Nemt at bestille på deres hjemmeside og lynhurtig forsendelse. Produkterne er i en god kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her :-)

Murergrej tog fat i mig, da de kunne se, at jeg 2 gange havde problemer med betalingsmodulet ved bestilling. Sammen fandt vi en alternativ lÞsning. Der var en skade pÃ¥ den ene varer under transporte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God kundeservice. Havde en vare der var blevet leveret til en forkert adresse. Jeg skrev og gjorde opmÊrksom pÃ¥ det en sÞndag aften og havde allerede et svar retur samme aften, uden for deres Ã¥bningst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte min pakke den 23 november og 24 november blev den afsendt fra murergrej.dk men desvÊrre gik der kludder i den da den blev sendt fra Post Danmark sÃ¥ jeg fik ikke min pakke den 27 september... ãã£ãšèŠã
Murergrej.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Hvorfor spÞrger producenterne da ikke de håndvÊrkere, der bruger vÊrktÞjet hver dag, om hvordan de vil have dem udformet?"
Det spÞrgsmÃ¥l har mange hÃ¥ndvÊrkere nok stillet sig selv i Ã¥renes lÞb â og netop det spÞrgsmÃ¥l blev startskuddet til Murergrej.dk.
Virksomheden blev grundlagt i 2013 af mureren Jesper Bruun, der selv oplevede et stort behov for bedre og mere effektivt vÊrktÞj. Siden da har vi arbejdet målrettet på at levere kvalitetsvÊrktÞj, der gÞr arbejdet lettere, mere skånsomt og langt mere effektivt.
Hos Murergrej.dk ved vi, at kravene til håndvÊrk konstant bliver hÞjere. Derfor er vores mission enkel: Vi vil finde det vÊrktÞj, der hjÊlper dig til at levere det bedste resultat i alt dit arbejde. Vi gÞr det i tÊt dialog med håndvÊrkere og murere, så produkterne altid er testet i praksis og tilpasset de behov, der findes i virkeligheden.
Vi brÊnder for at kombinere innovation med håndvÊrkets traditioner. Derfor finder du hos os både klassiske redskaber og nytÊnkende lÞsninger, der kan optimere din arbejdsdag.
Uanset om du er professionel murer, flisemontÞr eller en engageret gÞr-det-selvâer, stÃ¥r vi altid klar til at hjÊlpe. Du mÞder os i butikken, pÃ¥ telefonen eller i webshoppen, altid med det samme mÃ¥l â nemlig at give dig det rigtige vÊrktÞj til opgaven.
Vi ved hurtig levering er vigtig
Kan du få samme dags levering?

Vi ved, at levering kan vÊre en kritisk del, når man arbejder med byggeprojekter. Flere faktorer spiller ind, og nogle gange ville man Þnske, at man kunne få ordren leveret i går.
Derfor sÞrger vi for, at du kan få dine varer så hurtigt som overhovedet muligt. Selvom vi ikke kan skrue tiden tilbage, kan vi til gengÊld i nogle tilfÊlde levere samme dag, som du bestiller.
Samme-dags-levering
LÊgger du din ordre inden kl. 9 og bruger Brink som leveringsmulighed, får du automatisk samme-dags-levering i Syddanmark. Hvis du er i tvivl om, du er en del af samme-dags-levering, på billedet kan du se via den grÞnne farve, hvor langt denne service strÊkker sig.
Dag-til-dag-levering
Bestiller du efter kl. 10 og inden kl. 15, pakker og sender vi ordren samme dag. Det betyder, at din ordre kommer til dig dagen efter.
Skulle du efter kl. 10 stadig have behov for hurtig levering, er der mulighed for at vÊlge natlevering som alternativ leveringsmulighed. Dette betyder, at din ordre vil vÊre der dagen efter, senest kl. 7.00. Så har du din ordre klar, inden arbejdsdagen går i gang.
Selvom vi hverken kan spole tiden tilbage eller se hvornår du får brug for dine varer igennem en krystalkugle, håber vi, at dette kan vÊre et passende plaster på såret og sikre, at dine projekter skrider fremad som planlagt.
SÞnderfenne 10, 6630 RÞdding, Jels, ãã³ããŒã¯
- +45 72 60 66 30
- info@murergrej.dk
- murergrej.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Virkelig hurtig levering! Fik besked kl 8.49 om at pakken var sendt afsted. Kl 16.57 stod en chauffÞr med pakken ð€© Varens kvalitet var super god og som forventet. Jeg vil til hver en tid anbefale Murergrej ð€©ðð» Og give dem fuld plade pÃ¥ âïžâïžâïžâïžâïž
Vildeste leveringstid ð€©

Murergrej.dk ããã®åç
Varer lever op til beskrivelsernr
De bestilte varer lever op til forventningerne i forhold til det lovede og kom hurtigt

Super service
Super service. Altid hurtige og pålidelige. Vil til enhver tid handle der igen

Hurtig og kvik levering
Hurtig og kvik levering. Proffesionel tilbagemelding på spÞrgsmål via mail.

