nailster.dk レビュヌ 5,626

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skÊrtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til pÃ¥skesÞndag). Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 Ã¥r og har ikke haft dÃ¥r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fine produkter, men det er sgu lidt svÊrt nÃ¥r man er nybegynder🙈 meget tykt (builder), sÃ¥ det skal Þves lidt og fik lavet lidt fejl her fÞrste gang, men det lÊre man ogsÃ¥ af😉

䌁業が回答したした

Mitt paket försvann med fraktbolaget, hörde av mig till kundtjÀnst och fick svar dagen efter. Dom gjorde spÃ¥rning och erbjöd sedan att direkt skicka ett nytt paket med samma innehÃ¥ll. Ingen retur, j... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 化粧品店
  3. ネむルサロン

圓該䌁業による蚘述

Hos Nailster er vi dedikerede til at levere de mest trendy, holdbare og stilfulde negleprodukter og tilbehÞr til vores kunder. Vi sÊtter en Êre i kvalitet, og vores mål er at hjÊlpe dig med at opnå de negle, du drÞmmer om. Del din Nailster-oplevelse her, og lad os vide, hvordan vi kan forbedre os. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hÞre fra dig!

Hurtig levering & 365 dages retur!

Sikker og hurtig shopping er vores prioritet.

365 dages returret - Hos os handler du med ro i sindet. Vi tror på vores produkter, og vi Þnsker, at du skal vÊre helt tilfreds. Derfor tilbyder vi en hel års returret, så du kan shoppe med tillid og ro i sindet.

1-2 hverdages levering - Hos os går det stÊrkt! Vi forstår, at du Þnsker dine varer så hurtigt som muligt, derfor tilbyder vi en lynhurtig levering på blot 1-2 hverdage. Du behÞver ikke vente lÊnge for at nyde dine kÞb. Vi strÊber efter at give dig den bedste shoppingoplevelse med hurtig og pålidelig levering, så du kan glÊde dig over dine produkter uden besvÊr.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

5626件のレビュヌ

Har haft den absolut bedste service jeg

Har haft den absolut bedste service jeg nogensinde har oplevet!! Jeg henvendte mig omkring en reklamationssag (som jo nogen gange sker), og der var ingen tÞven fra deres side. De lyttede og sendte med det samme et nyt produkt. Har aldrig oplevet bedre og hurtigere service. KÊmpe skud ud til de to piger der tog sig af min sag - håber de får deres anerkendelse!!

2026幎4月17日

Fine produkter

2026幎4月6日

KÊre Charlotte,

Vi er glade for at hÞre, at du kan lide produkterne. Vi beklager, at den tykke builder gel var svÊr at arbejde med som nybegynder. Vi sÊtter pris pÃ¥ din feedback og er glade for, at du lÊrer af dine erfaringer. Jeg vil anbefale at kigge i vores guideunivers efter videoer om builder gel og andet. Ellers er du altid velkommen til at kontakte kundeservice – sÃ¥ hjÊlper vi dig gerne. <3

Super tilfreds

Altid super tilfreds med det jeg har bestilt og der er altid hurtig levering

KÊre Marianne,

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine bestillinger og den hurtige levering. Tusind tak for din positive feedback, det betyder meget for os!

Team Nailster <3

Hurtig levering. Tingende er i orden:)

KÊre Merle,

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at tingene er i orden. Tak for din feedback!<3

Team Nailster <3

Good prices (especially on sales)

Good prices (especially on sales), fast delivery, easy to work with, nice choice of colors

2026幎3月30日

Dear Anna,

Thank you very much for your review! We are happy to hear that you are satisfied with both our prices, delivery, and selection.<3

We wish you a lovely day.
Best regards,
Team Nailster <3

Har kun haft gode oplevelser med Nailster

Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skÊrtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til påskesÞndag).
Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 år og har ikke haft dårlige oplevelser.
De har mange forskellige gode (video)guides på hjemmesiden til brug af produkterne, som jeg kan anbefale, hvis man Þnsker at kaste sig ud i noget nyt.

KÊre Matilde,

Vi er glade for at hÞre om din positive oplevelse med vores hurtige pakning og levering. Tak for din loyalitet gennem de sidste 3 år. Vi er glade for, at du finder vores guides nyttige! Tusind tak fordi du deler din oplevelse<3<3

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, intet at klage over

2026幎4月2日

KÊre Lene,

Vi er glade for at hÞre, at du havde en nem og hurtig oplevelse. Tak for din sÞde og positive feedback!<3

Rigtig hurtig og god levering

Rigtig hurtig og god levering
Alle produkterne er sÃ¥ MEGA gode!🀩💅🏌
Det hele virker og ja alt er bare mega godt👌🏻💅🏌💖

2026幎4月1日

KÊre Filippa,

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med leveringen og produkternes kvalitet! Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.<3

Team Nailster <3

jeg fik alergisk reaktion af color

jeg fik alergisk reaktion af color coat, på mine hÊnder og det er stadig ikke gået vÊg!!!

