Købte for en måneds tid siden en ny cykel hos Polarcykler. Fik en god vejledning inden køb og er rigtig glad for min nye cykel. Kan klart anbefale at handle hos Polarcykler :-)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Min mand og jeg har købt to elcykler hos Polarcykler og kan kun give de varmeste anbefalinger videre! Cyklerne er i top og kører fantastisk. Det sødeste personale, den bedste service og hjælp - hver... もっと見る
Kan varmt anbefale rebrationer ved Polarcykler Aalborg. Har sjældent følt mig så godt behandlet, samt fået god personlig service med et glimt i øjet :) Grundet lille fejl blev der givet gratis efters... もっと見る
Min søns nye cykler blev handicappet, da den mistede en støttefod der brækkede af efter 5-6 gangs brug. Cykelforretningen samt leverendøren mener, at støttefoden har lidt overlast og derfor vil de ik... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Her hos Polarcykler har vi alle flere års erfaring, og ved hvor vigtigt det er at kunne servicere stort set alle typer af cykler. Om det er den nye ladcykel på el, eller den god gamle jernhest som du altid har kørt på, så er vi klar.
Mylius Erichsens Vej 25, 9210, Aalborg SØ, デンマーク
- keld@polarcykler.dk
- www.polarcykler.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Købte for en måneds tid siden en ny…
Vi vil til enhver tid vælge Polarcykler..
Det sødeste personale, den bedste service og hjælp - hver evig eneste gang - ved køb, eftersyn og reparationer.
Min mand og jeg kom og ville se to huse…
Min mand og jeg kom og ville se to huse pyntet op med julelys, vi kørte rundt og kunne ikke finde et sted, der var lovligt at parkere. Så ser vi der er en cykel forhandler , næsten lige overfor, parkere der, og skynder os og tage billeder af julepynt og tilbage. Vi var vitterlig kørt på under 5 min. Manden kigger ud af vinduet, lige som vi kører.
Gud hjælpe mig, at han ringer til politiet og anmelder os. Helt seriøst, hvad er det for en opførsel?!
Du kunne have snakket med os, istedet for at spilde politiets tid!
Gør du det samme ved kunder?!
Det giver ikke ligefrem stjerner ved dig, at du lyver. Men det gider jeg ikke bruge mere krudt på. Godaften.

Polarcykler からの回答
En dejlig butik at komme i med min…
En dejlig butik at komme i med min cykel. God faglighed, dygtige og venlige mekanikere og en sød dame bag kassen ☺️
Altid god service ,fedt team med god…
Altid god service ,fedt team med god faglig snak og brugbare forklaringer , kommer helt sikker igen, med min elskede elcykler , tak for jer :)
Har fået monteret punkter hæmmende dæk
Har fået monteret punkter hæmmende dæk, som revner i siden.
Det blev bortforklaret med at jeg kører med for lavt dæktryk, så jeg fik at vide at det er min egen skyld, garantien dækker ikke.
Jeg prøvede at forklare at jeg kører med samme dæktryk som jeg (over 50 år på cykel) altid har gjort, og at jeg ALDRIG har oplevet et dæk der revner på den måde. Det gad han ikke at høre på

Polarcykler からの回答
Min kæreste var rigtig godt tilfreds…
Min kæreste var rigtig godt tilfreds med hans hvide cykel hest, der fik den helt store reparation til en meget fornuftig pris:)
God kundeservice
God kundeservice, fik god hjælp til køb af ny hjelm og cykellygter. Hyggelig atmosfære.

God service og vejledning
Havde min cykel til reparation og fik rigtig god service og vejledning.

Polarcykler からの回答
Denne anmeldelse vedrører Polarcyklers…
Denne anmeldelse vedrører Polarcyklers webshop. Det er første gang jeg bestiller hos PolarCykler, og jeg har selv måtte rette henvendelse til dem, da jeg intet tracking nummer har fået. Jeg har ventet næsten en uge at modtage min pakke, og nu er den havnet på Østerbro, selvom jeg i min ordrebekræftelse har bedt om (og kan læse) at få den leveret til Frederiksberg.

Polarcykler からの回答
Absolut den bedste service som man kan…
Absolut den bedste service som man kan finde i Aalborg (og videre) - pro og personlig og altid en fornøjelse at handle med dem 6 stjerner af 5 mulige

Fantastisk service 👍
Jeg har kun ros at sige om polar cykler, blev guide rigtig godt gennem køb af cykel og da jeg intet ved om elcykler krævede det nok lidt ekstra af personalet 😄 Har fået præsis den cykel jeg har brug for og værkstedet har været søde til at svare på mine spørgsmål. Så en super god oplevelse og kan varmt anbefale Polar Cykler.

