Svar til natura Nordica. Det er min mand som plejede at bestille og fra anden hjemmeside end jeres egen, hvorfor mit navn ikke fremgÃ¥r. Den sorte variant fik vi fra en anden slÊgtning efter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er begejstret. Jeg kan overhovedet ikke tÃ¥le antiperspiranter i nogen form, men kunne selvfÞlgelig godt tÊnke mig effekten. Nu har jeg fundet vidundermidlet. Natura Nordic er bare sÃ¥ lÊkker og d... ãã£ãšèŠã
Jeg er simpelthen sÃ¥ glad for jeres deodoranter. De er blÞde og lÊkre og cremede og dÃ¥serne kan jeg endda genbruge til alt muligt andet. (fx som rejsekit til cremer mv.) Jeg har gennem mange Ã¥r brugt... ãã£ãšèŠã
Jeg ville sÃ¥ gerne elske deres produkter, men de giver mig udslet hver gang :( Jeg har kÞbt melbourne duftfri, for at undgÃ¥ alt muligt skidt, men jeg fÃ¥r store rÞde plamager og en let duft af lÞg -... ãã£ãšèŠã
Cream Deodorant lavet på 100% naturlige ingredienser - Aluminiumfri, Plastikfri og Parfumefri. Sikker for gravide og ammende at bruge. Vi har pt fire varianter - alle unisex deodoranter. To indeholder bivoks og to uden (veganske). Vores Eau Claire version er desuden til personer med fÞlsom hud. Deodoranten holder dig fri for lugtgener i op til 24 timer, og vi tilbyder 100% tilfredsgaranti eller pengene tilbage.
VidjekÊr 14, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det fungere bare!!!
Hurtig levering lÊkre dufte at vÊlge imellem, virker upåklagelige, jeg har ellers kÊmpet lidt med at finde noget der virker en hel dag, men det gÞr de her altså, prisen er lige i overkanten, måske der kunne oprettes en form for fast kunde pris/rabat.
Endelig fik jeg taget mig sammen til at kÞbe OG WOW, fungerer så perfekt... Tak!
Hurtig informativ forsendelse
Produktet meget nemt og bruge.
God samvittighed med produktet til en lille gave til bÞrnebÞrnene som nu har brug for at bruge deo ð
Endelig en bÊredygtig og kemikaliefri deodorant der virker og er god for huden. Stor anbefaling herfra.
Super lÊkkert produkt! Som storsvedende type har jeg prÞvet mange deodoranter, og denne er indtil videre den absolut bedste! Ingen svedlugt, ingen pletter på tÞjet, den holder din hud tÞr og dufter skÞnt. PrÞv den, seriÞst!
Rigtig god service fra virksomheden. Jeg kunne ikke tåle fÞrste produkter, og se sendte i stedet en anden slags gratis. Dog synes jeg ikke helt at effekten af produktet virker helt som beskrevet. Ikke på mig i hvert fald. Men servicen, leveringen osv fejler ikke noget
Godt produkt, nemt at på fÞre og INGEN svedlugt, heller ikke i min kjole eller t-shirt, efter at have lavet ting jeg plejer at lugte af sved af, efter en hel dags undervisning mm.
Startede med at bestille prÞvepakken, og mine dÞtre og jeg er sÃ¥ tilfredse med deodoranterne, at vi nu har oprettet et mÃ¥neds-abonnenent ð
Har kun brugt ny deodorant i 2 uger.
Positiv indtil nu.
Har haft problem med svedlugt siden teenager. Har smidt mange bluser/skjorter ud, da de ikke kan vaskes rene for svedlugt
Fantastisk produkt. Kan ikke tåle Aluminium Clorid, men dette produkt virker simpelthen ligeså godt. KÊmpe optur!!
Har fået den vildeste hud reaktion efter 2 ugers brug. RÞd og hÊvet - og meget klÞe.
Det kan vist ikke vÊre så naturligt som der bliver skrevet!

Natura Nordic ããã®åç
God produkter. Et bredt udvalg af dufte, så der er lidt for enhver. Det var Let at bestille. Kundeservice er yderst venlige og svare hurtigt.
KÞbt 2 forskellige og dufter dejligt begge to! Hurtig levering, god info undervejs omkring levering.
DesvÊrre virker de ikke mod sved og lugt - en travl, hektisk dag. Hverken for min teenager sÞn og mig og vi har begge fulgt instruks for mÊngden. Bruger normalt en naturdeo blok fra et svensk mÊrke, der virker fantastisk - var bare så glad for der var kommet et dansk produkt, der kunne erstatte det svenske med fragt etc.

Natura Nordic ããã®åç
Jeg har virkelig prÞvet 10000 deodoranter, nogle var ok, efter at have brugt dem et stykke tid. Men jeres produkt er virkelig mega godt.
Jeg er fan.
Diskret og behagelig duft. Nem at anvende og virker efter hensigten. Hurtig levering og fin info undervejs.
GlÊder mig til der kommer et godt storkÞbstilbud, som gÞr varen lidt billigere, sÃ¥ jeg kan fÃ¥ familien med pÃ¥ vognenð€
Super godt produkt. Havde svÊrt ved at tro på, at det kunne virke, men det gÞr det.
Effektiv deo. Du skal ikke forvente den samme âparfumeredeâ lugt som med almindelig deo, men den neutraliserer svedlugten og er effektiv hele dagen, selv efter cykeltur til og fra arbejde. Den mest effektive naturdeo til dato.
LÊkre deodoranter i skÞn kvalitet og med dejlig duft, de er lidt svÊre at smÞre ud når man ikke barberer sig under armene, og desvÊrre holder de ikke lugten vÊk når det er rigtig varmt.

Natura Nordic ããã®åç
Det er fÞrste gang jeg prÞver jeres Deo creme men ikke sidste.
Jeg har lige hentet min prÞvepakke!
Det bliver sÞrme svÊrt at vÊlge min foretrukne duft, da de alle dufter henrivende.
Konsistensen er lÊkker.
Det oser af kvalitet ð€©
Tak!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã