Luxe én duurzaam! ðâš De autoparfums van Muskdecar.com zijn echt geweldig! De geuren zijn chic, warm en blijven lang hangen zonder te overheersen. ðž Wat ik extra mooi vind: de flesjes zijn navu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Slechte service, voor 12u besteld volgende dag in huis? Nee dat is het zeker niet! Ik probeer al 2 dagen contact op te nemen, en krijg geen gehoor. Ook inmiddels nog geen track en trace ontvange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle en nette service! Zowel het toezenden van de order als fysiek op locatie en gesprek met de eigenaar waren top. Zou wel bij een order van extra navullingen 1-2 nieuwe afsluitingen voor de hou... ãã£ãšèŠã
Had 3 flesjes besteld waarvan 1 lek bleek te zijn. Heb dit ook aangegeven bij de klantenservice en heb inmiddels nieuwe toegestuurd gekregen en zelfs 1 extra ontvangen voor het ongemak van de vertra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn de #1 in autoparfum. Wij bieden geuren aan die zijn geïnspireerd op bekende geuren. U ontvangt dit samen in een mooie giftbox met een gratis sample en ventilatieclip. De geuren gaan langdurig mee en zijn werkzaam tot wel 6 weken. Ook kunt u als enige in de markt een navulling bestellen bij ons. Dat is goedkoop en duurzaam ð³
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ruik de geur niet echt in de auto..
Elke keer een feestje om in mijn autoâŠ
Elke keer een feestje om in mijn auto te stappen! De geur is zo duidelijk en je doet lang met een flesje
Helaas mijn eerste bestelling nietâŠ
Helaas mijn eerste bestelling niet ontvangen door een fout bij DHL. Via snel contact met de klantenservice werd mij een nieuwe bestelling toegezonden en deze heb ik ontvangen! Geuren zijn goed en een toevoeging voor in je auto!
5 sterren voor jullie ð
Ik moet eerlijk zijn de geur is minderâŠ
Ik moet eerlijk zijn de geur is minder sterk dan ik had verwacht...dus wat mij betreft mag het sterker....als ik een andere geurtje (wat je bij tankstation haal) in de auto hangt ruik je het gelijk ...misschien niet zo lang. Verder hangt het flesje wel cool
Kei slechte kwaliteit car parfum !!
Luchtjes binnen gekregen ruim je helemaal niets van
Dit ook aangegeven
Kreeg ik een bericht terug dat ze twee nieuwe sturen van de sterkste geuren die ze hebben
Duurde maar en duurde maar uit eindelijk een pakketje met daar maar een luchtje in
Afspraak was twee nieuwe!!
Echter weer bericht en krijg geen reactie meer terug
De luchtjes van musk de car raad ik niet aan !!!!
*Luchtjes ruik je amper tot helemaal niet !!
* afspraken maken en nakomen is lastigg schijnbaar
*weer te woord staan op berichten doen ze niet
Nu luchtjes besteld bij oduree
En deze ruik je allemaal en is ook een dikkere vloeistof ð

Muskdecar ããã®åç
Eerste keer besteld, tijdens bezorging melding gekregen dat mijn pakket retour zou gaan omdat deze tijdens transport kapot is gegaan. Dit heb ik gemeld in de chat en een nieuwe is direct opgestuurd.
Producten zijn goed en ruiken lekker! Bedankt voor de goede service.
Snelle en nette service!
Snelle en nette service!
Zou wel bij een order van extra navullingen 1-2 nieuwe afsluitingen voor de houders geleverd zien worden.
Maar voor de rest prima, ga in de toekomst hier zeker meer orders plaatsen.

Muskdecar ããã®åç
Heb mijn product niet binnen gekregen
Heb eerst mijn product niet binnen gekregen Maar na contact te hebben gehad met een werknemer van hun is het supper netjes opgelost en supper snel verzonden

Muskdecar ããã®åç
Heerlijk geurende houders voor eenâŠ
Heerlijk geurende houders voor een goede prijs

Muskdecar ããã®åç
Wat ze vertellen wordt waargemaakt
Wat ze vertellen wordt waargemaakt. Geuren zijn super en levering is vlot. TOP!

Muskdecar ããã®åç
Muskdecar is echt een geweldig productâŠ
Muskdecar is echt een geweldig product !!!!
De beste autoparfum die er is !!!
En de beste service!!!!!
ðððð

Was er heel snel
Aanrader
Aanrader! Snel ontvangen en ruikt goed. Volgende keer bestel ik de navullingen..
Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop. 3 geuren ontvangen via de kennismakingsactie voor maar â¬25. De spicebomb ruikt heeerlijk
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã