Banner for MyCruise Norge

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

velig bra service fra selger som jeg har en veldig god dialog med hun forklarte alt om turen som jeg har bestilt og forklart meg hva jeg mÃ¥ gjÞre videre samtidig var det bare og ring om det er noe jeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det fungerte ikke sÃ¥ godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hÞrte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fikk kontakt med Ann-Christin hos Mycruise som ordnet storfamilien fly og cruise 5-6uker fÞr vi skulle dra. Til tross for kort tid til avreise og mange lugarer, sÃ¥ greide hun Ã¥ sy sammen en reise... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt å sende forespÞrsel, fikk rask oversendt et tilbud og har hatt tett oppfÞlging og kort besvarelsetid på spÞrsmål jeg har hatt. Veldig fornÞyd.

䌁業情報

1. クルヌズ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ
  4. 旅行代理店
  5. 旅行情報収集サむト

MyCruise Norge に぀いお

圓該䌁業による蚘述

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

SelvfÞlgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nÊr kontakt med våre partnere, kan vi garantere hÞy kvalitet og god service i lÞpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sÞrger for at drÞmmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

velig bra service fra selger som jeg

velig bra service fra selger som jeg har en veldig god dialog med hun forklarte alt om turen som jeg har bestilt og forklart meg hva jeg må gjÞre videre samtidig var det bare og ring om det er noe jeg lurer på da dette er min fÞrste tur med dere ,har aldri vert på cruise fÞr

2026幎3月27日

Hei Rolf,

Det er veldig hyggelig å hÞre at du har hatt en god dialog med vår medarbeider, og at du fÞler deg godt forberedt til din fÞrste cruisereise.

Vi vet at det kan dukke opp mange spÞrsmål fÞrste gang, så det betyr mye for oss at du fÞler deg trygg og godt ivaretatt hele veien. Du er selvfÞlgelig alltid velkommen til å ta kontakt dersom det skulle vÊre noe mer du lurer på.

Vi håper du får en helt fantastisk fÞrste opplevelse til sjÞs!

5぀星のうち3の評䟡

FÃ¥r ikke svar

JVi har blitt booket inn på handicap lugar, uten sofa, bedt om å få bytte lugar, men får ikke svar.

2026幎3月12日

Hei

Takk for at du gjÞr oss oppmerksomme pÃ¥ dette – vi forstÃ¥r godt at situasjonen har vÊrt frustrerende.

Som vi også har vÊrt i dialog om, har dere nå fått oppgradert til en Aurea balkongkahyt, som du har bekreftet og godtatt for et par uker siden. Vi håper denne lÞsningen lever opp til forventningene deres og gir dere en enda bedre opplevelse.

Skulle det fortsatt vÊre noe dere lurer på eller Þnsker hjelp med, er dere selvfÞlgelig alltid velkommen til å ta kontakt.

Topp service

2026幎3月18日

Hei Terje,

Tusen takk for din anmeldelse og de fine ordene - det betyr mye for oss!

5぀星のうち5の評䟡

Hyggelig og profesjonell formidler av cruisereiser.

Vi har bestilt mange cruise gjennom selskapet. Alltid hyggelig og profesjonell hjelp. Kommer til å bruke selskapet også fremover.

2026幎3月5日

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse! Det er alltid hyggelig å hÞre at dere har hatt gode opplevelser med MyCruise, og at dere har fått profesjonell og imÞtekommende hjelp. Vi håper å få lov til å fÞlge dere på mange flere spennende reiser fremover.

5぀星のうち5の評䟡

Veldig hyggelig å få hjelp av AC

Veldig hyggelig å få hjelp av AC. God kunnskap og erfaring med den samme turen.

2026幎2月27日

Hei Liv,

Tusen takk for din anmeldelse! Det er flott å hÞre at AC kunne hjelpe deg, og at du satte pris på hennes kunnskap og erfaring. Vi håper å få lov til å hjelpe deg med flere spennende reiser fremover.

God og hyggelig hjelp!

Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hÞrte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt tilbud. Så deilig å få alt ordnet i en pakke og ikke trenge å gjÞre annet enn å betale ;) Vi gleder oss til ferien!

2026幎2月4日

Hei Lillian,

Tusen takk for tilbakemeldingen! SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at dere fikk god hjelp og et tilbud som passet, til tross for utfordringene med chatten. Vi er glade for at alt nÃ¥ er ordnet, og hÃ¥per dere fÃ¥r en fantastisk ferie🚢

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。