Super god oplevelse. Jeg bestilte en hybrid tyngde dyne og den er simpelthen sÃ¥ lÊkker stor og fluffy lige noget for mig wow jeg er forelsket i den. Hele oplevelsen er super lÊkker med opmÊrksomhed pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fra da jeg bestilte min vare, blev den leveret på under 24 timer. Derudover er jeres Premiere sovemaske 3.0 virkelig god. Den dÊkker alt lys og er mega behagelig at sove med. Meget tilfreds kunde :)
Hurtig og prÊcis levering. âNÊseudviderenâ virker og jeg fÃ¥r igen luft gennem nÊsen om natten. DesvÊrre passer den ikke helt til min nÊse og falder helt eller delvist ud, nÃ¥r jeg sover. Derfor ikke 5... ãã£ãšèŠã
Synes det er helt fantastisk, nÃ¥r der er nogen der tager ansvar for deres produkter! Havde en lidt uheldig oplevelse med deres snorke guard! Men de var lynhurtige til at tage fat i mig! TilbÞd mig pe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Nattelyst ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en dansk ejet webshop, der tilbyder et omhyggeligt udvalg af soverelaterede varer, som sovemasker, Þrepropper, blålysbriller og mundtape. Vores mission er at hjÊlpe dig med at få en roligere og mere afslappende sÞvnoplevelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.
BesÞg vores hjemmeside på https://nattelyst.dk/ for at udforske vores komplette sortiment og få mere at vide om os. Du kan også gå direkte til vores online shop på https://nattelyst.dk/shop/ for at se vores produkter og finde den perfekte lÞsning til dine sÞvnbehov.
Hvis du er på udkig efter sovemasker, tilbyder vi et bredt udvalg af komfortable og effektive lÞsninger, der er designet til at give dig fuldstÊndig mÞrke og maksimal afslapning. Tjek vores kategori af sovemasker på https://nattelyst.dk/kategori/sovemasker/ og find den perfekte pasform til din sÞvnstil.
Hos Nattelyst er vi også passionerede omkring at uddanne vores kunder om vigtigheden af god sÞvn og hvordan man opnår det. Vi tilbyder en rÊkke informative artikler og ressourcer på vores blog, så du kan få indsigt i sÞvnens mysterier og hvordan du kan forbedre din egen sÞvnkvalitet. LÊs vores artikel om de 5 sÞvnstadier og få en dybere forståelse af, hvad der sker, mens du sover: https://nattelyst.dk/de-5-soevnstadier-forstaa-hver-enkelt-af-dem/
Gennem vores produkter og viden Þnsker vi at skabe en verden, hvor alle kan nyde godt af en sund og genoprettende sÞvn. Vi tror på, at en god nats sÞvn er grundlaget for et godt liv og strÊber efter at gÞre en forskel, én nat ad gangen.
FÞlg os pÃ¥ Instagram og bliv en del af Nattelyst-familien. Vi deler regelmÊssigt tips, inspiration og nyheder om vores produkter, sÃ¥ du kan fÃ¥ mest muligt ud af din nattesÞvn. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med at sove bedre og drÞmme stÞrre. ð€ #Nattelyst
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god oplevelse og lÊkker dyne
Super god oplevelse. Jeg bestilte en hybrid tyngde dyne og den er simpelthen så lÊkker stor og fluffy lige noget for mig wow jeg er forelsket i den. Hele oplevelsen er super lÊkker med opmÊrksomhed på detaljen. LÊkkert pakket ind og man kan mÊrke at varerne er i hÞj kvalitet. Desuden fik jeg en gratis sovemaske med wow hvor er det bare lÊkkert. Tak for det
Mega tilfreds
Hurtig levering og det er super NiceâŠ
Hurtig levering og det er super Nice briller ðððŒGod kvalitet
hurtig levering og virkelig godâŠ
hurtig levering og virkelig god sovemaske. Kan klart anbefale en sovemaske fra dem.
Luft i nÊsen
Hurtig og prÊcis levering. âNÊseudviderenâ virker og jeg fÃ¥r igen luft gennem nÊsen om natten. DesvÊrre passer den ikke helt til min nÊse og falder helt eller delvist ud, nÃ¥r jeg sover. Derfor ikke 5 stjerner.
Meget glade for vores kÞb
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel. Sovemasken mÃ¥ vÊre markedets bedste, tror jeg. ððŒ
Hurtig service!
Synes det er helt fantastisk, når der er nogen der tager ansvar for deres produkter! Havde en lidt uheldig oplevelse med deres snorke guard! Men de var lynhurtige til at tage fat i mig! TilbÞd mig pengene tilbage! Men har valgt at give den endnu et forsÞg! Så nu her 3 dage efter har jeg allerede det nye produkt leveret! Det er da til at forstå!
Så indtil videre, må jeg sige at servicen ihvertfald har vÊret i top!
Lever op til forventningerne
Ikke meget at sige, det lever jo op til anmeldelserne.
100% anbefales
100% anbefales. Jeg har besluttet at sove i min egen seng igen, selvom min mand snorker helt vanvittigt. Man mÃ¥ jo investere i parforholdet. ð
Jeg bestilte min anti-snorkeâŠ
Jeg bestilte min anti-snorke bideskinne, og jeg modtog den allerede 2 dage efter. Jeg har ikke fået den afprÞvet endnu da min kone ikke har vÊret hjemme, så jeg er spÊndt på hvor godt den virker nu hun kommer hjem idag..
Alt var som det skulle vÊrevi forholdâŠ
Alt var som det skulle vÊrevi forhold til kÞbsoplevelsen, og varerne blev leveret efter planen.
Selve produkterne lever op til forventningerne.
Alt til sÞvnen
Alt til sÞvnen. Tilsyneladende fornuftige priser. Hurtig levering.
Godt produkt til rimelig pris
Godt produkt til rimelig pris. Hurtig levering.
1 måned med Premiere 3.0 sovemaske
Jeg har nu brugt Premiere 3.0 sovemasken i lidt over en måneds tid i forbindelse med nattearbejde.
Jeg synes, den er lavet af lÊkkert materiale, og skummet omkring Þjnene er meget behageligt og former sig fint efter ansigtet. Man kan åbne Þjnene under masken, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Mine forholdsvis lange Þjenvipper rammer dog en smule, men det er ikke noget, jeg finder sÊrligt generende.
Masken giver 100 % mÞrklÊgning, men når jeg ligger på siden og sover, kommer der en lille smule lys ind ved nÊsen.
Jeg er lidt i tvivl om, hvor stroppen er tÊnkt til at sidde, om den skal vÊre oven på Þrene eller lige over. Uanset hvad synes jeg, den er generende, og det er klart det, jeg er mindst tilfreds med ved masken.
Min ordre kom hurtigt og uden problemer.
Hurtig levering! 12 minutter efter jeg havde bestilt min sovemaske, fik jeg besked om at pakken var afsendt. Under 24 timer senere kunne jeg afhente min pakke.
Gode produkter (Þrepropper)
Gode produkter (Þrepropper), nemt st bestille, gode priser, hurtig levering
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