MyPlanet Resor レビュヌ 613

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

VÃ¥r kontakt pÃ¥ MyPlanet, Rod, hjÀlpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. UtmÀrkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som övertrÀffade vÃ¥ra förvÀntningar. Al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

DÃ¥ vi bestÀmt att nÀsta resa skulle bli Australien, ville vi anvÀnda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. FrÃ¥n första kontakten till en fÀrdig resplan och som har f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick den allra bÀsta hjÀlpen med vÃ¥r resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tÃ¥lamod och vÀnlighet. Valet föll tillslut pÃ¥ Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi bokade en skrÀddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vÃ¥r resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt vÀldigt mycket och vÃ¥ra boenden var olika men vÀldigt rol... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Hos MyPlanet fÃ¥r du mer Àn bara en resa – du fÃ¥r en skrÀddarsydd och trygg upplevelse. Vi har hjÀlpt resenÀrer sedan 1963 och erbjuder resor till över 40 lÀnder. Med vÃ¥r expertis, personliga service och dygnet runt-support kan du resa utan bekymmer och njuta av ditt Àventyr fullt ut.

圓該䌁業による蚘述

MyPlanet Resor
MyPlanet Àr ett av Skandinaviens Àldsta resebolag och ledande specialist på resor till vÀrldens samtliga kontinenter. MyPlanet har sedan 1963 hjÀlpt fler Àn 100.000 resenÀrer att uppfylla drömresan. 98% av våra gÀster sÀger att de kan tÀnka sig att resa med oss igen. VÀrdesÀtter du trygghet, kvalitet och att resan går bekymmersfritt? Då ska du boka din resa med oss!
100% skrÀddarsydda resor
MyPlanet erbjuder privata, skrÀddarsydda och fullt supportade resor till mer Àn 40 olika lÀnder. VÃ¥ra reseexperter har mÃ¥nga Ã¥rs erfarenhet och kan ge det lilla “extra” inför din drömresa.
Personligt och engagerat
Vi arbetar tÀtt ihop med vÃ¥ra samarbetspartners och flygbolag pÃ¥ vÃ¥ra olika resmÃ¥l. Vi reser kontinuerligt till vÃ¥ra destinationer och besöker sÃ¥vÀl kÀnda omrÃ¥den som mindre kÀnda unika platser som fÃ¥ turister normalt kÀnner till. Dessa smÃ¥ smultronstÀllen delar vi naturligtvis med oss ​​av till dig!

4.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vår kontakt på MyPlanet gjorde ett kanonjobb

Vår kontakt på MyPlanet, Rod, hjÀlpte oss boka en fantastisk resa till Nya Zeeland i feb/mars 2026. UtmÀrkande var lyhördheten, dialogen, som ledde till en resa som övertrÀffade våra förvÀntningar. Alla bokningar under fyra veckor har funkat helt friktionsfritt och precist. Vi fick det vi betalade för + mer dÀrtill. Supernöjd med MyPlanet.

2026幎3月23日

Hej Peter!

Stort tack för din fina feedback!
Det glÀder oss verkligen att höra att ni Àr så nöjda med er resa till Nya Zeeland.

Roligt att Rod kunde hjÀlpa er att skapa en resa som övertrÀffade era förvÀntningar – just lyhördhet och dialog Àr nÃ¥got vi alltid strÀvar efter. Att allt fungerade smidigt under hela resan betyder mycket för oss.

Tack för att ni valde MyPlanet – och varmt vÀlkomna tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta Àventyr!

Kvalité utöver det vanliga

Då vi bestÀmt att nÀsta resa skulle bli Australien, ville vi anvÀnda oss av ett bolag med gott rykte utöver det vanliga. Valet blev MyPlanet. Från första kontakten till en fÀrdig resplan och som har fungerat ypperligt proffsigt bra. Camilla har varit fantastiskt duktig och ett bra bollplank med snabb respons till bestÀllning och åter respons. Ser med stor förvÀntan fram emot resan.

