Goede kwaliteit airtrack. De kleuren springen eruit. De pomp samen het ventiel maakt het opblazen en leeglopen makkelijk. De luchtdruk is eenvoudig aan te passen naar persoonlijke voorkeur
企業が回答しました
Een paar jaar geleden hadden wij 2 airtracks gekocht bij myairostar.com. Daarna was er geen contact meer te krijgen. Maar nu we een probleem hadden met 1 airtrack zagen we dat het bedrijf is overgen... もっと見る
企業が回答しました
Heel erg blij met de airostar voor de kinderen. Wij hebben de 6x1,5x0,2 besteld. Het opblazen gaat super snel met de bijgeleverde pomp en de kwaliteit voelt echt super, echt degelijk. De verzend... もっと見る
企業が回答しました
AIROSTAR is an AirTrack Brand By AirTrack Factory Specially Made for Home & Outdoor Usage. AIROSTAR by AirTrack Factory focuses on High-End AirTrack products specially made for the home industry where it offers them against affordable prices. AIROSTAR by AirTrack Factory is chosen as Best AirTrack Brand by multiple Third-Parties.
Pekstraat 4, 8211 AB, Lelystad, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vor Weihnachten Lieferung einer Airtrack Matte erhalten, jedoch in der falschen Größe.
Nach Rücksendung der Matte bis heute keine Erstattung erhalten.
Ständiges Nachfragen wird mit Hinhalte-Antworten, dass Matte noch nicht eingetroffen oder nicht gefunden werden kann, quittiert. Nie wieder!

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Een mooie airtrack, maar na slechts 8 maanden kapot.
Totaal geen service.
Zo gezegd 5 jaar garantie. Maar wanneer je de originele doos niet hebt, aanvaarden ze geen retour.
Je moet het lek zelf vinden. Na de 4 pogingen hebben we eindelijk het lek gevonden (insmeren met een sopje en uiteindelijk in het zwembad lek opgespoord). Nu het lek gevonden is, reageren ze niet meer.
Ondertussen heeft mijn dochter al 1 maand een matras dat lek is, tijdens het wedstrijdseizoen!

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Goede kwaliteit producten en snel met levering en service

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Ich habe Mitte Dezember eine Airtrackmatte gekauft und diese ist immer noch nicht geliefert wurden. Anfangs bekam ich noch Emails, dass es ein Problem mit der Zustellung gab. Nun antwortet seit 3 Wochen niemand mehr. Die Matte hat 300€ gekostet. Das Geld wurde mir bis heute nicht zurückerstattet! Ich würde kein Produkt mehr bei dieser Firma kaufen!!! Eigentlich dürfte es keinen Stern bei der Bewertung geben! Ich hoffe das Unternehmen meldet sich aufgrund der Bewertung nun bei mir!

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
slechte service reageren niet !!!
kapotte pomp beloven een nieuwe maar helaas nooit geleverd.
ondanks vele mailtjes

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Pomp defect, airotrack heeft toegezegd een nieuwe te sturen. Dit was 14 weken geleden, meerdere keren contact proberen te zoeken maar geen enkele reactie na de toezegging dat ze een nieuwe gingen sturen.

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Unser Airtrack wurde mit einer gebrochenen Pumpe geliefert - diese konnte nicht genutzt werden. Erst nach über 6 Wochen und mehreren erfolglosen Kontaktversuchen wurde das Problem nun endlich zufriedenstellend gelöst. Die Matte an sich ist wirklich toll und dass die Pumpe defekt war, lag sicherlich am Versand. Also mit besserem Kundenservice wären es 5 Sterne.

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Heb er voor bij mijn zoon in de tuin een besteld en was de volgende dag binnen, erg tevreden mee en een stevige mat. Eindelijk kan ik weer tv kijken zonder dat mijn zoon moet gamen!!!!

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Mijn dochter wilde thuis extra ervaring op doen voor haar turnen, en na wat onderzoek te hebben gedaan, zijn we bij AIROSTAR uitgekomen. Ondertussen al heel de zomer plezier van, super kwaliteit.

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Eine tolle und preisgünstige Alternative, die MyAirostar gemeinsam mit dem Marktführer AirTrack Factory geschaffen hat! Es macht einfach spaß und hilft beim Trainieren!

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Stevige kwaliteit en goede service! Wat een kwaliteitsverschil met de action, erg stevige mat die nu dagelijks gebruikt wordt bij ons in de woonkamer. Niets op aan te merken

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Na een verjaardagsmiskoop voor mijn dochter van 7 een andere goedkope airtrack met 1 jaar garantie overgestapt naar airostar, erg tevreden en een hele stevige mat van airostar by airtrack factory die mijn dochter graag wilde. Wij hebben de airtrack pro star 20cm en wordt nu dagelijks gebruikt bij ons in de tuin. Echt een aanrader voor iedereen!!

AIROSTAR by AirTrack Factory からの回答
Mooi op tijd geleverd voor de verjaardag van mijn dochter en ze heeft er de hele middag met haar vriendinnen de radslag op geoefend. Die lukt inmiddels wel.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。