レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for Namiso ! Jeg elsker alle deres produkter – Serviceniveauet er ogsÃ¥ helt fantastisk; personalet er altid hjÊlpsomme, imÞdekommende og professionelle. Jeg ser med pÃ¥ alle... もっず芋る

Jeg opdaterer hermed min anmeldelse, da sÞde Natalie fra Namiso.dk yder en virkelig tilfredsstillende service. Hun henvender sig hvis til mig, fordi jeg havde fÃ¥et kÞbt et produkt, som simpelthen ik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har handlet her helt fra starten, fra fÞr de hed Lovingly, og Natalie kÞbte virksomheden, og har derfor fulgt dem i mange Ã¥r. Nu hedder de NaMiSo, men kvaliteten er den samme – faktisk bedre end n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Namiso fÞr lovingly giver den bedste guidning og betjening 🙏🏻♥ de lÊkreste produkter der er nÞje udvalgt af Natalie og hendes team 🀍 Elsker at fÞlge med hos jer 🥰

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Hos NAMISO.dk finder du nÞje udvalgte produkter inden for skÞnhed, velvÊre og selvforkÊlelse. Vi Þnsker at inspirere til små Þjeblikke i hverdagen, hvor du kan sÊtte tempoet ned og give dig selv eller en du holder af, lidt ekstra omsorg. Vi tilbyder både enkeltkÞb og vores sÊrlige medlemsklub NAMISO Exclusive, hvor du får fordele som gratis fragt, månedlige overraskelser, adgang til eksklusive tilbud og muligheden for at optjene point på dine kÞb. Vi sÊtter en Êre i god kundeservice, hurtig levering og et univers, hvor kvalitet og velvÊre går hånd i hånd.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

78件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Namiso FAN

Jeg ser med pÃ¥ alle deres lives pÃ¥ some og det gÞr bare oplevelsen endnu bedre – man fÞler sig virkelig som en del af fÊllesskabet. Jeg er uden tvivl en kÊmpe fan og kan varmt anbefale dem til alle!

2026幎4月7日
自発的なレビュヌ

Dokumenteret aftalebrud og stÊrkt kritisabel kundehåndtering

Jeg har haft et forlÞb med Namiso, som jeg desvÊrre er nÞdt til at advare andre forbrugere imod.

Sagen startede i maj 2025 og har nu stået på i flere måneder uden reel lÞsning. Undervejs har kommunikationen vÊret prÊget af skiftende meldinger, manglende svar og en meget uprofessionel tone fra virksomhedens side.

Det mest alvorlige i sagen er fÞlgende:

• Virksomheden har flere gange skriftligt bekrÊftet, at en ordre ville blive afsendt – men afviser nu at sende den alligevel
• Jeg er blevet bedt om at oplyse ordrenummer pÃ¥ en ordre, de selv burde kunne fremsÞge i deres system
• Simple Êndringer (fx farveskift pÃ¥ plomberede varer eller smÃ¥ justeringer i antal) har udlÞst uforholdsmÊssige og personlige reaktioner fra medarbejdere
• Der har vÊret lange perioder uden svar – i ét tilfÊlde over en mÃ¥ned – fÞr sagen igen blev taget op, og det fÞrst 3/4 Ã¥r inde i forlÞbet
• Jeg har i perioder ikke haft reel mulighed for at handle hos virksomheden, da dialogen er brudt sammen og jeg er blevet blokeret

Virksomheden har nu ensidigt erklÊret sagen for afsluttet, uden at forholde sig til deres egne tidligere tilsagn. Det efterlader mig som kunde med en oplevelse af manglende ansvar og et klart brud på indgåede aftaler.

Set fra et forbrugerretligt perspektiv er det stÊrkt problematisk, når en virksomhed:
– Ikke overholder egne skriftlige tilsagn
– Undlader at fÞre sagen til ende
– Skifter forklaring undervejs
– Og samtidig afviser dialog

Sagen er derfor indbragt for relevante instanser, herunder ForbrugerklagenÊvnet og Forbrugerombudsmanden.

Jeg havde oprindeligt en positiv forventning til virksomheden, men forlÞbet har vÊret prÊget af usikkerhed, frustration og manglende professionalisme.

Jeg kan på den baggrund ikke anbefale at handle hos Namiso.

Mit svar på Namisos svar d. 2. april 2026:

Tak for jeres svar.

