Banner for Murergrej.dk

Murergrej.dk レビュヌ 2,942

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nemt at bestille på deres hjemmeside og lynhurtig forsendelse. Produkterne er i en god kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her :-)

Murergrej tog fat i mig, da de kunne se, at jeg 2 gange havde problemer med betalingsmodulet ved bestilling. Sammen fandt vi en alternativ lÞsning. Der var en skade pÃ¥ den ene varer under transporte... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kundeservice. Havde en vare der var blevet leveret til en forkert adresse. Jeg skrev og gjorde opmÊrksom pÃ¥ det en sÞndag aften og havde allerede et svar retur samme aften, uden for deres Ã¥bningst... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte min pakke den 23 november og 24 november blev den afsendt fra murergrej.dk men desvÊrre gik der kludder i den da den blev sendt fra Post Danmark sÃ¥ jeg fik ikke min pakke den 27 september... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店
  2. レンガ職人
  3. DIY甚品店
  4. 石工甚品店

Murergrej.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

"Hvorfor spÞrger producenterne da ikke de håndvÊrkere, der bruger vÊrktÞjet hver dag, om hvordan de vil have dem udformet?"

Det spÞrgsmÃ¥l har mange hÃ¥ndvÊrkere nok stillet sig selv i Ã¥renes lÞb – og netop det spÞrgsmÃ¥l blev startskuddet til Murergrej.dk.

Virksomheden blev grundlagt i 2013 af mureren Jesper Bruun, der selv oplevede et stort behov for bedre og mere effektivt vÊrktÞj. Siden da har vi arbejdet målrettet på at levere kvalitetsvÊrktÞj, der gÞr arbejdet lettere, mere skånsomt og langt mere effektivt.

Hos Murergrej.dk ved vi, at kravene til håndvÊrk konstant bliver hÞjere. Derfor er vores mission enkel: Vi vil finde det vÊrktÞj, der hjÊlper dig til at levere det bedste resultat i alt dit arbejde. Vi gÞr det i tÊt dialog med håndvÊrkere og murere, så produkterne altid er testet i praksis og tilpasset de behov, der findes i virkeligheden.

Vi brÊnder for at kombinere innovation med håndvÊrkets traditioner. Derfor finder du hos os både klassiske redskaber og nytÊnkende lÞsninger, der kan optimere din arbejdsdag.

Uanset om du er professionel murer, flisemontÞr eller en engageret gÞr-det-selv’er, stÃ¥r vi altid klar til at hjÊlpe. Du mÞder os i butikken, pÃ¥ telefonen eller i webshoppen, altid med det samme mÃ¥l – nemlig at give dig det rigtige vÊrktÞj til opgaven.

Vi ved hurtig levering er vigtig

Kan du få samme dags levering?

Kan du få samme dags levering?

Vi ved, at levering kan vÊre en kritisk del, når man arbejder med byggeprojekter. Flere faktorer spiller ind, og nogle gange ville man Þnske, at man kunne få ordren leveret i går.
Derfor sÞrger vi for, at du kan få dine varer så hurtigt som overhovedet muligt. Selvom vi ikke kan skrue tiden tilbage, kan vi til gengÊld i nogle tilfÊlde levere samme dag, som du bestiller.

Samme-dags-levering

LÊgger du din ordre inden kl. 9 og bruger Brink som leveringsmulighed, får du automatisk samme-dags-levering i Syddanmark. Hvis du er i tvivl om, du er en del af samme-dags-levering, på billedet kan du se via den grÞnne farve, hvor langt denne service strÊkker sig.

Dag-til-dag-levering

Bestiller du efter kl. 10 og inden kl. 15, pakker og sender vi ordren samme dag. Det betyder, at din ordre kommer til dig dagen efter.

Skulle du efter kl. 10 stadig have behov for hurtig levering, er der mulighed for at vÊlge natlevering som alternativ leveringsmulighed. Dette betyder, at din ordre vil vÊre der dagen efter, senest kl. 7.00. Så har du din ordre klar, inden arbejdsdagen går i gang.

Selvom vi hverken kan spole tiden tilbage eller se hvornår du får brug for dine varer igennem en krystalkugle, håber vi, at dette kan vÊre et passende plaster på såret og sikre, at dine projekter skrider fremad som planlagt.

4.9

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Hej Britt,

Vi er glade for, at du har haft så god en oplevelse med din ordre, at du har taget dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse 😊 Mange tak for stjernerne, og hav en rigtig god dag.

Super service. Hurtig levering👍🏌💪🏻

2025幎12月22日

Hej Mie,

Vi sÊtter stor pris på din fine anmeldelse og er glade for, at du har haft en god oplevelse med dit kÞb.

Lotte

God service og hurtig levering

2025幎12月19日

Hej,

Mange tak for anmeldelsen. Den sÊtter vi stor pris på. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din ordre.

