レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tager alt for langtid!!!! Mig og min veninde skulle vente i over en time pÃ¥ at fÃ¥ vores tid, de siger man skal bestille men de overholder ikke tiderne, det er simpelhent for dÃ¥rligt at vente pÃ¥ din... もっず芋る

Meget dÃ¥rlig oplevelse. Salonen lugtede ubehageligt, og jeg mÃ¥tte vente lÊnge, selvom jeg havde bestilt tid pÃ¥ forhÃ¥nd. Personalet var ubehÞvlede, respektlÞse og var pÃ¥ ingen mÃ¥de servicemindede. Det... もっず芋る

Jeg er lige blevet efterladt med 10 Þdelagte negle! At fjerne shellak betyder ikke at slibe neglene i bund - de er nu tynd gummikonsistens, og det nÊste halve Ã¥r kommer til at bevise deres inkompete... もっず芋る

䌁業情報

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

43件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Meget dårlig oplevelse fra start til

Meget dÃ¥rlig oplevelse fra start til slut. Jeg mÃ¥tte vente lÊnge, selvom jeg havde bestilt tid pÃ¥ forhÃ¥nd – sÃ¥ det virkede Êrligt talt ret meningslÞst overhovedet at booke en tid. Personalet var ikke bare ubehÞvlede og totalt uinteresserede i at yde service, men ogsÃ¥ direkte nedladende.

Da jeg forsÞgte at spÞrge pÊnt, om noget kunne blive Êndret, fordi det slet ikke var det, jeg havde bedt om, blev stemningen hurtigt ubehagelig. De blev tydeligt irriterede, talte respektlÞst til mig og fik det nÊrmest til at fÞles som om, jeg var til besvÊr for at forvente det, jeg faktisk havde bestilt.

Alt i alt virkede det ekstremt uprofessionelt, og jeg fÞlte mig pÃ¥ ingen mÃ¥de velkommen som kunde. Hvis nul stjerner var en mulighed, havde jeg valgt det
 Kan ikke anbefales.

2026幎2月17日

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Salonen lugtede ubehageligt, og jeg måtte vente lÊnge, selvom jeg havde bestilt tid på forhånd. Personalet var ubehÞvlede, respektlÞse og var på ingen måde servicemindede. Det hele fÞltes uprofessionelt, og jeg fÞlte mig ikke velkommen som kunde. Jeg ville give nul stjerner, hvis det var muligt. Kan ikke anbefales.

2026幎2月12日

Jeg er lige blevet efterladt med 10

Jeg er lige blevet efterladt med 10 Þdelagte negle! At fjerne shellak betyder ikke at slibe neglene i bund - de er nu tynd gummikonsistens, og det nÊste halve år kommer til at bevise deres inkompetence. Da jeg spurgte om ikke det kun er det Þverste lag man bÞr fjerne sådan, var svaret, at jeg bare kunne gå hjem og fjerne det selv??!!!
Dertil MØGbeskidt salon - og ikke kun neglestÞv. Samtidig mÃ¥tte jeg vente en halv time pÃ¥ den tid, jeg havde booket -og ingen tog imod da jeg kom ind.
Dyrt sparede penge i den vÊrste salon, jeg har prÞvet!

2026幎2月8日
自発的なレビュヌ

Tager alt for langtid!!!!

Tager alt for langtid!!!!

Mig og min veninde skulle vente i over en time på at få vores tid, de siger man skal bestille men de overholder ikke tiderne, det er simpelhent for dårligt at vente på din tid når den ikke bliver opfyldt, de snakker også lidt hårdt tilbage til kunderne hvis de er utilfredse med deres negle. Alt i alt er det kun et sted du skal gå hen hvis du skal drop ind og få lavet negle!!

2026幎2月5日

Ville Þnske jeg kunne give 0 stjerner

Ville Þnske jeg kunne give 0 stjerner! VÊrste oplevelse nogensinde. Som negletekniker selv er jeg i chok. Efterlader lak på hÊnderne, sår flere steder, og da jeg sagde hun skulle passe på blev hun sur???? Meget nedladende og Êndrede prisen efter hun var fÊrdig? Dårligt arbejde, meget skÊvt.