Jeg mÃ¥ sige, at det er bemÊrkelsesvÊrdigt – og Êrligt talt pinligt – at I efter jeres egne ord har haft “45 siders mailkorrespondance” med mig og stadig ikke har formÃ¥et at lÞse en sag, der i sin kerne er helt simpel.

1. “45 sider” – hvad dokumenterer det?

“Efter nu 5 ‘1-stjernede anmeldelser’ og 45 siders mailkorrespondance
”

Det dokumenterer ikke et problem hos mig – det dokumenterer en sag, der:
• ikke er blevet lÞst
• er blevet trukket i langdrag
• er håndteret inkonsistent

2. LÞfte om lÞsning – aldrig fulgt op

Du skrev:

“Jeg vil gerne prÞve at sÊtte mig ind i sagen her ❀”

Alligevel er sagen nu efter nÊsten 2 måneder (og samlet ca. 3/4 år) stadig ikke lÞst, og I afslutter ensidigt:

“Fra vores side betragtes sagen som afsluttet”

3. Aftalebrud vedr. ordre

Du skriver nu:

“ordren [
] blev ikke endeligt bekrÊftet”

Men tidligere er det skriftligt oplyst, at den ville blive ekspederet.

Hvis den nu ikke sendes, er der tale om aftalebrud.

4. Ulovlig begrÊnsning af kundeadgang

I skriver:

“Du har hele tiden haft adgang til vores webshop”

Dette er faktuelt forkert.

Jeg har dokumentation for, at:
• jeg blev blokeret på jeres sociale medier
• jeg fik det skriftligt 5–8 gange, at jeg ikke måtte handle hos jer

Dette skete på baggrund af helt almindelig forbrugeradfÊrd:
• Þnske om at ombytte en vare
• Þnske om at tilfÞje en vare til en ordre

At reagere med blokering og nÊgte handel på den baggrund er ikke lovligt.

5. Kundeservice i praksis

I skriver, at min adfÊrd var problematisk.

Faktum:
• der var ingen andre kunder i butikken
• en simpel ombytning (PuroBIO 01 → 02) tog 45 minutter

Det taler for sig selv.

6. Udokumenterede beskyldninger

I skriver:

“adfÊrd oplevet som utryg”
“screenshots klippet sammen”

Der fremlÊgges ingen dokumentation.

Jeg afviser begge dele fuldstÊndigt.

7. Returnering – gentagne tilbud fra min side

Jeg har gentagne gange skrevet, at:
• I kan få jeres varer retur
• herunder bind, sten og medlemsgave, jeg ikke har bestilt

At fremstille det som om, jeg “tilbageholder varer”, er misvisende.

8. Afvisning af rimelig lÞsning

Mit forslag:
• kÞb for 1.000–2.000 kr.
• 35% kompensation

Dette svarer til et begrÊnset belÞb og skal ses i lyset af:
• flere mÃ¥neders forlÞb
• tabte tilbud (60–70%) pga. jeres egen blokering

I afviser uden reelt alternativ.

9. Jeres egen modsigelse

I skriver:

“Det er ikke en dialog, vi kan fortsÊtte i”

Men vÊlger samtidig at:
• skrive lange svar
• fremsÊtte nye beskyldninger

Konklusion

Jeres håndtering er prÊget af:
• manglende opfÞlgning
• skiftende forklaringer
• udokumenterede beskyldninger
• ulovlig begrÊnsning af kundeadgang
• afvisning af lÞsning

Efter 45 sider:

Pinligt.

Videre forlÞb

Sagen er nu i myndighedernes hÊnder.

Det er efter min vurdering den eneste rimelige vej efter ca. 3/4 år, hvor I ikke har formået at lÞse en simpel henvendelse, men i stedet har reageret på helt almindelige forbrugerrettigheder med blokeringer og gentagne trusler.

Alt er dokumenteret.

2026幎4月1日

Hej Agna.

Efter nu 5 “1-stjernede anmeldelser” og 45 siders mailkorrespondance bliver vi nÞdt til at redegÞre for sagens forlÞb og stille spÞrgsmÃ¥l ved formÃ¥let med de mange trusler og anklager mod os.

