Door een switch van sector heb ik te maken met werkzaamheden in onregelmatige diensten. Mede hierdoor heb ik de keuze gemaakt om me bezig te gaan houden met het verbeteren van mijn eigen (slechte) gew... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Podjetje nudi super mentorstvo, kjer zelo cenim hitro odzivnost in pomoÄ mentorjev, poleg tega pa je vselej prisotna medsebojna pomoÄ celotne ekipe. Podjetje s svojimi produkti nudi dolgoroÄne rezulta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Upoznao sam se sa ovim poslom preko bliskoga prijatelja iz djetinjstva, te nisam previÅ¡e znao o cemu se radi ni vjerovao na prvu iskreno haha, ali sam bio prvo doÅ¡ao i do ureda u Zagrebu i upoznao kol... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
MUVD is a Danish wellness brand dedicated to high-quality products and a strong, supportive community. Founded in 2025, MUVD focuses on empowering people to live healthier lives through transparency, innovation, and meaningful guidance.
J.F. Kennedys Plads 3, 9000, Aalborg C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
The products are great. Easy to use. The taste is amazing. It makes lose weight and eating healthy Easy.

MUVD ããã®åç
Ik ben zelf fan van balance, control en power en ik ga je vertellen waarom! Na jaren echt ontzettend last gehad te hebben van endometriose. Waarbij ik van 6x in de week sporten met veel energie naar veel pijnen en niet tot nauwelijks bewegen. Dit laatste is ook iets wat absoluut niet bij me past. Ik miste het bewegen, maar toen ik dit deed kwam de rekening dezelfde avond. Grote opgezette buik met extreme pijn over mijn hele buik richting mijn benen. Endometriose uit zich bij elke vrouw anders maar dit was vaak bij mij het geval. Niet meer kunnen lopen, zitten en liggen. Warmte was het enige wat enigszins hielp en rusten heel veel rustenâŠ
Na het aanpassen van mijn dieet naar een meer endometriose vriendelijk dieet. Ging het al een stuk beter. Maar het echte trainen kon ik nog niet goed oppakken. Toen kwam MUVD op mijn pad. Ik moet zeggen dat ik zelf wel enigszins sceptisch was. Een shake waar alles in zou zitten⊠ik had al zoveel geprobeerd waarom zou dit dan anders zijn? Toch was er iets wat mijn interesse trok. Ik wilde zo graag weer bewegen zonder pijn en me goed in mijn vel voelen.
Eerst begonnen met de balance en power en het eerste verschil dat ik merkte was vooral dat ik veel meer energie kreeg. De pijn maakte me altijd heel loom. Maar ik kreeg ook weer zin om te bewegen. Lekker naar buiten en dan rustig in beweging komen.
Ik ben zo blij dat ik nu weer lekker kan bewegen. Wel moet ik nog rekening houden met mijn menstruatie maar de extreme pijn is zoveel minder. Deze producten zijn echt een mega aanrader om te proberen!

MUVD ããã®åç
Sinds het gebruik van de producten merk ik veel verschil in mijn lichaam. Ik gebruik de power dagelijks, ik merk dat ik net die ene boost krijg die ik nodig heb. Ik ben meer gefocust en ik drink er uiteindelijk ook meer door.

MUVD ããã®åç
Naast mijn baan als fysiotherapeut, ook iets gevonden wat mij een extra boost kan geven in de vorm van het stimuleren van een gezonde leefstijl en daarnaast een leuk extra zakcentje te verdienen. Bovendien zijn de producten van hoge kwaliteit en zijn ze werkzaam (wetenschappelijk onderzocht) van wat ik heb ervaren.

MUVD ããã®åç
Power is echt een gamechanger voor mij! Het heeft mij enorm geholpen met mijn concentratie en energieniveau gedurende de dag. Ik had altijd last van brain fog, maar sinds ik Power gebruik voel ik me fitter en merk ik dat mijn concentratieboog veel langer is. Ook heb ik het gevoel dat mijn immuunsysteem echt is verbeterd.
Daarnaast is het mega lekker, ik ga geen dag meer zonder! De Balance gebruik ik dagelijks als ontbijt. Ik neem het voordat ik naar werk ga en het geeft me een vol gevoel, waardoor ik weet dat ik mijn dag gezond start. De ene dag de chocolade smaak en de andere dag de vanille of pumpkin spice! En het is binnen 1 minuut klaar, perfect als je in de zorg werkt of weinig tijd hebt.
Absolute aanrader!

