レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooi product, werkt echt heel goed! Snelle levering, eenvoudig bestelproces en voldoende info m.b.t. de verzending en levering van de bestelling. De app (IOS) werkt ook prima. Een absolute aanrader!... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nadat we de fobo tire lite dopjes ontvangen hadden, bleek dat er 1 niet goed was en de band liet leeglopen En hoewel het oplossen van dit probleem ongeveer 3 weken heeft geduurd, is de service van... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Doet precies waarvoor bedoeld. Geeft mooi weer de bandendruk en je krijgt meldingen als het teveel gaat afwijken.

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Heel tevreden!

Snelle levering, duidelijke instructies waardoor alles in no-time geïnstalleerd was. De app en de sensoren werken fantastisch!

2026幎7月5日

E-mission & Fuel Control からの回答

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw 5 sterren review!

5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende klantenservice en een leverancier die zijn verantwoordelijkheid neemt!

Soms gaat er iets mis bij een bestelling, maar het verschil wordt gemaakt door hoe een leverancier dat oplost. In mijn geval werd per ongeluk de verkeerde set geleverd. Eén telefoontje was voldoende om het probleem aan te kaarten.

Nog diezelfde avond werd ik persoonlijk teruggebeld door Ben, de eigenaar. Hij bood direct zijn excuses aan, nam zonder enige discussie de volledige verantwoordelijkheid en kwam meteen met een passende oplossing. Er werd direct een nieuwe, juiste set verzonden en ik ontving een retourenvelop om de verkeerd geleverde set kosteloos terug te sturen. Eenvoudig, snel en zonder gedoe.

Wat mij vooral opviel was de manier waarop ik werd geholpen. De eigenaar was bijzonder vriendelijk, klantgericht, hoffelijk en oprecht betrokken. Geen excuses zoeken of verantwoordelijkheid afschuiven, maar gewoon doen wat nodig is om de klant tevreden te stellen. Dat kom je tegenwoordig helaas niet vaak meer tegen.

Dit is klantenservice zoals je die hoopt te ervaren: professioneel, oplossingsgericht en met aandacht voor de klant. Het product is uitstekend, maar de service maakt het verschil.

Ik zou zonder enige twijfel opnieuw bij deze leverancier bestellen. Wat mij betreft een voorbeeld voor andere webshops. Een absolute aanrader!

2026幎6月19日
自発的なレビュヌ

E-mission & Fuel Control からの回答

Beste Patrick, heel erg bedankt voor jouw 5 sterren review! Ik ben heel blij om te lezen dat ik toch een positieve indruk hebben kunnen achterlaten desondanks mijn oorspronkelijke fout.

5぀星のうち5の評䟡

Mooi product, zeker een aanrader!

Mooi product, werkt echt heel goed!
Een absolute aanrader!

2026幎6月11日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Ik ben blij om te lezen dat u tevreden bent.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reactie en product voldoet aan verwachtingen

Product (Fobo Tire Lite car) was niet op voorraad maar er werd aangeboden een melding te krijgen wanneer het weer op voorraad was. Na melding hiervan direct besteld en snel geleverd. Met persoonlijke notitie. Verder snelle reactie op vragen. Product voldoet ook aan de verwachtingen en is snel en eenvoudig te installeren.

2026幎6月2日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Ik ben blij om te lezen dat u tevreden bent :)

Would recommend communication was

Delivery was slow communication was very good .product seems excellent so far .limited use but working as advertised

2025幎12月5日

E-mission & Fuel Control からの回答

Dear Patrick, thank you very much for your 4 star review :) I am pleased to hear the product is satisfactory so far. Apologies for the slow delivery. We use national post, which can be slow at times, but especially in the run-up to the holidays.

Nice contact

Fast delivery, no problems at all.
Product as described.

2025幎10月21日

E-mission & Fuel Control からの回答

Thank you for your 5 star review!

Prima after sales

Na installatie van de sensors bleek dat de batterijtjes snel leeg waren. Contact opgenomen met de leverancier en een prima stukje after sales mee mogen maken. Nieuwe batterijtjes ontvangen en een stukje uitleg over hoe het ontstaat, wat het voordeel is tov bestellen bij Chinese websites, enz. Het contact verliep prettig. Tot nu toe erg tevreden

2025幎10月17日

De Fobobike 2 is een prima product

De Fobobike 2 is een prima product. Dit scheelt een hoop gedoe en geld. De levering is prima verlopen.

2025幎9月22日

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Mvg. Ben

Duidelijk overzichtelijke site

Duidelijk overzichtelijke site. Snelle levering met een persoonlijk tintje. Helaas geen bevestigingsmail ontvangen, maar daar werd aan gewerkt. De Ultra 2 werkt prima en met de bijgevoegde uitleg snel en eenvoudig te installeren.

2025幎8月23日

E-mission & Fuel Control からの回答

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met het systeem :) Mvg. Ben

5぀星のうち4の評䟡

Materiaal (sensors) is prima.

Materiaal (sensors) is prima.
App doet het ook prima en is ook in Android auto te zien.
Factuur daarentegen is beneden peil en eisen van de belastingdienst,
Op een email wordt totaal niet gereageerd?

2025幎6月22日

E-mission & Fuel Control からの回答

Beste RJM, hartelijk dank voor het tijd nemen om een 4 sterren review achter te laten. Mijn excuses voor de deels negatieve ervaring. Ik ben mij niet bewust van gemiste mails. Kan het zijn dat mijn reacties in de spam folder zijn beland? Het klopt dat we recent een probleem hadden met de opmaak van de facturen uit de webshop. Dit is inmiddels verholpen. Indien gewenst kan ik een nieuwe versie van de factuur toesturen voor de administratie, die wel aan de eisen van de belastingdienst zal voldoen. Met vriendelijke groet, Ben

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。