Varen levede desvÊrre ikke helt op til mine forventninger, men servicen var helt i top. Jeg fik hurtigt en returlabel, og pengene inkl. fragt blev refunderet samme dag, de modtog varen. Hurtig og mege... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produktet levede ikke helt op til billederne (efter min mening). Men nem og hurtig retur. De leverede ogsÃ¥ hurtigt varen. SÃ¥ pÃ¥ den mÃ¥de var alt som det skulle vÊre ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefale Naga. Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter. Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bedste anbefalinger herfra. Jeg har kÞbt en af Naga's sort metal tavler. Flot design, super kvalitet. Mange anvendelses muligheder i denne tavle. Kundeservice 10 ud af 10 stjerner :) Her er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos NAGA tilbyder vi et bredt udvalg af tavler og tilbehÞr til hjemmet og kontoret â Vi specialiserer os i magnetiske tavler, bl.a. glastavler, opslagstavler og whiteboard tavler. Uanset om du leder efter en familiekalender til kÞkkenet eller et praktisk whiteboard til kontoret, har vi dét, du har brug for. Med mere end 45 Ã¥rs erfaring i branchen er NAGA tavler synonym med kvalitet, pÃ¥lidelighed og dansk design. Vores produkter har tidligere nÃ¥et ud til danske hjem og virksomheder gennem vores mange forhandlere. I dag leverer vi ogsÃ¥ direkte til kunder i hele Danmark og Europa via vores egen webshop. BesÞg vores hjemmeside og opdag vores udvalg â eller kom forbi vores showroom i Horsens, hvor du kan opleve vores tavler og udvalgt boliginteriÞr, inden du trÊffer dit valg. NÃ¥r du handler hos NAGA, handler du med et lille firma med personlig kundeservice. Alle kan komme til at lave fejl, bÃ¥de store og smÃ¥. God kundeservice er det vigtigste for os, sÃ¥ kontakt os gerne direkte, sÃ¥ vi kan vende en dÃ¥rlig oplevelse til en positiv!
Egeskovvej 3A, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har kÞbt en magnetisk whiteboard tavle, men den er nÊsten ikke magnetisk, og alting falder af. Jeg har kÞbt såkaldte supermagneter samt en magnetisk svamp til at viske ud samt en magnetisk tusholder - alt sammen fra naga. Men det sidder ikke fast på tavlen, og glider hele tiden ned (pt. har jeg sat tingene fast med elefantssnot). Derudover kan man på ingen måde bruge sine almindelige magneter, og det var ellers også vores hensigt med at kÞbe en magnetisk tavle, da vi har en håndfuld magneter fra rejser rundt omkring.
Opdatering 29/12-22
Jeg har vÊret i kontakt med NAGA, og de sender nogle nye produkter. Det er rigtig god stil, så jeg giver 3 stjerner i stedet for den oprindelige 1.
Om det vil lÞse problemet, ved jeg fÞrst, når jeg har afprÞvet det.

NAGA Denmark ããã®åç
Bestilte et af NAGAs smarte magnetiske spejle som fÞdselsdagsgave til min mand. Aftalte afhentning ved NAGA, da vi bor i nÊrheden.
Da jeg kom efter varen, fik jeg at vide, at de desvÊrre havde opdaget en fejl på produktet, men var i gang med at udbedre denne. Jeg blev tilbudt, at lade handelen gå tilbage ikke mindst pga. forsinkelsen ift. fÞdselsdagen. Jeg besluttede at vente på reparationen, der som NAGA forsikrede mig ikke Êndrede ved garantien på produktet.
Det var bestemt vÊrd at vente på, og vi er så glade for vores kombinerede spejl og magnettavle. Det er virkelig praktisk i entréen, at vi både kan tjekke frisuren, skrive beskeder samt slå huskesedler, invitationer etc. op med magneter.
NAGAs team er sÞde og serviceorienterede, og man kan mÊrke, at de arbejder for at gÞre kunderne tilfredse. Jeg kan bestemt anbefale at handle hos dem.

KÞbte uge opslagstavle.
Hurtig levering, men overordnet lidt skuffende produktkvalitet TIL prisen.
TilfÞjelse :
Jeg er dog glad for produktet da det hjÊlper en med rent faktiske at gÞre mine gÞremål i lÞbet af ugen, så derfor en rettelse i bedÞmmelsen. Fx lÞbetur eller lign.

NAGA Denmark ããã®åç
Vi har kÞbt to flotte runde magnetiske opslagstavler. Vi havde bare ikke forstÃ¥et det med magneterneâŠ. :-) Helge hos Naga sendte lynhurtigt et sÊt magneter u/b, sammen med andre varer i en ny bestilling. Sikke en service og imÞdekommenhed. Stor tak!

NAGA Denmark ããã®åç
Virkelig god service. Missede pakken pÃ¥ posthuset, og nu sender de den igen uden beregning. ð

NAGA Denmark ããã®åç
Gode produkter, en masse godt tilbehÞr og en super kundeservice.
Kun de varmeste anbefalinger fra mig.