Jeg havde i lang tid efter jeg havde brugt negle med forskellige ting, fået alergisk reaktion som klÞde med betÊndelse. Og det var fÞrst efter noget tid jeg lod mÊrke til at det var den fra nilster, jeg slog ud af, jeg var nemlig lidt tvivelsom.

så jeg skrev til dem, og de svarede efter en halv dag, og sage jeg skulle sende hvilken farve og nummeret på den. jeg skulle også sende nogen billeder af det og de sage så at det var en alergisk reaktion, og jeg skulle stoppe med at bruge det med det samme og sÞge lÊgehjÊlp. De skrev at detr stod på forsiden af deres hjemmeside, at man kan vÊre alergisk over for det, men jeg har kikket derinde, men jeg kan ikke se stedet hvor det står og i deres reklamer påstrejer de hele tiden at deres ting er fri for alt muligt, men aldrig i videoerne har de aldrig nÊvnt at man lige skal tjekke om man kan få alergiske reaktion på hÊnderne af det.

sÞde menesker på kundecervice men jeg havede regnet med lidt mere en bare at jeg skulle sÞge hjÊlp. men de tog situationen seriÞs, som de også skrev i beskeden, da jeg blev bedt for at sende billeder.
men jeg ville nok lige tjekke en ekstra gang nÊste gang jeg kÞber nogen negleting igen.

2026幎4月11日

KÊre Laura,

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse med os. Det gÞr os virkelig kede af at hÞre, at du har fÃ¥et en allergisk reaktion.💜

Det er vigtigt for os at understrege, at gel polish – uanset mÊrke – indeholder akrylater, som kan give allergiske reaktioner, hvis produktet kommer i kontakt med huden. Vores produkter er udviklet i overensstemmelse med alle gÊldende EU-regler og er fri for de mest problematiske stoffer, sÃ¥ de er sikre at bruge korrekt. Du kan lÊse mere her: https://nailster.dk/pages/beautiful-nails-with-peace-of-mind

Vi gÞr os umage for at kommunikere dette så tydeligt som muligt flere steder. Det fremgår af alle vores produktbeskrivelser, på vores blog, i ordrebekrÊftelsen samt på fÞlgesedlen i pakken, at:
"Vores produkter indeholder acrylater, som kan forårsage allergiske reaktioner ved kontakt med huden. Skulle du komme til at få produktet på huden, bÞr du straks fjerne det med en cleanser for at mindske risikoen for allergi."

Derudover gÞr vi også opmÊrksom på, at produktet ikke må hÊrdes i lampen, hvis det er kommet på huden, da dette kan Þge risikoen for en allergisk reaktion.

NÃ¥r der opstÃ¥r en reaktion, anbefaler vi altid at stoppe brugen med det samme og kontakte en lÊge. Det gÞr vi, fordi det kun er en lÊge, der kan teste og vurdere en eventuel allergi – vi mÃ¥ og kan desvÊrre ikke selv foretage den vurdering.

Vi er glade for at hÞre, at du oplevede vores kundeservice som hjÊlpsomme, og vi tager selvfÞlgelig din feedback med os i forhold til at blive endnu tydeligere i vores kommunikation.💜

Goe produkter

Goe produkter, rask levering.
Elsker nailster. Skal absolutt bestille mer fra dem❀

2026幎4月10日

KÊre Ida,

Vi er glade for at hÞre, at I havde en god oplevelse med vores hurtige service. Vi sÊtter stor pris på jeres positive tilbagemelding. Tak fordi du delte din oplevelse! Det sÊtter vi kÊmpe stor pris på<3

Team Nailster <3

De leverede pakken på det rette

De leverede pakken på det rette tidspunkt, holdt mig opdateret, og indholdet i pakken var ikke ridset.

2026幎3月27日

KÊre Alexandra,

Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med leveringen og pakkens indhold. Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.<3

Klart 5 🌟 fra mig.

Klart 5 🌟 fra mig.
Hurtig, imÞdekommende, effektive og god tone hele bestilling igennem.
Derudover fantastiske priser og gode produkter...siger min datter 🫶😄❀🙏

2026幎4月8日

KÊre Olga,

Vi er glade for at hÞre, at I havde en god oplevelse med vores hurtige og effektive service. Vi sÊtter stor pris på jeres positive tilbagemelding om vores priser og produkter. Tak fordi I delte jeres oplevelse! Det sÊtter vi kÊmpe stor pris på<3

Det er virkelig fede produkter 🎉

Det er virkelig fede produkter 🎉
Produkterne dur hele tiden som de skal 😃
Meget hurtige til at sende ens pakke 👌

2026幎3月23日

KÊre du,

Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om vores produkter, og at de lever op til dine forventninger. Tak for din positive feedback og for at fremhÊve vores hurtige forsendelse.<3

Team Nailster <3

Super hurtig levering og skÞn service

Super hurtig levering og skÞn service, da jeg rakte ud med spÞrgsmÃ¥l. Tak - nu er konfirmationsgaven til min niece klaret 👌

2026幎3月30日

KÊre Henriette,

Hvor er det dejligt at hÞre, at du oplevede hurtig levering og en skÞn service. Tusind tak for din feedback, og vi er glade for, at du fandt den perfekte konfirmationsgave!<3

Team Nailster <3

SkÞnne produkter alt godt tilfreds

2026幎3月19日

KÊre Marianne,

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering og de skÞnne produkter. Tusind tak for din positive feedback!<3

Team Nailster <3

Leveringen var super effektiv og alting

Leveringen var super effektiv og alting kom samlet og i god stand.

2026幎3月17日

KÊre Maja,

Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med den effektive levering, og at alt ankom samlet og i god stand. Tak for din sÞde og positive feedback!<3

Super gode produkter

2026幎3月16日

KÊre Gitte,

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med de gode produkter! Tak for din dejlige feedback.<3

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。