Schandalig, ik ben zo verbouwereerd over hoe mensen achter zulk “bedrijf” nog in de spiegel kunnen kijken, bah bah. House of Gentlemen, Mayaswinkel en nog tientallen aliassen meer, mega slechte ser... もっと見る
Muze Amsterdam
Trustpilot にアクセスしていただき、ありがとうございます。残念ながら、この企業のウェブサイトが閉鎖されたため、こちらにレビューを書くことはできなくなりました。ご質問がありましたら、ご遠慮なくお問い合わせください。
レビュアーのコメントを見てみましょう
Opereren onder Maya’s Winkel, MuzeAmsterdam.nl, houseofgentlemen.nl maar er is niets Nederlands aan, alles komt rechtstreeks uit China, ZONDER DAT DIT BIJ AANKOOP VERMELD WORDT. Duur betaalde kleding... もっと見る
Enorm slechte kwaliteit !! Deze troep komt uit China, hun winkel naam is daarom ook heel misleidend! Retourneren is een ramp, je moet zelf voor alle hoge kosten opdraaien naar hun warehouse in Ch... もっと見る
Scam! Geen NL webshop zoals de naam doet vermoeden. Extreem slechte kwaliteit. Halve orders, geen tracking ontvangen, wat wel binnenkwam, kwam uit een vaag adres in China, waar ze 6 weken overdoen om... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Had een bestelling geplaatst en kreeg…
Had een bestelling geplaatst en kreeg maar geen bevestiging. Na heen en weer mailen kreeg ik eindelijk inzicht in mijn bestelling. Ondanks dat ze zeggen dat het de volgde dag verstuurd wordt kreeg ik het pakje pas na anderhalve week. Heb de seamless scrunched legging besteld en kreeg de meest synthetische broek uit china. Geen scrunch, wel seams en een hele gekke (stinkende) stof. Leek totaaaaaal niet op de plaatjes.
Aliexpresd kwaliteit
3 kleding stukken en een riem besteld. Aliexpress kwaliteit En als je wil retourneren gaat dit op eigen kosten naar China. Dit zal je €22 of meer gaan kosten. Kleding wijkt uit van omschreven beschrijving/ plaatje van het Item.
Dit komt dus niet van Amsterdam maar uit China.
Webshop heeft niets te maken met de winkel Muze Amsterdam!
Muze Amsterdam is een winkel in Amsterdam (Reestraat) en heeft niets met deze website te maken! Ben er langs geweest ivm een broek die ik op de website zag. Maar die is dus niet van hen. Er is dus niets Amsterdams aan de Muze Amsterdam webshop!
Faaaaaaaake
Great finds!!!!
If you're looking for a dress that exudes elegance and sophistication, look no further than this stunning piece of women's clothing. This dress is a true masterpiece with its intricate texture, breathtaking design, and luxurious fabric, which are all over the top.
I highly recommend this website especially when you're attending a formal event or just looking to impress, you can find a lot of dress will make you feel like a goddess.
Great quality
Excellent service, very responsive and great quality! Love,love the mini dress! Would highly recommend!
Super Ervaring!
Snap niet waarom er mensen zeggen dat het nep is? Heb hier een bestelling geplaatst en het kwam niet alleen super snel aan, de kleding was van mega kwaliteit! Super ervaring!
Super mooie kleding
Super mooie kleding! Ik moest even wachten op m’n bestelling, maar wel heel erg blij met mijn bestelling! Super kwaliteit, hele leuke zomer outfit 😊
Omg, Deze reacties hieronder zijn in mijn…
Deze reacties hieronder zijn in mijn mening helemaal niet waar! Ze hielpen mij heel goed via de mail en heb nu de mooiste bikini’s ooit 🫶 zo blij mee
Nep site
Nep site, niet op kopen!!! Het telefoonnummer dat je terugvindt op de site, is ook nep: 'niet in gebruik'. Gooi uw centjes niet weg aan bedriegers.
De legale site voor deze bikini's te kopen is 'God Save Queens'. Hier vind je exact dezelfde bikini's, jurken, etc. als hier, maar dan legaal en van hun merk.
Daarbij bestaat er reeds een 'Muze' in Amsterdam die ook legaal is, maar zeker niet deze site.

Muze Amsterdam からの回答
Scam...
Scam! Website staat vol met neppe reviews van Trustpilot terwijl er nog niks over bekend is...

Muze Amsterdam からの回答
Trustpilot エクスペリエンス