䌁業情報

1. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Natur.no er for deg som velger sunt og bÊrekraftig. Alt i vårt sortiment er naturlige råvarer med hovedfokus på Þkologisk. Vi stÞtter lokal kvalitet og gjÞr valget enkelt og trygt for deg. Natur.no drives av en lidenskap for sunne, rene og bÊrekraftige produkter. Du kan alltid vÊre trygg på at våre produkter ikke inneholder kunstige og skadelige tilsetninger.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Dette ble raskt favorittnettbutikken min!

Faktisk kvalitet, godt utvalg og greie priser – akkurat slik det burde vÊre. Men det som virkelig skiller seg ut, er kundeservicen: tilstede, personlig og oppriktig hjelpsom. FÞles som Ã¥ handle fra folk som faktisk bryr seg. 10/10.

2025幎5月7日

Natur.no からの回答

Takk for god tilbakemelding. Vi skal fortsette å gjÞre vårt beste :)

5぀星のうち2の評䟡

Natur.no selger gammel kaffe

Når man bestiller premium kaffe fra nettbutikker så pleier man å få levert ferskbrent kaffe. Her fikk jeg levert to poser med kaffe brent for et halvt år siden.

2025幎5月2日

Hei Erlend

Det selger lite kaffe hos oss, og dermed har batchen blitt liggende på lager lenger enn vi hadde håpet. Produkter er av god kvalitet fortsatt, men kaffe er ikke der vår styrke ligger. Vi skal vurdere å ta disse ut fra sortimentet om vi ikke kan ha mer hyppighet på dem. Takk for beskjed.

Vi håper du vil finne at vår supermat fra merket Grateful Nature mer interessante, da det er der vi skinner :)

5぀星のうち5の評䟡

Super kundeservice

Dette er et firma som har topp kundeservice. Det var litt misforståelser ved fÞrste bestilling, men når det blir ordnet så enkelt, greit og hyggelig spiller det ingen rolle. Det forteller mye om hvirdan de opptrer. Anbefales!

2025幎1月20日

Natur.no からの回答

Takk for tilbakemelding Trine :)

5぀星のうち1の評䟡

Chaga fra Kina, ikke fra Norge!

KjÞpte 3 poser chaga pulver fra dem. Det viste seg at chagaen er fra Kina, og ikke fra Norge. Veldig skuffende!

2024幎7月1日

Hei Tony

Vi klarer ikke finne noen bestilling på ditt fulle navn. Har du bestilt fra et annet navn og ikke er fornÞyd så ta gjerne kontakt med kundeservice for refusjon.

Sopp produktene er som oftest fra Kina da det er der de har lengst tradisjon med dyrking og produksjon av disse.

Dessverre har landet fått et ufortjent dårlig rykte. Kina er et stort land med både seriÞse og useriÞse aktÞrer. Vi bruker kun sertifisert Þkologiske aktÞrer for våre sopper, som produseres langt bort fra byene på landet og i fjellregioner med ren luft. Vi har en streng anskaffelsesprosess. Vi krever ikke bare at leverandÞrene tester produktene fÞr produksjon, men også tester produktene i EU-laboratorier fÞr de slipper produktene i markedene. Som for eksempel tester i plantevernmidler, tungmetaller, mikrobiologi og så videre.

Vi er veldig fornÞyd med våre sopp produkter og det er våre kunder som bruker dem også. Det skal også stå informert på nettsidene hvor varen kommer fra, så vi setter pris på om du vil fjerne din 1 stjerners review, vi fÞler ikke den er fortjent.

Vi Þnsker deg et godt år videre :) Takk

Tvilsomt innhold i varene

Tvilsomt innhold i produktene deres, så ville styrt unna.

2024幎5月22日

Hei Erik

Vi har lang erfaring med hÞy kvalitet på våre produkter og har mange fornÞyde kunder. Hvis du har handlet hos oss og ikke er fornÞyd er det fint om du gir beskjed til vår kundeservice slik at vi kan refundere eller sende bedre vare. Om du ikke har handlet hos oss ber vi at du sletter denne review fra trustpilot da grunnlaget er ikke i noen sannferdig form og annerkjennes som spam. Takk :)

Noe som skurrer!

