Een geweldig idee om een dekbedhoes met rits te maken. Is wisselen is een fluitje van een cent. Bovendien erg verzorgd uitgevoerd, de overtrek is een plaatje. Een klein minpuntje: de gebruikte stof is... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heerlijke stof om in te slapen, in de zomer lekker koel in de winter heerlijk warm oom de onderlaken. Heel gemakkelijk om je bed te verschonen zeker voor mensen met gezondheidszorg klachten.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het dekbedovertrek werd erg gedegen en op een aantrekkelijke manier ingepakt en bezorgd. Het materiaal voelt zacht aan en blijft luchtig. De vormgeving van het dekbedovertrek is geniaal, doordat je... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Knisperende schone lakens. Een ontspannen gevoel. Maak van je slaapkamer een zen-zone door een Muné-overtrek met rits. Even dichtritsen en relaxen maar. Geen gedoe, wel een lekker schoon bed. Daâs een droom die uitkomt.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Niet tevreden = geld gewoon terug
Postbus 96049, 1006 EA, Amsterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wow, hoe fantastisch kan 'n dekbedovertrek zijn!!
Correcte, spoedige afhandeling van mijn bestelling!
Geweldig over de gehele lijn!!

Muné Bedding ããã®åç
Prachtig katoensatijnen dekbedhoes met hele handige rits. Mooie kleur (roze) en heel zacht. Snel verzonden en zeer luxe en goed verpakt. Het is best prijzig maar hier ga ik heel lang, heel veel plezier van hebben. De rits scheelt nl zoveel opmaak-ellende.

Muné Bedding ããã®åç
Ziet er mooi uit en voelt prettig aan. Alleen is het handiger om over het kussensloop ân doek te leggen als je nachtcrÚme op hebt ð

Muné Bedding ããã®åç
Zéér snelle levering van mijn dekbedovertrek. Voor mijn artrose vingers dé ideale hoes. Super makkelijk. Ik zou wensen dat ik dit 10 jaar eerder zou hebben gehad. Kwaliteit is prachtig. Zân geld méér dan waard.

Muné Bedding ããã®åç
*aanpassingen aan de website! Inmiddels per email adviezen gegeven!

Muné Bedding ããã®åç
Snelle levering uiterst nauwkeurig en heel netjes verpakt en..... het belangrijkste een super dekbedovertrek. Zeer tevreden

Muné Bedding ããã®åç
Ultiem zachte stoffen zoals het moet zijn om heerlijk te slapen. Ik had gewild dat de kussenslopen ook een rits had, dan was het helemaal perfect en zou ik na bestellen. Mune mag mij daarvoor benaderen

Muné Bedding ããã®åç
Ik ben zo blij met mijn Muné!! Het verwisselen van mijn dekbedovertrek vond ik altijd een rot klusje om te doen. Nu ik een Muné heb, doe ik het met heel veel plezier en ben super snel klaar. Als je twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen! Je gaat heerlijk slapen ðð

Muné Bedding ããã®åç
Erg fijn om te gebruiken! Ik ga het mijn moeder met hernia cadeau doen.

Muné Bedding ããã®åç
Ik ben zo erg blij en tevreden met het dekbedovertrek van Mune. Je bespaart zoveeeeel tijd en is het niet meer zo erg om je bed op te maken. Daarnaast is de kwaliteit van de overtrek geweldig! Strijken is verledentijd. Genoeg keuze en geen spijt!

Muné Bedding ããã®åç
Ik ben erg blij met het dekbedovertrek van Mune. Het is vooral erg handig. Het kost weinig tijd om het dekbedovertrek te verwisselen. De kwaliteit van de overtrek is ook erg goed. Strijken is niet nodig. De kleuren zijn mooi, de kwaliteit is goed en de service is snel. Al met al is het een absolute aanrader! Het is elke cent waard ð Twijfel niet, gewoon bestellen!

Muné Bedding ããã®åç
Super handig en de stof is heel fijn. Slaap er heerlijk in!
De lakens zijn van een fijne stof en zijn kwalitatief erg goed! Ben blij met het dekbed en kan ze zeker aanraden! Ik heb zelf de kleur mosterd geel, leuke zomerse kleur!
Super tevreden over! Normaal had ik altijd hulp nodig bij het opmaken van mijn bed. Nu doe ik dat binnen 2 a 3 minuten helemaal alleen. Heerlijk en fijn ð
Heel klantvriendelijk geholpen bij mijn keuze en had mijn bestelling snel in huis. Nooit eerder dekbedovertrekken gehad die zo fijn en makkelijk in gebruik zijn. Super blij mee!
Ik wilde even laten weten hoe ontzettend blij ik ben met mijn nieuwe Muné dekbedovertrek! Ik ben altijd best kritisch met mijn dekbedovertrekken maar ik heb mijn bed binnen een minuut verschoond en de materiaal is zijdezacht en mooi om te zien.
Heel erg bedankt en zal hier zeker vaker gaan bestellen in de toekomst!
Fijn materiaal. Creëert een rustige en frisse uitstraling in de slaapkamer. Makkelijk in gebruik. Al met al topproduct!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã