Namaste serverer indisk mad i top klasse - jeg har spist frokost der et par gange og det har vÊret suverÊnt hver gang. Fantastisk butter chicken og chicken biryani, velsmagende mango lassie og lÊkker... ãã£ãšèŠã
Rubbish service but okay taste. I will probably never learn. This is the 3rd time I experienced to wait 30+ minutes more than promised. Every 5 minutes they said âjust 2 minutes moreâ. Apparentl... ãã£ãšèŠã
DesvÊrre en kedelig oplevelse med maden, efterfulgt af dÃ¥rlig hÃ¥ndtering heraf. Et stort ben i maden - kvÊlningsfare. Skrev til restauranten sammen dag og sendte billeder. Rykkede for svar nogle u... ãã£ãšèŠã
Bedste indiske restaurant i Roskilde. Uden tvivl! Vi henter ofte take-away og det er bare altid godt og autentisk. Hentede en stor bestilling til 12 personer i gÃ¥r, hvor vi selv havde lavet en fejl... ãã£ãšèŠã
Jeg vil sige at da jeg bestilte enâŠ
Jeg vil sige at da jeg bestilte en butter chicken, fÞlte jeg at jeg spiste en karolines tomatsuppe i boks. Det var meget skuffende, og vores vennegruppe på 4 var alle enige om smagen. Til den pris, holder det ikke
Tusinde tak for enestÃ¥ende service ogâŠ
Tusinde tak for enestÃ¥ende service og dejlig madâ€ïž
Rubbish service but okay taste
Rubbish service but okay taste.
I will probably never learn. This is the 3rd time I experienced to wait 30+ minutes more than promised. Every 5 minutes they said âjust 2 minutes moreâ. Apparently they prioritise Wolt and other delivery services over local customers who pick up themselves.
By the way very crowded for the seated guests. Not optimal these days either.
Virkelig nÊrrig restaurant
Virkelig nÊrrig restaurant.
Man bliver ikke mÊt af de portionsstÞrrelser der her bliver severet. 1 portion ris til 2 hovedretter er SÃ
nÊrrigt! Det svarede dårligt til at en person kunne få ris nok. Hvad sker der lige for det.
Desuden var der heller ikke meget butterchiken i 1 portion.
Kommer ikke her igen. 1 gang. Aldrig mere.
Vi var 8 pers
Vi var 8 pers. Som skulle holde fÞdselsdag vi havde bestilt bord.
DÃ¥rligt DE ikke taler DANSK, der var ikke dÊkket bord, efter de bitte bitte smÃ¥ portioner med varm mad var serveret mÃ¥tte vi selv gÞre opmÊrksom pÃ¥ manglende bestik, samt manglende servietter mm. Virkelig DÃ¥rlig service, ALT for dyrt til den stÞrrelse mad og standard. MEN SÃ
ER DET PRÃVET
Rigtig fin betjening og god mad
Rigtig fin betjening og god mad som var kÊlet for.
En af mine favoritter
Absolut en af mine favoritrestauranter i Roskilde med lÊkker mad og skÞnne omgivelser. Blev betjent af den sÞde restaurantchef, der gjorde oplevelsen til noget helt sÊrligt. Vi kommer helt sikkert igen og igen.
LÊkker mad og hyggeligt indrettet
LÊkker mad og hyggeligt indrettet - til super fornuftig pris. Vi kommer helt sikkert igen!
Ekstrem kedelig mad
Ekstrem kedelig mad.
Forret: gummirejer og industrikylling i standard sauce.
Hovedret: Man bliver i hvert fald mÊt af ris og sammenkogte retter. Ingen fantasi, ingen glÊde.
En gang og aldrig mere.
Meget svingende kvalitet
Meget svingende kvalitet. Vi har fået take-away derfra nogle gange. Deres naan brÞd er dyre og har enten ikke fået nok varme eller er brÊndt på, så dem kÞber vi ikke mere, men hovedretterne plejer at vÊre ok, samme ret smager dog vidt forskelligt når man bestiller igen. Hvilket er temmelig irriterende.
Her til aften fik vi samosa og hovedretter, og samosaerne var direkte uspiselige. De var ikke sprÞde, men blÞde og dejagtige og de lå i en sÞ af kold olie. Jeg ved ikke hvordan man bÊrer sig ad med at lave dem så ringe, udover ren sjusk.
