レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Man er altid mere klar til verden, når ens negle også er flotte. Jeg er kommet hos Nails Art gennem flere år, og jeg går altid derfra med flotte negle og nye sange på min playliste🥰

䌁業が回答したした

Lavet et gavekort pÃ¥ 200kr som kun holder 6 mÃ¥neder trods aftale pga corona og barns operation nu nÃ¥r jeg sÃ¥ har en tid kan hun slet ikke huske vores aftale og vil ikk ta imod gavekort, snakker sÃ¥ g... もっず芋る

䌁業が回答したした

Priserne er lidt misvisende ift. hvad der stÃ¥r pÃ¥ deres hjemmeside/instagram. Havde regnet mig frem til at mine negle ville koste omkring 380 kroner, da jeg bestilte en tid og kunne se de priser, der... もっず芋る

䌁業情報

103件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg havde en tid hos Nailart den 17

Jeg havde en tid hos Nailart den 17. februar kl. 15:55. Jeg ankommer 15 minutter fÞr min booking og forklarer, hvilket design jeg Þnsker. Her får jeg at vide, at det vil koste 550 kr., hvilket jeg synes er en helt fair pris.
Jeg sÊtter mig og venter, men der går 34 minutter over min tid. Jeg går derfor op til disken for at hÞre, hvad der foregår og får at vide, at de har glemt mig.
Da jeg sÃ¥ bliver taget ind af en anden medarbejder, som hverken taler dansk eller engelsk, forsÞger jeg igen at forklare mit Þnskede design. Her fÃ¥r jeg pludselig at vide, at prisen nu er 750 kr. – altsÃ¥ 200 kr. mere end det, jeg oprindeligt fik oplyst. Det giver ingen mening.
Jeg ender med at stå og diskutere med fire medarbejdere om prisen, hvilket var en meget ubehagelig og pinlig situation. Jeg får derefter at vide, at hende, der sagde 550 kr., var nybegynder – hvilket efter min mening ikke er en acceptabel forklaring.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg vil ikke anbefale stedet. Som om det ikke var nok, knÊkkede en af mine negle allerede efter to dage

2026幎2月17日

Hej Celine

Da dit besÞg ligger omkring en måned tilbage, har vi gennemgået sagen i vores system. Vi kan se, at din behandling startede kl. 16:15 i stedet for 15:55, hvilket vi beklager.

Ved ankomst oplyste du gellak med aftagning, mini manicure og glazed, hvilket ogsÃ¥ var det, du havde booket, og du fik derfor oplyst en pris pÃ¥ 550 kr. Det kan vÊre, der er opstÃ¥et en misforstÃ¥else med receptionisten, som er ny – det beklager vi selvfÞlgelig.

EfterfÞlgende viste du et billede med et design, som ikke var oplyst ved booking. HÃ¥ndmalet design er en tillÊgsydelse, og derfor blev prisen justeret – hvilket vi altid informerer om inden opstart.

Alle vores medarbejdere taler enten dansk eller engelsk 😊

NailsArt Beauty Bar

The man that does pedicures is not good at his job..he is rough and littersly cut my toe open ..hurt me pretty bad

The man that does pedicures has no buisness doing that..he is rough rude and doesnt listen..he actualy cut my toe so bad it didn't stop bleeding for half an hour..I couldn't even complete the service I had to leave because I was in pain and blood was running dwn my foot from big toe nail he sliced into..I am not the first person he has hurt either ..

2026幎1月18日

Hi Ameera,

We believe this review may be intended for the wrong salon. We do not have any male technicians who perform pedicures or nail services.

We are located by SvanemÞllen Station and our name is NailsArt Beautybar.

Please double-check the salon name and location, as this does not match our team or services.

Kind regards,
NailsArt Beautybar

VÊlg et andet sted at få lavet dine negle

Opdateret efter svar fra butikken (nederst i anmeldelsen).
Jeg fik lavet negle, som er filet sÃ¥ tynde, at de er tyndere efter mit besÞg (hvor jeg fik shellak), end de er helt naturligt. De er sÃ¥ tynde, at jeg har mÃ¥ttet klippe dem helt ned. Jeg fÃ¥r lavet negle fast, og har aldrig oplevet, at mine negle er tyndere efter behandling end fÞr, og jeg kommer aldrig tilbage til Nailart pÃ¥ Østerbrogade... Jeg har forsÞgt at skrive til dem, og fÞrst da jeg rykkede for svar har de har tilbudt, at jeg kommer forbi og fÃ¥r det rettet med forstÊrkning, men de vil ikke bekrÊfte, at det bliver uden beregning og at det kan gÞres, uden at de skal file mere i mine negle. Resultatet er nu, at mine negle (for fÞrste gang nogensinde) er knÊkket sÃ¥ langt nede, at der er hul ind til kÞddet under neglen. Jeg er mÃ¥llÞs...

