MyMoney レビュー 453

3.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Förklara varför det står 0% Ränta på ert reklamblad som finns bla på veterinärkliniker? Jag var ut på er sida och kollade, det blir absolut INTE RÄNTEFRITT som det står ert blad! 0% Ränta betyder... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har varit egen företagare i snart 40år. Ibland stöter man på människor som, tyvärr i dagens samhälle, är unika. De är duktiga på sitt arbete. Erik Bårring är en sån unik människa. Han är så duktig på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hej! Det gick snabbare beslut att bevilja ett lån och är mycket tacksam för det lån ni ville godkänna mig som låntagare och detta gjorde mig mycket mycket gladaste i hela mitt liv och den gladaste... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス

当該企業による記述

På MyMoney är vi specialister inom finansiering och service. Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Smidig och säker hantering med en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad vi brinner för. Det är enkelt att ansöka om lån hos MyMoney. Du kan givetvis ansöka både på dator eller smartphone och du signerar snabbt och tryggt digitalt med BankID.

3.9

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Blev godkänd till slut

Blev godkänd till slut, trots att min inkomst var /är från Norge

Tjänar bra i Nordsjön , men märker att det hjälper inte i alla lägen trots ”fastanställning”

Med full dokumentation , attester samt referenser i form av VD o dylikt.

Men nu har jag en mycket bättre bil att åka runt i ❤️

2025年8月25日
5つ星のうち1の評価

Förklara varför det står 0% Ränta på…

0% Ränta betyder väl räntefritt eller har det en annan betydelse i det här fallet?
Falsk marknadsföring.
Har Ni en förklaring på detta?

2025年5月26日
MyMoney ロゴ

MyMoney からの回答

Hej Anne-Charlotte. Du får gärna slå oss en signal så kan vi svara på frågor om våra produkter. Möjligen har du blandat ihop oss med något annat företag, veterinärkliniker är inget vi normalt samarbetar med.
Med vänlig hälsning,
Max på MyMoney

Extremt hög ränta

Extremt hög ränta, mycket dolda avgifter som kommer upp varje gång vid månadsfakturan. Dålig kundservice som skyller på allt möjligt och inte tar ansvar. Dyra lån som är riktigt osmidiga.. dessa finns för att utnyttja folk som har det svårare.

2025年5月12日

Riktigt dåligt

Inga betalningsanmärkningar. Bra lön. Inga lån utöver CSN. Normal hyra. Får inte lånet beviljat utan medlåntagare. När vi skickar in medlåntagare lägger dom utan att först informera om lånet på min medlåntagare och sätter istället mig som medlåntagare. Återkopplar inte som utlovat efter påtryckningar och telefonsamtal. Värdelöst kundbemötande och i en annan situation hade jag lagt ner ansökan och lånat av annan bank. Aldrig igen.

2024年11月7日
MyMoney ロゴ

MyMoney からの回答

Hej Sandra.
Vi strävar alltid efter att ge samma goda service till alla som kontaktar oss, även till dom som vi inte lyckas hjälpa med ett lån. Jag är verkligen ledsen att vi inte har lyckats i ditt fall. Vi kommer att undersöka vad som har hänt för att kunna göra bättre ifrån oss framöver.
Med vänlig hälsning,
Max på MyMoney