Not great
Not greatâŠ. âPensâ have leaked and almost empty on arrival⊠tbh donât seem to do anythingâŠ. Smells ok !!!
ForkÊl dig selv, fordi du fortjener det. Hos Naila tilbyder vi smÃ¥ hverdagsluksus â ting, du vil vÊrdsÊtte Ã¥r efter Ã¥r. Vores sortiment omfatter alt fra hÃ¥ndlavet keramik og fine smykker til blÞd cashmere. Hvert produkt er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ selvforkÊlelse og tidlÞst design. KeramikskÃ¥le, fundet under rejser i Marokko, smykker af elegance og historie; â smÃ¥ luksusdetaljer til hverdagen. Naila er skabt af passion for kvalitet og skÞnhed, og vi hÃ¥ber, at produkterne bringer en fÞlelse af forkÊlelse ind i din hverdag. Uanset om det er til dig selv eller en sÊrlig gave, sÃ¥ finder du her essentials, der gÞr livet lidt lettere.
RosenvÊngets Alle 15 3 tv, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig kundeservice, da jeg i forbindelse med et kÞb havde et par spÞrgsmÃ¥l â derfor den bedste anbefaling herfra! ð€ðŒ
SkÞnne produkter og en virkelig dejlig service - jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Kan varmt anbefales!
KÞbte en marokkansk skål, den ankom efter 3 dage og var pakket rigtig pÊnt ind. Kan klart anbefales!
Alt gik som det skulle, hurtig levering og god service.
Det gik super smooth, bestilte en gave til min mor, og den kom allerede efter 2 dage