Jeg har fået lavet negle mange, mange gange og har aldrig oplevet det her fÞr. I siger, at I "altid anbefaler forstÊrkning fÞrst", men det er ikke en anbefaling, jeg har fået. Ikke hos andre, ikke ved booking hos jer og heller ikke da jeg dukkede op. Det er da vildt at en neglesalon efterlader neglene i ringere stand, end de er naturligt. Hvis I ved, der er en risiko for, at neglene bliver så tynde, så må I da understrege vigtigheden af den forstÊrkning? Den er ikke nÞdvendig andre steder.
Mine mails er blevet besvaret, ja, men fÞrst efter jeg har rykket. Jeg har ikke kunnet få bekrÊftet, at det var uden beregning, selvom jeg meget konkret spurgte ind til dette i den sidste mail. Derudover var det vigtigt for mig, at der ikke skulle files mere i mine negle, fordi det gik så galt fÞrste gang - det har jeg heller ikke fået bekrÊftet. Derfor har jeg ikke udnyttet det, I kalder "garanti".
Jeg vil virkelig opfordre andre til at få lavet deres negle et andet sted end her. Svaret på denne anmeldelse understeger, at butikken ikke har forstået deres ansvar. Det er hul ind til huden - det må jo ikke ske (uanset om det så slider på neglene at få dem ordnet eller ej).

2025幎11月25日

Hej Tine,

Vi vil gerne prÊcisere forlÞbet:

1. Det var din fÞrste behandling hos os, hvor vi fjernede gellak lavet et andet sted. Som vi ogsÃ¥ skrev i mailen, kan naturnegle blive tyndere, nÃ¥r man tidligere flere gange har fÃ¥et fjernet materiale – det gÊlder uanset salon og metode.

2. Vi har 3 dages garanti på gellak, som dÊkker alt. Vi skrev flere gange, at du blot skulle komme forbi hvor vi kunne lÊgge en forstÊrkning, så det fÞles stÊrkere.
Vi har på intet tidspunkt skrevet, at det ville koste noget, men garantien blev ikke benyttet.

3. Du skriver, at neglen er knÊkket langt nede med “hul ind til kÞdet”.
Du oplyste selv i mailen, at du fÃ¥r lavet negle fast hver 3. uge et andet sted, og naturnegle kan blive svÊkket over tid af gentagne fjernelser – ogsÃ¥ selv hvis man normalt har stÊrke negle. Derfor anbefales forstÊrkning eller genopfyldning, hvor man ikke behÞver at fjerne alt hver gang. Det har vi ogsÃ¥ forklaret i mailen.

Vi har svaret på alle dine mails, tilbudt hjÊlp inden for garantien og forklaret forlÞbet tydeligt. Mere kan vi desvÊrre ikke gÞre, når tilbuddet om udbedring ikke blev benyttet.

Mvh

Opdateret svar:
Vi kan godt se, at der har vÊret nogle misforstÃ¥elser i vores mails. Da du skrev fÃ¥ dage efter dit besÞg, at dine negle fÞltes tynde, tilbÞd vi forstÊrkning ovenpÃ¥ – det ville ikke vÊre skÃ¥nsomt at fjerne hele sÊttet, nÃ¥r du allerede oplevede tyndhed. ForstÊrkningen var udelukkende for at give ekstra komfort og stÞtte.

Som nÊvnt kan naturnegle blive mere fÞlsomme, nÃ¥r man ofte fÃ¥r fjernet og lagt gellak andre steder med tre ugers mellemrum. Vores anbefaling var baseret pÃ¥ vores erfaring og vurdering – vi har arbejdet i 8 Ã¥r og laver mange gellak-behandlinger dagligt.

Med hensyn til “hul i neglen”: der er nu gÃ¥et omkring tre uger, og neglene er knÊkket. SÃ¥dan et hul opstÃ¥r normalt, nÃ¥r naturneglen over tid bliver svÊkket af gentagne fjernelser og nyt gellak. Det er netop derfor, vi anbefaler forstÊrkning, nÃ¥r neglen har brug for ekstra stÞtte.

Mvh nailsart

ImÞdekommende, arbejder hårdt for at opfylde kundernes Þnsker

På dagen for min tid hos Nails Art havde jeg fået et mÞde, som jeg ikke kunne sige nej til. Derfor havde jeg kun 1,5 time til at få ordnet negle med nails art vel at mÊrke. Jeg sagde, at jeg jo nok måtte nÞjes med en farve, personalet mente godt de kunne nå det. De sagde, at de ville tilpasse mine Þnsker og hvor tidskrÊvende nailsart var, så vi nok skulle nå det, og det lykkedes til perfektion. Jeg er meget glad for det arbejde, der blev lavet.
Jeg vil klart anbefale Nails Art, hvor jeg har fået lavet negle mange gange. De holder bare! Det er det bedste sted, jeg nogensinde har fået lavet negle, og jeg har prÞvet adskillige steder, bl.a. også flere steder i USA.

2025幎10月31日

Tak for de fine ord, Ellen 💕
Vi er glade for, at du blev tilfreds med både design og oplevelse 🩷

Jeg har fået negle,shellak,hos dem

Jeg har fået lavet negle,shellak,hos dem rigtig mange gange, og resultatet er altid super godt, og med venlig betjening, og dygtig personale

2025幎10月18日

Hej Haji,

Tusind tak for dine fine ord 🩷
Det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥ 🫶🏻

Nailsart

DÃ¥rlig proces men ok resultat

Efter jeg så dem i Godaften Danmark vil jeg gerne vÊre Êrlig omkring min oplevelse hos dem som salon over de sidste 4 år. Deres produkter holder og jeg er tilfreds med resultatet. Når det er sagt så er det processen jeg flere gange har vÊret utilfreds med og det er jeg ikke alene om. Det er fÞrst og fremmest er det Êrgerligt at man ikke kan vÊlge hvem man skal have som behandler, hvilket resulterer i at man får en ny hver gang. Nogle gange har min behandling taget 30 minutter og andre gange 1,5 time afhÊngig af behandler. Derudover har jeg flere gange ventet i 20 + minutter på at det blev min tur på trods af jeg havde booket tid. For det tredje så bruger de så hÞj hastighed i neglefilsmaskinen at det tit brÊnder på neglen. Dette har vÊret gentagne i lÞbet af de 4 år jeg har vÊret der. For det fjerde forsÞgte jeg at få lashlift hos dem de gange min egen vippedame ikke havde tid. Dette har vÊret en skuffelse hver gang. Det lignede simpelhen ikke jeg havde fået foretaget et lashlift. Det har jeg også vÊret Êrlig omkring og de har sagt jeg kunne komme ind og få det lavet igen. Det har jeg gjort men stadig med et resultat som ikke var tilfredsstillende.

Jeg spÞrger stadig mig selv hvorfor der skulle gå flere år fÞr jeg tog mig sammen til at skifte sted. Men jeg ved det har vÊret den rette beslutning for mig. Salonen gÞr ikke alt galt men der er en grund til at de har så mange dårlige reviews. Jeg håber på denne besked kan vÊre en lÊring til at gÞre det bedre fremover.

2024幎12月23日

Hej Diana,

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse – og for at du har vÊret kunde hos os gennem flere Ã¥r.

Bare for at forklare lidt:
Vi har eksisteret i over 8 år, og fra dag ét har vi haft det samme koncept – nemlig, at man ikke kan booke en fast negletekniker.
Grunden er, at vi ofte har over 15 teknikere på arbejde ad gangen, og alles vagter varierer.
Vi Þnsker ikke at skuffe kunder, hvis de vÊlger en bestemt tekniker, som måske ikke er på vagt den dag.
Vores priser afspejler ogsÃ¥, at vi tilbyder et fleksibelt system, hvor kunderne hurtigt kan fÃ¥ en tid – og mange sÊtter netop pris pÃ¥ det koncept 💅🏻

Vi er forskellige mennesker, som arbejder forskelligt – vi er ikke ensartede maskiner 😊
Derfor kan der vÊre små forskelle i tempo fra gang til gang, men vi gÞr altid vores bedste for at levere et pÊnt og holdbart resultat.

Angående brugen af filmaskine:
Omkring 98% af neglesaloner i Danmark benytter filmaskine, da det er standard i branchen.
Oplevelsen kan dog variere fra person til person, alt efter hvor fÞlsomme ens negle er – det er helt individuelt, hvor meget man mÊrker.

Mht. lashlift er vi selvfÞlgelig kede af, at resultatet ikke levede op til din forventning.
Vi prÞver altid at gÞre vores bedste og sÊtter pris pÃ¥, at du gav os muligheden for at lave det om. Vi kan dog ikke finde nogen “Diana”, der har fÃ¥et lashlift hos os, sÃ¥ det ville vÊre en hjÊlp at fÃ¥ lidt mere konkret information, sÃ¥ vi kan undersÞge sagen nÊrmere. ☺

Til sidst vil vi gerne prÊcisere, at vores deltagelse i TV2-udsendelsen ikke handlede om dårlige anmeldelser.
Vi stod frem for at sÊtte fokus pÃ¥ den grovhed og ubehagelige opfÞrsel, som nogle medarbejdere desvÊrre oplever i salonbranchen – sÊrligt nÃ¥r kunder truer med dÃ¥rlige anmeldelser, isÊr hvis de skal betale for ved udeblivelser, forsent afbud m.m.)
Det handlede om at skabe mere respekt og forståelse for vores fag og de mennesker, der arbejder i det 💕

Vi tager din oplevelse til os og hÃ¥ber, du pÃ¥ trods af det stadig har haft mange gode besÞg hos os gennem Ã¥rene 💕

NailsArt Beauty Bar

Fast kunde og har altid vÊret tilfreds

Fast kunde og har altid vÊret tilfreds med mine negle 😊 har fÃ¥et lavet alt fra franske negle, til cateye, naturlige negle osv har ogsÃ¥ fÃ¥et lavet pÃ¥ fÞdderne og altid rigtig flot resultat.

2025幎10月4日

Hej Camilla,

Har brugt Nailsart nu i over 2 år

Har brugt Nailsart nu i over 2 år. Får altid super flotte negle og er meget tilfreds. De er meget venlig, lytter og guider godt til et pÊnt resultat!

2025幎10月20日

Hej Josefine,

Jeg har pÃ¥ TV2 lige lÊst om

Jeg har på TV2 lige lÊst om problemstillingen omkring manglende respekt for den virksomhed som Negleteknikker driver, og den hårde tone nogle kunder anvender overfor medarbejderne. Jeg så at Nails Art deltog i indslaget - godt at det tages op, og godt at Nails Art holder fast i en professionel forretning. Jeg har lige siden Nails Art startede vÊret kunde - og altid tilfreds! Man kan også mÊrke at ejerne driver en forretning med forretningsvilkår som kunderne skal overholde - andet ville vÊre uprofessionelt. Hvis det havde vÊret mange andre brancher ville man da aldrig udfordre forretningsvilkårene, som der berettes om indslaget. Derfor, tak for at I driver en professionel forening - fra en tilfreds kunde.

2025幎10月16日

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse og for din opbakning 💕 Vi elsker vores arbejde og vores kunder, og det er netop stÞtten fra loyale kunder som dig, der gÞr, at vi kan blive ved med at udvikle os og holde et hÞjt professionelt niveau 💅🏻
Tak fordi du har fulgt os helt fra starten – det sÊtter vi enormt stor pris pÃ¥ 🩷

Mvh
Nailsart

Fra negletid til retssag – det lugter af bondefangeri

Det var naivt af mig at stÞtte dem igen, selvom advarslerne stod skrevet sort pÃ¥ hvidt i anmeldelserne. Jeg endte med en stÊvning – for en menneskelig fejl, der kunne vÊre lÞst med almindelig kundeservice. Men her bliver du ikke mÞdt med forstÃ¥else. Her bliver du kÞrt over.

Det lugter af bondefangeri, og jeg er tydeligvis ikke den eneste, der har oplevet det. LÊs bare anmeldelserne – mÞnsteret er klart.

BookingbekrÊftelsen er tvetydig. Laver du én fejl, er det dit problem. Det skete for mig.

Jeg oplevede også en ubehagelig stemning i salonen. IsÊr én medarbejder (mÞrkhåret med briller, som ofte står og ryger) udviste en respektlÞs tone over for kolleger med anden baggrund. Det var ubehageligt at overvÊre som kunde.