Altid hjælpsomme og imødekommende
Jeg er yderst tilfreds med deres service. De har altid de reservedele, jeg har brug for, og kundeservicen er intet mindre end glimrende. Jeg sætter især pris på, at mekanikerne gentagne gange har givet mig værdifulde råd – det er en kæmpe hjælp.

Supergod kundeservice
Supergod kundeservice! Kan varmt anbefale Polar Cykler. Dejlige mennesker som altid er klar til at hjælpe👌

Polarcykler からの回答
De er jo flinke men det er de svindlere der ringer fra"Banken" jo også
Jeg havde købt en El-ladcykel en Wildenburg Nordic Plus 2 1/2 gammel kørt 480 km en flot cykel og et godt køb privat sælger havde oplyst at cyklen havde et El problem... ( el / træk slår fra efter 5 meter) ( displayet skriver speedcensor defekt)Jeg Googler Wildenburg inden køb og ser at firmaet der forhandlede Wildenburg i DK er gået konkurs Jeg kontakter firmaet der har overtaget (eventyrcykler) de oplyser at de har en del reservedele til cyklen de oplyser iøvrigt at PolarCykler I Aalborg har været og er forhandler af Wildenburg og måske et godt sted at henvende sig ? Det gør jeg så... i tlf får jeg at vide at de ikke forhandler netop den model jeg har købt men de vil gerne se på den....Ved butik kører Mickey tror jeg han hed en tur på cykel og kommer tilbage og siger at det er som han "frygtede" en OMC ? censor i motor der er brændt af ? ihvertfald en censor på 3 bogstaver MEN de kan godt hjælpe mig de vil skifte motor Batteri Controller Og ledningsnettet !! det vil koste kr. 10.500.- !!! AT batteri og Controller er helt nyt OG at jeg dagen før havde været lidt hård ved montering af batteri OG været i stand til at køre 35 km uden problemer ?? forklarede han "at det kunne forekomme" med en brændt censor ??? ALT skriger jo langt væk !!!! Hvis de havde en smule troværdighed er det ihvertfald væk nu!!! Jeg er ved 4 Andre forhandlere der er ÆRLIGE og fortæller at det er et el problem som de skal søge efter OG at det kan løbe stærkt med timerne på en Faktura de så ikke kan forsvare... det er da ærlig snak de.. giver mig oven i købet gode råd om hvor jeg selv skal fejlsøge..
(Glad cykler Aalborg.. Munk s´ Eft Aalborg...Fri Bike shop Hobrovej Aalborg...Vestbyens cykel handel Aalborg) DEM kan jeg anbefale !!! Men PolarCykler Aalborg DE skulle godtnok skamme sig !!!!!!
Jeg har selv fejlsøgt på cykel OG FUNDET FEJLEN !!! det var kontakt mellem Batteri og Controller der var dårlig !! den har jeg rettet OG cyklen kører perfekt Arbejdstid under en time !! TAK for absolut ingenting POLARCYKLER Aalborg

Polarcykler からの回答
Altid godt og professionel service
Altid godt og professionel service, det er mit "go to" når jeg har udfordringer .....

Polarcykler からの回答
Ikke et sted jeg vil tage hen igen
Ikke et sted jeg vil tage hen igen. Havde min ladcykel til reparation 2 gange inden for 2 uger grundet en punktering. Begge gange havde jeg sagt: “hvis dækket er dødt vil jeg have det skiftet”, men det blev det ikke nogle af gangene. Ved den efterfølgende punktering fiksede jeg den selv, hvor jeg fandt ud af at dækket var helt nedslidt og mørt, så man kunne se ind til den inderste del af dækket. Er generelt meget skuffet over kvaliteten af deres arbejde.
Blev i den grad forsøgt snydt…
Blev i den grad forsøgt snydt…. Skulle have reperaret min 2 1/2 år gamle cykel(og ja den var meget beskudt og ja kæden var rød af rust). Damen i butikken, var allerede ved indlevering i tvivl om det kunne svare sig at smide penge efter den. Når jeg cyklede på den startede/stoppede elmotoren med at virke. Deres mekaniker ringede dagen efter og fortalte at batteriet også var dødt, han havde haft den i en måler, det var faldet sammen. Tog heldigvis min cykel med mig og fik en second oppion. Jeg fik den reperaret med en ny speed processor, renset kæden og fik lavet lavet på cyklen for 350 kr. har efterfølgende skrevet og konfronteret butikken…. Fik en masse “ikke” svar…. Men hvad skal de også sige…. Når de er taget i at lyve og manipulere…..
“Damen fra Grenå”:
“Damen fra Grenå”:
Har lige nu købt en el-ladcykel på nettet fra Polarcykler - jeg har fået god rådgivning og vejledning, og cyklen er akkurat, som jeg havde håbet.
Endda fik jeg vejledning i brug, da cyklen blev leveret her på adressen - det havde jeg ikke ventet!
Det var endda det billigste tilbud på nettet for den cykel.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。