2025幎10月1日

Akrylnegle til 250kr uden farve er god pris

Jeg blev mÞdt med et smil af NGA og hun spurgte mig om jeg ville have akrylnegle uden farve til 250kr. Hun lavede dem korte og damen var snaksageligt, prÊcist og hurtigt til sit arbejde. Tak for god service NGA og Aga. I er vÊldige sÞde. Bevar den gode pris for så får I en del kunder. Fordi det er billigt så kommer jeg her igen.

2025幎8月28日
自発的なレビュヌ

Jeg har nu vÊret der to gange og fÃ¥et

Jeg har nu vÊret der to gange og fÃ¥et lavet gellack pÃ¥ neglene, og resultatet har jeg vÊret rigtig tilfreds med – isÊr til den meget gode pris. 150 kr. for gellack i KÞbenhavn er svÊrt at finde billigere.
Når det er sagt, ville jeg nok ikke vÊre kommet igen, hvis det ikke var for prisen. Begge gange har jeg oplevet meget lang ventetid, selvom jeg havde bestilt tid. Personalet virkede sure og ikke specielt imÞdekommende. Derudover var der dårlig luft og en lidt sjusket stemning i salonen. Det virker også lidt skÊvt at de ikke tager imod Visa og er meget glade for kontanter..

2025幎6月5日

Meget utilfreds

Virklig ekstrem dårligt, havde booket tid og der var så lang vente tid. Mine negle var ogs helt grimme efter.. tykke, for korte og ikke den rigtige form. meget utilfreds

2025幎6月2日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ utilfreds med stedet mine negle blev

Så utilfreds med stedet mine negle blev ikke gjort klar ingen fjernelse af neglebånd ingen kommunikation da hende der lavede dem snakkede i telefon under hele forlÞbet, den eneste måde hun gjorde opmÊrksom på sig selv var ved at hive mig i armen. Efter en dag er de allerede ved at blive lÞse fra min egen negl..

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

Flotte negle med god holdbarhed

Jeg har fÃ¥et lavet negle hos NailSalon Deluxe to gange, og jeg er virkelig tilfreds med resultaterne. Deres priser er rigtig gode, og kvaliteten af arbejdet er fremragende – mine negle har vÊret flotte begge gange.

Der er ikke så meget interaktion under behandlingen, hvilket ikke gÞr mig noget, men jeg har fået god vejledning omkring, hvordan jeg kan spare penge på genopfyldninger. Selvom behandlingen kan vÊre lidt hård mod neglene, er resultatet altid virkelig godt.

Alt i alt er det en fantastisk salon med både gode priser og flotte negle, og jeg kan klart anbefale NailSalon Deluxe.

2025幎3月21日

Worst Nail Salon in Copenhagen

Worst Nail Salon in Copenhagen – Avoid at All Costs!❗

If I could give zero stars, I would. This was by far the worst nail salon experience I have ever had in Copenhagen.

I got a gel manicure (gellack), expecting professional service. Instead, the result was messy, uneven, and already chipping shortly after. I emailed them with photos to show the poor work because I was leaving for vacation for three weeks and couldn’t return immediately. They ignored my emails.

When I finally went back in person, they were not only rude and dismissive, but they yelled at me and said they “don’t have time to answer emails” and that they don’t offer any warranty on their work. I asked for a refund, which they flat-out refused.

This place is completely unprofessional and dishonest. If a business takes your money but refuses to take responsibility for bad service, they should not be allowed to operate. If anyone knows where to file a complaint (maybe the Ombudsman?) to hold them accountable, let’s do it. Salons like this have no place in Denmark with such terrible customer service. Maybe where they come from (Thailand or so) is acceptable, but in DK is not!

There are plenty of great nail salons in Copenhagen that actually care about their customers. Do NOT waste your time or money here, absolutely HORRIBLE people!