Vi har haft meget svÊrt ved at forstÃ¥, hvorfor denne sag er eskaleret sÃ¥ voldsomt. Vi har i hele forlÞbet forsÞgt at imÞdekomme dig – som vi gÞr med alle kunder – og endda gÃ¥et lÊngere end normalt for at lÞse de problemstillinger, du har rejst. Vi har ombyttet, accepteret returneringer og gennemfÞrt refunderinger, men konflikten er fortsat blevet optrappet.

Vi har sÃ¥gar refunderet dig for varer, som du har valgt at tilbageholde under denne sag, fordi, som du skriver: ”Jeg har fortsat returvarerne liggende samlet og klar til returnering. Jeg har dog haft behov for vished omkring bÃ¥de kommunikationen og mine rettigheder i forbindelse med returneringen, fÞr jeg sender dem afsted”
Du har altså ikke returneret varer, du har fået pengene tilbage for – selv efter mere end 6 måneder – på trods af at vi har stillet returlabel gratis til rådighed. Dette begrundes fra din side bl.a. med, at du har arbejdet hos Rudolf Care.

Vi har forsÞgt at afslutte alle dine “anklagepunkter”, men bliver gentagne gange mÞdt med nye krav og eskalationer, som vi ikke kan imÞdekomme.

I dine mails fremgår bl.a.:
”Du har nu et valg:
Hvis sagen ikke lÞses, (altså hvis ikke vi giver dig 30% i 2 mdr) går den videre med:
- En ny opdateret og uddybende Trustpilot-anmeldelse
- Inddragelse af Forbrugerombudsmanden, ForbrugerklagenÊvnet og MiljÞstyrelsen
Jeg afventer din endelige tilbagemelding senest onsdag kl. 12.00.”

”Det er trist, og jeg opdaterer med ny Trustpilot og kontakter jeres Þvrige brands. Flere af dine brands arbejder mine samarbejdspartnere ogsÃ¥ med, fx Idun. SÃ¥ er det ikke bare lidt pinligt?”

” Jeg driver i Þvrigt en stÞrre livsstilsgruppe pÃ¥ Facebook med omkring 108.000 medlemmer, hvor jeg normalt deler positive erfaringer med produkter og virksomheder. Netop derfor er det ogsÃ¥ vigtigt for mig, at sager som denne afsluttes ordentligt.”

”Jeg giver jer til pÃ¥ mandag kl. 12:00 til ag fÃ¥ rettet op pÃ¥ det hele, og ellers kontakter jeg Trustpilot. DernÊst bliver det min advokat, videre til Fyns Politi, og resten kommer til henholdvis MiljÞstyrelsen, Forbrugerombudsmanden og ForbrugerrÃ¥det.”

Dette er blot et mindre udsnit. Vi kan ikke imÞdekomme krav om 30% rabat i flere måneder eller vouchers på 35% til hele webshoppen. Det er et urimeligt krav i forhold til sagens karakter.

Du har derudover kontaktet en af vores leverandÞrer med henblik på at få dem til at genoverveje samarbejdet med os, fordi du ikke var tilfreds med et svar på Instagram. EfterfÞlgende har du fremsendt screenshots, som viste sig at vÊre klippet sammen og taget ud af kontekst, hvilket ikke stemte overens med den faktiske dialog.

Du har hele tiden haft adgang til vores webshop. Det er ikke muligt at blokere kunder fra at handle, og der har derfor aldrig vÊret en begrÊnsning. Vi har dog stillet spÞrgsmÃ¥l ved, hvorfor du Þnsker at handle hos os, nÃ¥r dine ordre 9 ud af 10 gange ender med refundering eller Êndringer – og varer fortsat ikke returneres, selvom pengene er tilbagebetalt.

Vi har i en periode blokeret din profil på Instagram for at beskytte vores personale, som oplevede din adfÊrd som utryg. Det samme gjaldt ved dit besÞg i butikken, hvor adfÊrden blev oplevet som ubehagelig af både personale og kunder.

Vi oplever, at sagen fortsat forsÞges optrappet, selvom alle konkrete forhold er håndteret. Det er ikke en dialog, vi kan fortsÊtte i.

Webshoppen er Ã¥ben for dig som for alle andre, og din blokering er ophÊvet. At vi stiller spÞrgsmÃ¥l ved Þnsket om fortsat at handle hos os efter dette forlÞb, er en anden sag – men det stÃ¥r dig frit for.