Jeg stÞtter ikke virksomheder, der taler ned til hverken kunder eller medarbejdere – og jeg fortryder, at jeg nogensinde gjorde det.

VÊlger man at forblive kunde, så lÊs bookingbekrÊftelsen grundigt igennem ellers kan det ende med at koste dig.

Jeg er spÊndt på at se deres svar her på Trustpilot. Det plejer at vÊre lige så ubehÞvlet som servicen.

Svar til salonen:

Min hensigt var at komme til min tid, men jeg havde ved en fejl dobbeltbooket og blev fÞrst gjort opmÊrksom pÃ¥ det en time fÞr. Jeg blev mÞdt uden forstÃ¥else eller fleksibilitet – kun krav om, at jeg selv skulle hÊfte for den ekstra tid, hvis ingen andre tog den. Derfor valgte jeg at udeblive.

Dialogen via mail og SMS bestod udelukkende af betalingskrav – pÃ¥ trods af mine indsigelser og en Êrlig forklaring af situationen.

Og nej, jeg tror ikke, nogen overser jeres afbudspolitik. Den er jo nÊrmest overalt – skrevet i forskellige fontstÞrrelser, med asterisker over det hele. Det er netop derfor, det lugter af bondefangeri. Dejligt nemt at henvise til, men har i aldrig lÊrt noget om kÞbmandsskab og kundeservice? Der bÞr vÊre plads til fleksibilitet og menneskelighed, nÃ¥r kunder handler i god tro.

Det er Êrgerligt, at kritik konsekvent mÞdes med modstand frem for ydmyghed. Jeg har intet imod struktur – men nedladende adfÊrd og dÃ¥rlig kundeservice forklÊdt som regler stÞtter jeg ikke.

Sagen er afsluttet. Jeg deler blot min oplevelse, så andre er opmÊrksomme på, hvem de giver deres penge til.

2024幎12月6日

Hej Cam,

For at fortÊlle kort om den dag 04/12/24: du havde booket to tider, og vi ringede en time fÞr for at gÞre dig opmÊrksom på, at der var tale om en dobbeltbooking. Vi informerede om, at der kunne vÊre en risiko for at skulle betale for begge tider, hvis vi ikke kunne få en anden fra ventelisten ind. (Det var netop for at hjÊlpe dig). Vi synes, at vi ydet en god service ved at ringe til dig og informere på forhånd.

I stedet for at mÞde op til din aftale valgte du desvÊrre helt at udeblive, hvilket betÞd, at du hÊftede for begge bookinger.

Havde du valgt at komme, kunne vi have haft en dialog direkte i salonen og måske fundet en lÞsning. Den mulighed fravalgte du desvÊrre selv ved ikke at mÞde op.

Alle vores regler og afbudsbetingelser fremgÃ¥r tydeligt pÃ¥ hjemmesiden – netop for at undgÃ¥ situationer som denne. Hvis vi ikke informerede grundigt, ville det vÊre rimeligt at kritisere os.

I vores branche med mange daglige kunder er det nÞdvendigt at have klare retningslinjer omkring afbud og udeblivelser. NÃ¥r en tid ikke bliver aflyst i tide, bliver vi nÞdt til at opkrÊve betaling, da vi ellers stÃ¥r med spildt tid, som andre kunder kunne have haft glÊde af. I dit tilfÊlde blev der sendt bÃ¥de SMS og flere rykkere pÃ¥ mail – faktisk havde vi ogsÃ¥ en dialog pÃ¥ mail – fÞr sagen endte hos vores samarbejdspartner, som efterfÞlgende stod for stÊvningen.

At du har tabt en sag om udeblivelse betyder ikke, at vores medarbejdere skal fremstilles negativt. Det, at du efter dit sidste besÞg selv valgte at booke en ny tid hos os, viser desuden, at du trods alt fandt vores salon vÊrd at vende tilbage til.

Vi forstår, at du er frustreret, men netop derfor er det vigtigt altid at lÊse afbudspolitikken grundigt, når man bestiller tid i en salon.

Vi er en legitim forretning, der bestrÊber os pÃ¥ at mÞde alle med respekt og professionel service. Vi forstÃ¥r, at det kan fÞles Êrgerligt at skulle betale for "en fejl", men hÃ¥ber ogsÃ¥, at du kan se fra en erhvervsdrivendes side, at vi driver en forretning med mange medarbejdere og kunder – og at faste rammer og regler er nÞdvendige for, at det hele kan fungere.

