レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kom til Patrick med ondt i knÊene ved lÊngere vandringer - isÊr nÃ¥r det gik nedad. Han har hjulpet mig med stabilitetsÞvelser samt styrketrÊning omkring mine knÊ og jeg kan nu, efter godt 3 mdr me... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale Patrick fra Myfysio. Han har virkelig styr pÃ¥ sine ting. Om det er dÃ¥rlig skulder eller overbelastning af diverse muskler. den er stensikker hver gang. allerede e... もっず芋る

Hvis man gerne vil blive hÞrt og set i forhold sine udfordringer om det er kost, trÊning eller en skade. SÃ¥ skal man 110% vÊlge Patrick, han er top motiveret for hjÊlpe og er altid lyttende for hv... もっず芋る

Kan uden tÞven anbefale Patrick til alle, der har et Þnske om at Êndre sine daglige vaner, omend det er kost, trÊning eller noget helt tredje. Mit forlÞb pÃ¥ 3 mÃ¥neder hos Dsouzaperformance er 3 m... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法士
  2. 鍌垫
  3. ラむフ コヌチ
  4. パヌ゜ナル トレヌナヌ
  5. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

MyFysio er en fysioterapeutisk klinik beliggende i Aalborg, med hÞjt fagligt niveau. Vi holder os konstant opdateret på den nyeste viden og evidens indenfor manuel behandling af smerter, så vi altid kan yde en service af hÞjeste kvalitet. Hos os er det vigtigt at du bliver aktivt involveret i behandlingen af din problematik, så du bedre kan få en forståelse af, hvordan det hele hÊnger sammen. Alle vores fysioterapeuter holder sig altid opdateret på nyeste viden indenfor fysioterapi via videreuddannelse og kurser. Dette kommer dig som patient tilgode, da vi kan tilpasse behandlingensforlÞbet 110% efter din problematik med dens nyeste viden.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

73件のレビュヌ

Farvel til smerter

Kan klart anbefale D’Souzaperformance, man er i gode og trygge hÊnder.
Jeg har haft ondt i ryggen i en del Ã¥r, sÃ¥ ondt at jeg skulle kravle ude af sengen, men efter kun 3 behandlinger hos D’Souzaperformance er mine smerter blevet reduceret nok ned, at jeg ikke har skulle kÊmpe med voldsomme smerter om morgen.
Man er lidt Þm på/dagen efter, men heller det end at ikke kunne bevÊge sig.

自発的なレビュヌ

God forståelse og lyttende i forhold

God forståelse og lyttende i forhold til problemområde (ben) fÞr selve behandlingen/er gik i gang. Klart forbedringer af mit ben, som flere behandlinger har vÊret sket. Og minimere af smerter hos mit ben. Patrick har både den viden og erfaringer, der skal til for, at du kan komme i bedring med dit problemområde. Varmeste anbefalinger herfra!

自発的なレビュヌ

Mit mål da jeg kom op til patrick var

Mit mål da jeg kom op til patrick var at tabe mig, men det fandt jeg senere ud af ikke var problemet min vÊgt var nemlig kun faldet med 4 kg men men men det samme var min fedt % udover dette var min krops alder var dengang 40 år. 2 mdr senere og en masse km senere i benene kom jeg derop igen og fik taget samme test. Denne gang var jeg 29, mit mål da jeg tog fra patrick fÞrste gang var under 35 år, så stor tak skal lyde herfra.

Stor ros!

Jeg har haft en skÞnt online forlÞb med Patrick med fokus på vÊgttab!
Mange gode muligheder for lÊkker og nem mad til kostplanen og trÊning blev tilpasset efter mine evner og muligheder! Jeg vil helt sikkert anbefale Patrick til andre der Þnsker et online forlÞb! Stort tak for hjÊlpen, og en stor anbefaling her fra!

2020幎8月30日
自発的なレビュヌ

Kan uden tÞven anbefale Dsouzaperformance!

Mit forlÞb på 3 måneder hos Dsouzaperformance er 3 måneder jeg ikke ville vÊre foruden. Havde et mål om at sÊnke min fedtprocent, uden at smide for meget muskelmasse. På 3 måneder gik jeg fra 17,4% fedt til 11,2. Jeg fik sat nogle rammer op omkring min hverdag, der samtidig tillod at jeg kunne bevÊge mig lidt frit indenfor disse rammer. Giv Patrick chancen, hvis du Þnsker at Êndre dine daglige vaner!

Helt klart ⭐⭐⭐⭐⭐ her fra!

2020幎8月11日

Super forlÞb

Har haft et rigtig godt forlÞb hos Patrick! Han formået at holde motivation og variationerne oppe under hele forlÞbet - det han har hjulpet mig med, at skabe på blot 8 uger, har jeg endnu ikke selv kunne gÞre, selvom jeg har styrketrÊnet on and off i mange år selv. Han sikre sig, at du altid er i gode hÊnder fra start til slut ved, at tilpasse tingene hele tiden, og han lavede sågar en god plan fremadrettet, da mit forlÞb stoppede. Han brugte tid på, at forklar alle detaljerne, så man aldrig var i tvivl. Vil stÊrkt anbefale ham til alle, som gerne vil sÊtte skub i tingene og sidder fast. Har vÊret et super godt Corona forlÞb.

2020幎6月16日

Her slipper du for mange gange behandling - Det virker

Jeg kom til Patrick i sidste uge, da jeg havde store smerte i min venstre skulder. Jeg havde trÊkninger, spÊndinger og jag, der gjorde jeg ik kunne vÊre nogen steder. Havde vÊret ved en anden behandler tidligere på dagen, som ikke ville rÞrer mig, da mine smerte var så intense og jeg dårligt kunne lÊgge på briksen.
Patrick tog mig ind og jeg blev undersÞgt og efterfÞlgende fik jeg behandling med akupunkturnåle med strÞm i, graston og cupping massage. Efter 1 times behandling, var mine smerter nÊsten vÊk og vi gentog behandlingen dagen efter og det var det.
Jeg er overrasket over hvor hurtigt denne type behandling virker. Har haft samme type smerter fÞr og der gik jeg i en anden type behandling i 3,5 md, hvor smerterne ik stoppede ved det.

Patrick er ikke alene dygtig til det han laver, man kan virkelig hÞre han går op i det. Man fÞler man er i de bedste hÊnder og at han nok skal få repeteret en igen.
5 stjerne gives, da der ik er flere. Han og hans behandlingsmetoder krÊver mange flere. PrÞv det, det virker 👌

2020幎6月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。