Jeg kom til Patrick med ondt i knÊene ved lÊngere vandringer - isÊr nÃ¥r det gik nedad. Han har hjulpet mig med stabilitetsÞvelser samt styrketrÊning omkring mine knÊ og jeg kan nu, efter godt 3 mdr me... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Patrick fra Myfysio. Han har virkelig styr pÃ¥ sine ting. Om det er dÃ¥rlig skulder eller overbelastning af diverse muskler. den er stensikker hver gang. allerede e... ãã£ãšèŠã
Hvis man gerne vil blive hÞrt og set i forhold sine udfordringer om det er kost, trÊning eller en skade. SÃ¥ skal man 110% vÊlge Patrick, han er top motiveret for hjÊlpe og er altid lyttende for hv... ãã£ãšèŠã
Kan uden tÞven anbefale Patrick til alle, der har et Þnske om at Êndre sine daglige vaner, omend det er kost, trÊning eller noget helt tredje. Mit forlÞb pÃ¥ 3 mÃ¥neder hos Dsouzaperformance er 3 m... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MyFysio er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Aalborg, med hÞjt fagligt niveau. Vi holder os konstant opdateret på den nyeste viden og evidens indenfor manuel behandling af smerter, så vi altid kan yde en service af hÞjeste kvalitet. Hos os er det vigtigt at du bliver aktivt involveret i behandlingen af din problematik, så du bedre kan få en forståelse af, hvordan det hele hÊnger sammen. Alle vores fysioterapeuter holder sig altid opdateret på nyeste viden indenfor fysioterapi via videreuddannelse og kurser. Dette kommer dig som patient tilgode, da vi kan tilpasse behandlingensforlÞbet 110% efter din problematik med dens nyeste viden.
Nibevej 1C, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@myfysio.dk
- myfysio.dk
HÞj kvalitet!
Hvis jeg kunne give flere stjerner, så fortjente han det. Jeg har vÊret igennem omkring 10 behandlinger, hvor hver og en har vÊret til 5 stjerner + personlig trÊning, har siddet i skabet hver gang. Jeg vil kun anbefale folk ham her, hvis man vil udvikle sig men og kende sig selv / sin krop bedre!
Meget fagligt dygtig og professionel
Meget fagligt dygtig og professionel. Derudover er Patrick super behagelig at komme hos!
Du finder sjÊldent bedre.
Jeg er aldrig blevet imÞdekommet på bedre vis, end hos Patrick.
Total professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem, uanset om det har vÊret diverse behandlinger, eller personlige trÊninger.
Jeg startede hos Patrick i Marts, med opstart på et lÊngere forlÞb for, at komme i mål med Þnsket om vÊgttab og stabile trÊnings og spisevaner. Og jeg er blevet imÞdekommet til perfektion.
Og hvis det er til nogens prÊference, at vide er jeg diagnosticeret Autist, men har aldrig fÞlt mig forkert behandlet på nogen som helst måde, hvilket falder mig meget naturligt at fÞle.
Kort sagt, Patrick er manden uanset, hvem du er og hvor du kommer fra. Han tager imod alle med åbne arme og Þnsker kun det bedste for hans klienter.
Top kompetent behandler
Top kompetent behandler, hvad enten det er skadesforlÞb, vÊgttabsforlÞb eller trÊningsforlÞb! Og sÃ¥ er han en hammer behagelig fyr oveni! KÊmpe, kÊmpe anbefaling herfraðâ€ïž
Kanon Oplevelse.
Kanon Oplevelse.
Alt fra personlig vejledning af Patrick til behandlingerne som ham og hans kollegaer tilbyder er af hÞjeste kvalitet
Den bedste coach jeg nogensinde harâŠ
Den bedste coach jeg nogensinde har haftðð»
Er super glad for at bruge Patrick ogâŠ
Er super glad for at bruge Patrick og kan kun give ham de bedste anbefalinger.
Super forlÞb
Jeg besluttede mig for et forlÞb hos Patrick efter en lang periode med stilstand, vejede det samme uanset at jeg trÊnede meget og undgik det usunde.
Har vÊret i gang en måned og har virkelig opnået resultater (jeg var ikke forberedt på hvor stor betydning det havde, hvordan jeg trÊnede). Har tabt 2,5 kg på en måned. Det er mere end jeg selv har opnået på 1 år :O Er kun Êrgerlig over, at jeg ikke havde gjort det for lang tid siden.
Man bliver nÊrmest vÊltet bagover afâŠ
Man bliver nÊrmest vÊltet bagover af den fornemme modtagelse.
Virkelig en mand der går op i folkets velstand og der er intet der bliver overset!
Kan til enhver tid henvise til en som Patrick!