Nå har jeg sett på å betale for en vare med paypal i flere måneder fordi det er den eneste virkelige sikre betalingsmåten de tilbyr og hver gang jeg prÞver paypal så kommer det opp et vindu som sier noe sånt som "ops... noe gikk galt :(", merk at dette kun gjelder når jeg Þnsker å betale med paypal. Noe skurrer her!

2024幎4月3日

Natur.no からの回答

Dette virker rart da vi får inn bestillinger jevnlig også via paypal uten noen kunder som har rapportert dette til vår kundeservice. Vi stiller spÞrsmål til om det kan ha vÊrt noe galt med koblingen på nettlinjen, eller begrensninger på din nettleser. Vi fÞler det ikke er riktig å gi en slik review på trustpilot når fint kunne lÞst denne med vår kundeservice.

Meget skuffet over kundebehandlingen

Meget skuffet over kundebehandlingen! Ingen svar på henvendelse og returnert vare kom i retur til meg da de ikke hentet varene! Finner også to ulike adresser på de! Her er det noe som ikke stemmer! Svindel!

2024幎2月7日

Natur.no からの回答

Hei Liliane, vi kan ikke finne noen bestillinger på ditt fornavn, mellomnavn eller etternavn i noen form for kombinasjon. Det virker som du har forvekslet oss med noen andre. Hvilke selskap handlet du fra (og hvilke produkter)?

5぀星のうち1の評䟡

Svarer ikke på henvendelser.

Svarer ikke på henvendelser.

Jeg bestilte noen varer og de ble sendt men Posten/Postnord returnerte de til avsender pga mangelfull adresse på sendingen. Gjentatte forsÞk på å kontakte kundeservice har blitt ignorert og jeg har vÊrt nÞdt til å klage til kredittkortselskapet i håp om å få tilbake pengene jeg har betalt for varer jeg aldri fikk.

Edit:
Nå påstår de at de har forsÞkt å komme i kontakt med meg "siden 2021" uten å lykkes. Dette er lÞgn, jeg hadde en dialog med de i 2023 der jeg takket pent nei til å trekke min anmeldelse. Dette var altså 2 år etter at jeg fÞrst forsÞkte å komme i kontakt med dem. Nå, 2 år etter dette igjen, prÞver de å late som det er meg som ikke svarer på henvendelser.

2021幎8月19日

Natur.no からの回答

NÃ¥r vi ser i vÃ¥re arkiver ser vi at det var en klage i 2021 som vi svarte pÃ¥ med spÞrsmÃ¥let: Ønsker du refusjon eller at pakken sendes pÃ¥ ny til annen adresse?

Dette spÞrsmålet ble sendt til deg flere ganger med ukes mellomrom, og det er ingen svar fra deg i våre arkiver (zendesk kundeservice system hvor alt lagres trygt).

Saken ble automatisk lukket (noe som kanskje ikke skulle blitt gjort).

Vi fikk kontakt med deg igjen i 2023 etter vi lagde konto på TrustPilot og så din review. Vi spurte da igjen: Er det noe vi kan gjÞre for å rette på dette. Vi spurte også om vi kan få klagen trukket tilbake? (da vi har prÞvd å lÞse saken fÞr uten svar). Vi fikk da beskjed at du hadde fått pengene tilbake fra kredittkortselskapet (noe vi ikke hadde fått beskjed om). Det var ingen videre svar fra deg selv om vi prÞvde å finne en måte å gjÞre det godt igjen.

Da vi har gjentatte ganger prÞvd å få kontakt med deg i 2021 uten svar, så ser vi det urimelig at vi får en slik review. Om det viser seg at du ikke har fått våre eposter (som vi har bevis på er sendt), så betyr det at det kan ha vÊrt tekniske feil som er utenfor vår kontroll (vi har ikke noen indikasjon på at det var tilfellet).

Vi er glad for Ã¥ hÞre at du fikk pengene tilbake fra kredittkortselskapet, men det kunne vi lÞst enkelt mye raskere om vi hadde fÃ¥tt svar fra deg pÃ¥ vÃ¥re fÞrste kundeservice henvendelser. Vi hÃ¥per dette belyser saken mer og at vi kan legge dette i bero. Ønsker deg alt godt :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。