MUVD ããã®åç
Mijn ervaring met MUVD is echt ontzettend positief. Vanaf het begin word je professioneel en persoonlijk begeleid, wat meteen vertrouwen geeft. De producten zijn van hoge kwaliteit en doen wat ze beloven, ik merk duidelijk meer energie en een beter algemeen welzijn.
Wat MUVD echt onderscheidt, is de betrokkenheid en support. Je staat er niet alleen voor. Er wordt meegedacht, gemotiveerd en snel gereageerd bij vragen. Daarnaast voelt de community oprecht en stimulerend, wat het geheel extra waardevol maakt.

MUVD ããã®åç
Hele fijne skincare-ervaring! De collagen chocolate bar is echt een fijne toevoeging aan mijn routine. Ik merkte al snel een mooie glow in mijn huid. Daarnaast ben ik supergoed geholpen door Chenouk heel vriendelijk en deskundig. Absoluut een aanrader!

MUVD ããã®åç
De producten zijn echt geweldig! Ik deed nooit aan ontbijten maar dit is de ideale oplossing voor mij!!

MUVD ããã®åç
Meer dan tevreden met de producten van MUVD. Zelf gebruik ik alle nutritional producten. Voor ik in aanraking kwam met deze producten was ik altijd sceptisch over voedingsproducten of supplementen, maar de kracht van natuurlijke voeding heeft zich bewezen. Toen ik hiermee begon wilde ik graag wat gewicht verliezen, vooral vetverlies en spieropbouw naast het sporten. In 3 maanden tijd was ik van 75 naar 70kg gegaan en had ik meer spiermassa opgebouwd. Ook in de maanden daarna bleef ik was centimeters verliezen in de omvang. Power is mijn favoriete product en bezorgt mij iedere dag weer de energie om te sporten en ondernemen!
Daarnaast vind ik de skin care fijn. Ik gebruik het 's ochtends en 's avonds en heb een routine gevonden die past bij mijn huid. Ik zat al 10 jaar met een acne probleem en heb van alles geprobeerd. Met consistent deze skin care gebruiken zijn mijn onderhuidse ontstekingen veel minder geworden, waardoor mijn acne steeds meer wegtrok.
Aanraders voor iedereen!

MUVD ããã®åç
Al een langere tijd gebruik ik Balance voor mijn darmaandoening (divertikels).
In het begin dacht ik âhet doet niet veelâ maar na een korte stop ben ik weer begonnen en het geeft me echt minder klachten.
Het is ook zo lekker om het te combineren met fruit en de begeleiding die ik erbij krijg is heel fijn.
Verder gebruiken we ook de Power, mijn man bij het wielrennen.
Het is een echte dorstlesser en geeft je een energie boost.
Echt fijne producten en natuurlijke ingrediënten.

MUVD ããã®åç
Sinds ik ben begonnen met de producten van MUVD, ben ik energieker en heb ik minder last van mijn PDS.
Door de control voor of na de lunch of avond eten te nemen, krijg ik geen last meer van mijn PDS klachten.
Tijdens het sporten merk ik dat ik gedurende een waterpolo wedstrijd meer energie heb met nemen van power.

