Mystery Makers レビュー 544

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det var nogle gode opgaver, med et godt flow, og interessante faks indbygget. Dog synes jeg at det er ærgeligt at betale på person og ikke per boks. Vi var tilmeldt 14 (to kasser) men have tre afly... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse med overraskende historiske elementer i. Vi var to grupper på 7 spillere der var i Kødbyen for at spille et mystery hunt. Det var et gennemarbejdet materiale vi fik udleveret, o... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hyggeligt og ikke for svært i Kgs. Have. Lidt en ulempe at udleveringsstedet ligger så langt fra stedet, hvor man begynder "hunten". Det var ikke lige regnet ind i vores efterfølgende planer.

企業情報

1. イベント管理会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Interessant måde at opleve kastellet på

Vi var tilmeldt 14 (to kasser) men have tre aflysninger. Der var ingen refundering, så vi betalte for 14 personer, var 11 personer, ligegyldigt hvad skulle vi bruge 2 kasser, så hvorfor var kostede det mere end for 14 personer end for 11 personer? Og hvorfor kunne vi så ikke få refusion for de tre aflysninger?

2026年6月4日

Hyggelig tur

2026年6月3日
5つ星のうち4の評価

Et rigtig fint og gennemtænkt koncept

Et rigtig fint og gennemtænkt koncept. Det skaber de bedste muligheder for en fælles oplevelse hvor alle kan bidrage så meget de kan og vil. Vi var to grupper a 7 personer til Mystery Hunt i Kgs Have. 90min er dog optimistisk. Men alt i alt en anbefaling herfra.

2026年6月2日
5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse med overraskende…

Super god oplevelse med overraskende historiske elementer i.
Vi var to grupper på 7 spillere der var i Kødbyen for at spille et mystery hunt. Det var et gennemarbejdet materiale vi fik udleveret, og var utrolig let at gå til. Begge grupper kom godt igennem spillet inden for det estimerede tidsrum

2026年5月30日

Genial ide.

7 kusiner på Mystery Hunt i Kongens Have 👏👏👏 Vi havde en skøn dag, hvor vi fik nogle gode grin, lærte lidt om vores konger og blev tilpas udfordret på gådeløsning.

2026年5月29日
5つ星のうち5の評価

Vi havde en hyggelig tur

Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.

2026年5月23日
5つ星のうち1の評価

Bondefangeri

Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget!
Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove nok. Men helt sikkert ikke 1200kr værd!

2026年5月24日
5つ星のうち5の評価

Super fed oplevelse hos Mystery Makers…

Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år.
De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte, og personalet var både venlige og gode til at guide os undervejs.
En sjov og lærerig oplevelse som klart kan anbefales.

2026年4月27日

Kære Nicoline,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at I alle havde en god oplevelse hos os 😊

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer en god oplevelse igen en anden god gang.

Venlig hilsen,
Mia fra Mystery Makers.

5つ星のうち5の評価

God oplevelse hos Mystery Makers.

Game-masteren var med til at gøre det til en god oplevelse. Og opgaverne var udfordrende, men til at løse.

2026年4月23日

Mystery Makers からの回答

Tak for din gode anmeldese Marianne. Vi er meget glade for at høre at vi kunne bidrage til en god oplevelse 😊

Super fin oplevelse

Det var en super fin oplevelse at være på skattejagt i Kødbyen med Mystery Makers - opgaverne var på et fint niveau og både for mig som dansker og mine udenlandske kolleger var det spændende med indblik i historien bag Kødbyen.

2026年4月22日

Kære Anker

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at I havde en god oplevelse i Kødbyen, og at opgaverne ramte et niveau, hvor alle kunne være med.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at sende jer på eventyr igen hos os! 😊

5つ星のうち5の評価

Virkelig sjov og udfordrende aktivitet

Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart anbefales til alt fra polterabend til team aktivitet.

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en sjov og udfordrende oplevelse i The Ritual. Vi er også glade for, at jeres gamemaster var med til at skabe en god start.

Hvor er det skønt, at I vil anbefale det videre. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen hos os! 😊

5つ星のうち2の評価

Alt alt for dyrt!

Købte en oplevelse uden guide (gåder i Kgs Have). Skulle angive antal personer. Hver person kostede 199 kr. Troede selvfølgelig at det var fordi det faktisk betød noget om vi var fire eller syv (som vi var). Men det var helt lige meget. Vi fik en papæske, og alt var til fælles brug. Ift hvad vi fik, en papæske med små foldere i, blev det en ret dyr og derfor skuffende oplevelse. Oplevede det som ren pengemaskine, og følte mig snydt. Så tjek hvad det er I betaler for!

Kære Lise

Vi forstår godt, hvorfor man kan undre sig over, at prisen på en Mystery Hunt oplevelse er, som den er.
Prisen for en Mystery Hunt er sat per person, netop som det er ved andre levende oplevelser, hvor udbyderen har de samme udgifter, uanset om der er få eller mange deltagere, som for eksempel i biografen, til koncerter eller kurser. Vi har tidligere kørt med en pakkepris, men det gjorde desværre heller ikke alle tilfredse.

En Mystery Hunt bliver skabt af vores hold af spildesignere, researchere og kunstnere i samarbejde med det unikke sted, hvor spillet foregår. Det er afgørende for os, at oplevelsen er spændende, uden at slide på det vigtige historiske sted. Processen med at udvikle en Mystery Hunt tager flere år, og oplevelsen skal løbende holdes ved lige. Det er den primære grund til, at oplevelsen koster, hvad den gør.

I sidste ende handler det selvfølgelig om, hvor meget oplevelsen er værd for én selv. Vi er oprigtigt kede af, at du ikke har syntes, oplevelsen var dine penge værd.

5つ星のうち5の評価

En underholdende måde at starte sin lørdag formiddag.

Meget professionelt set-up, lige fra afhentning af materiale på CPH Hotel, til selve afviklingen. Lækkert materiale som spillet er produceret i, og gode intelligente opgaver. En underholdende og oplysende måde at komme rundt i kødbyen på.
Det kan godt anbefales.

Kære Henrik

Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse fra start til slut. Både med afhentningen, materialet og selve gådejagten.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu et eventyr hos os! 😊

5つ星のうち3の評価

For dyrt i forhold til indhold

Oplevelsen på Christiansborg er flot. Men mysteriet er for let. Og vi blev ved med at støde ind i holdet før os da vi blev sendt afsted med for kort tid imellem. Synes ikke det er 1500 kroner værd ( indgang på Chr.Borg + spil)

2026年4月11日

Mystery Makers からの回答

Tak for din ærlige feedback – den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at I nød omgivelserne på Christiansborg, men det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at mysteriet oplevedes som for let, og at timingen mellem holdene påvirkede jeres oplevelse. Det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker at give.

Vi tager begge pointer med videre. Sværhedsgraden er altid en balance, hvor vi forsøger at ramme bredt, men vi arbejder løbende på at justere oplevelsen, så den også udfordrer mere. Derudover er planlægning af starttider noget, vi er ekstra opmærksomme på, så hold får mest mulig ro til at fordybe sig.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte – vi vil gerne høre lidt mere om jeres oplevelse og se, om vi kan finde en god løsning for jer.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive 🙏

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Godt stykket sammen og meget lærerigt

2026年3月31日

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse. Det er skønt at høre, at det ramte plet hos jer.

Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang!

God vært til at guide os

God vært til at guide os

God oplevelse i meget spændende kælder i historisk ejendom

2026年3月22日

Kære John
Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at I følte jer godt guidet undervejs. Samtidig er vi glade for, at omgivelserne var med til at gøre jeres besøg endnu mere spændende.

Vi håber at se jer igen til et nyt mysterium!

5つ星のうち4の評価

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse , så utroligt smukke omgivelser ,at løses opgaverne i .

2026年3月21日

Kære Jeanette

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os. Vi lægger stor vægt på at skabe en stemningsfuld ramme omkring vores oplevelser, så det er dejligt at høre, at det bidrog positivt til jeres besøg.

Vi håber at få lov til at byde jer velkommen igen til endnu et mysterium!

De bedste hilsner Rikke fra Mystery Makers

Trustpilot エクスペリエンス