äŒæ¥æ å ±
- 玳士衣æåº
- ã¹ã±ãŒãããŒãçšååº
- è¥è åãè¡£æååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nathalie Store Àr en Multi-Brand butik med ett noga utvalt sortiment för hela familjen. Vi handplockar alla varor och hos oss hittar ni allt från limiterade fotoböcker, heminredning, barnmode, damklÀder , herrklÀder, trendigt streetmode, skateboards och mycket mer som vi Àlskar! Vi har vår fysiska butik i NorrtÀlje och det Àr också hÀrifrån vi skickar våra varor. Vi erbjuder snabba leveranser och ett unikt utbud. Dessutom finns vi på Instagram ,e-mail och telefon för personlig hjÀlp med dina inköp...!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Personlig service
Personlig service. Mycket hjÀlpsam för att få till bÀsta möjliga köp.
NorrtÀljes bÀsta klÀdesaffÀr!
VÀldigt snabb service
VÀldigt snabb service. Fint inslaget och en hÀlsa ifrån butiken.
Dom SMSade mig personligen för att detâŠ
Dom SMSade mig personligen för att det inte fanns några stickers i lager o bad Àven om ursÀkt för de, 10/10 kundservice. Plus va de Àven elit kvalitet på produkterna.
Ej nöjd
Skickade tillbaka ett armband för en mÃ¥nad sedan. Ringde efter tvÃ¥ veckor dÃ¥ köpet inte hade uppdaterats pÃ¥ Klarna. Ingen Ã¥tgÀrd fast det lovades. Ringde pÃ¥ nytt efter att Klarna sÀnt pÃ¥minnelse efter ytterligare tvÃ¥ veckor. Frakt+ retur tillbaka 158 krâŠ

Nathalie Store ããã®åç
Sjukt snygga streets & casual klÀder
Sjukt snygga streets & casual klÀder. Lika vackra som professionell & trevlig personal. Ett mÃ¥ste för svenska Dance / House DJâs.
The One & only

Super mysig butik
Jag Àr super nöjd med mitt halsband som jag bestÀllde via telefonen. Dagen innan hade jag sett det i den fysiskabutiken men vågade inte fråga dÀr om det fanns i fler fÀrger Àn de rosa och Lila som hÀngde framme. Men blev glad nÀr jag hittade en fÀrg som var mer jag i webbbutiken.

BÀsta butiken
Utan tvekan Roslagens hÀftigaste butik! Omsorgsfullt utvalda produkter av hög kvalité och smakfull design. HÀr hittar du något för både stora och små, för såvÀl garderoben som för hemmet. Dessutom mycket bra service och hjÀlpsam personal.
Riktigt snygga utvalda klÀderâŠ
Riktigt snygga utvalda klÀder från flera olika mÀrken. Levande utbud. Bra smakråd och service. Jag hittar alltid något jag vill ha.
Toppenservice!
Toppenservice! En av mina favoritbutiker att handla hos, både Online och i den mysiga NorrtÀljebutiken!
Ett helt underbart butik!
Ett helt underbart sortiment, fantastiskt bemötande och otrolig service!
Hittar alltid nÃ¥got till mig sjÀlv och fina presenter till nÀra och kÀra. NathalieStore Àr en fantastisk butik. Missa inte deras skyltning och butik om du Àr pÃ¥ besök i NorrtÀlje! Snabba leveranser Àr ett stort plus. ð
Enkelt att bestÀlla och snabba pÃ¥ attâŠ
Enkelt att bestÀlla och snabba på att leverera
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