2026幎3月8日

Hej Anders,

Stort tack för dina fina ord! Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med både planeringen och servicen. Roligt att höra att Camilla har kunnat vara ett bra stöd och bidra till att planeringen kÀnts både smidig och trygg.

Australien Àr en fantastisk destination, och vi Àr övertygade om att ni har en oförglömlig resa framför er. Vi ser fram emot att höra om era upplevelser nÀr ni Àr tillbaka.

Tveka inte att höra av er om det dyker upp nÃ¥gra frÃ¥gor innan avresa – vi hjÀlper gÀrna till.

5぀星のうち5の評䟡

VI har fÃ¥tt jÀttefin hjÀlp av Roderick

VI har fått jÀttefin hjÀlp av Roderick Ferguson inför vår resa till Japan i höst. Snabb återkoppling på frågor som uppkom lÀngs vÀgen och nu har vi en resa bokad som vi verkligen tror kommer bli fantastisk.

2026幎2月4日

Hej Christina!

Tack så mycket för din fina feedback! Det glÀder oss verkligen att höra att du har fått bra hjÀlp av Rod inför er resa till Japan. Vi Àr glada att kunna hjÀlpa till lÀngs vÀgen och att allt nu Àr bokat inför vad som låter som en fantastisk resa.

Vi önskar er en riktigt hÀrlig upplevelse i Japan i höst och tveka inte att höra av er om ni har fler frågor innan avresa!

Drömresa till paradiset

Vi fick den allra bÀsta hjÀlpen med vår resa till Maldiverna av Rod. Stort engagemang, tålamod och vÀnlighet. Valet föll tillslut på Iru Veli och det blev en fantastisk resa! Allt planerat in i minsta detalj, bara packa vÀskan och åka. Kan varmt rekommendera My Planet då vi tidigare Àven har åkt med er hjÀlp till Kanada. Stort tack, vi kommer att åka med er igen!

2026幎1月23日

Hej Louise,

Stort tack för era fina ord och för att ni delar med er av er upplevelse. Det glÀder oss att höra att resan till Maldiverna blev så lyckad och att Iru Veli levde upp till förvÀntningarna. Att allt fungerade smidigt och var planerat in i minsta detalj Àr precis den kÀnsla vi vill att våra resenÀrer ska ha.

Det Àr också vÀldigt roligt att ni var så nöjda med Rod och den hjÀlp ni fick inför resan. Engagemang, tålamod och personlig service Àr något vi vÀrdesÀtter högt.

Att ni dessutom valt att resa med oss tidigare till Kanada och nu Ã¥terigen gett oss ert förtroende betyder mycket för oss. Stort tack för er varma rekommendation – vi ser fram emot att fÃ¥ hjÀlpa er planera nÀsta drömresa.

Drömresa till Maldiverna

Vi bokade en resa för familjen till Maldiverna och fick otroligt bra hjÀlp hela vÀgen.

2026幎2月7日

Hej Elin,

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr så glada att ni Àr nöjda både med resan och hjÀlpen ni fick inför er familjeresa till Maldiverna.

N Àr varmt vÀlkomna att höra av er nÀr det Àr dags för nÀsta Àventyr!

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr supernöjd med hela planeringen av min drömresa till Cook Island, Australien och Bali i 5 veckor som blev helt fantastiskt tack vare Susanne Larsson pÃ¥ Mytravel. Susanne lyssnade pÃ¥ mina behov och önskemÃ¥l och skrÀddarsydde hela resan pÃ¥ allra bÀsta sÀtt. Alla utflykter som förbokades var 5 stjÀrniga och alla tips jag fick inför resan var ovÀrderliga. En stor fördel Àr att Susanne hade varit pÃ¥ alla resmÃ¥l och kunde tipsa om Ànnu mer personliga tips. Jag kommer alltid ta hjÀlp av Susanne i framtiden nÀr jag ska boka resor jag aldrig gjort förut/ Tack Susanne för att du gjorde min drömresa oförglömlig👌

2025幎12月26日

Hej Jeanette!

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att din drömresa till Cook Islands, Australien och Bali blev precis som du önskade. Vi Àr så glada att du Àr nöjd med både planeringen, de förbokade utflykterna och tipsen inför resan.

Tack för att du valde att resa med oss, och varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags att planera nÀsta Àventyr!

5぀星のうち5の評䟡

VÀlplanerad resa, vÀl vÀrd sitt pris.

Vi bokade en skrÀddarsydd resa runt Nya Zeeland med bil under 4 veckor. Allting kring vår resa har fungerat underbart. Vi har sett och upplevt vÀldigt mycket och våra boenden var olika men vÀldigt roliga. Vi tycker vi fick vÀldigt mycket för det vi betalade och nÀr vi tvingades boka om några aktiviteter pga vÀder fick vi hjÀlp av My Planet. Nya Zeeland Àr dessutom ett otroligt vackert land med vÀldigt trevliga mÀnniskor.

2026幎2月10日

Hej Ulrika,

Tack för din fina recension!

Det glÀder oss att höra att er skrÀddarsydda bilresa runt Nya Zeeland fungerade så bra och att ni fick uppleva mycket under era fyra veckor. Extra roligt att ni uppskattade boendena och att ni kÀnde att resan var vÀl vÀrd sitt pris.

Tack ocksÃ¥ för att ni lyfter vÃ¥r hjÀlp nÀr vÀdret pÃ¥verkade era aktiviteter – vi finns alltid nÀra till hands nÀr nÃ¥got behöver justeras under resans gÃ¥ng.

ProffshjÀlp!

NÀr det Àr många olika moment som ska klaffa med flyg, hotell, campervan etc kÀnns det tryggt att ha en proffsorganisation i ryggen, som My Planet Àr. Andra gången de hjÀlper mig med resa till Nya Zeeland och Àr supernöjd

2026幎2月7日

Hej Petra,

Tack för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss att ni uppskattar tryggheten i att lÃ¥ta MyPlanet samordna resans alla delar – frÃ¥n flyg och hotell till campervan. NÀr mÃ¥nga moment ska klaffa Àr noggrann planering avgörande.

Ert återkommande förtroende för resor till Nya Zeeland betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjÀlpa er Àven med nÀsta Àventyr.

5぀星のうち5の評䟡

Vi har fÃ¥tt fantastisk hjÀlp av Camilla

Vi har fått fantastisk hjÀlp av Camilla att boka en resa till Nya Zeeland och Australien. Trevligt bemötande, stor kunskap och goda tips på vad vår resa ska innehålla för att passa just oss. Vi Àr så tacksamma och lÀngtar och ser fram emot vår resa senare i år!

2026幎1月15日

Hej Ann-Sofie,

Tack för din fina återkoppling. Det Àr roligt att höra att Camilla har kunnat bidra med både kunskap och inspiration i planeringen av er resa till Nya Zeeland och Australien.

Vi uppskattar verkligen ert förtroende och Àr glada över att få hjÀlpa er skapa en resa som passar just era önskemål. Vi hoppas att resan senare i år blir en riktigt fin upplevelse och finns sjÀlvklart till hands om ni behöver stöd Àven framöver.

Vi rekommenderar varmt MyPlanet

Vi fick utmÀrk guidning och tips på platser att besöka utifrån våra önskemål. Vi fick dessutom all tÀnkbar service och hjÀlp inför bokningen av vår resa till NZ.

2026幎1月24日

Hej Anna,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det glÀder oss verkligen att höra att ni var nöjda med både guidningen, tipsen och servicen inför er resa till Nya Zeeland. Att kunna skrÀddarsy resor utifrån våra resenÀrers önskemål Àr precis det vi brinner för.

