レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig hyggelig dyrepark Jeg er kommet i parken med mine forÊldre nÊsten hvert Ã¥r siden jeg var helt lille. Det er en perfekt lille zoo for bÞrn, da der er masser af muligheder for at integrere med... もっず芋る

En super hyggelig dag i Munkholm Zoo, hvor man kom tÊt pÃ¥ dyrene i ÞjenhÞjde. En dejligt sted for alle uanset alder og hvor man kan nyde de forskellige dyr der incl de sÞde og kÊlne katte der ogsÃ¥... もっず芋る

Hyggelig tur rundt i parken, men nÞj hvor var maden skuffende, min kÊreste og jeg bestilte to bacon cheese burger, men bollen var hverken varmet, salaten var i store knolde, tomaten var skÃ¥ret i 2-3 c... もっず芋る

䌁業情報

1. 動物園

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Munkholm Zoo byder på oplevelser for hele familien. Med mere end 400 dyr fordelt på 90 forskellige arter, er man garanteret en spÊndende og oplevelsesrig dag når man kommer på besÞg.

• Munkholmvej 5, 8444, Balle, デンマヌク

• munkholmzoo.dk

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

49件のレビュヌ

Hyggelig zoo og personale

Vi var i dag pÃ¥ besÞg i munkholm zoo og sikken en oplevelse. Vi blev taget godt imod og startede med en lÊkker burger 😁
SÃ¥ gik turen rundt i zoo’en og sikken en masse smukke dyr vi kunne se. Dyrene havde det godt og man kunne se at de blev passet godt pÃ¥ ❀
Tak for en dejlig dag!

2025幎10月3日
自発的なレビュヌ

Dejligt med en lille zoo med fokus på

Dejligt med en lille zoo med fokus på nÊrhed, på alle måder. Vi havde en fantastisk dag i Munkholm Zoo, med mit barnebarn og jeg. Dyrepasserne var super gode til at fortÊlle bÞrnene om dyrene og det helt store hit var da bÞrnene fik lov til at hjÊlpe med at fodre dyrene.
Bestemt et besÞg vÊrd.
Mvh en glad mormor

2025幎9月21日
自発的なレビュヌ

Dyrepasser for en dag til 5 stjerner!

Min mindste dreng på 6 år, har lÊnge snakket om at han gerne vil prÞve at vÊre dyrepasser som Jonah, Sebastian m.fl. han har set på tv og set i skoleregi. Jeg havde hÞrt at det skulle kunne lade sig gÞre på forskellige zooŽs, men mange steder gik man bare i en gruppe bag en dyrepasser, hvor man ikke rigtigt lavede noget andet skar lidt frugt i stykker og kom med ind til dyr, der ikke var de mest spÊndende...

I Munkholm som vi blev anbefalet, skulle vi mÞde kl. 8 (to timer fÞr normal Ã¥bningstid), hvor lederen Lars tog i mod os om fortalte om dagen. Vi startede sammen med dyrepasserne og var rundt og morgenfordre alle dyrene. Det, der var tungt tog dyrepasseren - alt andet fik min dreng lov til! Der var ingen hast - tid til at snakke og spÞrge - og bare kigge - SÅ fantastisk.

Resten af dagen gik med at fordre flere gange, vÊre med til at fremvise dyr - sÞnnike lÊrte hurtigt og om end godt mandsopdÊkket, stod han pludseligt og fremviste en kongepython med jordens stÞrste smil.

Han var med inde i bure og fodre de dyr han havde mod på og hvor det var forsvarligt. Lars tog derefter sÞnnike med rundt til tre dyr min dreng selv havde valgt og tog sÊrdeles gode billeder som min dreng fik med hjem lamineret i A4 farve som endnu et minde om en fantastisk dag.

Middagspausen gik i Oasen - stedets spisested, der virkeligt kan anbefales! SÞnnike måtte vÊlge hvad han vil have (incl. i prisen) og jeg kÞbte for 65 kr. en burger som var rigeligt til et måltid og mindst pengene vÊrd! Der er lidt ventetid når man har bestilt, men det er min klare oplevelse at det er fordi der sÊttes en Êre i at det skal vÊre mad man gerne vil komme igen efter!

I en pause var der også lige tid til at prÞve at ride på en pony med en hjÊlper i Munkholm - igen alt incl!

Den eneste udfordring jeg oplevede, var at få min dreng med hjem igen. Trods svÊrt ved at sove aftenen fÞr pga. spÊnding, lidt tidligt op og en 7 timer med den ene fede oplevelse efter den anden for en 6 årig, mente han at det ikke kunne passe at vi allerede skulle til og hjem!

Kan virkeligt anbefales !

2025幎7月6日

God mindre zoo

En hyggelig lille zoo, hvor man må fodre/gå ind til nogle dyr. Vi besÞgte den i uge 27, bruger ca 3 timer der. Hvor vi så park, hilste på dyr, deltog i fodring og fremvisning af nogle dyr... Vi kÞbte mad og legede på legepladsen. Vi valgte denne zoo fremfor de andre i området pga vi måtte have hund med ind, og den var billigere og havde stadig en del dyr. Og vi var ikke skuffet.

2025幎7月3日
自発的なレビュヌ

Dejligt med en lille zoo med nÊrhed

Dejligt med en lille zoo med fokus pÃ¥ nÊrhed, pÃ¥ alle mÃ¥der. Vi havde en fantastisk dag i Munkholm Zoo, med familien og med sÊrlig fokus pÃ¥ mit yngste barnebarn pÃ¥ 1,5 Ã¥r. Han fik klappet en masse forskellige dyr 😀
Han glemte helt at sove middagssÞvn, helt uden at blive vrÞvlet. Dyrepasserne er meget motiverede og deler deres glÊde for dyrene med publikum. Medbragt grill og pÞlser var rigtig hyggeligt, men de har ogsÃ¥ en velforsynet lille grillbutik med koldt fadÞl, hvis de medbragte er blevet for lunkne 😊
Vi kommer helt sikkert igen. SÊt gerne 5 timer af.
Mvh morfar 😄

2025幎6月22日
自発的なレビュヌ

Super hyggeligt og overskueligt zoo

Super hyggeligt og overskueligt zoo, masser af plads til at spise egne madpakker, og et lille cafeteria. Selv om vi ikke opsÞgte det, rendte vi ind i flere dyrefodringer og fremvisninger. Helt perfekt til en dag med mindre bÞrn eller bÞrnebÞrn.

2025幎6月22日
自発的なレビュヌ

Super hyggeligt lille zoo med

Super hyggeligt lille zoo med afslappende stemning. Perfekt for de smÃ¥ bÞrn. Zoo’en lever op til sit slogan “En bÞrnevenlig zoo med dyr i ÞjenhÞjde.” Vi siger tusinde tak til den dyrepasser der gav vores 3 Ã¥rig pige en helt unik og uforglemmelig oplevelse ved at fremvise ilderen

2025幎4月10日

Zoo I ÞjenhÞjde for alle uanset alder

En super hyggelig dag i Munkholm Zoo, hvor man kom tÊt på dyrene i ÞjenhÞjde.
En dejligt sted for alle uanset alder og hvor man kan nyde de forskellige dyr der incl de sÞde og kÊlne katte der også vil have opmÊrksomhed.
Afsluttede en god dag med pommes frites, pÞlser og sodavand fra deres spisested og kÞrte glade for tilfredse hjem.

2024幎9月23日

Stakkels dyr

Jeg sidder netop i Munkholm zoo som jeg skriver denne anmeldelse. Jeg har set mange forskellige zoologiske haver rundt om i Danmark, gode som dårlige, denne tilhÞrer desvÊrre en af de dårlige. Dyrene mistrives, og det vises tydeligt på deres adfÊrd. Vi har vÊret nÞdt til at springe nogle anlÊg over da der lå gammelt kÞd, som var mere maddiker end kÞd. En dyrepassers fineste opgave er at sÞrge for de dyr vi har valgt at holde i fangenskab trives og har det godt, det gÞres ved hjÊlp af aktivering, ved at stimulere deres naturlige instinkter, lave nogle anlÊg som efter bedste kunnen efterligner deres naturlige habitat. Vi har brugt én time på at se det hele, mest fordi vi ikke kunne lide det vi så, vi får lyst til at redde dyrene. Jeg giver 2 stjerner fordi det ikke er en lÞgn, det en zoo i ÞjenhÞjde. Trist

2024幎7月18日

ForfÊrdeligt....

