Varen levede desvÊrre ikke helt op til mine forventninger, men servicen var helt i top. Jeg fik hurtigt en returlabel, og pengene inkl. fragt blev refunderet samme dag, de modtog varen. Hurtig og mege... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produktet levede ikke helt op til billederne (efter min mening). Men nem og hurtig retur. De leverede ogsÃ¥ hurtigt varen. SÃ¥ pÃ¥ den mÃ¥de var alt som det skulle vÊre ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale Naga. Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter. Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bedste anbefalinger herfra. Jeg har kÞbt en af Naga's sort metal tavler. Flot design, super kvalitet. Mange anvendelses muligheder i denne tavle. Kundeservice 10 ud af 10 stjerner :) Her er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos NAGA tilbyder vi et bredt udvalg af tavler og tilbehÞr til hjemmet og kontoret â Vi specialiserer os i magnetiske tavler, bl.a. glastavler, opslagstavler og whiteboard tavler. Uanset om du leder efter en familiekalender til kÞkkenet eller et praktisk whiteboard til kontoret, har vi dét, du har brug for. Med mere end 45 Ã¥rs erfaring i branchen er NAGA tavler synonym med kvalitet, pÃ¥lidelighed og dansk design. Vores produkter har tidligere nÃ¥et ud til danske hjem og virksomheder gennem vores mange forhandlere. I dag leverer vi ogsÃ¥ direkte til kunder i hele Danmark og Europa via vores egen webshop. BesÞg vores hjemmeside og opdag vores udvalg â eller kom forbi vores showroom i Horsens, hvor du kan opleve vores tavler og udvalgt boliginteriÞr, inden du trÊffer dit valg. NÃ¥r du handler hos NAGA, handler du med et lille firma med personlig kundeservice. Alle kan komme til at lave fejl, bÃ¥de store og smÃ¥. God kundeservice er det vigtigste for os, sÃ¥ kontakt os gerne direkte, sÃ¥ vi kan vende en dÃ¥rlig oplevelse til en positiv!
Egeskovvej 3A, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
KÞbte en kop hylde i genbrugstrÊ. Den er så fin. Så jeg er meget tilfreds

Rigtig god service.
Jeg bestilte et verdenskort hos NAGA, men jeg havde svÊrt ved at gennemskue vejledningen af, hvordan det skulle hÊnges op og der manglede en 'pin'. Jeg skrev til NAGA, og de vendte lynhurtigt tilbage med forståelse og god service, så vi kunne få det ordnet. Dejligt med en virksomhed, der er så nemme at komme i kontakt med, og hvor kundens tilfredshed tydeligvis betyder meget.

NAGA Denmark ããã®åç
Gode varer og en endnu bedre kundeservice!

NAGA Denmark ããã®åç
Super gode. Kan klart anbefales! Grundet fejl hos transportfirmaet var en vare vi skulle bruge akut blevet forsinket. Det fixede Naga ved at betale for 3x34 ud af egen lomme så vi kunne få varen med det samme. Virkelig ekstraordinÊr god og dedikeret service! Stort tak og en varm anbefaling herfra.

NAGA Denmark ããã®åç
Jeg kom i kontakt med kundeservice torsdag d. 4/7 og allerede 8/7 havde jeg pengene på min konto. Hurtig kundeservice som svarede indenfor meget kort tid og var forstående overfor fejlene og sendte pengene tilbage.

NAGA Denmark ããã®åç
Bestilte hos dem den 21. maj hvorefter jeg gik og ventede uden der skete noget som helst. Den 29. vÊlger jeg så at skrive en mail til dem og får af vide at de varer jeg havde bestilt havde vÊret udsolgt men var netop kommet på lager igen og de ville blive sendt senest imorgen.
MÊrkeligt når der stod de var på lager på hjemmesiden og i den bekrÊftelse jeg ellers modtog fra jer. Lidt irriterende ikke at blive orienteret isÊr når det er fÞrste gang man prÞver en hjemmeside og ikke har 100% tillid endnu.
Modtog dog pakken den 31. og alt var som det skulle vÊre.
Efter den ovenstående anmeldelse blev jeg kontaktet af naga den 4. juni. De ville gerne have jeg havde en god oplevelse hos dem og tilbÞd mig derfor at sende nogle gratis ting. Jeg skrev tilbage at det skulle de da vÊre velkommne til men at det altså ikke betÞd at jeg ville Êndre min anmeldelse af dem (men muligvis lave en yderligere).... Og så hÞrte jeg aldrig mere fra dem (skrevet 14. juni). Ret akavet og shady kundeservice i min mening minus en stjerne mere.

NAGA Denmark ããã®åç
Vi har tavler fra NAGA med bogstaver i vores tennisklub, hvor en ny spiller hvert år bliver fremhÊvet ved at blive skrevet op på tavlen.
Vi var kommet i mangel af nogle bestemte bogstaver, hvorefter kundeservice var hurtige og meget behjÊlpelige med at finde en god lÞsning.

NAGA Denmark ããã®åç
Vi havde bestilt et spejl med backlight, men lyset virkede ikke.
Der var ingen problemer da vi kontaktede NAGA. Der blev sendt en nyt spejl, som de testede inden afsendelse, og vi fik en returlabel med. OmstÊndighederne tage i betragtning var det en rigtig fin oplevelse. Når de kun bliver scoret 4 er det fordi det oprindelige produkt var defekt.

NAGA Denmark ããã®åç
De bedste anbefalinger herfra.
Kundeservice 10 ud af 10 stjerner :)
Her er der plads til spÞrgsmål, dialogen rar, venlig og imÞdekommende.
Vi har haft Naga produkter herhjemme gennem mange år og er meget glade for dem.

NAGA Denmark ããã®åç
Fantastisk oplevelse med kundeservice, og er vild med produktet.
Jeg har bestilt 1x guldtavle i 90x120, en sort glastavle i 90x120, en månedskalender i 80x60, og 3 små firkanter i 45x45.
På trods af snestorm, og mÊrkvÊrdige fragtfirmaer, så lykkedes det for naga at yde en service hele vejen igennem forlÞbet som virkeligt har vÊret rart.
Da jeg så i går - sÞndag aften - så efter, kunne jeg se at der manglede et par magneter; jeg sendte en mail afsted og skrev iÞvrigt også at jeg ville bestille et par andre ting - om de kunne smide alting sammen i en pakke.
Den er nu på vej, med lidt rabat, fragtfrit - og jeg fik svar tilbage indenfor en time - om sÞndagen.
Det er god service.
Selve glastavlerne er jeg vilde med - de pynter, og er ekstremt brugbare - og så uendeligt meget federe end whiteboards efter min mening.

NAGA Denmark ããã®åç
Jeg har kÞbte en Ugetavle i dag i Bilka. Tavlen er rigtig pÊn og stilren men kvaliteten er på ingen måde 400 kr vÊrd. OphÊngningen er en skandale hvis man ikke har 2 skruer der passer i hullerne da tavlen kun kommer med 2 skruer. Den skulle nok helst sidde med 4 skruer. Der står ikke på emballagen hvor mange skruer eller plugs der er med. Så man regner med nok skruer til at produktet sidder godt fast. Og at der er tÊnkt over at tavlen er lavet til at blive brugt med magneter. Pladen der sidder på bagsiden af glasset er monteret en lille smule skÊvt. Ud over det er der åbent og intet der skiller mellem ophÊnget og ind til laminatet bag glasset. Det gÞr at man under ophÊngning kan risikere at ridse laminatet som kan ses som pletter når tavlen er sat op. Dette kunne efter mit hovede lÞses meget simpelt og uden at Êndre i hele produktionen og med meget få yderligere produktionsomkostninger der nok ikke sender NAGA nedenom og ud.
Men tavlen hÊnger jo på vÊgen nu og det er jo lige som det skal vÊre.

NAGA Denmark ããã®åç
Rigtig fin service og behandling hos Naga.
Havde en reklamation på en tavle og fik god service.

NAGA Denmark ããã®åç
Havde kÞbt en tavle ved Naga, hvor vi havde en reklamation.
Fik intet mindre end den bedste service vi nogensinde har fået.
De fandt hurtigt og uden problemer en super god lÞsning for os.
Vi vil helt sikkert handle her igen, hos Naga efterlever de helt klart deres motto om at kunden altid har ret.

Kan varmt anbefale Naga.
Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter.
Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavle med glas og egetrÊ, super flot.
Har desuden vÊret i telefonisk kontakt med Naga, de var hjÊlpsomme og venlige.
Kan også anbefale deres glastavle marker.

NAGA Denmark ããã®åç
Bestilte en stor tavlei 180 x 120, som jeg modtog med fragtmand dagen efter bestilling. Den havde dog fået en transportskade, som jeg ikke opdagede, da jeg tog imod pakken. Kundeservice sÞrgede for, at en ny tavle blev afsendt samme dag. Rigtig god og imÞdekommende behandling!!