Lotte

Varer lever op til beskrivelsernr

De bestilte varer lever op til forventningerne i forhold til det lovede og kom hurtigt

2025幎12月16日

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi har kunnet leve op til dine forventninger, og at du modtog dine varer til tiden. Hav en rigtig god dag.

Lotte

Hurtig levering og alt okay

Hurtig levering og alt okay. Fine produkter.

2025幎12月15日

Hej Johanne,

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med din ordre. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Fantastisk oplevelse gode produkter

Fantastisk oplevelse gode produkter

2025幎12月5日

Hej Kristine,

Vi er glade for din anmeldelse og sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den. Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse med din ordre på vores webshop.

Lotte

Super service. Altid hurtige og pålidelige. Vil til enhver tid handle der igen

2025幎12月11日

Hej Laila,

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din loyalitet og står altid klar til at modtage din nÊste ordre. Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Hurtig og kvik levering

Hurtig og kvik levering. Proffesionel tilbagemelding på spÞrgsmål via mail.

2025幎12月9日

Hej Per,

Vi er altid glade for at kunne hjÊlpe. Du skal endelig bare rÊkke ud igen, hvis der opstår andre spÞrgsmål, du brÊnder inde med.

grundvands stop

levering til tiden. God produkt information

2025幎12月16日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har fået den nÞdvendige information og oplevet en levering til tiden.

Lotte

Det er bare super service og rigtig

Det er bare super service og rigtig gode produkter.. Altid

2025幎12月18日

Hej Kasper,

Super dejlig anmeldelse at modtage 😊 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din loyalitet og er glade for at kunne levere bÃ¥de god service og et stÊrkt produktsortiment.

Hurtig levering Tak

Hej Hans,

Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, og at du er tilfreds med leveringen.

Lotte

Ud over at hentede en netbestilt

Ud over at hentede en netbestilt sugekop, fik vi en rundvisning i butik og tilstÞdende lokale, hvor vi så specialspartlede vÊgge

Hej Jens,

Vi er glade for, at vi fik lov til at vise dig rundt i vores showroom. Vi håber, det gav lidt inspiration, og at din sugekop lever op til forventningerne.

Lotte

Da jeg bestilte fik jeg trykket i at

Da jeg bestilte fik jeg trykket i at jeg selv hentede som var en fejl.
Men jeg blev ringet op og spurgt om det var rigtigt muregrej fik rettet min fejl og sendt varene afsted som kom dagen efter.

SUPER SERVICE!
Vil helt klart bruge muregrej igen

2025幎12月15日

Hej Handyplus,

Vi er glade for, at du fik leveret dine varer det rigtige sted. Der har desvÊrre vÊret andre, som har oplevet samme udfordring, og det er derfor noget, vi allerede er i gang med at kigge pÃ¥. Indtil det er helt lÞst, prÞver vi sÃ¥ vidt muligt at fange alle ordrer, der burde vÊre med levering, sÃ¥ I ikke bliver overrasket 😊

Lotte

Hurtig og nemt og billig fragt

Hurtigt behandling og levering af min ordrer.
Billig fragt direkte til min adresse.

2025幎12月1日

Hej René,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse på vores webshop 😊

Lotte

Projekt renoverer skorsten med noget

Projekt renovere skorsten med noget lÞbesod. AI-asistenten! KÞre lidt i ring og kan ikke bruges! Ringer ind og fÃ¥r rÃ¥dfÞrt mig og det er den puds “rigtige mÞrtel” men bliver ikke fortalt at der skal renses for lÞbesod inden. Udover at jeg spÞrger “AI assistenten” (som jeg i Þvrigt er meget lidt tilhÊnger af!) begynder at kÞre lidt i ring omkring mit spÞrgsmÃ¥l om der skal renses og om det kan bruges indendÞrs det produkt der bliver forslÃ¥et og det kan det IKKE!)

PÃ¥ trods af jeg er meget tydelig omkring det og at jeg ikke har prÞvet det her fÞr og at jeg gÞr det her for at gÞre noget ved lÞbesoden! (Godt jeg valgte at lave en prÞve pÃ¥ den ene side fÞr jeg tog hele skorstenen!! ) 🙏🏻😂

Bestiller og Betaler fragt for palle og nu ved indgivet reklamation grundet at jeg er lidt frustreret over at soden slår ret kraftigt igennem de nye mÞrtelfuger, (kkh 20/80/475) bliver jeg nu pålagt at betale endnu ca. 450 i returfragt.

Jeg er ikke faguddannet men nu pÃ¥ bagkant fÃ¥r jeg sÃ¥ af vide at de kan sÊtte mig i kontakt med et firma der renser for lÞbesod😂😂🙈 . Jeg er SKUFFET, det mÃ¥ jeg bare sige VIRKELIG skuffet!