På den baggrund betragter vi sagen som afsluttet fra vores side. Vi håber også, den afsluttes fra din side.

Alt i dette svar kan dokumenteres.

Natalie

LÊkre produkter

LÊkre produkter, de lever fuldt ud op til hvad de lover, man kan mÊrke de brÊnder for, at give/lave de bedste og reneste produkter.
Kundeservice er altid til at få fat på, og behjÊlpelig, hvis man har brug for hjÊlp/svar.

Hej Susanne 💗

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det gÞr mig så uendelig glad at du kan mÊrke vores passion og at du elsker vores produkter.

Tusind tak fordi du shopper hos os, det gÞr mig SÅ stolt.

Natalie Maria 💗

Produkterne lever op til beskrivelserne

Produkterne lever op til beskrivelserne ♥
Og jeg har altid mulighed for at stille spÞrgsmål til både produkter og ikke mindst en kyndig vejledning til at afhjÊlpe min problematik om det er helse sminke eller hudpleje

Hej Line 💗

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, hvor er jeg bare glad for at lÊse din besked 💗Vi gÞr vores bedste hver eneste dag for at hjÊlpe og vejlede, sÃ¥ man er sikker pÃ¥ at bestille det rigtige, sÃ¥ det er bare SÅ dejligt at hÞre at du mÊrker dette - tak fordi du tog dig tid til at skrive 💗

Natalie Maria - NAMISO

Altid god service ved namiso

Altid god service ved namiso. Elsker hendes produkter og den tid Natalie bruger pÃ¥ at fortÊlle om andre produkter🫶

Hej 💗

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det gÞr mig bare SÅ glad! 💗 Og jeg elsker at du fÞlger med og kan bruge det jeg siger pÃ¥ story - det elsker jeg 🙌🏌

Natalie Maria - NAMISO

Virkelig skÞn serum

Virkelig skÞn serum, som fugter maksimalt og efterlader min hud dejlig blÞd uanset om jeg bruger den over natten eller i min dagcreme. Kan klart anbefale den.

2026幎2月24日

Hej 💗

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og hvor bliver jeg bare glad for at hÞre, at du er vild med vores Nordic Nature Drops serum. Det gÞr mig bare SÅ glad.

Tak fordi du shopper hos os 💗

Meget inspirerende opslag

Meget inspirerende opslag, altid super god service og godt humÞr☺ Et kÊmpe udvalg af produkter for alle og alle prisklasser 😍😍 Kan varmt anbefale at fÞlge jer og give jeres lÊkker butik et besÞg♥

2026幎1月22日

Hej Henriette 🩷

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - den gÞr mig bare SÅ glad og stolt! 🩷 Tak for at dele din mening og tak fordi du vil vÊre en del af vores univers - det betyder SÅ meget!

Natalie Maria, NAMISO

Fantastisk og nÊrvÊrende netbutik og

Fantastisk og nÊrvÊrende netbutik og fysisk butik 💕 100% trygt og Êgte og med vidunderlige produkter og god vejledning 💕🩷
Her er virkelig en virksomhed som oprigtigt vil deres kunder det bedste

2026幎2月7日

Hej Gitte 🩷

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder langt mere end du tror 🩷

Og jeg bliver bare så glad for at lÊse at du elsker vores univers! Hvor er det bare fantastisk! Tak fordi du vÊlger os.

Altid god service

Altid god service - og skÞnne produkter.

2026幎1月22日

Hej Tine 💗

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget at du tog dig tid til at skrive den, og det gÞr mig så glad at du kan lide de produkter vi har på shoppen.

Tak fordi du handler hos os 💗

6-stjernet oplevelse gang på gang

MÃ¥ simpelthen tage hatten af for deres kundeservice.

Min kone og jeg handler en del her, og det er en super god oplevelse hver gang.

Personalet er super sÞde, hjÊlpsomme og gode til at vejlede både på mail og i butikken.

Kan klart anbefale dem!

2026幎1月29日

Hej Mathias.

Hvor bliver jeg glad for at lÊse din anmeldelse. Det betyder simpelthen sÃ¥ meget at I handler hos os og altid har en god oplevelse - det er det vigtigste for os! 🙌🏌

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde og tak fordi I handler hos os.