If they reply to this review, don’t trust what they say. I will not have the option to comment back, but please know all this is true. All their positive reviews seem to be fake, anyway!

P.S. They didn’t even say hi when entering the salon, they don’t pay attention to you, not talking to you. And they’re late!! And they told me to just wait, extremely impolite. Awful!

2025幎1月12日

Jeg fik lavet negle her

Jeg fik lavet negle her, da jeg sige til negleteknikeren at jeg gerne ville have dem kortere (fÞr hun var fÊrdig med at file og ikke havde putte topcoat på) ryster hun bar på hovedet. Virkelig utilfreds med resultatet, da jeg nu selv skal hjem og klippe og file dem kortere.

2024幎11月18日
自発的なレビュヌ

Meget sÞrgeligt sted med trÊtte, underbetalte, overarbejdede og sure Êldre negledamer..

Meget sÞrgeligt sted med trÊtte, underbetalte, overarbejdede og sure Êldre negledamer, der arbejder under forfÊrdelige forhold seks dage om ugen i den stÊrke kemiske lugt uden ordentlig ventilation, dag efter dag. TilfÞj de billigste priser pÃ¥ negle i mÃ¥ske hele Danmark og uendelige kÞer af kunder, og sÃ¥ fÃ¥r du resultatet: dÃ¥rlig, uhÞflig og stresset kundeservice fra de stakkels damer, der hader bÃ¥de jobbet og kunderne. Meget sÞrgeligt

2024幎9月26日

ALDRIG BESØG DETTE STEDs

ALDRIG BESØG DETTE STED!

Magen til uprofessionfalisme skal man lede lÊnge efter.

Jeg starter med at ringe ind for at spÞrge om de har travlt, til det svarer medarbejderen ja og anbefaler mig derfor at RESERVERE en tid online. Jeg booker en tid til kl. 14.30, og nÃ¥r jeg ankommer er der helt proppet. Jeg venter 15 min, og da jeg intet fÃ¥r af vide af det uprofessionelle personale, vÊlger jeg at spÞrge ind til min tid kl. 14.30, da den nu er 14.45. Til det svarer hun, at hun ikke kan sige nÊrmere om hvornÃ¥r det bliver min tur, fordi, jeg citerer: “som du selv kan se er der mange”. Men hvad er sÃ¥ pointen i at RESERVERE end tid hvis man alligevel skal vente pÃ¥ alle andre? Det er jo netop hele ideen med at reservere en tid? Jeg fortÊller hende at det er virkelig uprofessionelt at hun ikke kan sige om jeg skal vente 10 min eller 2 timer, og hun fortÊller jeg bare kan finde et andet sted hvis jeg er utilfreds, og det kan jeg Love for jeg gÞr. De kan som det mindste informere om dette pÃ¥ deres hjemmeside sÃ¥ man ikke spilder sine kunders tid, men hun mente det var helt iorden at kÞre denne forretningsstil, selvom det er fuldstÊndig hul i hovedet at spilde folks tid. Hvis man kunne give mindre stjerner havde jeg med glÊde gjort det.
0 STJERNER FOR SERVICE
0 STJERNER FOR KOMMUNIKATION
0 STJERNER FOR HELE SALONEN!

HVIS I IKKE ØNSKER AT SPILDE JERES TID OG OPLEVE UPROFESSIONELT PERSONALE, SÅ HOLD JER VÆK FRA DENNE SALON! FØJ!

2024幎10月1日
自発的なレビュヌ

VÊrste oplevelse med negle salon

VÊrste oplevelse med negle salon nogensinde. Neglene blev pÊne nok i sig selv, men oplevelsen ville jeg gerne have vÊret foruden. Min negleteknikker blev ved med at slå til min hånd og snakkede ikke en eneste gang til mig, samtidig med at han halvdelen af tiden ikke engang kiggede på det arbejde han var igang med, men i stedet så på sin telefon. Lad vÊre med at gå derind!

2024幎7月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