Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skÊrtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til pÃ¥skesÞndag). Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 Ã¥r og har ikke haft dÃ¥r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fine produkter, men det er sgu lidt svÊrt nÃ¥r man er nybegynderð meget tykt (builder), sÃ¥ det skal Þves lidt og fik lavet lidt fejl her fÞrste gang, men det lÊre man ogsÃ¥ afð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mitt paket försvann med fraktbolaget, hörde av mig till kundtjÀnst och fick svar dagen efter. Dom gjorde spÃ¥rning och erbjöd sedan att direkt skicka ett nytt paket med samma innehÃ¥ll. Ingen retur, j... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Nailster er vi dedikerede til at levere de mest trendy, holdbare og stilfulde negleprodukter og tilbehÞr til vores kunder. Vi sÊtter en Êre i kvalitet, og vores mål er at hjÊlpe dig med at opnå de negle, du drÞmmer om. Del din Nailster-oplevelse her, og lad os vide, hvordan vi kan forbedre os. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hÞre fra dig!
Hurtig levering & 365 dages retur!
Sikker og hurtig shopping er vores prioritet.
1-2 hverdages levering - Hos os går det stÊrkt! Vi forstår, at du Þnsker dine varer så hurtigt som muligt, derfor tilbyder vi en lynhurtig levering på blot 1-2 hverdage. Du behÞver ikke vente lÊnge for at nyde dine kÞb. Vi strÊber efter at give dig den bedste shoppingoplevelse med hurtig og pålidelig levering, så du kan glÊde dig over dine produkter uden besvÊr.
Nydamsvej 2, 8362, HÞrning, ãã³ããŒã¯
- +4570605737
- info@nailster.dk
- nailster.dk
Har haft den absolut bedste service jegâŠ
Har haft den absolut bedste service jeg nogensinde har oplevet!! Jeg henvendte mig omkring en reklamationssag (som jo nogen gange sker), og der var ingen tÞven fra deres side. De lyttede og sendte med det samme et nyt produkt. Har aldrig oplevet bedre og hurtigere service. KÊmpe skud ud til de to piger der tog sig af min sag - håber de får deres anerkendelse!!
Har kun haft gode oplevelser medâŠ
Har kun haft gode oplevelser med Nailister. Mit barnebarn er storfavorit af produkterne og hun er meget dygtig til det.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Fine produkter

Super tilfreds
Altid super tilfreds med det jeg har bestilt og der er altid hurtig levering

nailster.dk ããã®åç
Good prices (especially on sales)
Good prices (especially on sales), fast delivery, easy to work with, nice choice of colors

nailster.dk ããã®åç
Har kun haft gode oplevelser med Nailster
Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skÊrtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til påskesÞndag).
Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 år og har ikke haft dårlige oplevelser.
De har mange forskellige gode (video)guides på hjemmesiden til brug af produkterne, som jeg kan anbefale, hvis man Þnsker at kaste sig ud i noget nyt.

Rigtig hurtig og god levering
Rigtig hurtig og god levering
Alle produkterne er sÃ¥ MEGA gode!ð€©ð
ðŒ
Det hele virker og ja alt er bare mega godtðð»ð
ðŒð

nailster.dk ããã®åç
jeg fik alergisk reaktion af colorâŠ
jeg fik alergisk reaktion af color coat, på mine hÊnder og det er stadig ikke gået vÊg!!!
Jeg havde i lang tid efter jeg havde brugt negle med forskellige ting, fået alergisk reaktion som klÞde med betÊndelse. Og det var fÞrst efter noget tid jeg lod mÊrke til at det var den fra nilster, jeg slog ud af, jeg var nemlig lidt tvivelsom.
så jeg skrev til dem, og de svarede efter en halv dag, og sage jeg skulle sende hvilken farve og nummeret på den. jeg skulle også sende nogen billeder af det og de sage så at det var en alergisk reaktion, og jeg skulle stoppe med at bruge det med det samme og sÞge lÊgehjÊlp. De skrev at detr stod på forsiden af deres hjemmeside, at man kan vÊre alergisk over for det, men jeg har kikket derinde, men jeg kan ikke se stedet hvor det står og i deres reklamer påstrejer de hele tiden at deres ting er fri for alt muligt, men aldrig i videoerne har de aldrig nÊvnt at man lige skal tjekke om man kan få alergiske reaktion på hÊnderne af det.
sÞde menesker på kundecervice men jeg havede regnet med lidt mere en bare at jeg skulle sÞge hjÊlp. men de tog situationen seriÞs, som de også skrev i beskeden, da jeg blev bedt for at sende billeder.
men jeg ville nok lige tjekke en ekstra gang nÊste gang jeg kÞber nogen negleting igen.

Goe produkter
Goe produkter, rask levering.
Elsker nailster. Skal absolutt bestille mer fra demâ€ïž

nailster.dk ããã®åç
De leverede pakken pÃ¥ det retteâŠ
De leverede pakken på det rette tidspunkt, holdt mig opdateret, og indholdet i pakken var ikke ridset.

Klart 5 ð fra mig.
Klart 5 ð fra mig.
Hurtig, imÞdekommende, effektive og god tone hele bestilling igennem.
Derudover fantastiske priser og gode produkter...siger min datter ð«¶ðâ€ïžð

Det er virkelig fede produkter ð
Det er virkelig fede produkter ð
Produkterne dur hele tiden som de skal ð
Meget hurtige til at sende ens pakke ð

nailster.dk ããã®åç
Super hurtig levering og skÞn service
Super hurtig levering og skÞn service, da jeg rakte ud med spÞrgsmÃ¥l. Tak - nu er konfirmationsgaven til min niece klaret ð

nailster.dk ããã®åç
Leveringen var super effektiv og altingâŠ
Leveringen var super effektiv og alting kom samlet og i god stand.