Murergrej.dk ããã®åç
Det er bare super service og rigtigâŠ
Det er bare super service og rigtig gode produkter.. Altid

Murergrej.dk ããã®åç
Fin hjemmeside med mange fine ting
Fin hjemmeside med mange fine ting. Hurtig levering tak

Murergrej.dk ããã®åç
Ud over at hentede en netbestiltâŠ
Ud over at hentede en netbestilt sugekop, fik vi en rundvisning i butik og tilstÞdende lokale, hvor vi så specialspartlede vÊgge

Murergrej.dk ããã®åç
Da jeg bestilte fik jeg trykket i atâŠ
Da jeg bestilte fik jeg trykket i at jeg selv hentede som var en fejl.
Men jeg blev ringet op og spurgt om det var rigtigt muregrej fik rettet min fejl og sendt varene afsted som kom dagen efter.
SUPER SERVICE!
Vil helt klart bruge muregrej igen

Murergrej.dk ããã®åç
Hurtig og nemt og billig fragt
Hurtigt behandling og levering af min ordrer.
Billig fragt direkte til min adresse.

Murergrej.dk ããã®åç
Projekt renoverer skorsten med nogetâŠ
Projekt renovere skorsten med noget lÞbesod. AI-asistenten! KÞre lidt i ring og kan ikke bruges! Ringer ind og fÃ¥r rÃ¥dfÞrt mig og det er den puds ârigtige mÞrtelâ men bliver ikke fortalt at der skal renses for lÞbesod inden. Udover at jeg spÞrger âAI assistentenâ (som jeg i Þvrigt er meget lidt tilhÊnger af!) begynder at kÞre lidt i ring omkring mit spÞrgsmÃ¥l om der skal renses og om det kan bruges indendÞrs det produkt der bliver forslÃ¥et og det kan det IKKE!)
PÃ¥ trods af jeg er meget tydelig omkring det og at jeg ikke har prÞvet det her fÞr og at jeg gÞr det her for at gÞre noget ved lÞbesoden! (Godt jeg valgte at lave en prÞve pÃ¥ den ene side fÞr jeg tog hele skorstenen!! ) ðð»ð
Bestiller og Betaler fragt for palle og nu ved indgivet reklamation grundet at jeg er lidt frustreret over at soden slår ret kraftigt igennem de nye mÞrtelfuger, (kkh 20/80/475) bliver jeg nu pålagt at betale endnu ca. 450 i returfragt.
Jeg er ikke faguddannet men nu pÃ¥ bagkant fÃ¥r jeg sÃ¥ af vide at de kan sÊtte mig i kontakt med et firma der renser for lÞbesodðððâŠ. Jeg er SKUFFET, det mÃ¥ jeg bare sige VIRKELIG skuffet!
Jeg fortÊller naturligvis at jeg er skuffet over at jeg selv bliver pålagt retur fragten, men får blot af vide det er en Êrgelig og trist situation.
Jeg har lejet maskiner mm. FRÃSET alle fuger ud pÃ¥ 2 sider op igennem 1 salen og loftet, samtidig mor til 2 bÞrnâŠ(mindre) jeg er mega sejðªð» men jeg bliver simpelhen SÃ
H trÊt at den âlette kommentarâ bag et skrivebord! Han opfordre mig dog til at skrive ind sÃ¥ de kan drÞfte sagenð€âŠ.(spilde mere af min tid, den bliver i smÃ¥gale spildt pÃ¥ trustpilot.) nu skal jeg. Nemlig handle julegaver!!!
SÃ¥ anbefalingen herfra bliver âtÊnk jer om og spÞrg flere til rÃ¥dsââ hvis i sÞger rÃ¥dfÞring hos Muregrej. Dk!!!
Begge jeg har talt med har vÊret sÞde og venlige men det er mig der nu skal frÊse fuger ud igen og starte forfra!!!
SelvfÞlgelig ogsÃ¥ et spild Þkonomisk men det kan jeg godt tjene igen heldigvisðð»âŠ det er ALT det âarbejdeâ jeg har lagt i det her som har vÊret det stÞrste spild.
Jeg kan jo kun sige da jeg selv arbejder med B2B salg inden for materialet til prof håndvÊrkere, at jeg selv havde valgt at lÞse denne på en anden måde men.
Jeg er nok bare en LILLI FISKâŠmen har bestemt ikke lyst til at svÞmme forbi muregrej.dk igen.
Jeg kan ikke anbefale muregrej.dk hvis man ikke selv er fagmand!
Jeg rÊkker ud til en fagmand der lÊser opgaven for mig nu. (Som sagt var det rent ud min egen holdning til at man kan mere end man tror og ja nu er det forsÞgt, (jeg gider bare ikke at vÊre en der IKKE kan noget selv!)
Havde jeg fået en fyldestgÞrende vejledning fra start så stod jeg slet ikke her!

Murergrej.dk ããã®åç
Fine priser og super hurtig levering.
Fine priser og super hurtig levering.
Tak for bolsjer :-)