ForfÊrdeligt....

Vi var afsted den anden dag og havde glÊdet os helt vildt til en hyggelig dag hvor vores sÞn kunne komme tÊt på dyrene, men blev mÞdt af mange utilfredsstillende oplevelser / syn.....

For det fÞrste synes jeg det er under al kritik at odderne har SÅ lidt vand at svÞmme i nÃ¥r det er der de lever! Flere af dyrene har enormt lidt plads og sÃ¥ understimulerede ud!

Aberne har alt for lidt plads og totalt understimulerede! Jordens kedeligste "bur" de er i....

Nogle der så ikke er understimulerede er kaninerne og kyllingerne! TvÊrtimod de er MAX overstimulerede og så var jeg vidne til disideret dyremishandling, flere gange på de 5 minutter vi var der inde!!! Det er simpelthen for dårligt at der ikke konstant er bemanding på hos dem! BÞrnene mishandler dyrene!!! Kaninerne flygter og ingen respekterer at give dem fred når de er inde i husene!!! En dreng smed sig sågar ovenpå en kanin for at "holde" på den fordi den var BANGE, overstimuleret og stak af!!!! SelvfÞlgelig talte jeg med store bogstaver og tror han forstod budskabet!

Kyllingerne er slatne og rÊdselsslagne fordi de bliver lÞftet konstant og der var sågar en dreng jeg måtte irettesÊtte fordi han prÞvede at klemme livet ud af en kylling!! Det er simpelthen under al kritik at jeres dyr skal gennemgå dyremishandling. Hvis det er fordi man ikke har nok ansatte til at holde Þje med dyrene så må man skÊre ned på antallet af dyr. Det er IKKE okay!!!!

Få bemanding på hos de kaniner og kyllinger!!! Det er simpelthen - med fare for at gentage mig selv - UNDER AL KRITIK OG DYREMISHANDLING !!

Sagde til en medarbejder at de skulle fÃ¥ en til at vÊre hos de kaniner og kyllinger. Fordi der sker dyremishandling. Blev mÞdt af "det er vi simpelthen ikke nok ansatte til"🀬🀬

SÊtter ikke mine ben hos jer igen.....

2024幎5月11日

BÞrnevenlig zoo 🥰

BÞrnevenlig zoo 🥰
Vi har vÊret i munkholm zoo et par gange nu, og vi har altid haft en god oplevelse pÃ¥ stedet. En zoo i bÞrnehÞjde, hvor bÞrnene virkelig kan fÃ¥ glÊde af det og se dyrene pÃ¥ tÊt hold. Vi kommer der gerne igen 😍 selv inden for perioden med den shitstorm der lige pt.
Munkholm zoo har vores fulde opbakning 💪🏜

2023幎7月15日
自発的なレビュヌ

Overraskende dejlig zoo i bÞrnehÞjde

Overraskende dejlig zoo i bÞrnehÞjde. Det var en stor fornÞjelse, at mange dyr mÃ¥tte fodres med “godbidder”, som man kunne kÞbe for kun kr20,-. Man er meget tÊt pÃ¥ dyrene, og det er muligt at hjÊlpe dyrepasserne med fodring.
Udover dyrene, er der også en hyggelig legeplads og café.
Vi havde en virkelig oplevelsesrig og nÊrvÊrende oplevelse. Stor tak fra os.

2023幎8月31日

Tak for den bedste oplevelse👏🏻👍

Tak for den bedste oplevelse👏🏻👍
Vi har nydt vores dag og tak for jeres personlige sÞde kontakt til os👏🏻
Man kunne nyde alle dyrene stille og roligt i takt til vores behov og bÞrnene nÞd det fordi der var tid og sÞd kontakt til dem ❀
Ikke sidste gang vi besÞger jer🥰

2022幎9月2日

Var i Munkholm zoo 20.08 med min

Var i Munkholm zoo 20.08 med min familie, det har vi vÊret mange gange fÞr, men denne gang var sidste gang.
Dyrene var passive og man kunne ikke se dem for ukrudt m.m
Der var beskidt overalt og der lugtede fÊlt alle steder.
Er Êrgerlig over vi ikke brugte vores penge et andet sted.

2022幎8月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