Myselfie.se | Skapar glädje och minnenレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Lite snålt med rekvisita men mycket lätt att installera och kul med bilder. Var lite orolig att den inte skulle komma fram i tid på vishan men det gjorde den. Tips: Ös på med egen rekvisita i form... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... もっと見る

5つ星のうち5の評価

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... もっと見る

企業情報

1. パーティー用品レンタル業
  2. 子供向けのパーティー サービス

当該企業による記述

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 65

レビューを書く

Jag är jätttenöjd

Jag är jätttenöjd, superbra och smidig produkt. Bra kundtjänst med!!

2025年5月12日

Hej Noor,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

5つ星のうち5の評価

En helt otroligt uppskattad och…

En helt otroligt uppskattad och superrolig detalj på bröllopet! Gästerna älskade fotoautomaten samt fotoskrivaren för egna remsor att ta med hem och en kopia för oss att hänga upp och spara ❤️

2025年5月13日

Wow – vilken glädje att läsa ditt omdöme! ❤️

Det betyder otroligt mycket för oss att höra att fotoautomaten och skrivaren blev en uppskattad detalj på ert bröllop. Att få bidra till att skapa minnen som både gästerna och ni kan bära med er vidare är precis det som driver oss varje dag.

Vi älskar tanken på att ni nu har era egna remsor att spara och hänga upp – det är exakt så vi vill att Myselfie ska kännas: personligt, roligt och minnesvärt.

Stort tack för att ni valde oss till en så speciell dag. Och ännu större tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse 🥰

Varmaste hälsningar,

5つ星のうち1の評価

Dålig printer och logga i fel färg

Printern fungerade endast i 30 min. Loggan var gjord i fel färg. Tyvärr ingen kul upplevelse.
Har dock använt MySelfie förut och varit helnöjd.
Redigerat: Tack för att ni tog åt er av kritiken.

2025年5月5日

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, även om vi såklart är väldigt ledsna över att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna.

Vi har varit i kontakt med dig per telefon och uppskattar att du tog dig tid att prata med oss. Det är viktigt för oss att lyssna och förstå vad som inte fungerade, så att vi kan lära och bli bättre. Vi vill gärna få en chans att fullt ut undersöka vad som gick fel – både vad gäller skrivaren och färgen på loggan – och se hur vi kan gottgöra dig på bästa möjliga sätt.

På Myselfie arbetar vi kompromisslöst med kundupplevelsen – vårt mål är inte bara att leverera produkter, utan att sprida glädje, skapa minnen och erbjuda Sveriges bästa kundservice. Vi brinner för att varje kund ska känna sig sedd, hörd och nöjd – oavsett vad som händer.

Om något inte blir som det ska, vill vi inget hellre än att få en ärlig chans att rätta till det. Därför vill vi varmt välkomna dig att återkomma till oss via e-post på info@myselfie.se eller vår kundtjänst, så att vi tillsammans kan hitta en lösning som känns rätt för dig.

Tack än en gång för att du delar med dig. Din feedback är ovärderlig för oss.

Varma hälsningar,

5つ星のうち5の評価

Superbra service och hjälp vid kontakt…

Superbra service och hjälp vid kontakt med Myselfie

2025年5月6日

Hej Henry,

Succé!

Andra gången jag använder myselfie och det är så smidigt. Dom är så trevliga och hjälpsamma när man mailar dom.
Blev en riktig succé på festen! 😄

2025年5月3日

Hej Louise,

5つ星のうち5の評価

Jag kommer vara en återkommande kund!

Älskar Myselfie och kommer garanterat att själv återkomma som kund men också givetvis tipsa alla jag träffar (som jag redan gjort och gör, sedan första gången jag använde Myselfie)!
Myselfie:n var superuppskattad och var en superpopulär hörna på min bästa väns bröllopskväll!
Supersmidigt med leverans och montering samt att skicka tillbaka den och hantering av bilderna.
Tyvärr levererades en strulig Myselfie till mig vilket gjorde att det inte blev så smidigt för mig att sätta upp den och få igång den som det skulle ha varit. Men utan den oturen jag hade, att få just den som var strulig (som är mycket ovanligt), så är jag övertygad om att det skulle ha varit supersmidigt. Tack och lov fick vi igång Myselfie:n till slut och ingen var lyckligare än jag! Och stor eloge till supporten jag fick som var ett moraliskt stöd och hjälp i världsklass! ⭐
Jag låter mitt betyg tala för sig själv, för trots strulet jag hade så får Myselfie ändå fullpott!!

2025年5月3日

5つ星のうち5の評価

Så rolig grej att ha på fest

Så rolig grej att ha på fest, vi fick så mycket roliga bilder och det var fantastisk hjälp och kundservice av företaget!

2025年4月28日

Hej Ida,

Så roligt

Så roligt! Alla på festen drogs till den, det var alltid några där och fotade sig.
Vi fick härliga minnen från en oförglömlig fest🤩

2025年4月22日

Fantastisk

Vi trodde inte att det skulle bli så roligt. Det gjorde festen. Där stod vi nästan hela tiden. Sååååå roligt och så fint minne.

2025年4月14日

Hej Sandra,

Rekommenderas!

Allt var väldigt smidigt och fungerade bra.

2025年4月7日

Hej Madeleine,

5つ星のうち5の評価

Supersnabb service och lätt att använda…

Supersnabb service och lätt att använda produkten. Vi kommer definitivt igen!

2025年3月31日

Hej Evelina,

Enkelt o roligt!!

Väldigt enkelt att beställa, sätta upp och få bilderna! roligt inslag på festen!!

2025年3月31日

Hej Cecilia,

TEDxKI 2025

We recently used Myselfie for our event, and I can’t recommend them highly enough! From start to finish, the experience was not seamless (wished the QR guide had more details about connecting the camera to the Printer), but the team was supportive and we had so much fun with the camera. The setup was stylish and professional. Our guests absolutely loved the variety of props and backgrounds, and the quality of the photos was outstanding—crisp, vibrant, and perfect for sharing.

The instant prints were a huge hit, and everyone left with wonderful memories to take home. Thank you for adding such a special touch to our celebration! We’ll definitely be booking again for future events.

Hej Anh Le,

Levde upp till förväntningarna

Levde upp till förväntningarna. Snabb kundservice.

Hej Thea,

5つ星のうち5の評価

Bilder brukar oftast aldrig tas när man…

Bilder brukar oftast aldrig tas när man har så roligt. Men jagr mycket glad över att ha minnen kvar från min 30 års fest. Gud vilka fina bilden vi fick för att förvara resten av livet

Hej Karina,

Väldigt uppskattad av gästerna

Väldigt uppskattad av gästerna, roligt att få se alla bilder efteråt

Enkel att installera

Hej Åsa,

5つ星のうち5の評価

En otrolig partyhöjare på vår femårfest…

En otrolig partyhöjare på vår femårfest för att fira Tesla Owners Sweden.
Alla var så himla nöjda.
Extra coolt att man fick bilderna både fysiskt och digitalt.

2025年3月12日

Hej Tom,

5つ星のうち5の評価

Mycket uppskattat av alla gästerna

Mycket uppskattat av alla gästerna, och ett roligt minne för alla.
Lätt att montera och skicka tillbaka.
Bra med album på nätet så att man kunde dela länken med alla också

2025年3月4日

Hej Ullis,