Mystery Makersレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alt fungerede, lige fra bestilling, ændring af dato på grund af sygdom, afhentning og opgaverne. Vi var i Kødbyen, og kom godt ud i nogle hjørner vi ikke kendte. Niveauet på opgaverne var fint - man s... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Meget sød og venlig game master, men selve oplevelsen var desværre skuffende. Vi var i The Killing Room, som skulle være lidt uhyggeligt, men der var ingen elementer, der skabte spænding eller en uhyg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pga. vejrguderne lavede vi vores Mystery Makers om 4 dage før, det håndteret de hurtigt uden vi skulle gøre noget som helst. Vi var på Thorvaldsens Museum og det helt var virkelig godt, flot material... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det var nogle gode opgaver, med et godt flow, og interessante faks indbygget. Dog synes jeg at det er ærgeligt at betale på person og ikke per boks. Vi var tilmeldt 14 (to kasser) men have tre afly... もっと見る

企業情報

1. イベント管理会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 84

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

En underholdende måde at starte sin lørdag formiddag.

Meget professionelt set-up, lige fra afhentning af materiale på CPH Hotel, til selve afviklingen. Lækkert materiale som spillet er produceret i, og gode intelligente opgaver. En underholdende og oplysende måde at komme rundt i kødbyen på.
Det kan godt anbefales.

2026年4月17日

Kære Henrik

Tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse fra start til slut. Både med afhentningen, materialet og selve gådejagten.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu et eventyr hos os! 😊

5つ星のうち3の評価

For dyrt i forhold til indhold

Oplevelsen på Christiansborg er flot. Men mysteriet er for let. Og vi blev ved med at støde ind i holdet før os da vi blev sendt afsted med for kort tid imellem. Synes ikke det er 1500 kroner værd ( indgang på Chr.Borg + spil)

2026年4月11日

Mystery Makers からの回答

Tak for din ærlige feedback – den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at I nød omgivelserne på Christiansborg, men det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at mysteriet oplevedes som for let, og at timingen mellem holdene påvirkede jeres oplevelse. Det er bestemt ikke den følelse, vi ønsker at give.

Vi tager begge pointer med videre. Sværhedsgraden er altid en balance, hvor vi forsøger at ramme bredt, men vi arbejder løbende på at justere oplevelsen, så den også udfordrer mere. Derudover er planlægning af starttider noget, vi er ekstra opmærksomme på, så hold får mest mulig ro til at fordybe sig.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte – vi vil gerne høre lidt mere om jeres oplevelse og se, om vi kan finde en god løsning for jer.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive 🙏

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Godt stykket sammen og meget lærerigt

2026年3月31日

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse. Det er skønt at høre, at det ramte plet hos jer.

Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang!

God vært til at guide os

God vært til at guide os

God oplevelse i meget spændende kælder i historisk ejendom

2026年3月22日

Kære John
Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at I følte jer godt guidet undervejs. Samtidig er vi glade for, at omgivelserne var med til at gøre jeres besøg endnu mere spændende.

Vi håber at se jer igen til et nyt mysterium!

5つ星のうち4の評価

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse , så utroligt smukke omgivelser ,at løses opgaverne i .

2026年3月21日

Kære Jeanette

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os. Vi lægger stor vægt på at skabe en stemningsfuld ramme omkring vores oplevelser, så det er dejligt at høre, at det bidrog positivt til jeres besøg.

Vi håber at få lov til at byde jer velkommen igen til endnu et mysterium!

De bedste hilsner Rikke fra Mystery Makers

Superfin oplevelse!

Superfin velkomst, info og generel oplevelse. Søde og dygtige gamemasters, der fik alle med og fik forklaret regler osv. på en meget fin måde

2026年3月17日

Kære Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse, og at vores gamemasters formåede at skabe en tryg og engagerende start for jer. Det er netop vigtigt for os, at alle føler sig godt taget imod og kommer godt ind i spillet.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til en ny gådefuld oplevelse hos Mystery Makers 😊

5つ星のうち5の評価

Det var gode folk der tog imod os og…

Det var gode folk der tog imod os og fik sat os igang.
Hjælpen var passende og stemningen i rummet var godt skabt.

En god oplevelse med en tilpas sværhedsgrad

2026年3月14日

Kære Niels-Ole

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I følte jer godt taget imod, og at vores gamemaster fik jer godt i gang med oplevelsen.

Hvor er det også skønt at høre, at sværhedsgraden passede godt til jer. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi håber at se jer igen til endnu et mysterium hos Mystery Makers!

5つ星のうち5の評価

Prøvede "The killing room" og det var…

Prøvede "The killing room" og det var en FED oplevelse.
Det er helt klart at anbefale og det er ikke sådan lige til som man skulle tro. Man få brugt de små grå!

2026年3月12日

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at I blev udfordret og fik brugt hjernen undervejs.

Tak fordi du vil anbefale os, og vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen til en ny oplevelse hos Mystery Makers.

Empatisk gamemaster

god rolig intro - og forståelse for forskellige behov under inddeling af hold

2026年2月28日

Kære Finn

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at I oplevede en tryg og imødekommende start, og at der blev taget hensyn til jeres forskellige behov. Det er noget, vi lægger stor vægt på i vores afvikling.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Mystery Makers

Indlevende gamemaster

Indlevende gamemaster, og spændende og udfordrende opgaver

2026年3月2日

Kære Nadja

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at I havde en engagerende oplevelse, og at både spillet og afviklingen levede op til jeres forventninger.

Vi håber at se jer igen hos Mystery Makers!

5つ星のうち4の評価

Virkelig godt udført og sødt personale!

2026年2月21日

Kære Asta

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse, og at vores team var med til at skabe en hyggelig stemning omkring jer.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen hos Mystery Makers.

5つ星のうち2の評価

Godt koncept, men mangelfuld oplevelse

Vi havde alle glædet os rigtig meget, fordi det lød som en virkelig god oplevelse. Vi bookede en Myster Hunt uden gamemaker på Christiansborg Slot, hvor der stod, at varigheden var mellem 1,5 og 2 timer.

Desværre begyndte slottet at lukke, inden de to timer var gået. (vores start var 15:15). Omkring 16:35 fik vi afvide at de var ved at lukke.

Derudover oplevede vi, at prisen var forholdsvis høj i forhold til, hvad man egentlig fik ud af det, og derfor var vi samlet set ikke imponerede.

Når det er sagt, kan jeg rigtig godt lide selve konceptet.

2026年2月12日

Kære Marie Louise,

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg er ked af at høre, at I ikke synes vores Mystery Hunt levede op til jeres forventninger, og at Christiansborg Slot allerede 16:35 sagde de lukkede.
Vi har en intern aftale med Christiansborg Slot, at det seneste tidspunkt, vi kan tilbyde, er kl. 15:15. Christiansborg Slot lukker kl 17:00, så det vil sige, at man skal forlade slottet kl. 17:00.
Så jeg synes det lyder meget tidligt kl. 16:35.
Vi vil kontakte Christiansborg Slot og høre nærmere omkring det.

Det allervigtigste for os, er, at vores kunder har en god oplevelse!
Så du må meget gerne kontakte os via vores kontaktformular, så I bl.a. kan få mulighed for at færdiggøre jeres Mystery Hunt :-) https://mysterymakers.dk/kontakt/

Mia fra Mystery Makers.

5つ星のうち5の評価

Alle fattede hurtigt hvad reglerne var

Jakob var god til at instruere på både dansk og engelsk, og alle fattede hurtigt hvad reglerne var. Både de som havde prøvet escape rooms før, og de som prøvede det for første gang. Vi var en smule forsinkede pga vejret, men det føltes slet ikke som om det var irriterende, selvom det helt sikkert var det :)
The Lab var meget passende sværhedsgrad, og alle (6+6 deltagere) havde hele tiden noget at løse.

2026年2月6日

Mystery Makers からの回答

Tak for jeres besøg Morgen!
Vi er glade for at høre at I have en god oplevelse.
Det er vigtigt for os at imødekomme og gøre vores kunder glade og skaffe gode oplevelser.

5つ星のうち5の評価

Super sjov oplevelse med kolleger

Super sjov oplevelse med kolleger - der krævede kommunikation og samarbejde.
Gamehost Anna skabte en rigtig god stemning.

2026年1月13日

Mystery Makers からの回答

Vi er så glade for at høre, at I havde en super sjov oplevelse med jeres kolleger.
Skønt at høre, at Anna var med til at skabe den gode stemning. Det sender vi straks videre til hende!

Vi håber at byde jer velkommen igen til nye mysterier i fremtiden.

God og underholdende formiddag

En god oplevelse for både unge og voksne i gruppen. Fangede alle og der var også plads til at gå og snakke om andet imens.

2025年12月31日

Mystery Makers からの回答

Det er skønt at høre, at oplevelsen ramte bredt og gav både engagerende udfordringer og plads til hyggeligt samvær. Vi elsker, når vores aktiviteter bringer forskellige aldre sammen på en naturlig og afslappet måde.

Vi håber, vi får lov til at tage jer med på eventyr igen en anden gang!

5つ星のうち4の評価

Sjovt - men vær obs på prisen

En sjov og gennemført oplevelse - gode opgaver og god kvalitet og man kommer godt rundt på slottet med sjove historier. Men det fremgår ikke tydeligt nok ved køb, at man også skal betale billetpris for at komme ind på Kronborg - det fandt vi først ud af, da vi stod deroppe. Så vær obs!

2026年1月1日

Mystery Makers からの回答

Hej Emilie, tak for din anmeldelse!
Vi forstår din frustration med prisen. Der står på vores hjemmeside at prisen er eks. entré men det kan selvfølgelig være nemt at overse. Jeg håber der I stadig fik den rabatt på jeres entré billetter som alle vores kunder får.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。