Komunikácia obchodu na bode mrazu. 20 dnà im trvalo poslanie objednávky. Na zaÄiatku dokonca chybne oznaÄovanÜ produkt. Ale aby som ich tu nehanil, majú najniÅŸÅ¡ie ceny daného produktu.
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Angebote waren standhaft, toller Service, supergute Kommunikation, Macht weiter so und last nicht nach wie andere Anbieter....... Immer wieder Gerne Gruss. Antonio
Livraison dans les temps. Seul bémol le numéro de tracker du transporteur nâest pas disponible ce qui est dérangeant pour le suivi
NajÅ¡irÅ¡ia ponuka doplnkov vÜşivy pre Å¡portovcov expresne doruÄená za vÜhodne ceny!
Bosákova 7, 851 04, ã¹ãããã¢
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
My product still hasnt arrived, the support is ignoring me, it feels like a massive scam
Esperienza super positiva, contatto via mail in tempi brevissimi, spedizione celere e accurata, voto 100
Bestellung kam gut verpackt an Lieferung ging relativ zÃŒgig.
Ãbers Produkt kann ich noch nicht viel sagen
UÅŸ druhÜkrát sa mi pri nákupe v musclebody stalo, ÅŸe som tovar zaplatil vopred ( iná moÅŸnosÅ¥ nie je) a ani po tÜşdni nemám tovar doruÄenÜ. PrvÜkrát mi po reklamácii tovar doruÄili ( celkovo to trvalo cca 10 dnÃ), tentokrát som nedoruÄenÜmi tovar reklamoval pred dvomi dÅami ( 6 dnà po zaplatenÃ) a do dnerÅ¡nÃého dÅa ho nemám doruÄenÜ a nemám ani info o tom, ÅŸe by tovar bol zaslanÜ. V minulosti bola moÅŸnosÅ¥ objednaÅ¥ tovar na dobierku a vÀÄÅ¡inou bol doruÄenÜ do nasledujúceho dÅa. V súÄasnosti, keÄ tovar zaplatÃte vopred, tak sa na vás vyserú a musÃte ich naháÅaÅ¥, aby vám zaplatenÜ tovar zaslali.
Not original products, before buying from another supplier and it's totally different effect.
Fake products.
I found unbeatable prices and prompt customer service.
I bought two bottles of Ganabol and only received one. How can I claim the missing one?
Exijo que me envien el que falta
Fast delivery.
Good prices.
Many products are out of stock.
Overall good experience.
Tovar mi eÅ¡te nepriÅ¡iel,mali by ste zverejÅovaÅ¥ Äi je produkt dostupnÜ neÅŸ si ho nikto objedná a dokonca aj zaplatÃ.V ÅŸivote si uÅŸ takto neobjednám pokial nebude tovar na dobierku.
Prodotto ordinato il 25 dicembre e non ancora ricevuto. La spedizione risulta ferma in Austria dal 2 gennaio e il customer care perde ancora tempo. Attualmente non risponde alle mi richieste. Non rispedisce la merce e non emette rimborso. Servizio pessimo e inappropriato
Everything went quickly and good communication,recommended
A wide range of products that are difficult to find on the European market.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã