レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fine nusseklude i lÊkker kvalitet som min sÞn er meget glad for. Vi har bÃ¥de en meerkat og en puffin som han fik i gave. Man kan bruge dem som fingerdukker og lege dukketeater (der er hul pÃ¥ bagsiden... もっず芋る

Ikke givet 5 stjerner, da der manglede en nusseklud i pakken. Den var udsolgt, hvilket jeg ikke kunne se da jeg bestilte varen. Varen blev altsÃ¥ lagt I "kurven" da jeg handlede pÃ¥ nettet, selvom de i... もっず芋る

My Teddy har et stort udvalg af lÊkre bamser, nusseklude og suttesnore mm. pÃ¥ deres hjemmesiden. Kort tid efter jeg bestilte mine varer, modtog jeg besked om de var afsendt, og allerede nÊste dag v... もっず芋る

Helt igennem fantastisk service ! Og produkter i top kvalitet ! Vi har ikke kÞbt andet de sidste 3 Ã¥r og aldrig oplevet problemer eller lignende! Da vi mistede vores ene nusser og den var udgÃ¥et, gjor... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

My Teddy er en dansk virksomhed, hvor vi har specialiceret os i at designe hÞjkvalitets plys til de mindste. Siden 2009 har vi produceret bamser, nusseklude, rangler og meget mere til bÞrn i alle aldre. Kvalitet er et af vores fokuspunkter og derfor er alle produkter lavet i slidstÊrke og blÞde materialer, sÃ¥ barnet kan have glÊde af dem i mange Ã¥r. Hos My Teddy er sikkerheden i top - alle produkter er naturligvis sikkerhedstestet efter danske og europÊiske standarder og bÊrer CE mÊrket. Vi designer selv alle vores produkter helt fra bunden – lige fra den allerfÞrste idé og skitse, til en lang finpudsning og justering af designet. Stimulerende detaljer, sikkerhed, og kvalitetsmaterialer skal gÃ¥ op i en hÞjere enhed. Designet er fÞrst helt fÊrdigt, nÃ¥r vi har et produkt som dit barn vil elske.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

63件のレビュヌ

Mommy Rocks ammehalskÊde

KÞbte en Mommy Rocks ammehalskÊde. Min datter på 9 mdr ammer ikke lÊngere, men hun elsker at sidde og nible i halskÊden når hun sidder på hoften. Helt igennem fantastisk kÞb! HalskÊden er dertil også pÊn og jeg har fået meget ros for den.
Hurtig levering og hyggelig indpakning. Det viser at MyTeddy er omhyggelig med sine varer og udviser glÊde i det de laver 🌞

2021幎7月13日

Skulle bruge en gave til babyshower

Skulle bruge en gave til babyshower og var i rigtig dårlig tid. Ringer kl. 8 onsdag morgen og spÞrger om hvor lang tid der vil gå fÞr den bliver sendt hvis jeg bestilte med det samme, hun lovede at sende den hurtigst muligt. Inden for en halv time modtog jeg en besked om at den var pakket og inden for en time udleveret til gls. Torsdag morgen kl. 9 kunne pakken hentes i pakkeshop.
Fantastisk service, hurtig levering og skÞnne produkter !

2021幎5月27日

Hej Michella

Tusind tak for din sÞde anmeldelse.
Hvor er jeg glad for at hÞre, at din pakke nåede frem i tide.
Du må have et dejligt babyshower på sÞndag, jeg håber modtageren bliver glad for gaven.

De bedste hilsner
Jane og Team My Teddy

Amazing experience!

Amazing experience, high quality products!

I had a little issue with one product that I received but after messaging the customer service, I got quick and effective help. I am very satisfied with their service and I will order again!

2021幎5月17日

SÞde tÞjdyr

SÞde tÞjdyr, men skuffet over at de ikke var pakket ind i lidt papir eller pose som beskyttelse - det er jo ting til en baby.

2021幎5月10日

Hej Lone

Jeg er naturligvis ked af, at du har oplevet leveringen som skuffende.
Det er noget jeg vil tage med videre til når vi pakker lÞbende.

De bedste hilsner
Jane og My Teddy

Altid blÞd og god kvalitet

Hej
Super kvalitet og altid blÞd og mister ikke farven uanset hvor mange vask de for.
Og endnu en gang tusind tak for jeres god service.
Min datter elsker jeres nusseklud.❀
Mvh Karina

2021幎5月6日

Hej Karina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber din datter bliver glad for sine ugler.

De bedste hilsner fra Jane og My Teddy

Hurtig levering. Pakken er til gave, så kan desvÊrre ikke sige noget om kvalitet. Men virker til at vÊre godt

2021幎4月8日

My Teddy からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på :-)

Rigtig fin

God service. Så et opslag på en vare på deres Facebook side og kommenterede på det. De var ved at sÊlge ud af nogle Êldre vare. Men en af deres vare var udsolgt og den ville jeg gerne have haft. Fik hurtigt svar om at de lige ville tjekke efter og der skulle vÊre en der havde gemt sig og det var der, så der var mega fedt. Fine og mega sÞde produkter.

2021幎3月12日

Hej Julie
Mange tak for din anmeldelse - Vi er så glade for at vi kunne hjÊlpe, så du fik den allersidste musikuro :)
De bedste hilsener Nanna fra My Teddy

Min lille dreng mistede hans elskede

Min lille dreng mistede hans elskede nusseklud. Vi startede ud i sin tid, med at have 2. Men fÞrst rÞg den ene, og siden hen den anden, her for ganske nyeligt.
DesvÊrre er prÊcis denne variant udgået af sortiment.
Jeg skriver til My Teddy, om de måske får den tilbage igen.
Der bliver svaret hurtigt tilbage, at de har gemt én enkelt til noget udstilling, og den ville de gerne sende så hurtigt som muligt, så mit barn ikke skal undvÊre hans bedste tiger-ven.
Utrolig god service!
Nu er den pÃ¥ vej med posten 👍☺

2021幎2月1日

My Teddy からの回答

Hej Nina - tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at der lige var én enkelt tilbage til din sÞn :) Vi håber den snart er fremme hos jer - så din sÞn kan få sin elskede nusseklud igen.

God service og kvalitet

LÊkre bamser i god kvalitet og god til bÞrn i alle aldre. Min sÞn er blevet sÃ¥ glad for sine bamser, at vi har bestilt et lager for en sikkerheds skyld og her var der god service fra My Teddy ift. at fremskaffe udgÃ¥ede modeller fra ‘pensionsskabet’. Hele vejen er der god service og der var hurtig levering. Vil klart anbefale My Teddy.

2021幎1月26日

My Teddy からの回答

Hej Julie - mange tak for din anmeldelse :) Vi er glad for at det var en god oplevelse du havde med os - og at din sÞn nu har et stort My Teddy lager! :) Mvh Nanna fra My Teddy

Vi elsker My Teddy vennerne

Mine to banditter har elsket hver en My Teddy ven de har haft. Vi er vilde med kvaliteten, blÞdheden og de sÞde udtryk. Det er SKØNT at de kan vaskes i maskine. Henry snart fem Ã¥r sover stadig med hans to tiger-klude. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

2021幎1月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。