Naturigin レビュー 469

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Super fint produkt, nemt at anvende. Fedt det er uden skadelige stoffer. Fik dog et rødeligt skær (jeg valgte blonde) men fik hurtigt hjælp og vejledning til næste valg af farve, af naturigen kund... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig nem og fin hårfarve. Jeg er meget tilfreds med resultatet og endnu mere tilfreds med at hele badeværelset ikke stank af gift, da jeg var færdig. 🤩

5つ星のうち3の評価

Ikke som forventet Influeret på Facebook af de gode anmeldelser. Fik dog ikke selv ønsket/forventet resultat, desværre. Kundeservice kontaktede mig på baggrund af FB kommentar med råd til... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig gode hårfarver. Jeg har en meget sensitiv hovedbund, men jeg kan sagtens bruge de her farver. De dufter skønt og dækker rigtig godt. Jeg kan kun anbefale dem og der er super service ⚓️

企業情報

1. 毛髪製品店

当該企業による記述

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hårfarver samt hårpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, når vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjælp til valg af hårfarve? Tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@naturigin.dk 🌱

4.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Men super god vare fra jer ,køber gerne…

Men super god vare fra jer ,køber gerne igen.hilsen Lisa

Hej Lisa, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med NATURIGIN og vi vil glæde os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 🤗

5つ星のうち4の評価

Super fint produkt

Super fint produkt, nemt at anvende.
Fedt det er uden skadelige stoffer.
Fik dog et rødeligt skær (jeg valgte blonde) men fik hurtigt hjælp og vejledning til næste valg af farve, af naturigen kundeservice

2026年4月9日

Hej Lene, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du synes produkterne er nemme at anvende, og at du sætter pris på vores fokus på at minimere brugen af kemi. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål 😊

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, gode priser og god service

2026年4月16日

Hej Marianne, tak for din anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for produkterne og er tilfreds med det hele. Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart 🤗

5つ星のうち3の評価

Det var rart der ikke var giftige dampe…

Det var rart der ikke var giftige dampe men den farvet mig helt grå i hårgrænsen farven gjorde ikke noget godt for mig ..
Vh Lena Sørensen

Hej Lena, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi har skrevet til dig på mail, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er sket. Vi vil meget gerne hjælpe med at rette op på resultatet, så du opnår fuld dækning.

Clara // NATURIGIN

5つ星のうち5の評価

Jeg kan ikke så tåle de andre hår farve…

Jeg kan ikke så tåle de andre hår farve mærker. Dette mærke både dækkede godt de grå hår og var mild mod hovedbunden.

Hej Vibeke, mange tak for din anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med hårfarven og at den har givet dig et flot dækkende resultat af grå hår – og at din hovedbund ikke blev generet

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 🌷

5つ星のうち5の評価

En af de bedste hårfarver at jeg har…

En af de bedste hårfarver at jeg har prøvet. Det er i hvertfald ikke sidste gang at jeg bruger den

Hej Heidi, tak for din anmeldelse 🌿

VI er glade for at høre, at du er vild med vores hårfarver og havde lyst til at dele det mod os – det betyder meget.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 😊

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌷

Hej Søren, tak for din anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med det hele. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 😍

Meget tilfreds

Meget tilfreds

Hej Isabella, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds og ville dele det med os – det betyder meget 😊

Hurigt levering.

Hurigt levering.
Modtog mine vare
Allerede dag efter.
Vil helt sikkert købe igen.
Mvh Mikael

Hej Mikeal, tak for din anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at det hele blive leveret hurtigt og at du er tilfreds.
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 😊

5つ星のうち5の評価

Virkelig nem og fin hårfarve

Hej Maiken, tak for din fine anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du synes hårfarven var nem at bruge og gav et flot resultat 😍
Vi arbejder netop på at udvikle mere skånsomme produkter, så det betyder meget for os at høre, at det bliver værdsat.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 🌷

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt. Jeg har købt jeres produkt igennem lang tid. Er meget tilfreds.

2026年4月10日

Hej Pia, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med produktet. Vi værdsætter, at du bliver ved med at vende tilbage til os – det betyder meget 🫶🏼
Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌸

Virkelig gode hårfarver

Virkelig gode hårfarver.
Jeg har en meget sensitiv hovedbund, men jeg kan sagtens bruge de her farver.
De dufter skønt og dækker rigtig godt.
Jeg kan kun anbefale dem og der er super service ⚓️

2026年4月16日
自発的なレビュー

Hej Simone, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hårfarver og havde lyst til at dele det mod os - det betyder meget 😊

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN 🌷

Altid nemt

Altid nemt, god service og hurtig levering. :)

2026年3月25日

Hej Tina, mange tak for din anmeldelse 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med det hele og har lyst til at dele det med os – det betyder meget.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart 🤗

5つ星のうち5の評価

Kvalitet bagved jeres produkt som gør…

Kvalitet bagved jeres produkt som gør at jeg er 100% tilfreds .
Hurtig levering .

2026年3月30日

Hej Hajra, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er 100% tilfreds med vores produkter og har lyst til at dele det med os – det betyder meget 😊

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart ❤️

Hurtig levering og flot hårfarve

Hurtig levering og flot hårfarve

2026年3月27日

Hej Cecilie, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med hårfarven og den hurtige levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop igen snart!

Venlig hilsen Clara // NATURIGIN ✨

Personligt følgebrev, god service

Personligt følgebrev, et produkt uden ammoniak, hurtig ekspedition - what's not to like? Laver I også snart toningsshampoos?

2026年2月9日

Hej Jette, mange tak for din anmeldelse 🌿

Vores farver er netop udviklet med et minimum af kemi og vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og har lyst til at dele den med os – det betyder meget 😊

Vi tilbyder desværre ikke toningsshampoos på dette tidspunkt.

5つ星のうち2の評価

Købte farven lys kobber

Købte farven lys kobber. Mit hår er endt næsten sort med rødligt skær

2026年3月27日

Hej Marie-Louise

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at resultatet ikke blev, som du ønskede – det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi vil meget gerne hjælpe med at rette op på det, hvis du har lyst.

Du er velkommen til at kontakte os på kundeservice@naturigin.com, så gør vi vores bedste for at finde en god løsning.

Clara – NATURIGIN 🌱

5つ星のうち5の評価

I have a sensitive Skin as well

I have a sensitive Skin as well. That's why I wanted to try this product. Felt great after use, no irritations.
Recently, they have stopped bringing dark brown shade, which is my favourite shade. That's the only disappointment I have.

2026年3月12日
自発的なレビュー

Naturigin からの回答

Thank you very much for your review 🌿

We are happy to hear that you had a good experience and wanted to share it with us – it means a lot.
We hope to welcome you to our webshop again soon 🤗

Kind regards
Clara // NATURIGIN

Dejlig hurtig levering

2026年3月13日

Hej Ulla, tak for din anmeldelse 🌿

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen. Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop igen snart.

Clara // NATURIGIN 😊

Trustpilot エクスペリエンス