Vi hoppas att resan blev minnesvÀrd och att vi får möjlighet att hjÀlpa er igen i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

...Johanna har hjÀlpt oss pÃ¥ allra

...Johanna har hjÀlpt oss på allra bÀsta sÀtt att planera vår 2026 resa till Kanada-USA...lyhörd för våra önskemål... kunnig och professionell med intressanta och klara tips och rekommendationer...hjÀrtligt tack tjejen...LIVE LONG AND PROSPER...

2026幎1月23日

MyPlanet Resor からの回答

Stort tack för ert mycket fina omdöme – det uppskattas verkligen.

Det glÀder oss att höra att ni upplevt planeringen av er resa till Kanada och USA 2026 som lyhörd, kunnig och professionell. Johanna gör ett fantastiskt arbete, och det Àr roligt att hennes engagemang och råd har varit till hjÀlp i er reseplanering.

Vi önskar er en mycket minnesrik resa och finns sjÀlvklart hÀr om har fler frågor framöver.

Med vÀnliga hÀlsningar
Anna
MyPlanet Resor

5぀星のうち5の評䟡

Vi hade en fantastiskt fin resa till Australien

Vi hade en fantastiskt fin resa till Australien tack vare vÃ¥r reseplanerare Camilla som verkligen gjorde allt för oss för att allt skulle bli perfekt. Underbara utflykter frÃ¥n Perth, bl.a till Busselton, Cape Leeuwin lighthouse, Margret River och otroliga grottor. Rottnest Island.DÀrefter med tÃ¥get Indian pacific, som oxÃ¥ var en spÀnnande upplevelse, till Adelaide och dÀr en 2-dagars tur till Kangaroo Island, hÀrlig tur. Efter dessa 14 fullspÀckade dagar flög vi till Melbourne för att hÀlsa pÃ¥ dottern med familj 🥰. Vi Ã¥kte den 9 November frÃ¥n Sverige och kom hem den 7 December. Underbar resa.

2025幎11月11日

Hej Margaretha!

Stort tack för ditt fantastiskt fina omdöme!

Det glÀder oss att höra att ni hade en så lyckad och innehållsrik resa till Australien. Vi Àr vÀldigt glada att Camilla kunde hjÀlpa er att skapa en resa dÀr allt fungerade perfekt. Utflykterna runt Perth, tågresan med Indian Pacific, upplevelserna på Kangaroo Island och tiden i Melbourne låter verkligen magiska.

Extra hÀrligt att resan också gav er möjlighet att trÀffa dottern och hennes familj. Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Ni Àr varmt vÀlkomna att resa med oss igen i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Lyhörda för vÃ¥ra önskemÃ¥l och en

Lyhörda för våra önskemål och en trygghet genom hela resan. Trevliga, kunniga och mycket professionella. BÀsta resan vi upplevt baserat på våra önskemål och deras kunskap.

2025幎10月25日

Hej Helén,

Tack för din fina återkoppling!
Det betyder mycket för oss att höra att ni kÀnt er trygga, vÀl omhÀndertagna och lyssnade på genom hela boknings- och reseupplevelsen. Vårt mål Àr alltid att skapa resor som verkligen motsvarar era önskemål.

Vi Àr så glada att ni fick er bÀsta resa hittills, och vi hoppas att vi får möjligheten att hjÀlpa er att skapa fler minnesvÀrda upplevelser framöver. Tack för att ni reste med MyPlanet!

VÀnlig hÀlsningar

Stort tack till Rod Ferguson för

Stort tack till Rod Ferguson för fantastisk hjÀlp med att planera vår bröllopsresa till Maldiverna! Allt var genomtÀnkt in i minsta detalj och resan blev helt perfekt. Vi kunde verkligen koppla av och njuta tack vare din noggrannhet och service. Rekommenderas varmt!

2025幎9月6日

Hej Nicole!