Virkelig smagslÞs butterchicken er ikkeâŠ
Virkelig smagslÞs butterchicken er ikke i nÊrheden sf at smage som en butterchicken skal
Hurtig og venlig levering
Hurtig og venlig levering. God smag og god krydring - lige til vores smagslÞg:)
Forsinket og kold mad
Bestilte via just eat. Lovet levering var 18.55. Min mad kom fÞrst 20.30. NaanbrÞdet var koldt og tÞrt(og ikke med hvidlÞg som jeg bestilte). Min mad måtte en tur i mikroovnen for at blive varm. Jeg var temmelig skuffet
NÊrigt sted
De to stjerner er for indretningen af stedet. Maden smagte okay, ikke lige det bedste jeg havde smagt. I alle de indiske restauranter jeg har vÊret på, får man ris. Hvis man fx er 2 personer og bestiller 2 butterchicken menuer, så får man 2 ris med også. Men her får man kun 1 x ris pr 2 menuer? Det giver jo ikke mening. Ellers kan man selv bestille ekstra ris. Det er virkelig nÊrigt, for hvad koster det restauranten at give 2 ris til 2 personer ? Det er seriÞst det eneste sted hvor man kun får 1 portion ris til 2 personer, altså ved siden af menuen. Derfor spiser jeg der aldrig igen, jeg kan ikke fordrage nÊrige restauranter.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, skÞnne omgivelser og virkelig serviceminded personale. Helt sikkert 5 stjerner, hvis akustikken i rummet var bedre og hvis personalet kunne kommunikere på dansk.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse
Maden var lÊkker og betjeningen god. Der er en dejlig stemning i lokalerne, men akustikken er rigtig dårlig, ellers ville jeg give 5 stjerner.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, fantastisk mad. Alt var helt perfekt. God og venlig service
En utrolig god indisk restaurant iâŠ
En utrolig god indisk restaurant i Roskilde.
Maden har et nordisk prÊg rent visuelt, og det er virkelig klÊdeligt. Det er overskud på mynte og lime-hylden, så en almindelig danskvand får massere af smag, og den blev serveret i lÊkkert glas - super fedt!
Maden smager af noget, den smager som indisk mad skal smage og med variation i de forskellige retter. Kokken har en super fornemmelse og sans for krydderier.
Det var en meget autentisk oplevelse.
Personalet var yderst kompetent. Meget nÊrvÊrende og opmÊrksomme og med tid til spÞrgsmål og udveksling trods en travl aften.
Min datter og mand fik henholdsvis mangois og vaniljeis til dessert, de sagde det smagte godt, men rent personligt ville jeg nok undlade at shine desserten op med en klat sÞd dåseflÞdeskum, det matcher ikke den ellers hÞje standard.
En restaurant vi helt sikkert kommer på igen.
KÞb ikke mad her, medmindre du er til stÊrk mad!
KÞb ikke mad her, medmindre du kan lide meget stÊrk mad!
Dårlig oplevelse, og dårlig service.
Vi bestilte kylling med mild karrysause.
Skrev i kommentaren, at det slet ikke måtte vÊre stÊrkt.
Maden er nu leveret, og det er stÊrkt!
Ringede og spurgte hÞfligt om vi havde fået leveret den rette menu... Ja det havde vi, og den var mild.
Hun tilbÞd, at vi kunne kÞre op med maden, så de kunne putte mere kokosmÊlk i.
Sagde, at så kunne jeg selv gÞre det!
Hvorfor skal de komme chili i en ret, der skal vÊre mild jf., deres menu kort?
Forstår det ikke...
Ãrgerlig oplevelse, nÃ¥r man gerne vil stÞtte de lokale restauranter...
Du finder ikke en bedre indiskâŠ
Du finder ikke en bedre indisk restaurant i Danmark.
OvenikÞbet har de virkelige lÊkre lokaler og fantastisk service. ð
Dette er min stÞrste og varmeste anbefaling.
Tak fordi i har beriget os med sÃ¥ dejlig en restaurant i Roskilde, i har en kÊmpe fan ð