Jeg fortÊller naturligvis at jeg er skuffet over at jeg selv bliver pålagt retur fragten, men får blot af vide det er en Êrgelig og trist situation.
Jeg har lejet maskiner mm. FRÆSET alle fuger ud pÃ¥ 2 sider op igennem 1 salen og loftet, samtidig mor til 2 bÞrn
(mindre) jeg er mega sej💪🏻 men jeg bliver simpelhen SÅH trÊt at den “lette kommentar” bag et skrivebord! Han opfordre mig dog til at skrive ind sÃ¥ de kan drÞfte sagen🀔 .(spilde mere af min tid, den bliver i smÃ¥gale spildt pÃ¥ trustpilot.) nu skal jeg. Nemlig handle julegaver!!!
SÃ¥ anbefalingen herfra bliver “tÊnk jer om og spÞrg flere til rÃ¥ds’” hvis i sÞger rÃ¥dfÞring hos Muregrej. Dk!!!
Begge jeg har talt med har vÊret sÞde og venlige men det er mig der nu skal frÊse fuger ud igen og starte forfra!!!
SelvfÞlgelig ogsÃ¥ et spild Þkonomisk men det kan jeg godt tjene igen heldigvis🙏🏻  det er ALT det “arbejde” jeg har lagt i det her som har vÊret det stÞrste spild.

Jeg kan jo kun sige da jeg selv arbejder med B2B salg inden for materialet til prof håndvÊrkere, at jeg selv havde valgt at lÞse denne på en anden måde men.
Jeg er nok bare en LILLI FISK
men har bestemt ikke lyst til at svÞmme forbi muregrej.dk igen.

Jeg kan ikke anbefale muregrej.dk hvis man ikke selv er fagmand!

Jeg rÊkker ud til en fagmand der lÊser opgaven for mig nu. (Som sagt var det rent ud min egen holdning til at man kan mere end man tror og ja nu er det forsÞgt, (jeg gider bare ikke at vÊre en der IKKE kan noget selv!)

Havde jeg fået en fyldestgÞrende vejledning fra start så stod jeg slet ikke her!

自発的なレビュヌ

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse så Êrligt og grundigt.

Vi er virkelig kede af, at du er endt i den her situation. Det har på ingen måde vÊret meningen, at du skulle stå tilbage med en fÞlelse af frustration og spildt arbejde, isÊr ikke når du har gjort alt for at lÞse opgaven så grundigt og selvstÊndigt.

Som vi også nÊvnte i telefonen, må du meget gerne sende os en mail med en kort beskrivelse af forlÞbet, så vi kan finde en god lÞsning sammen. Herunder kunne vi evt. tage en snak omkring fragtgebyret.

Vores AI-assistent er tÊnkt som en hjÊlp til det mere generelle, men vi er helt enige i, at til den type spÞrgsmål, du havde, skal der menneskelig rådgivning til. Og her har vi ikke fået stillet de rigtige spÞrgsmål tilbage eller givet dig de informationer, du havde brug for, og det tager vi på os.

Vi opfordrede dig også til at skrive ind, ikke for at spilde din tid, men fordi vi gerne ville kunne tage sagen op internt og finde ud af, hvad vi kunne have gjort anderledes. Både for din skyld og for at undgå, at andre havner i samme situation.

Når du skriver, at du fÞler dig som en lille fisk, så vil vi bare sige, at det er du bestemt ikke. Vi sÊtter stor pris på alle vores kunder, uanset om det er private eller professionelle, og vi prÞver altid at hjÊlpe så godt vi kan. At du har knoklet med frÊsning samtidig med at du er mor til to er i sig selv imponerende, og vi forstår godt, at det er ekstra frustrerende, når tingene så ikke går som håbet.

Vi respekterer selvfÞlgelig din beslutning, hvis du vÊlger ikke at handle hos os igen, men vi håber, du ved, at vi stadig står klar til at hjÊlpe, hvis du skulle få brug for det senere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det giver os mulighed for at tage ved lÊre og blive bedre.

Med alt det sagt Þnsker vi dig en rigtig glÊdelig jul og godt nytår til dig og din familie.

2025幎12月9日

Hej,

Mange tak for de fine ord. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse på vores webshop, samt taget dig tiden til at skrive os en anmeldelse 😊

Venlig og hjelpsom kundeservis

Venlig og hjelpsom kundeservis,
Hurtig forsendelse.

2025幎12月8日

Hej BjÞrn,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi er altid glade for at kunne hjÊlpe.

Lotte

Fine priser og super hurtig levering.

Fine priser og super hurtig levering.
Tak for bolsjer :-)

2025幎12月8日

Hej Rudi,

Tusind tak for de fine ord, og det var så lidt 😊

Vi er glade for, at du var tilfreds med din oplevelse på vores webshop, og at du kunne lide den lille gave i din pakke 😉

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。