NAGA Denmark ããã®åç
Fik en glastavle i julegave, som ved udpakning viste sig at vÊre gået i et utal af stykker. Jeg skrev til Naga, og kort efter ankom en ny glastavle, helt uden diskussion. Jeg troede ved en hurtig kontrol at denne var OK, men ak, den var også knÊkket under forsendelsen.
Jeg ringede derfor til Naga, for at spÞrge til muligheden for at afhente direkte på deres lager, så jeg selv kunne stå for transporten, og det var der ingen problemer i.
Som sagt så gjort, og mage til flinke og rare mennesker skal man da lede lÊnge efter.
Super kundeservice, der virker når man har brug for det. Tak!

NAGA Denmark ããã®åç
Design fra 90'erne og upraktisk. Billederne på hjemmesiden gav indtrykket at den kunne stå, på et bord eller lignende. Det kan den bare ikke rigtig. Papirblokken der hÞrer med, kan ikke vÊre i kassen men man har mast den ned alligevel, den kommer skÊv fra starten. Når man prÞver at returnere bliver man mÞdt af en formular med betalingslÞsning, hvor du kan få lov til at betale 80 kr for at returnere.

NAGA Denmark ããã®åç
Sikke en service. Til min store overraskelse fandt jeg ud af, at min datter havde fået en 6-kantet magnettavle fremfor en rund, i julegave.
Jeg skrev til NAGA og de var straks klar til at indrÞmme fejlen og levere en ny plade, til stor glÊde for min datterâŠ. Og mig :) Tak for god service.

NAGA Denmark ããã®åç
AMAZING customer service. There was a small issue with my order, so I wrote an email and within a couple of hours they had already sent the replacement package along with an easy return label for me to send back the other items.
Iâm not even ticked off that my order wasnât 100% correct, because they were so nice about it and the products are amazing âºïž Will be ordering again âïžâïžâïžâïžâïž

NAGA Denmark ããã®åç
Var kommet til at bestille tre tavler for meget og opdagede det fÞrst, efter de 14 dages fortrydelsesret. Dog kunne Nagas eminente kundeservice hjÊlpe mig og fik lov at sende retur alligevel.
Tak for god service

NAGA Denmark ããã®åç
Bestilte en rigtig fin planlÊgningstavle, så vores travle familie kan få et nemt overblik over ugerne. Vores bÞrn elsker at hjÊlpe med planlÊgningen.
God kvalitet. Nem at hÊnge op. Hurtig levering

NAGA Denmark ããã®åç
Det er sjÊldent man anmelder, når man har haft en god oplevelse, og det er egentlig synd.
IsÊr i dette tilfÊlde, for NAGA giver virkelig god kundeservice!
Vi havde egentlig bare et enkelt spÞrgsmål, men udover at få hurtigt svar, så blev der også kvitteret med godt humÞr og rigtig fin service.
Alene det gÞr, at jeg klart kan anbefale NAGA og skal helt sikkert kÞbe magneter derfra nÊste gang :)

NAGA Denmark ããã®åç
Jeg fik den bedste service som jeg nogensinde har fået. Meget mere end jeg nogensinde havde forestillet mig. Fantastisk flotte produkter i en rigtig god kvalitet, og en service som gÞr at man bare har en rigtig god fÞlelse bagefter.

NAGA Denmark ããã®åç
Har fået som bestilt, men oplever dog at tavle og kridt ikke altid matcher. Så må vende og dreje kridt for at få det til at skrive. Men får det til at fungere.
Takker efterfÞlgende for hurtigt respons og god service.

NAGA Denmark ããã®åç
Bestilte et whiteboard , kom dagen efter til pakkeshoppen og kvaliteten er i top og prisen er ganske fair

NAGA Denmark ããã®åç
Hurtig levering - intet at klage over. Produktet lever op til beskrivelse og forventninger.

Mega god kundeservice!
Har for 1,5 år siden kÞbt et produkt af en forhandler, der siden hen er gået konkurs. Jeg har grundet flytning ikke fået pakket tavlen op fÞr nu, og da jeg så åbner den nu, er der en fejl på tavlen.
Jeg henvender mig til Naga for at hÞre, om de kan vÊre behjÊlpelig - dagen efter får jeg leveret et nyt produkt ved min hoveddÞr.

Kanon service!
Vi havde lÊnge gået og ledt efter en glastavle, men vi kunne ikke finde den rette farve og stÞrrelse, så vi valgte at skrive til Naga.dk og spurgte om de kunne speciel fremstille en til os, og i lÞbet af 6 uger, har vi modtaget vores nye glastavle.
Rigtig god kommunikation hele vejen igennem, hurtig respons på mail, og en virkelig lÊkker glastavle, som virkelig pynter i vores hjem.
Vi vil helt sikkert anbefale andre at kÞbe deres glastavle hos dem.
Stor tak til Allan fra Naga Danmark :-)

NAGA Denmark ããã®åç
Fantastisk god kundeservice. Jeg havde kÞbt 1 tavle af egetrÊsfiner og da jeg pakkede den ud var der ridser i den. Jeg ringede til dem og samme dag modtog jeg den nye af en medarbejder som lige skulle forbi. Helt uden problemer og uden beregning. Det var en mega god kundeservice og lynhurtig levering.