Tryghed og fuld service

Hun henvender sig hvis til mig, fordi jeg havde fået kÞbt et produkt, som simpelthen ikke ramte mig rigtigt. Hele belÞbet returneret. Hun Þnsker tilfredse kunder, og sikke en tryghed det giver at handle et sted, som hos Natalie /namiso.dk
Kun varme anbefalinger herfra.

2025幎12月10日

Hej Hanne ❀

Tusind tak for din anmeldelse og tak for en god snak. Jeg gÞr virkelig min ypperste hver dag for at give en så god oplevelse til alle som overhovedet muligt, så jeg er så glad for at vi kunne få snakket sammen. ❀ Jeg håber at se dig igen på NAMISO.dk

Ug handle kan anbefales

Ug handle kan anbefales

2025幎11月21日

Hej Pia ❀

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ❀ Det betyder så meget at du vil anbefale at shoppe hos os - tusind tak.

Fantastiske produkter ❀

Fantastiske produkter ❀
Absolut en daglig fast rutine ❀

2025幎11月17日

Hej Mette ❀

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner, det gÞr mig simpelthen så glad! Tak fordi du fÞlger med og vÊlger at shoppe hos netop os, det betyder så meget for mig ❀

Gode varer og gode rabatter

Gode varer og gode rabatter

2025幎10月22日

Hej Janne 🀍

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det gÞr mig bare så glad. Tak fordi du er en del af vores univers.

Natalie Maria, NAMISO

Det er et fantastisk sted at handle

2025幎10月22日

Tusind Tak for de 5 stjerner, Dianna 💫

Hvor er det dejligt at hÞre, at du synes, NAMISO er et fantastisk sted at handle. Det betyder mere, end du tror – for vi lÊgger hele vores hjerte i alt, vi laver.

Jeg er oprigtigt glad og stolt over, at du vÊlger netop os.

Altid vildt god service

Altid vildt god service. Inspirerende og menneskelige. Elsker dette univers.

2025幎9月22日

Tusind tak for din anmeldelse, Louise 🀍

At du oplever universet som inspirerende og menneskeligt, gÞr mig uendelig glad! Det er netop dét, jeg Þnsker, NAMISO skal vÊre – et sted med bÃ¥de varme og faglighed.

Jeg er så glad og stolt over, at du handler hos os.

Natalie Maria – NAMISO

Alle fortjener en bid af lykke hver dag

Jeg elsker simpelthen alle mine gua sha fra NatalieMaria og de er en fast del af min aftenrutine og ved behov! Cupperne fra pro1 sÊttet fÃ¥r jeg ikke brugt sÃ¥ meget som jeg gerne ville, men de er en kÊmpe lifesafer nÃ¥r jeg vÃ¥gner med poser under Þjnene og vÊske i ansigtet og det er simpelthen sÃ¥ magisk at kunne fjerne pÃ¥ ganske fÃ¥ minutter 😍
Rosemasken, også fra NatalieMaria er en fast fÊllesaktivitet her hjemme når vi har maske'mandag og jeg kunne simpelthen blive ved!
Jeg elsker alt jeg har fra NaMiSo ❀

2025幎10月1日

Tusind Tak for de 5 stjerner, Sandra 🌞

Jeg elsker at hÞre, hvordan du bruger dine gua sha og cupping-produkter – og at de er blevet en fast del af dine smÃ¥ hverdagsritualer. “Maske-mandag” lyder som ren selvforkÊlelse og som en virkelig skÞn rutine.

Jeg er så taknemmelig og stolt over, at du vÊlger NAMISO til din skÞnhedsrejse.

Natalie Maria – NAMISO

Webshop med masser af kÊrlighed og ekspertise❀

Jeg elsker at handle pÃ¥ shoppen og deres lives. De sÊlger nÊrmest alt og vigtigst, de ved hvad de taler om og er meget grundige i at vejlede og fortÊlle om alle de lÊkre produkter. Jeg er KÆMPE fan og sender hjertens gerne de varmeste anbefalinger videre til andre❀

2025幎9月22日

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse, Charlotte ❀

Jeg blev bare sÃ¥ glad for din anmeldelse – at du mÊrker bÃ¥de kÊrlighed og ekspertise betyder alt, for det er prÊcis sÃ¥dan, jeg Þnsker, NAMISO skal fÞles.

Tak for din stÞtte, dine anbefalinger og din trofasthed. Jeg er virkelig stolt over, at du shopper hos netop os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。