Har kÞbt en elcykel hos Munks. Fik super flot forklaring og information og kunne trÊffe beslutning pÃ¥ dejlig oplyst grundlag. Hurtig levering og fik endda en lille ekstra ting med u/b. Kan varmt anbef... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu flere gange vÊret hos Munks Eftf. hvor jeg har oplevet, at blive talt til i en rigtig hÃ¥nlig tone - alt imens alle andre i butikken kan hÞre det. Jeg er gÃ¥et grÊdende derfra en enkelt gan... ãã£ãšèŠã
Jeg var inde med min cykel som jeg havde mistet nÞglen til, jeg kom ned med cyklen og ville fÃ¥ besked da den var klar, der blev afmonteret gammel lÃ¥s og skiftet til ny pÃ¥ omkring en time. Derudover er... ãã£ãšèŠã
Jeg kom ind med min cykel, som igennem lÊngere tid havde sagt en irriterende kliklyd, nÃ¥r jeg trÃ¥dte i pedalerne. Jeg havde haft den til en anden cykelhandler og fÃ¥et besked om, at de ikke kunne find... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
DÃ¥rlig â uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling
Det var en Êrgerlig oplevelse. Jeg håber ikke andre trÊffer det valg.
Super service!
Det var tid til at opgradere ungernes cykler, var inde og kigge flere gange, prÞve cykler, sidde lidt, snakke lidt...endte med at kÞbe en cykel ved munk og en anden i en internet butik, da den jo naturligvis skulle vÊre en helt anden farve.
professionelt!
Jeg har vÊret kunde ved munk lÊnge men desvÊrre ikke det sidste års tid da jeg faldt for et tilbud hos polar cykler . Må sige at jeg har fortrudt dette bittert! Hos munk er der virkelig god og professionel behandling og de ved sku hvad de snakker om . Polar er blevet for store og tager mere ind end de kan klare. Min nÊste cykel bliver kÞbt hos munk! Ingen tvivl!
Altid god og venlig betjening
Jeg har brugt Munk til reparationer osv. i nogle år nu og har altid vÊret 100 % tilfreds. Betjeningen er altid venlig, og reparationer går hurtigt. Nu har jeg så også kÞbt en cykel hos Munk og var igen godt tilfreds med det hele. Fik at vide, at cyklen på tilbud var lige så god som de dyrere cykler, så den kunne jeg lige så godt kÞbe - virkelig skÞnt med så reel en sÊlger. Har slet ikke noget negativt at sige, tak for den gode service. :-)
En god drÞm er gået i opfyldelse med kÞb af ny cykel
Tak for en god handel og super service.
Chauvinistisk behandling og ingen forbedring
Se videoen af beviset: [link]
Fruen havde behov for at få hendes gear på hendes MTB til at glide lettere. De vrideskift som er monteret var for stramme. Beskeden til dem var at fikse problemet. De sagde de ville kigge på det, men vi ikke ville få en cykel til 10000 dkr??? Ja tak, det ved vi godt, cyklen er kÞbt samlet. 1 dag senere henter vi cyklen med en kommentar som lyder "vi har brugt de 300 dkr". Ok? svarer jeg, og får efterfÞlgende den kommentar at "hun må jo tage noget mere ved" og at "de har gjort det de kunne". Jeg bliver gjort opmÊrksom på at de har spÊndt den ene pedal, og jeg tÊnker - hvorfor det?. Jeg tager cyklen med og finder ud af at selv jeg ikke kan skifte gearene i hÞjre side. På reperationsseddlen står der "Syn" og 300,- dkr. Ingen forbedring overhovedet, det er blevet vÊrre. EfterfÞlgende tager jeg cyklen hjem, skiller hÞjre gearskifte ad, smÞrer det og kabler med positivt resultat, gearskiftet virker nu 100%. Dårlig vejledning, ingen udbedring af det reelle problem og 300,- for at spÊnde en pedal som jeg ikke ville have fikset er så groft at jeg ikke kÞber der mere. Det er alamerende at en forretning som Munk's Eftf. ikke kan udbedre et problem som det lykkes en amatÞr at fikse på 20min.

Munk's Eftf. ããã®åç
Hurtigt og billigt
Fik fikset mine eger på min cykel idag, der var super travlt, og han var ikke sikker på den kunne vÊre klar, men sagde han ville gÞre det så hurtigt han kunne
2 timer efter, bum, cykel fixet. 200 kr i alt:)
Tak for det!