レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prachtig afgewerkte laptoptas (the sleeve) sinds kort in gebruik. Is in vele opzichten zijn geld waard! Goede leefkwaliteit, top afwerking en zeer praktische indeling. Fijn ook te weten dat dit een ha... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nou jullie tassen vind ik mooi en prachtig en mijn vrouw die ik ermee verrast heb ook. Die verdienen 5 sterren. Ik heb er 4 gehad waarvan 3 verkeerd en teruggestuurd. De service, de communicatie, de t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele mooie website, na bestelling fijn mailcontact, je wordt goed op de hoogte gehouden. Prachtige tas binnen enkele dagen, goed verpakt, met extra beschermhoes, bezorgd. Ook na levering nog vriendeli... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Een mooi afgewerkte tas, keurig binnen de gestelde termijn geleverd. Enige opmerking is dat de kleur een stuk donkerder is dan op de getoonde afbeeldingen in de webshop. De donkerder versie toont over... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 革補品補造業者
  2. バッグ店
  3. バッグず旅行かばんの店
  4. ハンドバッグ店
  5. 革補品専門店

圓該䌁業による蚘述

Mutsaers® is al meer dan 55 jaar een trouw familiebedrijf waar elke dag met veel wordt passie gewerkt aan het maken van mooie lederwaren. Vanuit onze trouwe werkplaats in Kaatsheuvel maken wij handgemaakte tassen en accessoires. Onze vaste leerlooierij in Italië voorziet ons van het beste en mooiste leer. Het leer is gelooid met plantaardige extracten en wordt vakkundig afgewerkt met natuurlijke oliën. De kwaliteit van het leer zorgen ervoor dat jij met veel trots, passie en beleving de artikelen van Mutsaers bij je kunt dragen. Mutsaers® staat voor vakmanschap. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vandaal. Ook vinden wij persoonlijkheid erg belangrijk. Bij ons kunt u altijd terecht met vragen, advies of persoonlijke wensen voor uw tas. Doordat wij onze eigen fabriek in Nederland hebben kunnen wij alles naar uw wens produceren.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Firma Mutsaers volledig onbereikbaar

Op 15 oktober 2022 kocht ik een Rugzak (à 360,-) als kado voor mijn zus. Prachtige tas, maar de kleur was niet helemaal de juiste. We hebben de afgelopen twee weken geprobeerd contact op te nemen met Mutsaers om een retour of omruil te bewerkstelligen: een keer of 10 gemaild, 10 keer gebeld, gewhatsapped naar het 06-nummer van de ‘experience store’ in Amsterdam. Geen reactie. Wel allemaal standaardmailings en de uitnodiging om een review achter te laten. Dus bij deze:

Wat een onvoorstelbaar erbarmelijke service. Mutsaers is simpelweg onbereikbaar. Telefoonnummer wordt consequent beantwoord door een antwoordapparaat. We hebben één keer een vriendelijke (maar niet inhoudelijke) reactie gehad, that’s it. Erg jammer dat een Nederlands familiebedrijf met vakmanschap hoog in het vaandel hun klantcommunicatie zo slecht op orde heeft. De beloftes op hun website van bereikbaarheid en hulpvaardigheid worden duidelijk niet nagekomen.

Dit is overigens schering en inslag als ik de reviews bekijk. Over de kwaliteit van de tassen lijkt iedereen te spreken, Mutsaers communicatie schiet echt tekort.

Laten we hopen dat Arnaud van Mutsaers deze review vlot onder ogen krijgt en contact opneemt om dit probeel op te lossen. Dat zou erg welkom zijn.

2022幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Terugbetaling, wat zijn nu de regels?

Beste Arnoud en Kees,

Ik heb onlangs een bestelling geannuleerd en gevraagd om een terugbetaling. Dit is door jullie atelier per mail bevestigd. Helaas heb ik tot op heden mijn geld niet terug ontvangen. Op jullie website staat dat het wordt teruggestort binnen 2 werkdagen via de oorspronkelijke betaalmethode. Het is jammer dat dat niet gebeurd is.

Graag jullie reactie via deze weg.

Met vriendelijke groeten,
Youri

2022幎10月27日
5぀星のうち5の評䟡

Vandaag mijn mooie nieuwe tas opgehaald

Vandaag mijn mooie nieuwe tas opgehaald in Amsterdam. Fijn ontvangst. Ook de dagen ervoor snelle en goede mailcontact. Ik heb de service van Kees van Mutsears als zeer goed en fijn ervaren. Kreeg ook nog 2 hele mooie accesoires van hem. Zou Mutsaers zeker aanbevelen. Mooie producten en goede service!

2022幎10月28日

Prachtige tas

Prachtige tas. Echt een juweeltje for life. Kleur viel iets donkerder uit dan op de foto (cognac neigt meer naar kastanje) maar dat was voor ons geen probleem. Vonden wij wel mooier eigenlijk.
Maar bestel wel op tijd, want het duurde (bij ons) dik 2 weken voor de tas in huis was. Het was een cadeau en ging maar nÚt goed qua tijd.

2022幎10月15日

Na aankoop 2 weken moeten wachten op

Na aankoop 2 weken moeten wachten op een voorraad artikel.
Op herhaalde email en berichten helaas geen communicatie....

Ik zal zeker een Mutsaers tas overwegen maar dan kopen via een andere retailer.

2022幎9月30日

Beste Bertus,

Bedankt voor je review. De tas die je hebt gekocht betreft een tas uit onze sample-sale actie. Er stond bij de producten duidelijk aangegeven dat de levering 2 weken duurde omdat deze uit ons andere magazijn verzonden worden en dit veel tijd kostte. Ik ga u een mailtje sturen om te kijken of wij je alsnog tevreden kunnen stellen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, met zorg geleverd

2022幎10月7日

Beste Maaike,

Bedankt voor je review. Fijn dat alles in orde is. Veel plezier met je tas.

tas besteld en betaald op 9 augustus en

tas besteld en betaald op 9 augustus en nu is het 11 oktober en nog steeds geen tas. Wel is er gereageerd op mijn mails en uitleg gegeven waarom. Maar het duurt nu toch wel erg lang.

2022幎10月11日

Beste Marijke,

Wat vervelend dat de tas nog niet bezorgd is. Ik zie dat het gaat om een leverprobleem met het type leer. Het atelier heeft na het plaatsen van de order gelijk contact met je opgenomen. We hebben aangegeven dat het een bijzonder geval is waardoor we je de keuze hebben gegeven om te wachten op het leer om de tas af te maken of om de bestelling te annuleren. Ik zie dat er gekozen is om te wachten. Daarom vind ik het jammer te vernemen dat je geduld op is. Ik neem nogmaals contact met je op om te kijken naar een oplossing.

5぀星のうち5の評䟡

De gezochte en gekochte tas voldoet

De gezochte en gekochte tas voldoet geheel aan de vorm en de kleur als verwacht. Niet helemaal tevreden over de binnenvakken.

2022幎10月10日

Beste Neeltje,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kleur is wat je had verwacht. Mocht het binnenwerk afwijken van wat je had verwacht, hoor ik dat graag.

5぀星のうち1の評䟡

Product is van slechte kwaliteit

2022幎9月23日

Beste Klaas,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er al contact is geweest en dat de tas omgeruild gaat worden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een tas gebreken vertoond. Ons atelier gaat er alles aan doen om het probleem te verhelpen!

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Slecht bereikbaar en reageren niet als ik zeg dat ik de tas die gestuurd is niet goed is. Scheef en sluiting werkt niet in 1 keer.
Ik wilde graag een andere maar nu na weer een week wachten heb ik geen reactie en ook mijn geld nog niet terug.

2022幎10月3日

Beste Jos,

Jammer dat je niet tevreden bent. Ik heb het mailcontact teruggekeken en ik zie dat er telkens binnen 12 uur beantwoord is op je mails. Ook hebben wij je tweemaal proberen te bellen waar wij geen antwoord op kregen. De tas is op 1 oktober retour gestuurd en wij hebben op 4 oktober het bedrag teruggestuurd. Ik ga contact met je opnemen omdat ik erg benieuwd ben hoe wij onze service naar jouw mening kunnen verbeteren.

Top service van Mutsaers

Top service van Mutsaers! Levenslange garantie waargemaakt :-)

2022幎9月12日

Beste Sjoerd,

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent. Op nog vele jaren!

Erg mooie tas

Erg mooie tas! Heel erg tevreden mee!

2022幎9月27日

Beste Twan,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de tas!

5぀星のうち5の評䟡

Erg mooie tas gekregen van

Erg mooie tas gekregen van uitzonderlijke kwaliteit. Tas werd geleverd binnen de aangegeven tijd en was erg mooi verpakt.

2022幎9月15日

Beste Bert,

Fijn dat je tevreden bent. Ik wens je veel plezier met de tas!

5぀星のうち5の評䟡

Wederom een prachtige tas gekocht

Wederom een prachtige tas gekocht.
Mijn verzoek om een specifieke verzending is prima geregeld. Direct reactie op e-mail. Zeer goede service en persoonlijk.

2022幎9月10日

Beste Annemarie,

Goed om te horen dat je in alle juistheid bent geholpen. Veel plezier met de tas!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。