Helt uforglemmeligt forlÞb
Helt uforglemmeligt forlÞb. Bliver mÞdt i ÞjenhÞjde hver gang man har kontakt. Et forlÞb hvor dine Þnsker bliver sat i fÞrste rÊkke. En masse lÊkre planer både trÊning og kost som også bliver kÞrt efter din tid og overskud.
2 måneders kostforlÞb!
Jeg har vÊret fuld ud tilfreds med mit kostforlÞb hos Patrick. Har i den grad fået Þjnene op for, hvordan små Êndringer i kosten, kan skabe store Êndringer på vÊgten! I den positive retning selvfÞlgelig (-: Jeg har tabt mig 4kg på to måneder og har lÊrt at alt er tilladt, når bare det er den rette mÊngde.
Patrick har vÊret god til at holde mig igang med smÃ¥ beskeder lÞbende, og derudover fysiske mÞder med mÃ¥linger. Jeg har fÃ¥et det ud at mit forlÞb, som jeg Þnskede og sÃ¥ kan det jo ikke vÊre meget bedre ð
Patrick har altid vÊret den mestâŠ
Patrick har altid vÊret den mest hakkede person I gruppen, og derudover har jeg fulgt med fra sidelinjen hvor han bare har kÞrt hans virksomhed top professionelt og med en MEGET hÞj faglighed indenfor personlig trÊning, muskulatur, anatomi og meget mere. Qua hans fysioterapeuet uddannelse er han meget akademisk og ved utroligt meget om kroppens funktioner, som er super spÊndende. Jeg har virkelig rykket mig meget, både fysisk og mental under online coaching under Patrick. Kan VARMT anbefales. Jeg har prÞvet en del andre, så det er ingen selvfÞlgelig at en coach har dette hÞje niveau og kan rykke dig som Patrick kan.
Kun rosende ord!
Min kÊreste og jeg har netop afsluttet et to måneders kostforlÞb hos Patrick. Et kostforlÞb i min optik har altid vÊret det samme som en slankekur, og derfor har jeg altid forbundet det med begrÊnsninger og alt for mange regler.
Patrick har igennem vores forlÞb og på rigtig kort tid givet mig en helt helt anden forståelse og et indblik i, hvad få Êndringer kan give af store og synlige resultater.
Det har ikke vÊret og skal heller ikke vÊre et Quick fix for mig, men snarere en livsstilsÊndring - og den er startet og vil bestemt fortsÊtte! Så tak for det!
Derfor er jeg ovenud tilfreds med forlÞbet, og står kun tilbage med rosende ord!
En klar anbefaling herfra skal der lyde!
Perfekt balance mellem professionalisme, god service og venlighed
Jeg startede ved Patrick fordi jeg dÞjede med en ret heftig omgang spÊndingshovedpine som jeg tidligere har prÞvet alt for at komme af med. Allerede efter fÞrste behandling kunne jeg mÊrke en markant forbedring og siden er det kun blevet endnu bedre. Der er virkelig god service, der bliver taget tid til at besvare alle ens spÞrgsmål. Tingene bliver forklaret på en sådan måde, at alle kan vÊre med.
Super god behandling!
Jeg har lÊnge haft smerter i mine knÊ, men efter blot to behandlinger, er mine knÊ smertefri. Jeg har virkelig vÊret glad for behandlingen samt resultet !
Patrick er meget imÞdekommende, professionel samt god til at fÞlge op på behandlingerne!
Jeg har uden tvivl anbefale Patrick, han er super dygtig til sit fag
Bedste beslutning i 2020!
Tak for et fantastisk forlÞb med en kompetent og dedikeret coach, som mÞder dig, hvor du er, og som formår at skabe resultater med spÊndende kost- og trÊningsplaner. Mine varmeste anbefalinger til Patrick herfra.
Patrick er (som sÊdvanlig) altid enâŠ
Patrick er (som sÊdvanlig) altid en champ. Han er altid i godt humÞr, altid smilende, og så er han altid klar til at give dig den bedste behandling.
Fantastisk forlÞb
Fantastisk og super godt forlÞb jeg havde hos Patrick! Juli 2020 besluttede jeg mig for at Êndre min livsstil, hvilket Patrick hjalp mig med. Jeg fik på 6 mdr det jeg var ude efter og en livsstilsÊndring.
Patrick er en super god trÊner, som udfÞrer gode kost og trÊningsprogrammer. Begge ting varieret så det aldrig bliver kedeligt. Har man brug for Êndring i sine programmer så skriver eller ringer man bare så bliver det ordnet med det samme. Han er virkelig motiverede for at hjÊlpe en i god form og det kan man mÊrke fra fÞrste mÞde :-)
Kunne jeg give mer end 5 stjerner havde han fået det!
Kan varmt kun anbefale Patrick til de der vil i deres livs form!