dekbedovertrek

Ik ben erg blij met het dekbedovertrek van Mune. Het is vooral erg handig. Het kost weinig tijd om het dekbedovertrek te verwisselen. De kwaliteit van de overtrek is ook erg goed. Strijken is niet nodig. De kleuren zijn mooi, de kwaliteit is goed en de service is snel. Al met al is het een absolute aanrader! Het is elke cent waard 😃 Twijfel niet, gewoon bestellen!

2023幎10月21日

Muné Bedding からの回答

Jouw vriendelijke woorden laten ons glimlachen! 😃

5぀星のうち4の評䟡

Heel blij met mijn nieuwe dekbedovertrek..

Ik wilde even laten weten hoe ontzettend blij ik ben met mijn nieuwe Muné dekbedovertrek! Ik ben altijd best kritisch met mijn dekbedovertrekken maar ik heb mijn bed binnen een minuut verschoond en de materiaal is zijdezacht en mooi om te zien.
Heel erg bedankt en zal hier zeker vaker gaan bestellen in de toekomst!

2021幎4月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス