レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse. Jeg bestilte en hybrid tyngde dyne og den er simpelthen sÃ¥ lÊkker stor og fluffy lige noget for mig wow jeg er forelsket i den. Hele oplevelsen er super lÊkker med opmÊrksomhed pÃ¥... もっず芋る

Fra da jeg bestilte min vare, blev den leveret på under 24 timer. Derudover er jeres Premiere sovemaske 3.0 virkelig god. Den dÊkker alt lys og er mega behagelig at sove med. Meget tilfreds kunde :)

Synes det er helt fantastisk, nÃ¥r der er nogen der tager ansvar for deres produkter! Havde en lidt uheldig oplevelse med deres snorke guard! Men de var lynhurtige til at tage fat i mig! TilbÞd mig pe... もっず芋る

䌁業情報

Nattelyst に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Nattelyst 🌙, din ultimative destination for produkter, der hjÊlper dig med at opnÃ¥ en bedre nattesÞvn.

Vi er en dansk ejet webshop, der tilbyder et omhyggeligt udvalg af soverelaterede varer, som sovemasker, Þrepropper, blålysbriller og mundtape. Vores mission er at hjÊlpe dig med at få en roligere og mere afslappende sÞvnoplevelse, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver dag.

BesÞg vores hjemmeside på https://nattelyst.dk/ for at udforske vores komplette sortiment og få mere at vide om os. Du kan også gå direkte til vores online shop på https://nattelyst.dk/shop/ for at se vores produkter og finde den perfekte lÞsning til dine sÞvnbehov.

Hvis du er på udkig efter sovemasker, tilbyder vi et bredt udvalg af komfortable og effektive lÞsninger, der er designet til at give dig fuldstÊndig mÞrke og maksimal afslapning. Tjek vores kategori af sovemasker på https://nattelyst.dk/kategori/sovemasker/ og find den perfekte pasform til din sÞvnstil.

Hos Nattelyst er vi også passionerede omkring at uddanne vores kunder om vigtigheden af god sÞvn og hvordan man opnår det. Vi tilbyder en rÊkke informative artikler og ressourcer på vores blog, så du kan få indsigt i sÞvnens mysterier og hvordan du kan forbedre din egen sÞvnkvalitet. LÊs vores artikel om de 5 sÞvnstadier og få en dybere forståelse af, hvad der sker, mens du sover: https://nattelyst.dk/de-5-soevnstadier-forstaa-hver-enkelt-af-dem/

Gennem vores produkter og viden Þnsker vi at skabe en verden, hvor alle kan nyde godt af en sund og genoprettende sÞvn. Vi tror på, at en god nats sÞvn er grundlaget for et godt liv og strÊber efter at gÞre en forskel, én nat ad gangen.

FÞlg os pÃ¥ Instagram og bliv en del af Nattelyst-familien. Vi deler regelmÊssigt tips, inspiration og nyheder om vores produkter, sÃ¥ du kan fÃ¥ mest muligt ud af din nattesÞvn. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig med at sove bedre og drÞmme stÞrre. 💀 #Nattelyst

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

898件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 73に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Super god oplevelse og lÊkker dyne

Super god oplevelse. Jeg bestilte en hybrid tyngde dyne og den er simpelthen så lÊkker stor og fluffy lige noget for mig wow jeg er forelsket i den. Hele oplevelsen er super lÊkker med opmÊrksomhed på detaljen. LÊkkert pakket ind og man kan mÊrke at varerne er i hÞj kvalitet. Desuden fik jeg en gratis sovemaske med wow hvor er det bare lÊkkert. Tak for det

2026幎4月14日

Mega tilfreds

2026幎4月14日

Luft i nÊsen

Hurtig og prÊcis levering. “NÊseudvideren” virker og jeg fÃ¥r igen luft gennem nÊsen om natten. DesvÊrre passer den ikke helt til min nÊse og falder helt eller delvist ud, nÃ¥r jeg sover. Derfor ikke 5 stjerner.

2026幎4月13日

Hurtig service!

Synes det er helt fantastisk, når der er nogen der tager ansvar for deres produkter! Havde en lidt uheldig oplevelse med deres snorke guard! Men de var lynhurtige til at tage fat i mig! TilbÞd mig pengene tilbage! Men har valgt at give den endnu et forsÞg! Så nu her 3 dage efter har jeg allerede det nye produkt leveret! Det er da til at forstå!
Så indtil videre, må jeg sige at servicen ihvertfald har vÊret i top!

2026幎4月8日

1 måned med Premiere 3.0 sovemaske

Jeg har nu brugt Premiere 3.0 sovemasken i lidt over en måneds tid i forbindelse med nattearbejde.

Jeg synes, den er lavet af lÊkkert materiale, og skummet omkring Þjnene er meget behageligt og former sig fint efter ansigtet. Man kan åbne Þjnene under masken, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Mine forholdsvis lange Þjenvipper rammer dog en smule, men det er ikke noget, jeg finder sÊrligt generende.
Masken giver 100 % mÞrklÊgning, men når jeg ligger på siden og sover, kommer der en lille smule lys ind ved nÊsen.
Jeg er lidt i tvivl om, hvor stroppen er tÊnkt til at sidde, om den skal vÊre oven på Þrene eller lige over. Uanset hvad synes jeg, den er generende, og det er klart det, jeg er mindst tilfreds med ved masken.

Min ordre kom hurtigt og uden problemer.

2026幎3月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。