MUVD ããã®åç
Na jaren verschillende producten te hebben geprobeerd heb ik eindelijk gevonden wat ook echt bij mij werkt en bij mij past! Energie én alle vitamines en mineralen krijg ik van de Power dus ik heb gedag gezegd tegen het onbeperkt aantal koffie en energydrankjes die toch niet werken en waar je eigenlijk alleen maar meer van wilt. Met een drukke agenda en gezin van 5 is de Balance als basis heel fijn! De dagen kan ik hierdoor met een geruster mind opstarten. Ik begin op deze manier dus ook goed voor mezelf te zorgen zodat ik zo ook verder goed voor mijn gezin kan zorgen omdat ik mij gewoon veel beter voel. Ook als je lichaam gedurende de dag toch om iets meer vraagt is de Balance helemaal top, het is snel, gemakkelijk en lekker. Daarbij zijn alle producten ook heel handig om mee te nemen! Kortom voor mij niets anders meer, de zoektochten zijn voorbij :)

MUVD ããã®åç
Sinds een tijdje gebruik ik de power en balance! Zeer tevreden over de resultaten! Door de power heb ik constante energie i.p.v. pieken en dalen door het koffie drinken. De balance is voor mij ideaal, met een drukke baan, die ik makkelijk tussendoor kan nemen.

MUVD ããã®åç
De producten van MUVD hebben mijn heel erg geholpen, vooral Balance en Power!
Voordat ik de Balance gebruikte strugglede ik altijd om aan te komen. Ik heb geprobeerd te sporten en meer te eten maar niks bleef hangen. Toen ik begon met Balance toe te voegen als 2 extra maaltijden per dag ben ik nu 5 kg aangekomen en blijf ik stabiel op het gewicht. Het mooiste is ook dat ik in spiermassa aankom en niet in vet!
Power heeft me ook heel erg geholpen met het stukje energie. Voordat ik power dronk, dronk ik altijd 5/6 koppen koffie per dag en was ik alsnog moe en wilde ik altijd mee koffie. Sinds ik power drink heb ik heel de dag door energie en geen dipjes meer.
De producten van MUVD zijn top en zou het zeker aan iedereen aanraden die tegen dezelfde problemen aanlopen :)

MUVD ããã®åç
Supertof bedrijf! Ik heb al zoveel geleerd en ben blij met de producten :)

MUVD ããã®åç
Sinds ik deze producten gebruik, ben ik niet meer zo vaak heftig ziek of verkouden als eerst. Dat is opvallend want voorheen slikte ik in de ochtend en avond extra vitamines. Ik gebruik het als ontbijt, wat ideaal voor mij is. En naast neem ik 2x het power drankje zo krijg ik mijn benodigde vitamines, mineralen en antioxidanten elke dag lekker binnen. Ik heb meer energie en kom de dagen veel beter door. Ook met mijn lactose allergie is dit perfect te combineren, wat voor mij echt een pluspunt is.

MUVD ããã®åç
Na gebruik van de supergezonde MUVD producten heb ik sinds jaren mijn BMI gewicht bereikt.. Trots op! En het voelt zo goed dat ik doorga met MUVD

MUVD ããã®åç
Sinds ik de producten van MUVD gebruik voel ik me fitter en energieker dan ooit. De Balance is voor mij de perfecte go-to wanneer ik weinig tijd heb maar toch goede voeding wil. Ze zijn handig, voedzaam en geven me de juiste balans zonder gedoe.
Met de Power merk ik dat ik veel meer energie en focus krijg. Ideaal voor drukke dagen of wanneer ik net dat extra zetje nodig heb.
En de Control heeft ervoor gezorgd dat ik net die extra paar kilo's ben kwijtgeraakt.
Kortom: MUVD heeft mijn dagelijkse routine sterk verbeterd. Gezond eten, energie en balans. Echt een aanrader voor wie lichaam en geest ontzettend belangrijk vindt.

MUVD ããã®åç
De balance is mijn favoriete product. Zelf heb ik de ziekte van crohn en mijn darmflora is helemaal hersteld waardoor ik geen last meer heb van mijn darmen en me veel energieker en gezonder voel. Wat vooral fijn is, is dat dit met natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Ik merk echt het verschil met de vitamines en mineralen etc. die ik nu binnen krijg!
Ik gebruik het nu langer dan een jaar en ben echt heel erg blij ermee!

Helemaal blij!
Sinds kort gestart met de producten en ik heb al meer energie! Ik kom beter de dag door, ik heb minder trek in snaaien en met mijn pinda en noten allergie is het altijd moeilijk om wat te vinden wat lekker is en wat ik mag hebben, maar zelfs de reep mag ik hebben!
Ik raad het iedereen aan.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã