Jeg har haft den store fornÞjelse at teste en massage pistol, og jeg er meget imponeret over dens indstillinger og effektivitet. Massagepistolen er nem at bruge og har en god vÊgt i hÃ¥nden, hvilket... ãã£ãšèŠã
God og hurtig levering, skarp pris og lynhurtig kundeservice! Derudover, har jeg fundet de tilhÞrende inspirationsvideoer pÃ¥ Instagram, hvor der var tips til hvordan min blender skulle bruges, rengÞr... ãã£ãšèŠã
Jeg har lige kÞbt blender og den har meget svÊr ved at tÊnde fik desvÊrre ogsÃ¥ en kollega til at kÞbe en og virker heller ikke som skal sÃ¥dan noget skuffet over mit kÞb og min kollega kÞb derfor kun e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I fÃ¥r fem stjerner. Produkt dejligt, smukt, enkelt, effektivt mmm. Jeg havde et spÞrgsmÃ¥l om rengÞring. Svar, selv om det er sÞndag. Wauw det kalder jeg service, - ud over alle grÊnser :-) :-)... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ðVelkommen til MySports.dk Din partner i en aktiv livsstil Vi tror pÃ¥, at trÊning skal vÊre enkel, motiverende og tilgÊngelig for alle. Derfor har vi nÞje udvalgt udstyr, der gÞr det lettere at nÃ¥ dine mÃ¥l â uanset om du er nybegynder eller erfaren atlet. Vi gÃ¥r aldrig pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vores produkter er testet i praksis og valgt med omtanke, sÃ¥ du fÃ¥r funktionelt udstyr, der bÃ¥de holder â og inspirerer. ð Hvad du kan forvente hos os: 100% kvalitetsgaranti â vi stÃ¥r inde for det, vi sÊlger Hurtig levering â bestil inden kl. 14 og vi sender samme hverdag Gratis fragt â pÃ¥ alle ordrer over 399 kr. 30 dages returret â enkelt og risikofrit Dedikeret kundeservice â vi er her, hvis du har brug for hjÊlp
Hvamvej 27, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
- 71967005
- mail@mysports.dk
- mysports.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig og super service ð
Bedste service nogensinde!
Bedste service nogensinde!
Jeg bestiller et sjippetov fra MySports. Vi snakker seriÞst en ordre på under 100kr.
Jeg betaler fragt og håber den når at kommer inden min ferie. Leveringen var hurtigt men jeg ender med at rejse fÞr og når derfor ikke min pakke. Jeg tÊnker egentlig pyt og at jeg må bestille på ny når jeg kommer hjem efter 16 dage.
Jeg får så en personlig mail fra MySports/Steffen som vil hÞre om der er problemer med levering eller afhentningen og jeg må desvÊrre forklare dem at jeg ikke nåede at hente pakken inden ferie.
Steffen tager så SELV fat i Coop365 og hÞre om pakken kan ligge der indtil jeg kommer hjem. Dette er desvÊrre ikke muligt så den bliver sendt retur.
Steffen spÞrger så hvornår jeg er hjemme så de kan sende den til mig igen (hvor de så betaler fragten). Selvom jeg tilbyder at selv betale fragten igen så afviser de dette.
Jeg modtager mit sjippetorv samme dag jeg kommer hjem.
Jeg er Êgte i chok over denne service!
Kan godt love at fremover når jeg skal kÞbe noget i sports kategorien vil jeg tjekke mysports fÞrst om de har det!
Flere som jer!

MySports ããã®åç
Varen var i stykker men den rare mandâŠ
Varen var i stykker men den rare mand jeg snakkede med i telefonen sendte en ny som jeg havde efter 2 dage.

MySports ããã®åç
Jeg bestilte igÃ¥r og pakken er alleredeâŠ
Jeg bestilte igår og pakken er allerede på vej. Der skete dog en fejl med leveringen men det ordnede kundeservice. Så 5 stjerner herfra.

Hurtig levering
Hurtig levering. Gode priser. God kundeservice både når man vil kÞbe eller returnere.

MySports ããã®åç
Gode nÊsestrips og hurtig levering
Gode nÊsestrips og hurtig levering. 5 stjerner

MySports ããã®åç
Jeg har modtagte en defekt blender ogâŠ
Jeg har modtagte en defekt blender og skrev til Mysport. Jeg fik svar med det samme og der blev fundet en lÞsning med det samme. Hurtigt og venlig ekspedition. Stor ros til Steffen for mega god service.
Perfekt juice blender â 5 stjerner!
Jeg har netop modtaget min juice-blender fra MySports og er virkelig imponeret. Den blender bÃ¥de frugt og grÞnt til en silkeblÞd juice pÃ¥ rekordtid. Derudover er den let at sÊtte op og rengÞre â ingen unÞdvendige komplikationer! Kvaliteten virker solid, og motoren er kraftfuld uden at vÊre stÞjende. Alt i alt en lÊkker og funktionel blender, der gÞr det nemt at leve sundt. Kan varmt anbefales!
Klart 5 stjerner
Jeg bestilte en massage pistol, som er helt fantastisk til mine Þmme muskler efter trÊning. SkÞnt at der er mange farver at vÊlge imellem. Super hurtig levering. Det er ikke sidste gang at jeg handler hos MySports.dk
Ãdelagt opladerâŠrefusion
Fik svar og refusion!
KÞbte den blender og har vÊret mega glad for den, men opladeren gik hurtigt i stykker og selvom jeg har sendt mails med billeder, har jeg intet hÞrt.

MySports ããã®åç
Virkelig lÊkkert produkt og jeg fik denâŠ
Virkelig lÊkkert produkt og jeg fik den allerede dagen efter jeg bestilte den
Varen lever op til forventningerne
Varen lever op til forventningerne. Mail'et til dem flere gange med spÞrgsmål og fik hurtigt svar så alt fungerede.