レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede service Ik had hier 3 muurvaasjes besteld. Helaas was er één kapot in de verpakking (waarschijnlijk tijdens transport). Dit had ik aangegeven en meteen werd er een nieuwe opgestuurd, super at... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het Muurbloempje is een ontzettend leuke accessoire voor aan de muur. De magneet is stevig en zorgt ervoor dat het geheel eenvoudig te monteren is. Door de mogelijkheid om te kiezen voor gekleurd gl... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik zag ze ooit bij een vriendin en was meteen verkocht. Wat leuk! Besteld en binnen mum van tijd werden de vaasjes geleverd in een fraai uitziend en 'hufterproef'-verpakking. Een duidelijk instructie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nou, om te beginnen was alleen het doosje al schattig. Mooie gestileerde groene plantenbladeren op een strak witte ondergrond. En dan nog de binnenkant met design vaasjes waarin je direct zin krijgt... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Walleaf is een nieuw Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het maken van unieke plantenhangers genaamd Muurbloempjes. Deze magnetische vaasjes kan je simpel met behulp van twee magneten in huis bevestigen. Voor groenere vingers en een groener huis 🌱

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 150ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch cadeau voor de verjaardag van je moeder

Mijn mama is met haar verjaardag enorm blij geweest met deze leuke muurbloempjes! Hij staat mooi in het huis samen met de andere plantjes. We zijn er erg blij mee!

2025幎7月25日

muurbloempjes.com からの回答

Wat fijn dat je moeder er blij mee was! Bedankt voor je leuke review💚

Leuke, creatieve groene vibe

Super leuke, creatieve manier om op een bepaalde plekken in huis een groene vibe te creëren. Na mijn verhuizing paar nieuwe plakstrips besteld, nu 3 muurbloempjes op stukje muur tussen woonkamer en eetkamer op de rij!

2025幎7月17日

muurbloempjes.com からの回答

Wat leuk dat ze mooi staan in je nieuwe huis! Dank voor je review🌞😊

Toffe muurvaasjes!!

De muurvaasjes zijn echt super leuk. Plakken goed en zijn met en zonder bloemen leuk. Ik ben er heel blij mee. Zou er in de andere kamer nog een paar bij willen. Moet ik weer even voor sparen. Aanrader! Ook een leuk kadootje!! Weer eens iets heel anders.

2025幎6月8日

muurbloempjes.com からの回答

Wat fijn dat je er zo blij mee bent! Bedankt voor je leuke review en veel plezier ermee🌿💚

Origineel product

Duidelijke website, vlotte en zorgzame levering, origineel product! Ik geef het met plezier als cadeau in de vriendenkring!

2025幎5月16日

muurbloempjes.com からの回答

Wat leuk dat je ze graag als cadeau geeft! Bedankt voor je review🌿

5぀星のうち5の評䟡

Kleine geluksmomentjes met een mini bloemetje aan de muur

Het snelle antwoord op mijn vraag of je twee kleuren kan combineren in een pakket van 6 (nu nog niet mogelijk).

De glaasjes die je overal kan ophangen en zelfs van de kleinste hoekjes in huis een groene en gelukkige plek maken!
Het hele jaar door groen met de muurbloempjes.

2025幎7月6日

muurbloempjes.com からの回答

Leuk om te horen en veel plezier met de muurbloempjes!😁🌞

Muurbloempjes zijn verslavend

Muurbloempjes zijn verslavend! Ik kreeg er 3 voor moederdag en ik bestelde er nu net voor de tweede maal zelf, ze doen het super goed als cadeautje maar ook in zowat elke ruimte van het huis!

2025幎6月24日

muurbloempjes.com からの回答

Wat leuk dat je er nog meer besteld hebt! Bedankt voor je review en veel plezier met je Muurbloempjes🌞

Geweldig

Geweldig! Het staat zo leuk, heb nu een leuke muur met stekjes. Ze blijven goed hangen en het is makkelijk te bevestigen. Zo maak je een saaie muur mooi tot leven!
Snel en duidelijke bezorging.

2025幎6月20日

muurbloempjes.com からの回答

Wat fijn dat ze zo leuk staan! Dank voor je review💚

Vlotte afhandeling

Heel vlug ontvangen na het bestellen en dit zonder problemen. Alles is veilig ingepakt en niets gebroken.

2025幎6月10日

muurbloempjes.com からの回答

Bedankt voor je review en veel plezier ermee🌿

Erg tevreden

Heel blij met het product, de optie om 1 muurbloempje bij te bestellen nadat 1 van mijn oorspronkelijke 6 gevallen was. Blij met de snelle levering.

2025幎6月16日

muurbloempjes.com からの回答

Fijn dat ze weer compleet zijn! Bedankt voor je review en veel plezier van je Muurbloempjes🌞

5぀星のうち5の評䟡

Een heel leuk cadeautje gekregen

Een heel leuk cadeautje gekregen. Muurbloempjes. Schattige kleine 'vaasjes' om bloemetjes in te zetten.
Uit een bos bloemen zijn er altijd wel een paar bloemen die afgebroken zijn. Die passen dat heel mooi in het Muurbloempjes vaas past.

muurbloempjes.com からの回答

Leuk om te horen dat je er bloemen in doet! Veel plezier van je Muurbloempjes😊

5぀星のうち4の評䟡

Prima service, snel geleverd. Wel duur voor een paar gekleurde reageerbuisjes met magneetjes. Je betaalt voor het idee en dat is geniaal

Bedankt voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Ik zag de muurbloempjes bij een hele lieve vriendin

Ik zag de muurbloempjes bij een vriendin, werd er enthousiast van en heb ze toen we thuis kwamen dus ook meteen zelf besteld. Het is écht een cadeautje! Én, iedere keer als ik er langsloop wordt ik er even blij van:). Een aanrader dus!

2025幎6月7日

muurbloempjes.com からの回答

Wat leuk om te horen💚 Bedankt voor je review!

Altijd bloempjes dichtbij

Vlotte levering in een heel stevige en mooie verpakking.
Ik heb de buisjes op mijn koelkast hangen en vul ze met bloemen uit de tuin of met de bloemen die geplukt worden op een wandeling. Ik vind ze top

muurbloempjes.com からの回答

Wat leuk om te horen dat je er zo blij mee bent! Dankjewel voor je review en veel plezier van je Muurbloempjes! 🌱

Wat origineel!

Wat origineel!
Ik hou van bloemen en plantjes, ben er dagelijks mee bezig , dit kende ik nog niet , kreeg het als cadeautje en ben er super blij mee , dit is top😁

2025幎5月31日

muurbloempjes.com からの回答

Wat leuk dat je de Muurbloempjes cadeau hebt gekregen! Fijn dat het in de smaak viel en dankjewel voor je ontzettend leuke review 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。