Tack så mycket för er fina återkoppling!
Det glÀder oss enormt att höra att er bröllopsresa till Maldiverna blev precis så fantastisk som ni hoppades på. Det betyder mycket för oss att veta att ni kÀnde er trygga och vÀl omhÀndertagna.

Vi önskar er allt gott i framtiden. Ni Àr varmt vÀlkomna tillbaka om ni vill ha hjÀlp med fler drömresor framöver!

5぀星のうち5の評䟡

We have been on a safari tour to

We have been on a safari tour to Tanzania with guide/driver Erasto Sukumba from Leopard Tours. It was a real pleasure and we were well taken care off. Erasto was incredible and we got to see many animals and sites. Our trip would not have been half as good without him and the planning of the trip was also great.

2025幎10月26日

Hi Sofia,

Thank you so much for sharing your wonderful feedback!

We’re thrilled to hear that your safari in Tanzania was such a memorable experience and that the guide Erasto from Leopard Tours helped to make it truly special.

We’re also delighted that the planning met your expectations — it’s always our goal to ensure every detail contributes to an unforgettable adventure.

Thank you for traveling with us, and we hope to welcome you on another journey soon!

Kind regards,
Anna

Älskar My Planets koncept

Har från början Àlskat My Planets koncept - att vi får svara på frågor för att vistelsen ska anpassas till våra behov. Att vi fick Rod som personlig kontakt blev en bonus, han har varit på just den hÀr resorten vid två tillfÀllen och har också erfarenhet från en liknande resort. Det hjÀlpte oss att vÀlja. Han har svarat på alla frågor jag haft på telefon vid mer Àn ett tillfÀlle och varit starkt bidragande till att vi nu inför avresan kÀnner oss trygga och otroligt positiva.

2025幎10月25日

Hej Marie!

Stort tack för din fina Ã¥terkoppling! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar MyPlanets sÀtt att skapa resor – dÀr vi utgÃ¥r frÃ¥n dina önskemÃ¥l för att forma en upplevelse som kÀnns bÃ¥de personlig, unik och vÀlplanerad.

Så roligt att Rod kunnat bidra med sina egna erfarenheter och göra planeringen enklare och tryggare för er. Det Àr precis den typen av personliga möten vi strÀvar efter!

Vi ser fram emot att få höra mer om resan nÀr ni har varit ivÀg, och hoppas att ni får en helt fantastisk upplevelse!

Varma hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

JÀttenöjda med planering av vår resa!

JÀttenöjda med planering av vår resa!
Camilla har varit toppen och gjort ett fantastiskt jobb med bokning och planering av vår kommande resa!

2025幎9月12日

Hej Anette!

Stort tack för din fina recension! SÃ¥ hÀrligt att höra att ni Àr nöjda med planeringen av resan och med den hjÀlp ni fÃ¥tt av Camilla. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Varma hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ jÀttenöjda med Camillas hjÀlp att

Så jÀttenöjda med Camillas hjÀlp att planera och boka vår resa. Precis så som vi önskat och kÀnns tryggt att ha en så professionell kontakt att bolla idéer och tankar med! Ser fram mot vår resa!

2025幎6月13日

MyPlanet Resor からの回答

Tack snÀlla för de fina orden! Det glÀder oss att höra att ni Àr nöjda med Camillas hjÀlp och att planeringen har kÀnts bÃ¥de trygg och smidig. Vi önskar er en fantastisk resa och ser fram emot att höra hur ni haft det nÀr ni Àr tillbaka!

Med vÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Minst lika bra som förra gången

Professionellt och mycket trevligt bemötande samt adderade det lilla extra i all kontakt vi hittills haft.

2025幎6月10日

Hej Hans!

Det glÀder oss att höra att du kÀnner dig vÀl omhÀndertagen – det Àr precis den upplevelse vi alltid vill ge. Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med nÀsta Àventyr!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。