my copenhagen kid レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i fÞrste omgang kun tilbehÞret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag pÃ¥ en sÞndagen - og tirsdag ha... もっず芋る

Fantastisk god service. Afgav en ordre sÞndag aften, hvorefter jeg mandag morgen blev kontaktet, fordi jeg havde bestilt en madras som var mindre end den som passer sengen jeg ogsÃ¥ havde kÞbt. D... もっず芋る

Meget nem og overskuelig hjemmeside. Forklarer og guider en til det rigtige valg af bedside. Og sÃ¥ blev min pakke sendt utroligt hurtigt afsted :) Kun lidt ked af babybays eget mÊrke af sengerand.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l over mail, og leveringen var bÃ¥de hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestÃ¥ende indsats og formÃ¥r virkelig... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet bÞrneudstyr i smukt design og lÊkker kvalitet. Forestil dig en butik med alverdens tilbehÞr til bÞrn, men i stedet for en butik, er det en blog med personlige anbefalinger og beskrivelser af produkterne - en blogshop! Vi forhandler kendte brands som Konges SlÞjd, Liewood, MarMar og Cam Cam, samt håndplukkede produkter fra eksklusive nichedesignere.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Super god service

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i fÞrste omgang kun tilbehÞret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag på en sÞndagen - og tirsdag havde vi modtaget resten af pakken.

Det betyder meget at handle et sted, hvor man tager ansvar for en fejl og retter op på den med det samme. Servicen var personlig og imÞdekommende, og vi blev opdateret hele vejen i processen.

Kan klart anbefales!

2026幎2月17日

Super fantastisk lille butik

Super fantastisk lille butik!

- Det er en flot og nem hjemmeside
- Det et skÞnt udvalg af fine ting at vÊlge mellem
- Der er en nÊrvÊrende og hurtig kundeservice
- Fin og tydelig kommunikation, både i kundeservice og på sociale medier

Helt fantastisk at Lailah formår at gÞre nethandel, så god og så nÊrvÊrende!

————-
Detaljer:

Jeg havde akut brug for beslag til en bedsidecrib, som jeg nemt kunne bestille ved My Copenhagen Kid.

Det var svÊrt ikke at fylde kurven op, da der var så mange fine varer at vÊlge mellem.

Jeg bestilte og fik hurtigt bekrÊftelser i min mail, alt gik så nemt.

Pludselig opstod der problemer i transporten og da jeg talte med Lailah, gik hun hele vejen for at sikre, at jeg modtog pakken dagen efter!

For mig er personen bag, nÊsten lige så vigtig som det jeg kÞber (eller vigtigere) - og den energi jeg mÞdte i den anden ende af telefonen, var så imÞdekommende og nÊrvÊrende!

Tusinde tak
Ps - det hele skete endda i juletravlheden!!

2025幎12月18日

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!

Vi kÞbte en Moonie Bamse hos my Copenhagen kid da vi ventede vores sÞn. Vi er utroligt glade for bamsen, men desvÊrre har vi vÊret uheldige med, at selve enheden inde i bamsen er gået i stykker to gange, idet den ikke har kunnet lade mere. Begge gange har vi rettet henvendelse til kundeservice med billeder og video og kort tid efter, har vi fået et utroligt venligt svar med hjÊlp. Og begge gange har vi fået tilsendt en ny enhed direkte til vores adresse uden at skulle kÊmpe med nÊb og klÞr for at bevise, at det ikke er os selv der er skyld i fejlen på enheden, hvilket man jo som forbruger ofte frygter. Det har heldigvis ikke vÊret tilfÊldet og jeg vil derfor altid vÊre tryg ved at handle hos my Copenhagen kid en anden gang!

2025幎10月8日

10/10

Rigtig god hjemmeside. Bestille den fineste sengerand fra deres eget mÊrke, og den er helt perfekt, kom hurtigt frem og passer perfekt til vores BabyBay bedside.

2025幎10月5日

Ros!

Super hjemmeside med skÞnne og forståelige vejledninger til bl.a. bedsidecribs.
Jeg kom dog til at kÞbe en bedsidecrib i den forkerte farve (100% min egen fejl), hvilket jeg fÞrst opdagede da jeg modtog sengen. Kundeservice var super hjÊlpsomme og vi fandt hurtigt en god lÞsning!

2025幎10月5日
自発的なレビュヌ

Amazing customer service and overall

Amazing customer service and overall experience. Lailah, the owner, is a genuinely kind person who isn’t just there to sell you a product, she offers valuable advice and guidance. Even when she’s not the one selling the product, she goes out of her way to help you find exactly what you need and ensure you have the best possible experience.

2025幎5月23日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar på mine spÞrgsmål over mail, og leveringen var både hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestående indsats og formår virkelig at give en personlig og imÞdekommende service, som man sjÊldent oplever. Det er tydeligt, at hun brÊnder for det, hun laver. Jeg handler uden tvivl her igen og kan varmt anbefale websiden til andre!

2025幎4月28日

Super betjening

Super betjening, hurtig levering, lÊkre produkter. What’s not to like. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Altid en god oplevelse at handle her

God oplevelse alle gange jeg har handlet hos Lailah. Hurtig svar på mail og altid hurtig levering. Ingen problemer.
Jeg er isÊr vild med at have fundet de lÊkreste stofbleer og en sengeramme der passer perfekt til min babybay - begge fra my copenhagen kids eget mÊrke. KÊmpe fan ☺

2024幎12月4日

Kan kun anbefales!

Supergod handelsoplevelse med fin information om produkterne både skriftligt og på video. Gjorde det meget nemmere at overskue valg af babyseng. Stort udvalg af kvalitetsprodukter og rimelige priser. Da der opstod lidt bÞvl med en madras jeg havde kÞbt var Lailah virkelig imÞdekommende og hjÊlpsom. Kan kun anbefale at handle hos My Copenhagen Kid.

2024幎11月29日

5 store stjerner herfra

5 store stjerner herfra!
Fineste webside, den er overskuelig og har nogle virkelig fine og lÊkre ting.
Som fÞrste gangs mor, har jeg brugt side utrolig meget, og jeg har stort set kunne finde alt, som jeg og baby har brug for.
Udover hjemmesiden, sÃ¥ er deres levering SÅ hurtig! Jeg er bosat i udlandet, og ikke en gang udlandske hjemmeside, er sÃ¥ hurtige til at sende afsted, jeg har de varmeste og bedste anbefalinger til denne forretning! Mit nye go-to for babyting, og nÃ¥r mor skal forkÊles! Tak for jer!

2024幎11月8日
my copenhagen kid ロゎ

my copenhagen kid からの回答

Arhmen Anne altså - jeg bliver jo helt rÞrt over så flot en anmeldelse! 1000 tak for de sÞde ord, det varmer virkelig. Bh Lailah

Bedste kundeservice

SjÊldent har jeg oplevet en så fantastisk service. Bestilte en bedside crip og talte ringede for at få vejledning i hvilken mm. Jeg fik virkelig god vejledning og varen kom meget hurtigt . Kan kun give my Copenhagen kid 5 stjerner og den bedste anbefaling .

2023幎12月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。