Priserne svinger enormt

Priserne svinger enormt. Skal man have en anden farve koster det ekstra, skal neglene files runde koster det ekstra, alt koster ligesom ekstra. Og så holder de desvÊrre ikke engang sÊrligt lÊnge.

2025幎9月14日

Hej Laura,

tak for din anmeldelse 🌞

Hos os starter prisen for fransk gellak på egne negle fra 375 kr., hvilket tydeligt fremgår både på hjemmesiden og i din bekrÊftelsesmail som en fra-pris.

Som beskrevet ved bookingen afhÊnger den endelige pris af valg af farve og kant. Du Þnskede eksempelvis en fransk kant nr. 3 pÃ¥ vores fransk-plakat, (som findes pÃ¥ hvert bord), hvilket koster 50 kr. ekstra. Da du syntes, det blev for dyrt, valgte du i stedet en helfarve. Vi oplyser altid den samlede pris, inden vi begynder, sÃ¥ man kan tage stilling til, om man vil fortsÊtte eller vÊlge en anden lÞsning – prÊcis som du gjorde i dag.

Vi mener derfor ikke, at vores priser “svinger”, men at de varierer afhÊngigt af, hvilken type fransk kant eller design, man vÊlger. Jo mere avanceret arbejdet er, desto lÊngere tid tager det – og dermed afspejles det i prisen. Denne prissÊtning har vi haft siden starten, og vi har arbejdet pÃ¥ samme mÃ¥de i over 8 Ã¥r.

Vi arbejder fortsat med en lav grundpris sammenlignet med mange andre saloner, og variationen i pris skyldes netop de forskellige Þnsker til design.

Du besÞgte os ogsÃ¥ i august, og vi er glade for, at du valgte at komme tilbage igen. Det ser vi som et tegn pÃ¥, at du tidligere har vÊret tilfreds 🌷 Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dine nye negle ☺

NailsArt

ForfÊrdeligt sted

Dårlig oplevelse hele vejen rundt. Dårligt håndarbejde. Dårlig service af ejeren + han talte nedladende.

Mine Þjenvipper er overbukket og krÞllede.. fuldstÊndig Þdelagt

Forsinket med 20 minutter. Undskyldte hverken eller prÞvede at rette op på deres fejl.

2025幎9月2日

Hej Emma,

Hvis behandlingen er lavet hos os, må du meget gerne oplyse, hvornår og under hvilket navn du fik den lavet, da vi ikke kan finde nogen registrering.

Vores mandlige kollega/recepionist har ikke vÊret i dialog med nogen, der har klaget over en vippebehandling?!

Er du sikker pÃ¥, at du har fÃ¥et lavet behandlingen hos os – Nailsart beautybar ved svanemÞllen station - Østerbrogade 163?

Nailsart

Jeg får lavet både shellak og lashlift

Jeg får lavet både shellak og lashlift hos Nailsart ofte og begge dele holder rigtig lÊnge. Har fået lavet det mange forskellige steder men jeg synes at resultatet er aller bedst her.

2025幎7月29日

Hej Karoline,

Har vÊret hos Nails Art flere gange og

Har vÊret hos Nails Art flere gange og har kun vÊret tilfreds. 5 stjerner herfra ❀

2025幎6月20日

Hej Eva,

DÃ¥rlig oplevelse

DÃ¥rlig oplevelse. Ikke meget service over den behandling.

2025幎6月9日

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du ikke har oplevet den service, du havde forventet – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores kunder skal have.

Vi har forsÞgt at slå dit navn op i vores bookingsystem, men vi kan desvÊrre ikke finde nogen behandling. For at kunne forstå din oplevelse bedre og fÞlge op internt, vil vi sÊtte stor pris på, hvis du kan uddybe, hvilken behandling du har fået og hvornår.

Vi tager al feedback seriÞst og bruger den aktivt til at forbedre os – sÃ¥ tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk

Jeg var inde for at få fjernet noget gellak (som jeg også fik lavet hos Nailsart), og der var en fantastisk service. Neglene var blevet så flotte og havde haft dem på nÊsten en hel måned uden nogen problemer, ingen af neglene var knÊkket, selvom de var groet ret meget og jeg havde dem på i så lang tid, så det var virkelig fantastisk lavet. I det hele taget bare et virkelig godt sted med nogle gode priser

2025幎2月11日

Hej Marie,