NatureCell Denmark レビュヌ 506

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Produkterne giver mig en ekstrem fÞlelse af velplejet og balanceret hud . Olien er mit ‘ drug ‘ hver morgen og aften, fantastisk at smÞre pÃ¥ og trÊnger ind i huden - og sÃ¥ smÞre dag / nat cremen o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nem web shop, hurtig levering fantastiske produkter. Rense gel, olie, dag og natcreme. 5 stjerner efter en hel dag fÞles huden stadig smidig og behagelig

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, sÃ¥ jeg mÃ¥tte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Olien CBD 1000 mg har holdt mine solskader i ansigtet behandlingsfri siden nov 2024. Var ellers ramt af tilbagefald ca 2 x Ã¥rligt, med fÞlgende skrappe behandlinger og sÃ¥r i 14 dage efter hver gan... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus pÃ¥ kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de fÞrste danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sÊlge og markedsfÞre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gÊldende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet mÃ¥lrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gÊldende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nÞje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles pÃ¥ GMP-certificerede faciliteter efter hÞje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mÊrket webshop. E-mÊrket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spÞrgsmÃ¥l til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan bÃ¥de skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. LÊs mere om NatureCell PÃ¥ vores hjemmeside kan du lÊse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg‹ NatureCell

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Produkterne giver mig en ekstrem

Produkterne giver mig en ekstrem fÞlelse af velplejet og balanceret hud .
Olien er mit ‘ drug ‘ hver morgen og aften, fantastisk at smÞre pÃ¥ og trÊnger ind i huden - og sÃ¥ smÞre dag / nat cremen over
 sÃ¥ fÞler jeg mig ‘ pÃ¥klÊdt ‘ Meget nem afrensnings rutine , hvor jeg fÞler en velvÊre og renhed.
Min hud har aldrig vÊret pÊnere og fÃ¥r aldrig mere smÃ¥ ‘ udbrud’ af urenheder .
Jeg kan kun anbefale 🙌🏻✚🙏🏻 Og sÃ¥ der er en ekstrem hÞj grad af KUNDESERVICE i firmaet 🙏🏻✚

2026幎5月8日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Hurtig reaktion og god lÞsning

Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende.
Efter reklamation kommer hurtig respons fra NatureCell / Lizbeth og fin lÞsning. God stil!

2026幎3月18日
NatureCell Denmark ロゎ

NatureCell Denmark からの回答

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er vi glade for at hÞre, at du er glad for produkterne 💚

Vi er dog rigtig kede af at hÞre om udfordringen med pumpen – og sÃ¥dan skal det ikke vÊre.

Vi har set enkelte tilfÊlde, hvor bunden kan sÊtte sig lidt fast i starten. Heldigvis har vi et lille trick, som oftest får den i gang igen, og det vil vi meget gerne hjÊlpe dig med.

Det Êrgrer os, at du ikke fik fat i os med det samme – vi sidder altid klar til at hjÊlpe, sÃ¥ det bliver lÞst hurtigt og nemt.

Jeg kontakter dig lige direkte, sÃ¥ vi kan fÃ¥ fundet en god lÞsning 💚

De bedste hilsner
Lizbeth / NatureCell 🌱

5぀星のうち5の評䟡

Unikke hudplejeprodukter og professionel service

Uovertruffen god service og ikke mindst hÞj leveringsevne. Bedst er produkterne som jeg nu har brugt i flere Ã¥r og giver min hud den helt rette nÊring og beskyttelse. Jeg er fan - og bruger kun hudplejeprodukterne fra NatureCell - fordi de virker 🙏❀ Kan varmt anbefales - til bÃ¥de unge - Êldre - mÊnd og kvinder

2026幎3月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス